Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 2011 cz.7 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 10:34   #1291
fatal21
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 201

W 35 tc "Możliwe, że masz teraz kłopoty z koncentracją i zapamiętywaniem nowych informacji. Jest to wynik kurczenia się komórek mózgowych kobiety ciężarnej."Kurcze czyli te 5 tyg to my jestesmy z dnia na dzien hmmm "nieogarniete"?
Stary 2011-11-17, 10:37   #1292
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 201

nieogarniete to takie ladne ujecie
hehehehe

z dnia na dzien robimy sie niby wiekszymi tępakami.....
:P
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 10:40   #1293
fatal21
Wtajemniczenie

Własnie bałam sie tego słowa)))
Stary 2011-11-17, 10:49   #1294
glamourous
Zakorzenienie

Gdzie ta magdalenka???? Nie widze...

Sie dziwicie skad ja mam czas na wizaz- coz wyliczylam ze min 4 godz dziennie karmie. No wiec klade sie na lozku, malucha do cycka podlaczam a rece mam wolne wiec na telefonie na net wchodze... Stad tyle literowek w moich postach pisE zazwyczaj jedna reka i na tej kiepskiej klawiaturze

Jesli chodzi o krwmik musteli to nie - nie bylo tak ze sonia miala jakies ranki czy zadrapania i wszystko by szzypalo. U mnie to samo, smarowanie czyms innym przynosilo ulge. Bepanthen i alantan sa bardzo fajne
Sudocrem i kremy z tlenkiwm cynku polozna odradzala
Puderek z bubchen- chlopcy dostali krostek, kazala lepiej sypac maka ziemniaczana
Do kapieli emolienty lub zwykla parafine- wersja tania

Chlopcy maja sucha skorke, smarowalam oliwka ale tez kazala odstawic- smaruje balsamem natluszczajaxym z oilanu

Dalia u nas to jedne polozne mowily zeby pepka nie zamaczac i octenisan albo te gaziki leko
Inne mowily ze sama woda... Ja tam zamaczalam i nic nie bylo ladnie sie zasuszyly i odpadly

Aaale dziewczyny wam sie snie- tylko pamietajcie jak cos glupiego powiem to to chyba nie bylam ja

Dobra lece nogi zdepilowac. Boam jak sarenka
Stary 2011-11-17, 11:05   #1295
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja lulam mala i prasowanie czeka!!!

pralka kolejna wstawiona,cholera jak nie bylo ciuszkow to nie bylo a teraz ciekawe gdzie ja je poukladam
A.Camus
Stary 2011-11-17, 11:18   #1296
fatal21
Wtajemniczenie

Ale my kobiety jestesmy Mało ciuszków zle, duzo tez zle
Niektóre z Was pisały jak boli je badanie przez gin i szczerze to nie wierzyłam do wczoraj.Myslałam ze spadne z samolotuMoja szyjka zareagowała na to krwawieniem i potem jodyna była w akcji.Jak mówicie o tym masazu szyjki to az mnie mdli...Dobrze, ze cc mnie czeka.
Dodam, ze moja gin jest bardzo delikatna.

Edytowane przez fatal21
Czas edycji: 2011-11-17 o 11:19
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:19   #1297
ela3010
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki.

Ania cudnie że dogadujecie się z córeńka.

Truskafko dzięki. Ja przyjęłam taką metodę że rozbieram malucha na ręczniku, owijam go pieluszką tetrową i moczę mu główkę na ręczniku wodą, i daję ten płyn do kapieli na główkę. Potem w tej pieluszce wkładam synka do wanienki, wody mam więcęj i cieplejsza niż te 38st, zanurzam syna po szyję, wiadomo z pępkiem, i się kapiemy. Strasznie tak lubi ma tak błogą minę że aż miło popatrzeć.

Seona i Nika wy szalone kobiety moje, hamujcie z tym psychiatrykiem, choćby dlatego że nikt wam neta nie udostepni ze wzgledu na stan psychiczny.

Nikuś ja jakoś wcześniej miałam już takie porządkowe schizy już, początki w domku rodzinnym, a teraz to mi poszło w nałóg.
Prasowanie i gotowanie to moja specjalność.

Mąż szpileczki rewelacja, błyskotliwe wypowiedzi, zwrotna akcja, miło się czyta.

