|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
striptizer chyba powinien golić zadzisko Ślązaczki, w przyszłym tygodniu pasuje mi: pon. - po 19, wt. - rano pt. - po 19 |
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam o reklamach kosmetyków, porównanie tych dla mężczyzn i kobiet. No i stąd prasa dla mężczyzn była na celowniku.
|
|
|
|
#3483 | ||
|
Zakorzenienie
|
fuu to ja jestem dziwna bo już jak musiałabym oglądać faceta w stringach
Cytat:
Cytat:
idę się zagłębić w szczególy na kwc
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-11-17 o 19:31 |
||
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, ja mogę w poniedziałek i piątek
Jeszcze w środę bym mogła ewentualnie. Ale wtorek odpada, bo mam na ligocie w CZD od 11:30
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się ze mną dzieje. Od kilku dni nie mam wcale apetytu wieczorem, co jest dosyć dziwne, bo lunch jem ok. 13:00. Poza tym mnie lekko zamula i mam jakby lekkie mdłości, ale raczej nie z głodu. Zjadam mandarynkę czy pestki słonecznika i jestem pełna... To do mnie niepodobne.
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
carmi, no to super, zazdroszczę
mi się z kolei poprawiła przemiana materii i bardzo się cieszę z tego powodu
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam przemianę materii dobrą od zawsze Tylko ona nie nadążała za moim apetytem
|
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co już w ogóle dziwnie, nie mam nawet apetytu na słodycze lub chipsy
|
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do porannych fochów - myślę że to nie było jakoś super na serio. Ogólnie to chciałabym mieć kiedyś taką kołdrę 2mx2m to nie będzie problemu
![]() Carmi Boże! Jak mi się podobają kozaki w takim naturalnym kolorze skóry Na razie mam czarne, może kiedys. A fajne też mają w takim stylu w Wojasie. Tylko ceny też fajne![]() Karola nie mogę z tym macaniem sufitu przez sen Ja: co robisz? Tż: haha o ku*** jakie to jest wielkie, hahaha Ja: ale co? Tż: no to.... hahaha ale wielkie haha Ja: ale co ty tam widzisz Tz: no ku*** jakie to jest wielkie... i on legalnie polew a ja mega szok do tej pory nie wiadomo o co chodziło. Capri Carmi ja nie polecam absolutnie droższych butów z ccc! Jak nie ma problemow to spoko, chodzisz poki sie nie rozlecą, ale w razie jakiejś awarii nie da sie reklamowac. Zawsze odrzucają! Rok temu kupiłam skorzane buty z lasockiego i po jednym dniu wyszła na skórze skaza która ewidentnie musiała byc dobrze zapastowana/ zakryta bo nie było nic znac przy zakupie. Buty kosztowalu 300zl wiec od razu reklamowałam. 2 tygodnie czekania w mega mrozy a ja bez butow zimowych i co? powiedzieli ze nie zwrocą kasy ani nie wymienią bo to moja wina, bo pewnie przemoczylam i suszyłam pod kaloryferem. Nie wierzę że można jakiekolwiek buty zniszczyc w jeden dzien po zakupie. I żaluje teraz ze przed kupnem nie poczytalam na forach opinii o ccc bo wszyscy odradzają ze wzgledu na nagminne odrzucanie reklamacji;/ Capri troche dziwnie z tą znajomą;/ jak sie jakoś super blisko nie znacie i nie imprezujecie razem, to ja bym czegos takiego nie zaproponowała gosciom. Co innego jak to jest któraś impreza wspólna z rzędu to mozna sie podzielic ktos robi salatke, ktos kupuje chipsy, na alko zrzuta. A jesli to jej urodzinowa impreza to tym bardziej nie halo;/ Przynioslabym butelkę wina/ wódki przewiązane ładną wstążką i nie wiem czekoladki? :/ TŻ pod choinke dostanie prenumeratę Żagli. To taki prezent na całły rok i wiem że uwielbia ten magazyn a w prenumeracie wychodzi taniej ok 100złRain Ilsa ja też nie mam nic przeciwko Playbo-yowi W porządku gazeta. Z resztą mnie w ogole nie rusza taka erotyka. Jak Tż był w klubie nocnym kilka razy bo na wyjazdach służbowych im sie zdarza w Stolicy isc to tez nie problem. Jakos nie uwazam zeby to bylo cos zdrożnego. Zwies ja mam Aliora. Ale jak zakładałam to nie było tej opłaty 5 zł za kartę, ale i tak jestem bardzo bardzo zadowolona. TŻ ma m-bank jest zadowolony ale to głównie bank internetowy, placówek jest mało i nic sie w nich nie da załatwic, a ja wole miec stacjonarny oddział jakos pewniej sie czuje Co do światłości Playboya tez myslę, że teksty mają dobre, poza tym mam ksiażkę w której są wydrukowane same opowiadania literackie, które się w Playboyu ukazywały i pisał tam np Haruki Murakami czy Joyce Carol Oates Nadine Gordimer James Baldwin... Dla mnie to gazeta na poziomie. rozumiem, że nikt wiecej nie ma fajnego tuszu do rzęs? ![]()
