|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku ![]() |
|||
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 32,08% |
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy |
1 | 1,89% |
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! |
5 | 9,43% |
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. |
0 | 0% |
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! |
3 | 5,66% |
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. |
0 | 0% |
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. |
0 | 0% |
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. |
2 | 3,77% |
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. |
0 | 0% |
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. |
18 | 33,96% |
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. |
0 | 0% |
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! |
2 | 3,77% |
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. |
3 | 5,66% |
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. |
2 | 3,77% |
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. |
0 | 0% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Witam z rana
![]() Wczoraj składaliśmy łóżko do sypialni a jak wkońcu miałam czas na wizaż to okazało się, że nie ma internetu ![]() Nocka u nas lepsza od poprzedniej. Czekam aż się Domek obudzi i zbieramy się na spacer ![]() Cytat:
![]() Podaj swoje dane to zamieszczę się spowrotem na liście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A widzisz, nawet nie pomyślałam ![]() Na odparzenie spróbuj zwykłą mąkę ziemniaczaną. Nam zawsze pomaga. hihi ![]() ![]() A co do ulewania, Domkowi zdarza się ulać i normalnym mlekiem i serkiem, ale nie dużo no i nigdy nie było podobne do curry ![]() Cytat:
![]() Jak go nie będzie chciała zaszczepić to jej powiedz, że będzie miała nalot mamusiek!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dominik też lubi bardzo lustra i lampy. Do lustra się cieszy zarówno do swojego jak i mojego odbicia ![]() ![]() I jak nocka? Domek się jeszcze nie obraca, zdarzyło mu się parę razy przypadkowo z brzucha na plecy i odwrotnie, ale nie zapamiętał jeszcze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zadomowienie
|
Patik, moja dość zamożna koleżanka zdrzygnowała z karmienia słoiczkami ze względu na koszta, a gotowanie nie sprawia ponoć problemów, jest szybkie i w ogóle cacy. Skoro mała Ci tyklo 2 h dziennie śpi, to nie straci na kontakcie z Tobą, kiedy przez te pół h będziesz w kuchni.
Ale nie namawiam oczywiście, tak tylko moja Anka mi się przypomniała. |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Hejka!
Jeszcze raz dziękuję za wszystki życzenia ![]() Wczoraj padłam wieczorem i nie dałam rady odpisac (starość nie radość ![]() Trenujemy z Sarenka jedzenie łyżeczka, kurcze póki co kiepsko idzie, dziś bidulka zwymiotowała ![]() Logopeda kazała masowac buźke i ćwiczyć z łyżeczka, to grzecznie sie słuchamy! Mam fotke jak Sara pomaga mi dmuchać świeczki na torcie ![]() .....dobra ide suszyć głowe, miłego czwartku Paaaa Jeszcze pytanko: która laska odpadła z top model bo juz spałam i nie widziałam ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Brałas udział w konkursie Jonson`s baby na Rossnecie? Mnei udało się wyhaczyć zestaw kosmetyków ![]() Ciekawe jak tam Brumkowo-Tymkowe szczepienie? ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Carmela, wstawiaj zdjęcie, ciekawam bardzo! odpadła Oliwia i ta której wiecznie gadali, ze za gruba i za sexowna. ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Zapomniałam, że Zosia skończyła dziś 15 tygodni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
BAN stały
|
Agaduś:
myję odzywką ale bez silikonów,parabenów...o najprostszym składzie. Czyli nie tymi Panteenami,Shaumami ...napakowanymi silikonami,które tylko wizualnie polepszaja stan włosów aż do jej zmycia.Silikony oblepiają włos co daje wrazenie lsniacych,zadbabanych,zdr owych oraz poślizg jednak to nie ma z tym nic wspólnego.Po zmyciu tego masz włosy takie,jakie są na prawde.Mogę być suche,zniszczone i właśnie z kołtunami. Odzywka nie musi się pienić bo pienią się SLS-y. Nie mam tłustych a lekkie i lśniące. Nie stosuje lakierów tylko stylizatory o najprostszym składzie i te bez silikonów.Nic co zawiera alkohol,który wysusza. Nie czeszę a nie mam kołtunów,nie układam bo nie lubie się bawić.Mam sobie rozpuszczone albo lekko związane klamrą bo gumki niszcza. Końcówki podcinam raz w roku dla odswieżenia fryzury a nie dlatego,ze są rozdwojone. Nie mysl,że chodzę obklejona tłuszczem bo absolutnie nie. Do tego wzbogacam maski i odżywki niacynamidem,keratyną,ole jami,mocznikiem. Patik w Rossie są Issana.A OMO to odżyka-mycie-odżywka ale ja nie lubię tej metody.Wolę samą odżywką. kciuki za szczepienia!! |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zadomowienie
|
Natko dziekuje, ze pytasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Marinko jak z mieszkaniem? Heja-hoł ![]() Noc bez rewelacji. Rano wstałam i zrobiłam trzy michy sałatki z fetą (serem ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie, co mnie ostatnio wku*****? od misiaca srednio co dwa dni ktos mnie pyta, czy Zuzia je juz zupki.. a ze nie j, to od razu: a dlaczego? a to juz czas! a z mleko to juz malo.. a co to ich wszystkich obchodz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
drugiego dnia już na 90 ml dałam 2 Bebiko i 1 Pepti a na 120 ml pół na pół na razie nie ma wysypki, brzuch chyba też nie boli ale czekam bo podobno nawet po tygodniu może nastąpić reakcja laski przypominam się o bannerku ![]()
![]() |
#760 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za wszystkie, które dziś szczepią (zaneta, brumek - jakoś kogoś pominęłam to i'm sorry) ![]() Dziękuję za wszelkie wyrazy współczucia z powodu śmierci babci tża. ![]() Brumek - brawa dla nowych umiejętności Tymka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() I gratki za skończenie 15 tygodni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cookie - ![]() ![]() Ja też gotuję sama dla Mai. Na razie warzywa mam swoje ![]() ![]() No i połowy mi nie zacytowało, a u mnie z pamięcią krucho ![]() Mogłabym zagościć na waszej liście??