H, a ja dziś miałam nockę nieprzespaną, Miłoszek usnął dopiero o 23ciej, wstał o 2giej, pokarmiliśmy się i do 5tej brykał, ja trochę go nosiłam trochę mąż, karmiłam go i tak w kółko, nawet książkę czytałam bo noc taka długa i co tu robić.
Rano czułam się z lekka nieprzytomna, ale po prysznicu, porannych porządkach i wysłaniu syna do przedszkola odzyskałam przytomny stan umysłu.
Natomiast synek śpi w dzień jak suseł, budzi się do jedzonka tylko.

Mnie piersi bolą, pokarm mam ale obawiam się zastoju i tak je trochę masuję, boooli, ogrzewam je pieluszką tetrową, jeszcze ten sposób z białkami i solą zastosuję.

Ciekawe co u Myszki.

Krocze już praktycznie nie boli tylko szwy ciagną i jestem megaopuchnięta tam, aż szwy sie zatopiły w tej opuchliźnie.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:32   #1298
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
glam, fatal, dygotka, szpila i tincia---snilyscie mi sie.
Wszsystkie w tym samym bloku mieszkalysmy, nie zwracalysmy sie po imieniu do siebie tylko po nickach-jakasa mega jazda.
.
Dobre A jakby nie bylo, wygodne by to bylo Zawsze któraś moglaby posiedziec z maluszkami a druga by smignela na zakupy Albo wspolne spacery Byloby z kim pogadac

Glam- fajnie ze przy dwójce masz takie regularne karmienia Ja dziś mialam 22:00, 1:00, 3:00 , 6:00, 8:00, 10:00... i dalej nie śpi...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-11-17 o 11:37
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:34   #1299
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
Dalia
a no fakt, zapomniałam ze galm ma te wiaderka TT, jakoś polskie położne demonizują tą pielegnację pępków no właśnei gdzieś czytałam, ze można zamoczyĆ czy nawet moczyĆ ale ważne żeby osuszyĆ "po"

no i jak fajny film?
ja byłam na Wyjeździe int.--> i nie polecam. Staram się wykorzystywaĆ na maxa ten czas jeszcze we dwójkę to i Wedla odwiedzam i kino i.... tzn. odwiedzałam przed spzitalem a teraz jak nabiore sił to też sie wybiorę

Film spoko, mozna się pośmiać, można wzruszyć jak na polską produkcje warto iść
wedel niemiłosiernie marzy mi się pyyyyycha czekolada musze dupsko z domu ruszyć i... jakoś iść póki jeszcze się tocze

ja miałąm na wyjazd iść, ale na szczescie trafiłąm w necie na recenzje- niezbyt pochlebne i w skali 1-10 srednia 3,5 wiec odpuscilam i poczekam az online bedzie

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 11:43   #1300
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość

Puderek z bubchen- chlopcy dostali krostek, kazala lepiej sypac maka ziemniaczana

Dalia u nas to jedne polozne mowily zeby pepka nie zamaczac i octenisan albo te gaziki leko
u nas to samo o sudokremie- ze dobre, ale jak konkretna odleżynka inaczej nie używać, bo ciężko po nim dojść do ładu i składu-wysusza.
Mąke ziemniaczaną też nam zaleciła w razie czego
Kąpiel to samo. A parafinką to smaruje przy porannym przebieraniu, najbezpieczniejsza i nawet jak dzidzia bierze rączki do buzi a miala posmarowane to nic nie zaszkodzi

Co do kąpieli, to moja położna powiedziala, żeby normalnie dzidziolka zamaczać, później osuszyć a w ciągu dnia osuszać i fioletem. Pępek odpadł nam ślicznie w 9 dobie. Dziś sprawdzałam - super wygojone, pół schowane, pół jeszcze tak ku wierzchowi Mam nadzieję, że zgrabnie cały się wciągnie

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-11-17, 12:01   #1301
muffinka90
Zakorzenienie

Witam
a u nas pepek dalej wisi

zaliczylam troche dzisiaj na uczelni, nawet udalo mi sie zdazyc wrocic, zanim cycek sie obudzil na karmienie

a tak w ogole to princeski dawno nie bylo a ona miala cc miec, wiec juz pewnie dawno po ptakach

ale mielismy wczoraj noc, tz wrocil pozno, ale musial jeszcze po nocy isc do piwnicy po kartofle, a tam 3 meneli, a jeden sobie leje na drzwi od naszej komorki teraz juz wiemy, czemu ostatnio tam smierdzi, tz ich wygonil, a ja malo zawalu nie dostalam, bo mogli mu cos zrobic przeciez, a kto by go tam znalazl po nocy? Ja przysnelam nawet nie wiem kiedy jak wyszedl i nie wiedzialam ile go nie bylo spac z nerwow potem nie moglam, a dp tego ktos wydzwanial w nocy na tzta tel, nie odzywal sie jak odebral a potem wysylal mmsy ze zdjeciami meskich organow kurna co za noc

