|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
z
Cytat:
![]() a powiedz czesto trzeba ten pisak uzupelniac woda? no i jak juz cala mata zarysowana to wystarczy wytrzec na sucho zeby mozna bylo znowu malowac? ![]()
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po pewnym czasie rysunki zaczęły się rozlewać, a ja nie wiem dlaczego tzn. linia narysowana się rozlewa - kontury ![]() ale pieczątki fajne ![]() mamy taką mata musi wyschnąć, zeby można było rysować w tym samym miejscu
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wytrzesz tego, musi sama wyschnąć. Trwa to róznie, nigdy nie liczylam czasu. Dżo zalezy, czy w jednym miejscu "naleje" wody, czy tylko sobie coś tam delikatnie rysuje.
![]() |
#4864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oprócz tego dieta bogatoresztkowa (dużo błonnika icróżne ziarenka ) Cytat:
![]() Cytat:
![]() z dechatlona?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdróweczka dla Martka ![]() dobrze że już po...to się musi nacierpieć brat i to tak często ![]() że co to za wzrok? ![]() ![]() wiesz ze nigdy nie byłam tam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() noooo 5 stopni to już nieźle...a ostatnio słyszałam że prawdziwa zima ma przyjść w lutym...do tego czasu ma być tak jak teraz + kilka dni z przymrozkiem...ja jestem za ![]() ładne są te tchibo ![]() jak ja sobie przypomne zastrzyki w kolano to tylko ![]() ![]() ![]() bardzo ładna kurtłka ![]() Cytat:
![]() też widziałam kilka razy tą reklamę ale nie wyobrażam sobie żeby Zu dała sobie nakleić ![]() Cytat:
![]() Unhola...nie kuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze upatrzyłam sobie kurtkę...taką jasną, płaszczykowatą, krótką na wiosnę...i chyba jutro się po nią przejdę ![]() Nawet moja Mama zaczyna się przekonywać...nigdy wcześniej w lumpku nie była a kilka dni temu mi zadzwoniła że weszła do jednego u nich na osiedlu i kupiła Zu spodnie dzinsowe ocieplane ![]() Jola poka śniegowce ![]() zabrałam się za sprzątanie ![]() ![]() uszczupliłam grafikę...
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-17 o 20:09 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
Czeko mój mąż używał Sinupret i bardzo mu pomogło.Oby i tobie ulżyło
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Ola-Unhola
|
Jola
http://www.belarte.com.pl/Lampy-UV-i...-manicure.html http://www.mariposanail.pl/p,pl,5818...icure+spa.html Tu same miseczki Tu np zestaw Peggy Sage ale warto dokupić większy płyn ikonka niżej. http://magnificco.pl/index.php?main_...oducts_id=1050 Kolejnośc wykonania zabiegu Dezynfekcja, opiłowanie, peeling, 5- 10 min w podgrzewaczu, 5-10 min w rękawicach, odsunięcie skórek (manicure biologiczny) lub wycięcie jak ktoś regularnie wycina, krem do rąk (masaż), odtłuszczanie płytki i malowanie. Oczywiście można tylko pomoczyć w domu i włozyć do rękawic ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2011-11-17 o 20:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
![]() nadrobilam, ale nie mam mocy, aby pisac trudne dni, trudny Antos ![]() wszystkim dziekuje za wsparcie ![]() Czeko ![]() Katarzynko, dla Blanki ![]() Svi, ![]() Tez myslalam o kuchni, ale te w przystepnej cenie, tak jak pisalyscie, sa za niskie, a te ok za drogie i chyba za duzo zabieraja miejsca. Zmykam odpoczywac ![]()
#4869 | ||||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Blokady miałam dwa razy w życiu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Biedny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty chcesz nową?Ja kupiłam używaną,a i tak przepłaciałam ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie zobaczę jakie ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Ola-Unhola
|
sylka, mam 19 linków kombinezonów
![]() Też musze cos wybrać, wklejac? ![]() Mariolu, odpocznij sobie ![]() Oby Antosiek wspołpracować zaczął ![]()
#4871 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tam,trochę by mogło przyprószyć dla tradycji ![]() ![]() Też mi się podobają ![]() ![]() ![]() ![]() Też tak zawsze robię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U nas też ostatnio ciężko ze spaniem na noc,nie schodzimy z 21.30 a dawniej Bartoś o 20 już spał ![]() Wczoraj wylicytowałam,takie bojówki: |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
Wtajemniczenie
|
No Kochana pytanie?