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my na przeziębienie dostalismy podobny zestaw - fenistil, nasivin, i ew. flegamine gdyby bardziej ją "zaflegmiło" plus calcium i wit. C ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- a widzisz to mi się coś pomyliło bo myślałam że Ty OMO stosujesz.
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Wtajemniczenie
|
a ja się jeszcze chciała pochwaliś, że noja Nati pije już z kubeczka
![]() Beatka o co chodzi z ta torbą z rossa?? nie doczytałam i się zastanawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Brumek-Tymek zaszczepiony czy jedziemy na ![]() Marinka -jak mieszkanie , wolne ??????? Zanetka-jak Emi po szczepieniu ????? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
a czemu dwie? Musze ściągnąć sobie ten odcinek! Kurcze ta Oliwia fajna byla taka sexi. Dorota zreszta też, ale nie jako super modelka. |
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na Johnsona nie załapałam się - ale też brałam udział ![]() ale Tobie gratuluje - ciekawe co to za zestaw kosmetyków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Wtajemniczenie
|
tu sobie mozecie obejrzeć, powtórki Tap Madl
![]() http://tvnplayer.pl/programy-online/...2E11,4564.html |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a w jakich konkursach brałyście udział??
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam w planach gotować samodzielnie ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#773 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie też się mota, ale tu zawsze widzę najlepiej: http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...5.html?week=16 Cytat:
![]() Cytat:
http://tvnplayer.pl/ Cytat:
![]() Michalina jest taka fajna, wyważona, mądra dziewczyna. Agadus, w konkursie na Rossnecie z Beatka się załapałyśmy na torby Nivea baby ![]() Dzięki Dziubku za oklaski! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- i ja również bym prosiła o klikanie na mój bannerek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- napisz PW do natki z imieniem, wiekiem do Natki to Cię dopisze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ciekawe, o wart. około 25 zł, więc skromnie :P ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- http://www.rossnet.pl/Konkursy.aspx Trzeba się zalogować ![]() Dzięki Beatko ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Dziewczyny, na ten baner można codziennie klikać, raz dziennie czy jak - jak to to liczy głosy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.rossnet.pl/konkursy/wynik.aspx?contestId=953 ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- wszelkie możliwe - na wizażu, na rossnecie, czasem jakieś na FB ale te na fb czasem są strasznie naciągane i nawet szkoda zachodu - czasem coś wpadnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zadomowienie
|
Jejku, właśnie dostałam pakę z ciuszkami od psiapsiólki
![]() Co moge kupić dla jej 10 m-cznej córki w prezencie w ramach odwdzięczenia się???? Help! Dziewczyny stosujace cerazette jak wrażenia? Moje opakowanie lezy od września i podchodzę do niego jak do jeża... Nie wiem czy zacząć brać... |
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#779 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A dobry, dobry - miło Cię czytać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry - wyspałam się! pierwszy raz od kilku tygodni. Wczoraj wieczorem już nie miałam siły odpisywać, więc dzisiaj, to co pamiętam: Brumku - ![]() Youyou - ![]() ![]() Nerola - ja mam tak tłuste włosy, że nie wyobrażam sobie nie myć szamponem ![]() Marzena - ja chyba też będę gotować, tylko później. Kubie próbowałam gotować i nie chciał jeść, ale on nic oprócz cyca nie chciał ![]() Pewnie miałam więcej napisać, ale zapomniałam ![]() U nas noc ładna, ale dopiero po czopku przeciwbólowym - żel nie pomaga. Mała nie wie, co ma zrobić z dziąsłami. Jak ją mam na rękach, to łapie mnie za dłoń i wsadza sobie do buzi i taaak zagryza. Rzuca się jak pies na kość. Niech już te zęby wyjdą ![]() Jacieeeee ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
Asynastra, jejku, dzięki
![]() ![]() A jabłko też gotujesz? Iustyno, Ciebie też miło czytać ![]() Edytowane przez wodaqua Czas edycji: 2011-11-17 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.