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:12   #1302
goldika
Zakorzenienie

Dzien dobry

poczytalam co u Was ale nie mam jakos ochoty pisac. Ogolnie nastroj do :pupa:
zadnych oznak porodowych, czop dalej nie odchodzi, skurczy nie mam.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Muffinko uzywasz laktatora?
wspolczuje sytuacji z zulami i tymi telefonami do tzta ludzie sa pojechani...
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:31   #1303
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lina84
[B
dygotka8 [/B]ja z kosmetyków już nic nie kupuje,mam troche próbek ,troche kosmetyków -wypróbuje co się bardziej przyda ,w końcu nie mieszkam na odludziu zawsze coś się dokupi jak będzie potrzeba

Wczoraj zaszłam do 5-10-15 -spore przeceny były-kupiłam śpiworek do spania taki z pieskiem -na prezent dla koleżanki za 19,99 -wcześniej widziałam go za 50 zł
Świateczne ubranka sa cudne-ale jakie drogie
no niby na odludziu nie miszkamy,ale ja teraz nie mam jak pojechać na zakupy,a jak niunia będzie to tak samo bedzie bo samej jej w domu nie zostawię,a i wziąć ze sobą nie wezmę...
sudocremu nawet nie zamierzam kupować
przydałby mi sie linomag lub alantan lub z ziajki "franek" na odparzenia
żadnego pudru czy talku też nie zamirzam kupować
nadal nie mam nic do mycia od 1 dnia dla noworodka...

Tincia-parafina smarujesz zamiast oliwką-tak?nie wysusza taka sama w sobie??

Muffinko-oj współczuję bardzo!!możliwe,żeby te menele mieli nr komórki do Twójego tż??obrzydliwe mms dostawał

Glam
-czy Twój tż juz jest czy jeszcze nie przyleciał??
a sama sobie chłopaków układasz i odkładasz do karmienia czy mamam Ci ich podaje?w różnych poradnikach czytałam,że przydaje się wtedy ktos do pomocy właśnie żeby maluchy do karmienia podać i odebrać po karmieniu,wiąć na odbicie,itp

poten blok czekoladowy mnie zgubi...mogłabym jesć go TYLKO

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-11-17 o 12:32
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:33   #1304
muffinka90
Zakorzenienie

mezu szpilkowy poprawiasz mi humor swoimi postami

nam polozna w szpitalu kazala sie nie przejmowac tym niemoczeniem pepka, wazne, zeby go potem dobrze osuszyc

Seonko wszystkiego naj z okazji rocznicy

goldi nawet nie mam go w domu mam taki odciagacz-trabke z gruszka gumowa na koncu, uzylam tylko raz w pierwsza noc w domu, bo cyce twarde, ale jakos za wiele nie wyciaga za to jak zeby myje to do zlewu kapie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-11-17, 12:36   #1305
Darusiaaaa
Zakorzenienie

laski ja sie nastawiam juz na to cc 11 bo cos czuje ze mloda sie nie obroci,ale ja taka ciekawa jestem jak to wsio sie odbywa, bo nawet nie wiem...
normalnie sala operacyjna? lekarze itd....nacinaja, wyciagaja srocha, zaszywaja i co pozniej???poprosze szczegoly(moze byc na prv :P) aa no i jak jest juz po zabiegu, zabieraja dziecko,jak to bylo u was??

muffinka wspolczuje! co za kretyni!
kurrrr jak narzekalam to narzekalam, a teraz dzwonila kolezanka, ktorej tez ze 3 worki ciuszkow dalam, ze przeprasza ale nie wie gdzie ma wiecej, mozliwe ze wydala ale te 3 reklamowki jej zostaly to mi podrzuci:P

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

dygotka to biedaku zamierzasz non stop z dzieckiem w domu siedziec?
czemu na zakupy nie bedziesz mogla zabrac malucha?
A.Camus
Stary 2011-11-17, 12:38   #1306
muffinka90
Zakorzenienie

dygotko raczej nie, chyba taki zbieg okolicznosci po prostu
jak daja u was ''niebieskie pudelko'' w szpitalu, to tam jest sudocrem, ja nie kupowalam, tyle co go uzywam, to probki starcza

