|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 589
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VII
A nie mo¿ecie szukaæ na benzynê i zrobiæ instalacjê gazow±?
|
#4232 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4233 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 186
|
Cytat:
Macie ju¿ sprecyzowane jakie auto chcecie? Je¶li nie to przegl±dajcie oferty na bie¿±co, codziennie pojawiaj± siê nowe aukcje, je¼dzijcie ogl±daæ auta i z czasem bêdziecie wiedzieæ czego od auta oczekujecie i w koñcu znajdziecie. Ale tez nie wymagajcie nie wiadomo jakich bajerów. W koñcu znajdzie siê co¶ godnego uwagi. Spookojnie wreszcie znajdzie siê jaka¶ fajna bryka. Ja jak szuka³am auta to ogl±da³am na ¿ywo chyba ponad 20 auto, nie licz±c komisów samochodowych. A¿ w koñcu przez przypadek znalaz³am moje autko. Poza tym od te A¯ DWA dni to wcale nie tak du¿o. ![]()
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 101
|
Szukamy te¿ z sam± benzyn±. I to nie jest tak ¿e szukamy nie wiadomo czego za nie wiadomo jak nisk± cenê . Ale czas goni... T¯ sprzeda³ auto niespodziewanie, tzn mia³ je na aukcji i mia³ ju¿ upatrzone autko z Gdañska ale nie mia³ kupca,a gdy kupiec siê znalaz³ okaza³o siê ¿e auto z Gdañska sprzedane. A auto jest pilnie potrzebne bo T¯ pracuje w terenie i bez auta ani rusz .
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Wysz³am na jak±¶ z³± i napalon± a to wcale tak nie jest, po prostu takie g³upie zbiegi okoliczno¶ci które id± nam na niekorzy¶æ
|
|
|
|
#4235 |
|
Konto usuniête
|
alloffkowa
sama wiem, ze auto siê przydaje i to baardzo
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 859
|
Ej, ej
Bo tak teraz siedzê i na spokojnie przemy¶lam wszystko. Uspokójcie mnie i powiedzcie, ¿e oni nagrañ i tak nie ogl±daj± Bo robi±c ³uk to ca³y czas ¶piewa³am "domowe przedszkole", a na uspokojenie gdy po raz enty zgas³o mi auto zaczê³am ¶piewaæ: "pora ju¿ wstaæ, wyruszyæ z domu, przyjaciela spotkaæ znów. Mi³y, okr±g³y, puchaty, weso³y, bo to jest mój Kubu¶ Puchatek, Kubu¶!" |
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 101
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;30543534]alloffkowa
sama wiem, ze auto siê przydaje i to baardzo [/QUOTE]dzieki ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Na ³uku nie s³ysza³, a przy "Kubusiu" w sumie siê u¶miechn±³ po czym odetchn±³ z ulg±, ¿e wreszcie i nareszcie ruszy³am
|
|
|
|
#4239 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 531
|
Ale fajnie, gdyby tak mo¿a by³o zobaczyæ po egzaminie nagranie
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
|
|
|
#4240 |
|
Konto usuniête
|
anlejka hehe
![]() nie nie ogladaj±, tylko jak istnieje jakie¶ podejrzenia hehe
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee, to by nie by³o fajne
Ale odkry³am, ¿e to jest jakie¶ moje radzenie sobie ze stresem. Wczoraj przed referatem na zajêciach te¿ ¶piewa³am "domowe przedszkole" i "Kubusia Puchatka" |
|
|
|
#4242 |
|
Konto usuniête
|
anlejka hehe
![]() nie nie ogladaj±, tylko jak istnieje jakie¶ podejrzenia hehe ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- alloffkowa ale¿ nie ma za co
|
|
|
|
#4243 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 215
|
Cytat:
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Muminków nie lubiê, wiêc nie ¶piewam Jedynie Bukê darzê sympati± ale ona nie ¶piewa Tabaluga mnie wkurza³, a odk±d przeczyta³am "Pompona w rodzinie Fisiów" (btw polecam strasznie ) to zielony smok kojarzy mi siê tylko z Pomponem A Gumisie mi jako¶ nie wpad³y do g³owy
|
|
|
|
|
#4245 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 531
|
Tak sobie ³ykn±æ przed egzaminem sok z gumijagód
i stres odchodzi
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
A pomieszaæ z tym ze smerfojagód
|
|
|
|
#4247 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 595
|
Gratulacje tym co zda³y!
