![]() |
#631 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki .... część IX
Cytat:
![]() Cytat:
Oj.. a mają jakieś określone kryteria, czegoś nie spełniasz? Czy "jak się uda" przyznają? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Dolce vita
|
Cytat:
Obecnie mamy czytać i przygotować do analizy: "Historia filozofii góralskiej" Tischnera. Co do podania o zapomogę. 2 razy z rzędu przyznano mi, a w tym roku odrzucono. Że niby nie spełniam kryteriów ( a motywacja prośby była mniej więcej taka sama co rok temu i dwa lata temu). Dziady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Mam "przerwę" śniadaniową więc ponownie WITAJCIE
![]() Ja ostatnio strasznie zaniedbałam czytanie, ciągle gram na fb ![]() ![]() Akcent - nie trafiłaś na dobry humor rozdającego .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Wtajemniczenie
|
Fajna?
![]() Kurczę.. a możesz się jakoś odwołać? Dziwne, że w poprzednich latach było ok,a teraz już nie ![]() Cytat:
![]() Niedługo wychodzę na koło, a jutro do domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() Książka ciekawa (napisałam recenzję, ale mogę polecić recenzję kolegi z mojej "sekty" recenzja ) Niestety nie mam możliwości odwołania. Dziady, i tyle... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Ketamina- moje dwa ulubione odmóżdżacze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Ostatnia zapadła mi w pamięć. BS wyczuł że mam doła i przyjechał do mnie dość późno bo po 21 i wsadził do auta i pojechaliśmy oglądać gwiazdy w takim pięknym miejscu gdzie widać cudnie oświetloną nocą okolicę. Nawet kominy w NH.
Gadaliśmy o gwiazdach, o kosmitach, o wszystkim i o niczym. Na rocznicę to jeszcze nie wiem... nie mam pomysłów narazie żadnych. Ostatnio zrobiłam kolacje i list od serca napisałam. Od BSika też dostaję zawsze coś własnej roboty ![]() W ten weekend byliśmy na karaoke ze znajomymi,a w sobotę u znajomych w Krynicy na noc. A ten weekend planujemy spędzić we dwoje ![]() Oprócz piwnego piątku ![]() _________________________ _______________________ Wczoraj znalazłam ogłoszenie, że koleś otwiera taki sam sklep jak mam w najbliższym miasteczku w drugim dalej położonym. Wysłałam CV mailem, ale chciałam dziś zanieść osobiście. Z uśmiechem wkroczyłam w dzisiejszy dzień, bo wyszłam z domu do lekarza, spotkałam znajomą z podstawówki w ciąży ![]() Ale trzymam się. Jakaś nadzieja musi być. W next tydzień ruszam do tego dalszego miasteczka i będę na siłę wciskać CV. Ale kolorowy wydruk drogi... i moje CV ma 2 strony + list motywacyjny, czyli 3 ![]() BS w pracy ma biało czarną drukarkę. Co myślicie? Biało czarne wydrukować a w niektóre miejsca kolorowe? Ale się rozpisałam! ![]() ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-16 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() przeczytałam o dofinansowaniu, widzisz u mnie w pracy też tak jest teraz, a kiedyś to mi za całe studia zapłacili, kryzys i tyle...co zrobisz? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30537521]a przystojny ten kolega? ![]() ![]() przeczytałam o dofinansowaniu, widzisz u mnie w pracy też tak jest teraz, a kiedyś to mi za całe studia zapłacili, kryzys i tyle...co zrobisz? ![]() wydrukować za darmo czarno białe i takie zanosić, nie przejmuj się wiele osób daje takie ![]() ![]() kolega ma żonę i dwoje dzieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Wtajemniczenie
|
Ja nawet nie wpadlam na to zeby kolorowe drukowac
![]() czarno-biale najlepszej jakosci, zeby zdjecie bylo w miare ladne i roznosic ![]() szkoda kasy na co innego ![]()
![]() |
![]() |
#641 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Dolce vita
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30537866]
![]() ale przystojny czy nie? ![]() jak tam Aguś ![]() stary ![]() ![]() ![]() A ja...? wróciłam z jogi, właśnie szykuję porcję pierogów z Biedrony na kolację i zasiadam do mailowania i zakładania bloga. Pochwalę się......autor książki umówił się ze mną na lunch ![]() Anuś a Ty jak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe to fajnie ![]() Otwierają sklep SPAR w miejscowości trochę daleko ode mnie, dwoma busami będe musiała jechać. Trochę drogo. 8 miejsc wolnych i targi pracy organizują nawet! Zapisy w PUP-ie (jak ja to mówię-Powiatowy Urząd Pracy -Pupa- .upa!) Chyba jutro zadzwonię i się zgłoszę mimo wszystko. Bliżej tej miejscowości mieszka mój BSik, więc może jakby co będę czasem u Niego spać. Trzeb próbować, choć wiadomo że wolałabym bliżej. I nie w spożywczym... Mam tydzień do tych targów będę chodzić i wciskać CV bo wole coś innego, więc motywacja jest większa hehe Choć jak mnie przyjmą to i tak będę szukać dalej.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-16 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
Ja założyłam kiedyś, ale nie mam czasu go prowadzić
![]() Ogólnie nie mam czasu, nie mam czasu i nie mam czasu. Właśnie wróciłam do domu po pracy (i zakupach). TŻ dał mi do ręki kieliszek wina, więc zaczynam być happy ![]() Akcent - fajny ten klub? Przypomina mi to trochę lekcje języka polskiego - a ja bardzo lubiłam takie dyskusje ![]() Autor jakiej książki, bo ja mam dziś problemy z kumaniem :P mww - w co grasz ![]() zabcia super ![]() ![]() a tym sklepem się nie przejmuj, przeważnie na otwarcie tak jest.. ale może ta osoba się np. nie sprawdzi.. albo sama zrezygnuje. Różnie bywa. CV drukuj czarno białe. Ja nawet zdjęcie sobie przerobiłam, na czarno białe jak wysyłałam internetowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 | |||