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że przez ta pogodę będę więcej pochłaniać. Teraz zrobiłam makaron z tuńczykiem, robię rosół z domowym makaronem od mamy i spróbowałam tylko odrobinę żeby sprawdzić, czy dobrze doprawione. Normalnie już bym pochłonęłam po talerzu
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oł em ef dżi! Maltańczyk mi powiedział, że mój angielski jest idealny!!! I nie doszukałby się ani jednego błędu, ajm on faajjeeeeer
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
co do banku internetowego trafiłam na to:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...oprocentowanie
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesiu ja mam konto w ING. Jeśli zrobisz transakcje kartą na 100 zł miesięcznie to masz wszystko za darmo; prowadzenie, karta, przelewy bez limitu itd. Zadowolona jestem. Przy regularnych wpływach min. 1000zł i 1 transakcji kartą za darmo masz też konto w millenium przy czym tam masz zwrot bodajże 3% za zakupy płacone kartą w sklepach spożywczych i na stacjach beznynowych.
Edit: A i mam w ing wszystkie bankomaty za darmo a to bardzo wygodne. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2011-11-17 o 20:01 |
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik fajny jest jeszcze MF 2000 calories i Rimmel ten w dużym żółtym opakowaniu
|
|
|
|
#3496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ALe za to miałaś inne nieprzyjemności porodowe i okołoporodowe.Więc ja wolę ten @ ![]() Cytat:
UPS... ![]() Bo mi pasuje od wtorku do czwartku od 18, a w piątek tak od 14...ale nie mam co robić w Kato aż do 19stej ![]() Co do oglądania zdjęć i filmów o wspomnianej tematyce,to mi jakoś wszyscy koledzy się przyznają,a wśród mojej Rodziny nie jest to temat tabu i mnie jakoś specjalnie nie gorszy.Najważniejsze,żeby nie przesadzać,od czasu do czasu każdemu wolno. A my mamy kołdrę 2x2,1 a śpimy na jeszcze szerszym materacu.Jest to jednak przestrzeń niewykorzystana skoro oboje się opatulamy w tę kołdrę jak jest zimno i śpimy bliziuteńko siebie na środku łóżka
|
||
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesiu ja mam konta w Aliorze (wspólne z Tżtem), m-banku (swoje)i Inteligo (to muszę zlikwidować, ale mi wypłata na nie przychodzi i jeszcze ). Alior jest fajny, bo nie muszę szukać bankomatu ecard czy euronetu. Na mbank też nie narzekam. Nie polecam Inteligo ani Pekao SA.
|
|
|
|
#3499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i przykro mi...ja jednak kupowałam już kilka par w ccc (3 pary kozaków) i wszystkie były ok, długo nosiłam więc będę polecać ![]() ja polecę jeszcze jeden - Eveline Volumix Fiberlast - kosztuje 11 zł i jest świetny! Uzywam go jako zamiennika 2000 calorii jak mi się skończy opakowanie Nie wiem jak długo używasz tuszu, ja go mam od maja i dopiero teraz zaczął zasychać i robić grudki, ale poza tym nie ma innych wad
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Capri weź się ugryź w język! Tabletki biorę! Tydzień temu miałam krwawienie z odstawienia i zaczęłam prac kontracept
No i nie było do końca
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Co do kont - ja mam w Millenium ale nie polecam, niby studenckie, niby bezpłatne, ale jest pełno "ukrytych" opłat i z bankomatu moge wyciągnąć najmniej 50 zł
wielu moich znajomych ma w WBK i chwali sobieP*****le nauke i ide na Wspólną
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde nadal myślę o tej kiecy z cymbeline. Nic to trzeba poczekać aż przejdzie
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3505 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze nie wiem. nie lubię zmieniać kosmetyków, stresuje mnie to, bo się boję że na coś kiepskiego się natnę...
AAAAAAaaa!!! dostalam kasę za dwa miesiace z ZUSu dlatego jade sobie wynagrodzić nerwy i kupić dobry tusz ![]() ![]() widziałam w rossmanie jakieś promo dwa tusze rimmela za 17zł w zestawie. Ale jeden jest jakąś nowością i nie ma nigdzie opinii... zobacze na miejscu. Carmi jesteś w sobote w krk? |
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, Tyś też gópia!
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Małpa!
Idę z Tobą na Wspólną
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik, wrzucam ten tusz z Eveline:
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik tak, jestem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

żeby w miarę dobrze krył, a zarazem był lekki

Jeszcze w środę bym mogła ewentualnie. Ale wtorek odpada, bo mam na ligocie w CZD od 11:30

Na razie mam czarne, może kiedys. A fajne też mają w takim stylu w Wojasie. Tylko ceny też fajne