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-11-17, 12:48   #1307
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Dziewczyny nie chwalcie tak bo mi ego rosnie szybciej niz prostata:P Nie wiadomo co gorsze.
Malzonka sie robi na wyjsciowo, Helena spi, ja nad nia stoje. Dzis, ze tak powiem, kaming-aucik.
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:48   #1308
owieczka86
Zadomowienie

Witam po dłuuugiej nieobecności.
Niestety nie mam ostatnio czasu do Was zaglądać,nie wiem co się u Was dzieje. Mój synek ma problemy z rozpoznaniem dnia i nocy i często nam w nocy spać nie daje za to w dzień by spal i spał, czasem jestem taka padnięta że na nic siły nie mam, ale biorę sie za przestawienie moje Maluszka na spanie w nocy,popołudniami będę go przetrzymywać troszke i zabawiać żeby ładniej w nocy spał Myślicie że się uda????

Pępuszek jeszcze nie odpadł ale mam nadzieję że na dniach odpadnie Z karmieniem piersią sobie radzimy, tylko Filipek czasem chciałby ciągle przy cycku siedzieć ale nie daje się
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:50   #1309
lina84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
no niby na odludziu nie miszkamy,ale ja teraz nie mam jak pojechać na zakupy,a jak niunia będzie to tak samo bedzie bo samej jej w domu nie zostawię,a i wziąć ze sobą nie wezmę...
sudocremu nawet nie zamierzam kupować
przydałby mi sie linomag lub alantan lub z ziajki "franek" na odparzenia
żadnego pudru czy talku też nie zamirzam kupować
nadal nie mam nic do mycia od 1 dnia dla noworodka...
ja jak coś to wyśle tż ,albo mamę

do mycia mam jonson&jonson od pierwszego dnia ,zastanawiałam się czy kupic Oillan albo inny -ale położna mówiła żeby się wstrzymac jak urodze to zobaczymy czy będzie potrzebny

lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:50   #1310
glamourous
Zakorzenienie

Dziewczyny zalamana jestem, moj maz mial jutro z indii przyleciec, juz sie tak nastawilam ze po takim dlugim czasie sie zobaczymy a tu du.. Byl dzis w ambasadzie po wize no i mu odmowili... Fajnie ze bilet juz mial i wszystko nie?
Stary 2011-11-17, 12:51   #1311
Darusiaaaa
Zakorzenienie

owieczka taki maluszek jak bedzie chcial to tak czy siak usnie,nie da sie chyba jeszcze tak zabawic....staraj sie wieczorem codziennie w tych samych godzinach wykonywac takie same czynnosci to sie moze przestawi.
A.Camus
Stary 2011-11-17, 12:52   #1312
dygotka8
Zakorzenienie

Darusiaaaa bo nie wyobrażam sobie 2-4 tygodniowego dziecka zabierać do centrów handlowych na zakupy-nie ma mowy-zwłaszcza zimą,gdzie ludzi od groma bo to świeta i jeszcze kichających i prychajacych mnóstwo...

Stary 2011-11-17, 12:53   #1313
Darusiaaaa
Zakorzenienie

oooo cholera!!!!!!!!!GLAM STRASZNIE MI PRZYKRO!!!!!!!!

KURFFAAA MAC ,az sie wkurzylam to nie wyobrazam sobie co ty czujesz!;/

Niech no gosc spieprza z tych indii tu do was!!!!!!!!! przeciez tak sie nie da!!!
A.Camus
Stary 2011-11-17, 12:54   #1314
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Gdzie ta magdalenka???? Nie widze...

Sie dziwicie skad ja mam czas na wizaz- coz wyliczylam ze min 4 godz dziennie karmie. No wiec klade sie na lozku, malucha do cycka podlaczam a rece mam wolne wiec na telefonie na net wchodze... Stad tyle literowek w moich postach pisE zazwyczaj jedna reka i na tej kiepskiej klawiaturze

Jesli chodzi o krwmik musteli to nie - nie bylo tak ze sonia miala jakies ranki czy zadrapania i wszystko by szzypalo. U mnie to samo, smarowanie czyms innym przynosilo ulge. Bepanthen i alantan sa bardzo fajne

Chlopcy maja sucha skorke, smarowalam oliwka ale tez kazala odstawic- smaruje balsamem natluszczajaxym z oilanu

Inne mowily ze sama woda... Ja tam zamaczalam i nic nie bylo ladnie sie zasuszyly i odpadly

Aaale dziewczyny wam sie snie- tylko pamietajcie jak cos glupiego powiem to to chyba nie bylam ja

Dobra lece nogi zdepilowac. Boam jak sarenka
4godz? omg moja 10 godz wisi przy cycu...
i moja dzis 17 dni ma a kikutek wisi... chysa juz na włosku.