Mnie czeka wewnêtrzny i mam takiego stracha bo I. ponoæ zabiera w ka¿de miejsce gdzie na kursie sobie nie radzi³a¶! I zdaæ wewnêtrzny u niego to cud ;( To dopiero jutro o 14 a ja tak zestresowana ¿e rêce mi lataj± nogi te¿ haha A swoj± drog± jak czyta³am o bajkach wasze wpisy to bêdê ¶piewaæ mojemu smerfy
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 043
|
ja dzisiaj mam wolne instruktorka nie kaza³a mi na wyk³ady z grup± przychodzic
, wczoraj by³am na indywidualnym wyk³adzie u intruktorki w domu wyt³umaczy³a co trzeba porobi³am testy i stwierdzi³a ¿e ona nie ma mi co ju¿ t³umaczyc ¿e od poniedzia³ku zaczynamy jazdy a jutro mi tylko jakie¶ filmiki poka¿e. tak¿e bójcie siê ludzie jak wyjadê na ulice
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 589
|
o matko, to jak ja je¿d¿ê to wiesz, nadajê na wszystkich woko³o i mój I. ma taki ubaw ze mnie
Jutro mam jazdy
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 043
|
Cytat:
|
|
#4251 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 555
|
Ajaj! Czemu na to forum trafi³am dopiero wczoraj wieczorem? Na wszystkich innych forach samochodowych s± sami faceci, a tu jej... tyle podobnych "duszyczek"
![]() Witam siê wiêc ze wszystkimi i mam nadziejê, ¿e d³u¿ej tu zabawiê. Tymczasem dzi¶, o 14:00 mam egzamin ³±czony i powoli zaczyna zjadaæ mnie stres, ale jak wyczyta³am w tym w±tku, jakas dobra passa w zdawalno¶ci trwa, wiêc mam nadziejê, ¿e te¿ siê za³apiê. ![]() Kto¶ tu pisa³ o ¶piewaniu- haha, te¿ ¶piewam sobie pod nosem- mo¿e nie piosenki z kreskówek ale mam okropny zwyczaj w wystukiwaniu rytmu palcami na kierownicy... Mój instruktor tylko siê z tego ¶mia³ i mnie przedrze¼nia³, ale E. mo¿e ju¿ nie byæ tak sympatyczny... W ogóle co polecacie na stres oprócz czekolady? Ja zazwyczaj wk³adam s³uchawki w uszy, puszczam jak±¶ fajn± muzyke i chillujê, ale te¿ tu mm kolejny okropny zwyczaj, ¿e zamykam oczy, ¶piewam pod nosem i tak "rytmicznie" macham g³owa lub siê ko³yszê. Nie chcê wyj¶æ przed egzaminem na wariata wiêc nie mogê chyba tego zastosowaæ. ![]() Uff, koñczê ju¿ moje gorzkie ¿ale.
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego wczoraj lepszym wyj¶ciem by³o ¶piewanie ni¿ pogawêdka z samochodem |
|
|
|
|
#4253 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 751
|
Cytat:
Mój m±¿ siê ze mnie ¶mieje Zupe³nie nie wiem dlaczego ![]() W elce te¿ czêsto nuci³am pod nosem albo mówi³am do siebie, co bêdê robiæ, jakie znaki mijam itp.
|
|
#4254 |
|
Bia³a Dama
Wiadomo¶ci: 6 404
|
Umieram z ciekawo¶ci jak posz³o sonnewampire
Zg³aszaj siê kobieto, i raportuj
We¼ g³êboki wdech ¯ycie wokó³ ciebie s³odkie jest jak bananowy d¿em Webook Filmweb Last.fm Edytowane przez _Matilde_ Czas edycji: 2011-11-17 o 12:18 |
|
|
|
#4255 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 215
|
Cytat:
Pompon jest ¦WIETNY!!! Cytat:
To jest dobre, bo na egzaminie nie dasz siê E. zaskoczyæ jak bêdzie Ciê ci±ga³ po najtrudniejszej trasie Tak samo Twój I. chce byæ ostry i stawia wysok± poprzeczkê przez co jest szansa, ¿e egzamin mozesz zdaæ za pierwszym razem i tego ci ¿yczê!Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spe³nienia marzeñ i zdania prawka za pierwszym podej¶ciem! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- W³a¶nie, ciekawe jak tam sonnewampire mam nadzieje, ¿e kciuki siê przyda³y
Edytowane przez kasia1480 Czas edycji: 2011-11-17 o 15:13 |
|||
|
|
|
#4256 | |
|
Bia³a Dama
|
Cytat:
Jak poszed³ egz.?