![]() ![]() ![]() Jeszcze jakbyś mi poszukała linka do kompletów czapek,szalików i rękawiczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Wtajemniczenie
|
![]() Przyszłam zobaczyć czy jakieś nowe wieści w klubie są, to przy okazji pomacham i Wam ![]() Dobrej nocy ![]()
#4874 | ||||
Zakorzenienie
|
Chyba nie.
To dobrze, niech szybko wyzdrowieje do końca ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ta jedna Smoby, co Anula wstawiła jest wysoka ![]() Odpocznij ![]() Cytat:
![]() Sama nie wiem, miałam w ogóle nie kupować, tylko mieć tę od kombinezonu, ale ta mi się spodobała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas kolejny wieczór cyrków, ja to jeszcze nie mam tak źle, bo Kuba się i do mnie przytuli i słucha, Małż to ma ciężkie życie ostatnio ![]() Fajne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pokażesz swój kombinezon ![]() ![]() Była taka sama tylko czerwona ![]() ![]() ![]() Jak znajdę jeszcze taką,to wkleję link ![]() Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wysycha szybko? Cytat:
![]() no ledwo trzymaja sie kupy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wydaje mi sie ze zastrzyki bylyby wskazane .........co by na starosc nie cierpiec-moja babcia ma zwyrodnienia stawowo kolanowych i za malo mazi,zaczelo sie od bolu przy wstawaniu z krzesla a teraz chodzi z balkonikiem gdyby wczesniej poszla za mlodu z tym to teraz bylaby sprawniejsza pocieszam sie ze do wiosny zarosna mi za uszy i wtedy juz jakis bob bedzie albo bobek ![]()
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://allegro.pl/hm-kombinezon-moro...935132302.html - niebieski Poproszę ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- czeko, Małż został przegłosowany ![]() Idę i ja, spokojnej nocy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | ||
Wtajemniczenie
|
Nie mam inhalatora...zabierałam się za kupno i przyszło lato, choroby minęły no to przecież po co mi
![]() Jak dostanę premię to kupię ![]() ![]() No to nie za ciekawie, szczególnie że tak często... Już widzę wściekłość Martynki, kiedy przyklejam jej coś na czole ![]() Cytat:
![]() Ta jest o 35 cm wyższa, też się zastanawiałam jak tamte są mierzone, w końcu na którejś aukcji pisało, że blat ma 3o cm , także malutko... w końcu ![]() przesyłam dobre fluidy ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj miałam coś do zrobienia i mówię: -Martynko, pobawisz się na chwilkę sama? -Nie, przykro mi ![]() ![]() aaa, Czeko fajny kucyczek ![]()
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia - odwieszam ją zazwyczaj i nie kontroluję czasu, bo miejsca jest tyle na niej, ze kończy się chęć malowania zanim się ją zapełni
a mi się kiteczka nie podoba ![]() ja bym podpinała spinkami do góry - musiałabyś pokombinować z różnymi sposobami i na pewno kilka spinek będzie potrzebnych, ale artystyczne podpięcia w modzie, a taka kiteczka jakoś mi się źle kojarzy ![]() ja mam takie zwykłe fryzjerskie (krótkie klamry) i małe motylki do takich rzeczy http://www.veba.pl/product-pol-2793-...lowe-Mini.html http://www.veba.pl/product-pol-2833-...i-krotkie.html albo zwykłe wsuwki , krótkie też są http://www.veba.pl/pol_m_Akcesoria_Wsuwki-287.html tu dużo małych klamerek http://www.piarkardi.pl/kategoria.ph...8&page=2#pos_1
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-11-18 o 06:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ewentualnie może w wigilię rano zacząć i 01.01 przestać ![]() ![]() głupi wizaż pod tym względem ![]() Cześć Syl ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ładne ![]() Cytat:
![]() a co będzie ściemniać ![]() Dzień dobry ![]() Jestem padnięta...nie dosyć że sprzątałam, ściągałam film do 1...to o 3 Zu się obudziła i godzinę płakała za.....smoczkiem ![]() ![]() Oczywiście przez to wszystko zaspałam, ale inny kolega też zaspał więc nie mam wyrzutów sumienia ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#4883 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() He,he nie ma lekko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Współczuję babci ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Olu dziekuję ![]() ![]() Coś w brązie,albo inny żeby pasował do tej niebieskiej kurtki ![]() Cytat:
![]() -------------------------- Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cześć Karo ![]() ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-11-18 o 07:09 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ![]() Kuba nie zaśnie z Małżem ![]() ![]() Boska jest ![]() Cytat:
![]() Może w żłobku któreś dziecko ma i tak jakoś sentymentalnie się Zu zrobiło ![]() Kuba z kolei przeżywał, że w Decathlonie na rowerze z pedałami jeździł, to było pierwsze, co powiedział po obudzeniu ![]() *** ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Ola, niektóre kombinezony chyba za duże, 40 cm od kroku
![]() Cytat:
![]() No nie ma, czasem nawet jest ciężko ![]() Biedna ![]() Kup ![]() Wklejałam całość, ja zapłaciłam 160 zł, bo udało mi się kurtkę w promocji kupić. ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Dziewczyny, gdzie można kupić niedrogo karmnik dla ptaków? Kubuś prosi nas już od tygodnia, a ja nie wiem, gdzie szukać ![]() *** Robię dzisiaj Kubie owsiankę, dolewam jogurt, a Kuba "Mamusia nie mieszaj, bo zaraz będziesz płakał" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A w żłobku to ją Marcin użarł...ma wielkiego okrągłego siniaka przy łokciu ![]() a Mama bez pedałów kupiła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() albo w jakiś Castoramach, Obich itp...albo TU ![]() przynajmniej ostrzega ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Ja też się zbieram żeby Zu kupić, bo wszędzie zauważy karmik i jest chętna ![]() TEN jest super...do samodzielnego złożenia, coś dla mnie ![]() TEN tani i fajny ![]() albo TEN ![]() duuużo jest ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-11-18 o 07:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętam,że było tak jednego roku i myślałam wtedy,że dziwne byłyby święta bez śniegu ![]() Oj,głupi ![]() ![]() Takiego skrótu,jeszcze nie słyszałam ![]() ![]() ![]() Bartosz tej nocy,znowu dużo gadał przez sen,m.in:nie smaruj buzi- zawsze smaruję jak wychodzimy na dwór i nigdy nie protestuje,jeszcze czasem język wyciąga,żeby Mu posmarować ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wrażenia ![]() Cytat:
![]() Ale prawdą jest,że małe dziecko,mały kłopot ![]() ![]() ![]() Kurczę,kupiłabym ![]() ![]() ![]() ![]() Pewno przegapiłam ![]() Tu są fajne,ale niektórych tez ceny zawrotne: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=karmni ki+dla+ptak%C3%B3w Przynajmniej Cię ostrzegł ![]() Ola ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ![]() Samemu (czyt. Małż) to do wiosny zejdzie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba naprawdę przeżywają dzień po swojemu ![]() "Tata idź stąd" to wersja light, i u nas się zdarza ![]() A teraz, jak później spać chodzi, to też tak wstaje ok 6-7? Może taki czas? Samo życie, też nie chciałam nosić rajstop ![]() Mam wrażenie, że Ty piszesz o kombinezonie ![]() ![]() ![]() Chciałabym taki do 30 zł max. Łaskawca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||||
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() musialabym milion takich spinek dac zeby ladnie wygladalo o te 1 co wkleilas zapytam kuzynke czy mi kupi bo jest fryzjerka wsuwki i te male zabki odpadaja ![]() dzieki za opinie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.