|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1742 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Cytat:
Cytat:
A sprawdzili czy to faktycznie przez ten pieprzyk było? Czy to taki zbieg okolicznosci?Ja mam w pachwinie Głęboko dość, jak idzie szef od majtek Na szczescie płaski wiec nie przeszkadza ![]() Cytat:
![]() Ale potem tata kupił mi misia ![]() Cytat:
Ja sobie czasem obejrze top model typowo dla śmiechu No Anka to wogóle komedia Przeczytałam kotlety i zastanawiam sie o co chodzi, po co ci kotlety na zajeciach Ale spoko, idzie okres, wszedzie widze żarcie Cytat:
Dlatego ja zwracam głównie uwage na to jak wyrównuje stary odrost, zeby ta roznica sie nie powiekszała. C12 sobie tutaj radzi ale co z tego jak wszystko co wyrówna żółknie No i mi c12 teraz za drugim razem wyszło lepiej niż za pierwszym. Ale i tak zżółko A jak robiłam 219 to wogóle kombinowałam bo zrobiłam raz, potem na to kładłam garniera 9.1, potem znowu 219, i raz że farbe dzieliłam na pół (takze moze z całej by wyszlo lepiej tak jak przy c12, bo moze cos krzywo dziele...), a dwa no jedna farba na druga to moze dlatego tak wyszło. A moze po prostu mam cos z oczami. |
|||||
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Princesska-i ja kliknełam
![]() Asia od Jasia -wcale nie widać, że przyciemniłaś bo dalej bardzo jasno ale chłodno fakt, aż zimnooo ![]() a Jas słodki mi się dziś sniło, ze miałam dziecko dziewczynkę i robiłam jej w powietrzu karuzele, co było wyczynem bo miałam wysokie szpilki Kitka-witaj ![]() Agatka-trzymaj się ![]() Snow-i ja szukam nowej pracy mam na oku tę wymarzoną na obecny czas ale zobaczymy
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jak co ale dla mnie zaraz po wynagrodzeniu najważniejsze jest atmosfera w pracy w sumie to nawet atmosfera jest najważniejsza dobra idę myć te włosy
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-11-17 o 21:08 |
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem na pewno
|
|
|
|
|
#1746 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Infatuated |
||
|
|
|
#1747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
never
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz mam dół jasny i to bardzo a im wyżej tym ciemniej właśnie tak beżowo jak po tygodniowej wypłukanej C12 nie wiem już jaką farbą robić garnierek mi odpowiada najbardziej ze względu na odrost ale żeby mi ciut popielato wychodził a tu lipa bo wychodzi ciepławo
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1749 |
|
Magda ;)
|
Snow ja też ledwo co wytrzymuję,no ale jakoś muszę
![]() u mnie nie jest słodko-pierdząco tylko każdy patrzy każdemu na ręce i obrabia dupke wiec chyba wolalabym juz slodko pierdząco
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
wpadlam zeby sie pozegnac
wysluchalam zanotowalam i wybralam sobie zadanie iiiii w weekend sie okazuje ze bede miala psychoterapie indywidualna jak to sie ladnie mowi z "klientem" ak urat tego sie nie boje no a temat sama wybralam i beda to uzaleznienia oraz wspoluzaleznienia tez celowo wybralam gdyz mam troche doswiadczenia w rozmowie i pomocy takim ludziom![]() wiec powinno mi pojsc gladko Cytat:
asiu od jasia masz piekne geste wlosiska przynajmniej chlopaki beda razem trzymac sztame![]() calujemy razem z mateuszkiem dobranoc blondaski ide poczytac i pozniej pod kolderke aha jeszcze na koniec przed zgaszeniem lapka princeska kliknelam bardzo bym chciala zebys wygrala te kosmetyki bo j estes osoba ktora tu znam z wizaz wiec tym bardziej bede klikac od jutra co pol godzinki
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-11-17 o 21:44 |
|
|
|
|
#1751 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to ten telefon... no, Jaś fajny ![]() Cytat:
Jaś wysyła uśmiechy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe jak by w naturalach wyglądała ![]() Anka jest straszna ale chyba Dżoana za nią nie przepada Jasiek dziękuje! i włosy też! Cytat:
przypomniało mi się jak robiłyśmy rekrutację do biura i za każdym razem szefowa pytała co jest najważniejsze w pracy, jeśli jakaś laska odpowiadała, że atmosfera to od razu ją skreślała wg jej teorii zamiast pracować będzie się chichrać, podrywać facetów i plotkować ![]() uważam, że akurat chwila na rechot w robocie działa jak balsam odżywczy dziękujemy! Cytat:
![]() przyciemniłam, serio ![]() dobra, cykłam jeszcze foty z lampą, ale może cuś widać
|
|
|
#1752 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
no nie
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Asia-nie no serio, masz tak srebrno jak ja po c12
![]() ![]()
|
|
|
|
#1754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale jak wiem, że mam fajną atmosferą to z radością wstaję rano do pracy a tak to dupa, popadam w jakąś chandrę aż, jeszcze ta pogoda no powoli nie ma do kogo buzi otworzyć.. chciałabym już być na "swoim"![]() a tu włoski ślicznie wyglądają
|
|
#1755 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Snowi a cos otwierasz swojego?
![]() masz racje wynagrodzenie jest prawie na rowni z atmosfera w pracy, bo co z tego ze np dobrze placa jak nie ma z kim pogadac, albo jest napieta atmosfera... |
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz ja wam wrzucę moje efekty po 219 i C12
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1757 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Asia od Jasia Snowi no nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1758 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a wlasnie, mialam spytac- jak czesto mozna glosowac
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
lecę do ksiązek Dziewczynki
![]() dobrej nocki PS. Caskada-wybrałam sobie wykład monograficzny troche w Twoim klimacie "psychologia kryminologiczna" w przyszłym sem moze wezme "medycyna sądowa" ah te moje miłe przedmiociki ![]() buziaki Blondyny ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() a widziałyscie ze Popielewicz się przyciemniła i z powrotem zrobiła na blond?
|
|
|
|
|
#1760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1761 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
2 -to 219, a 3- to C12
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To teraz ja wklejam haha Jeszcze do albumu powstawiałam z buzią, ale ja po c10 i 219.1i 2 - 219 3 i 4 - c10, na tym 3 niby ok, a na tym 4 zdjecie na balkonie i widac ze jednak żółkło ![]() Po c12 nie wklejam no bo wiadomo jak wychodzi, tydzien temu wklejałam
|
|
|
|
|
#1764 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
w blondzie zdecydowanie lepiej wyglądasz,ale coś mi nie pasuje ale myślę,że to kwestia fryzurki, widziałabym Cie w czymś innym,ale nie mam pojęcia w czym
|
|
|
|
|
#1765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu druga fotka super naturalny efekt ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
a fryz to nie wiem od dawna mam takie jak teraz ciut dłuższe lub krótsze ale miałam kiedyś całkiem króciutkie na zapałkę i krótkiego boba i tez mi było ładnie mimo okrągłej buzi ale jednak w ciut dłuższych lepiej się czuję
||
|
|
|
#1766 |
|
Magda ;)
|
Czeko moje zdanie znasz,że najładniej było Ci w ciemnych włoskach
![]() uciekam blondyny do jutra |
|
|
|
#1767 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko nie wiem czy nie za krótkie mam włosy, bo trochę jak pudel wyglądam ![]() a drugi maluch, pewnie ![]() i to na wodzie 9% Cytat:
jak można się pośmiać to praca łatwiej idzie Cytat:
dwa ostatnie zdjęcia Cytat:
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze zolto sie odznaczalo bo reszte włosów mialam praktycznie bialutką.Nie mam pojecia ![]() Ogólnie patrzac po zdjeciach to c10 bylo lepsze, a po efektach to aaa juz nie pamietam |
|
|
|
|
#1769 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
Próbowałas czegoś takiego? Uciekam już,do jutra |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Asiu od Jasia przypomnisz czym teraz robilas?
Wiem, ze Alfa ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
fajnie gdybys wygrala
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

A sprawdzili czy to faktycznie przez ten pieprzyk było? Czy to taki zbieg okolicznosci?
Głęboko dość, jak idzie szef od majtek 

nic z popielu nie ma 

niech ten rok się już kończy