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 8 180
|
heja jednak nie spisali sie ci co podobno trzymali za mnie kciuki oblalam
pozniej popatrzylysmy na tzw balkoniku jak jezdza na placu siadlysmy w wordzie mialam o 10 teorie 11 a ten mnie wola a ja lece nie wiem co sie dzieje tak szybko no i tak avaryjne i plyn hamulcowy, pozniej przygotowanie a ja cholera jade na awaryjnych powiedzial ze niewiele prakowalo masakra nie wiem jak to zrobilam niby bylo ok a pryzwalilam wyszlam z usmiechem poprostu smiac mi sie chcialo z mojej glupoty zeby oblac na luku porazka dopiero teraz so mnie dochodzi to ze kurde oblalam i teraz zaczynam sie tym przejmowac, zapisalam sie juz na nastepny egz prawie miesiac czekania
|
|
|
|
#4258 | |
|
Bia³a Dama
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 870
|
Cze¶æ wszystkim. Gratulacje dla posiadaczek i czekaj±cych na odbiór prawka
![]() A przede wszystkim dziêkujê Gruffi za to, ¿e mnie zmotywowa³a do zaczêcia kursu po tym jak pó³ roku wcze¶niej siê zapisa³am. Jazdy zrobi³am w miesi±c. Dzi¶ mia³am ostatni± iii... kiepsko mi sz³o. Nie wiem czy to symptom ostatniej jazdy czy jak? No lipa i wstyd na ca³± Warszawê. Ogólnie ciê¿ko mi wychodzi parkowanie prostopad³e, wpadam w panikê jak ju¿ wje¿d¿am do stanowiska i potem szybko na hamulec ¿eby na krawê¿nik nie wjechaæ. Mój najwiêkszy grzech to niezatrzymywanie sie przed zielon± strza³k± tylko jak jest zapalona to wolno podje¿d¿am i skrêcam . Ponadto ¶rednio parkowanie równoleg³e. A w ogóle ...jak w ogóle wyjadê na miasto to siê posikam jak E. bêdzie mi kaza³ zawróciæ i mam ty³em wiechaæ miêdzy dwa zaparkowane prostopadle samochody. Sraka jest na wiêkszych skrzy¿owaniach i na takich gdzie jest naækane znaków w taki sposób ¿e nie wiadomo ju¿ której jezdni dotycz±.Dobrze opanowany mam ³uk, górkê, ruszanie ( z tym d³uuuugo mialam problem), no i w sumie dobrze czujê sie w samochodzie. Dopiero w sobotê odbiore potrzebne dokumenty. Pewnie z miesi±c poczekam na egzamin i zastanawiam siê ile wzi±¶æ dodatkowych godzin. I czy wzi±¶æ u mojego I. czy u kogo¶ innego. A jak by³o u was?
|
|
#4260 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 595
|
[QUOTE=kasia1480;30557942]Hehehe co¶ w tym musi byæ!
Pompon jest ¦WIETNY!!! Ja te¿ tak mia³am, ¿e I. zabiera³a mnie na wewnêtrznym w te miejsca gdzie czêsto robi³am te same g³upie b³êdy To jest dobre, bo na egzaminie nie dasz siê E. zaskoczyæ jak bêdzie Ciê ci±ga³ po najtrudniejszej trasie Tak samo Twój I. chce byæ ostry i stawia wysok± poprzeczkê przez co jest szansa, ¿e egzamin mozesz zdaæ za pierwszym razem i tego ci ¿yczê!Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spe³nienia marzeñ i zdania prawka za pierwszym podej¶ciem! Powodzenia! ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Dziêkujê za ¿yczenia! ![]() Mój I. mia³ dzi¶ imieniny Przera¿a mnie ³uk ¿e mnie obleje bo dzi¶ za 1 razem tak tañczy³am od lewej do prawej i podejrzewam ¿e po liniach jecha³am równo! Jutro s±dny dzieñ! Trzymajcie kciuki!
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

おはよう! 

a to wcale tak nie jest, po prostu takie g³upie zbiegi okoliczno¶ci które id± nam na niekorzy¶æ
sama wiem, ze auto siê przydaje i to baardzo 

To jest dobre, bo na egzaminie nie dasz siê E. zaskoczyæ jak bêdzie Ciê ci±ga³ po najtrudniejszej trasie
spe³nienia marzeñ i zdania prawka za pierwszym podej¶ciem! 
. Ponadto ¶rednio parkowanie równoleg³e. A w ogóle ...jak w ogóle wyjadê na miasto to siê posikam jak E. bêdzie mi kaza³ zawróciæ i mam ty³em wiechaæ miêdzy dwa zaparkowane prostopadle samochody. Sraka jest na wiêkszych skrzy¿owaniach i na takich gdzie jest naækane znaków w taki sposób ¿e nie wiadomo ju¿ której jezdni dotycz±.