Wtajemniczenie
|
hehe
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Książkę może zobaczę, teraz dla mnie ostatni czas przed świętami na czytanie normalnych książek ![]() Ten klub to dopiero w powijakach? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Kmee - Diamond Dash i Bubble Island - pierwsze "likwidowanie" kwadracików, a drugie "zbijanie" kulek
![]() Ketamina - nie przepadam za grami w telefonie (i chyba szczęście), bo pewnie w każdej wolnej chwili w pracy stukałabym w klawiaturę ![]() Gdzie jest Labi????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |
Dolce vita
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30547944]
![]() ![]() Ja jak to powiedzieć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ketamina;3054966
![]() ![]() [/QUOTE] Ale na busy codziennie to 300zł (5razy w tyg.) Dwie zmiany, więc BS mnie nie będzie mógł zawozić... Nie wiem już sama. Nie mogą otworzyć w pobliżu niczego?! Fuuuuuuj
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() po drugie - mała.....czy Ty zawsze znajdziesz we wszystkim złe strony??? najpierw spróbuj, jak się okaże, że Ci dojazd nie pasuje, ze męczy...wtedy pomyślisz co dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Męczący może być, bo człowiek się przemęczy te parę miesięcy. Swoją drogą zadzwoniłam już i się zapisałam. Rozważam po prostu.Pójść pójdę, bo spróbować trzeba i dowiedzieć się wszystkiego. Mam nadzieję, że efekty przyniesie powtórna akcja 'wciskanie CV' ![]() Wiem, że czasem za dużo myśle i rozważam, ale nie myśl że rezygnuje ![]() ![]() Starsi na znajomych jak najbardziej, ale ja osobiście nie mogłabym być z facetem tak dużo starszym.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-17 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale zdałam! w poniedziałek pisemny, we wtorek ustny, może teraz jak stres odpuści to będzie lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie odzywałam się bo dopiero wczoraj wróciłam z Krk, byłam na tych egzaminach. Wczoraj BS kupił mi w nagrodę za zdany egzamin kafeterkę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATKI za zdanie egzaminu! ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Nie mogę doczekać się weekendu z BS- calutkiegooo ![]() Koleżanka z pracy chciała zamienić się na soboty i BS ma tą wolną ![]() W piątek piwko planujemy, w sobotę jakiś pyszny obiad zrobić, a później filmy, filmy,filmy, sex, sex, sex i grzanie się pod kołderką ![]() A niedziela aktywna - jakiś szczycik ![]() Taki wstępny plan ![]() Akcent co ile masz te spotkania w klubie? Fajna sprawa. Też lubię książki i fajnie mieć z kim porozmawiać na ten temat. Dawniej pochłaniałam tonami, gdy zaczęłam studia to jakoś przestałam. Choć czasu było, to wybierałam sprzątanie w domu, na podwórku. Czyli tak aktywniej.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-17 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 | ||
Dolce vita
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochane.... ale kto tu wspomniał o randce??? facet ma rodzinę....to autor książki, której napisałam recenzję.Pisarz. Podjarałam się faktem, ze tak popularna osoba sama wyszła z inicjatywą. Napisałam, że zaprosił mnie na lunch, ale w sensie...ja tak to rozumiem, bo mailujemy, że chce się spotkać ze swoją "fanką" pogadać, poznać moją opinię o książce. Facet jest przystojny, ale .... w życiu, żadne romanse, żadne randki. raz w miesiącu/2 godz Edytowane przez Mocny Akcent Czas edycji: 2011-11-17 o 13:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio sprawia mi przyjemność, pisanie pracy, oglądanie filmów, czytanie.Taką większą niż zwykle. WIEM, że znajdę pracę niedługo. A po obronie będę walczyć o jakiś staż. Jakoś mam przeczucie, że będzie dobrze. Brakowało mi takiej wiary. Oczywiście są momenty, takie nawet banalne sytuacje co mnie na chwilę z tropu zbiją, ale szybko się podnoszę. Teraz prasuję, a później pisanie pracy - dziś do późna! ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-17 o 13:15 Powód: Literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszy mnie Twój optymizm. I zabieraj się za robotę. Licencjat ma być napisany do BN!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ech, a dziewczyny o jednym :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() I zapisałam się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam kafeterkę przywiezioną z Włoch - fajna sprawa ![]() ![]() Już w domku ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A może właśnie to jest szansa dla Ciebie? Może to właśnie to Ty powinnaś coś otworzyć u Ciebie w mieście? Cytat:
My ostatnio też rzadziej się bzykamy.. jakoś nie ma na to czasu ![]() GRATULACJE za zdany egzamin ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
Wizazanka - gratuluję zdania egzaminu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.