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:55   #1315
dygotka8
Zakorzenienie

Glam-no właśnie we wcześniejszym poście pytałam czy masz już tż przy sobie...ale jak to mu wizy odmówili-czemu?i co teraz?kiedy mogą mu ją dać?
no nie dziwię się,że się wkurzyłaś....
Wkurzyłam się razem z Tobą...

witaj Mężu Mszpilki-pozdrów swoje kobiety od nas

Stary 2011-11-17, 12:56   #1316
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Oliwia miala chyba 3 tygodnie jak poszlismy na 1 dlugie zakupy do galerii handlowej, wiec ja sobie wyobrazam, nie trzymalam jej nigdy w sterylnych warunkach i z daleka od duzej liczby osob, jak to niektore mamy unikaja.
Ja wole nie, bo spokojnie pozniej jest odporniejsza.
Czy to jesli chodzi o pojscie do przedszkola czy nawet na jakies spotkanie rodzinne itd.
To tylko moje zdanie przed swietami to tez nie pojde bo dopiero co ze szpitala wyjdziemy ale po sylwestrze na bank juz mala wezme na zakupy, bo sama nie wysiedze non stop w domu.
A.Camus
Stary 2011-11-17, 12:59   #1317
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
owieczka taki maluszek jak bedzie chcial to tak czy siak usnie,nie da sie chyba jeszcze tak zabawic....staraj sie wieczorem codziennie w tych samych godzinach wykonywac takie same czynnosci to sie moze przestawi.

Kąpiel jest codziennie o tej samej porze,później jedzenie i spanie i jak uśnie około 20.30 to zazwyczaj budzi się około 23 i potrafi 2 godziny nie spać, poźniej znowu pobudka około 4rano i poźniej o 6-7. W nocy nie płacze,jak wstanie to tylko troszkę,przewinę go i nakarmię. Najbardziej męczą mnie te 2 godziny co usnąć nie chce. A może my go za wcześnie kąpiemy?? Może powinnyśmy przestawić porę kąpania na późniejszą???

A i mam pytanie odnośnie ulewania,biorę synka na ramię żeby beknoł czasem beknie czasem nie ale bardzo często mu się ulewa,podczas jedzenie nawet 2 razy to znaczy że zjadł za dużo ?? czy jest jakiś inny powód??
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 13:03   #1318
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Co do cycania polozna mi kiedys tlumaczyla ze dziecko 10 max 15 minut przy cycku to jest megaaaa najedzone, reszte sie bawi i jesli nie chce sie z cyckow zabawek zrobic to zeby tyle przy karmieniu trzymac , na poczatku moze maluch dymy robic ale sie nauczy ze cycek do jedzenia nie zabawy ile wtym prawdy-nie wiem

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

owieczka taka godzina powinna byc ok, niestety dzieci sa rozne, jedne noce przesypiaja inne tylko budza sie na papu a inne potrafia nie spac prawie wcale;/

Ja co prawda butla karmilam, ale pisalam wam ze moja do 8 miesiaca zycia ulewala przy kazdym zarciu,mlekiem, kasza, deserkiem....wszystkim,le karze mowili ze kolo roku powinno przejsc i przeszlo.
A.Camus
Stary 2011-11-17, 13:06   #1319
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
przydałby mi sie linomag

Tincia-parafina smarujesz zamiast oliwką-tak?nie wysusza taka sama w sobie??
Ja wlasnei dokupilam sobie linomag, smarje nim pupke przy zmianie pieluszki, polozna polecila, bo to takie tluste i jak na razie jest wszystko ok.

Parafina nie wysusza, ona natłuszcza- jak oliwka Najwygodniej kupic w plastikowej buteleczce (takiej jak woda utl. jest) Ja stopki to smaruje co zmiane pieluszki, bo tak nam sie luszczy skorka na nozkach- ale juz coraz mniej

Wiecie co... a ja nie wiem, co to jest ten blok czekoladowy? Jak sie go robi?

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-11-17, 13:08   #1320
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Witamy i oznajmiamy.
Jutro jedziemy do szpitala wracam z Olivcią. Ze względu na ostatnimi czasy duże ciśnienie będziemy mieć wywoływany lub cc. Lekarz na IP zadecyduje.

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości