|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Klientka w krawacie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30563831]Melduję, że płucko mi się "napompowało", ale mam na nim sporą "bliznę", z którą mogą być problemy, więc muszę to regularnie kontrolować...
I zaraz zabieram się za notki ![]() Dbaj o siebie ![]()
#2552 |
Zakorzenienie
|
Dobrze Orlico że juz sie napompowało
![]() ![]() W piatek w nocy zmieniam wystrój bloga więc prosze sie napatrzeć na stary ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Konto usunięte
|
Zoila, Ewalucja, dzięki
![]() W ogóle muszę się Wam pożalić, jaka panika u mnie na uczelni jest... W ostatnim tygodniu cztery albo pięć dziewczyn zostało zgwałconych w okolicach miasteczka akademickiego, jedna ponoć zamordowana... Wszyscy trąbią, żeby kobiety nie chodziły pojedynczo po zmroku, dziś specjalnie szłyśmy wszystkie na jeden przystanek, choć zwykle rozchodzimy się w różnych kierunkach. Strach wychodzić z zajęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30564839] W ogóle muszę się Wam pożalić, jaka panika u mnie na uczelni jest... W ostatnim tygodniu cztery albo pięć dziewczyn zostało zgwałconych w okolicach miasteczka akademickiego, jedna ponoć zamordowana... Wszyscy trąbią, żeby kobiety nie chodziły pojedynczo po zmroku, dziś specjalnie szłyśmy wszystkie na jeden przystanek, choć zwykle rozchodzimy się w różnych kierunkach. Strach wychodzić z zajęć ![]() O matko! Bardzo dobrze, że same nie chodzicie. Ja bym się zaopatrzyła w jakiś gaz. Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2011-11-17 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30564839]Zoila, Ewalucja, dzięki
![]() W ogóle muszę się Wam pożalić, jaka panika u mnie na uczelni jest... W ostatnim tygodniu cztery albo pięć dziewczyn zostało zgwałconych w okolicach miasteczka akademickiego, jedna ponoć zamordowana... Wszyscy trąbią, żeby kobiety nie chodziły pojedynczo po zmroku, dziś specjalnie szłyśmy wszystkie na jeden przystanek, choć zwykle rozchodzimy się w różnych kierunkach. Strach wychodzić z zajęć ![]() Zdrowiej szybko i do końca A co do powyższego Twojego posta to czy jesteś ze Śląska?
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30564839]Zoila, Ewalucja, dzięki
![]() W ogóle muszę się Wam pożalić, jaka panika u mnie na uczelni jest... W ostatnim tygodniu cztery albo pięć dziewczyn zostało zgwałconych w okolicach miasteczka akademickiego, jedna ponoć zamordowana... Wszyscy trąbią, żeby kobiety nie chodziły pojedynczo po zmroku, dziś specjalnie szłyśmy wszystkie na jeden przystanek, choć zwykle rozchodzimy się w różnych kierunkach. Strach wychodzić z zajęć ![]() Ojej, to straszne co piszesz ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2557 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 | |
Moderator
|
Cytat:
Co to się dzieje na tym świecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Niby mam zawsze gaz w torebce, ale zanim bym go znalazła, w niektórych moich torbach, to łohooo... W pracy jak mam nockę, to w kieszeni go noszę i od razu bezpieczniej się czuję
![]()
#2560 |
Konto usunięte
|
no ja bym miała go w ręku w kieszeni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
coraz wiecej skrzywionych ludzi sie kreci...trzeba uwazac na siebie
Kasiu co do wlosow to ja polecam z czystym sumieniem maske do wlosow z loreala absolut repair..nie ma opcji zeby po niej sie cos poplatalo..wlosysa tak mieciutkie i lejace sie ze mmmm wiadomo ja mam krokie wlosy aleee taka ilosc co ja kosmetykow na to daje to pozniej po uzyciu odzywki sa jak wloski dziecka hehe :P
#2562 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
no ale musisz po niej tez psikac zeby rozczesac ?
btw mam w domu szczotke..identyczna jak tangle teezer ale z firmy tuft z raczka ![]() ![]()
#2564 | |
Moderator
|
Cytat:
Cukierku muszę ale przy włosach do zapięcia stanika to nie ma opcji że końcówki się nie poplączą. Nie wiem czy miałaś kiedyś takie długie włosy i wiesz co mam na myśli ![]() Ja psikam na końcówki i + tt daje radę rozczesać bez wyszarpywania włosów. Chociaż moje wypadają ale rosną szybko ale to od hormonów tak przypuszczam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30565420]Nie, z Torunia... A do kupna gazu zbieram się od dawna, bo sama w dość niebezpiecznej dzielnicy mieszkam...[/QUOTE] ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Kasiu kieeeeeeeeeeeeeeeeeeeedys mialam
![]() sprobuj sobie kiedys tego absoluta tez ![]()
#2568 |
Wolę prosto!
|
Orlica - u nas jest to samo
![]() jakiś dziwny zbieg okoliczności z tym takim zbiegnięciem się w czasie tego...masakra... |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | ||
Moderator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Konto usunięte
|
Dokładnie, to dzielnica, która jest tuż obok miasteczka uniwersyteckiego, gdzie skupia się większość wydziałów i akademików...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Wolę prosto!
|
Kasiu - no chyba nawet wczoraj w klubie pisałam, zaraz jak się o tym porannym ataku dowiedzialam...
muszę w końcu kupic gaz i tak mam farta, że rzadko kiedy wracam do domu skądkolwiek sama (w sensie wieczorów czy jak jest już ciemno), ale wygląda na to, że nawet w dzień nie mozna bezpiecznie z domu wyjsc... |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Ale artykuł znajduje się w dziale Gazeta.pl Toruń. :P
#2574 |
Zadomowienie
|
Ale nie każdy musi zwrócić na to uwagę, w artykule też przydałaby się wzmianka, "na Bydgoskim przedmieściu w Toruniu". no jest różnica. Toruń jest obok Bydgoszczy, więc ja bym się nie zdziwiła gdyby znalazły się tam artykuły dotyczące Bydgoszczy, albo jej prawdziwego przedmieścia.
![]() Zoila pewnie nie zauważyła, a ja dostałam link i nie zwracałam uwagi w jakim to dziale, tylko czytałam i nawet nazwy ulic mi się nie wydały dziwne (chociaż pomyśłałam sobie " Kurczę, nawet nie wiem gdzie to jest, pewnie wcale tam nie chodzę, to nie ma się czego bać." ![]() ![]() A jak czytałam, to już miałam tel. w ręku, żeby napisać TŻ smsa że jutro do niego nie przyjadę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, a gdzie się zaopatrujecie w gaz? w sumie czasem sama się zastanawiam czy by w rękawie nie nosić jak po nocy wracam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym miała codziennie kilka(naście) razy czytać, że przy dworcu Wileńskim w Warszawie jest jakaś zmiana ruchu, że przy Świętokrzyskiej w Warszawie zdarzył się wypadek itd. to bym chyba oszalała i nie ja jedna zapewne. ![]()
![]() |
#2577 |
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30551185]Właśnie jeden ze speców od PR współpracującej ze mną firmy napisał mi maila tylko po to, żeby zapytać o zdrowie i poprosić o wieści po dzisiejszej kontroli - kochany facet
![]() [/QUOTE] uroczo z jego strony ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30564839]Zoila, Ewalucja, dzięki ![]() W ogóle muszę się Wam pożalić, jaka panika u mnie na uczelni jest... W ostatnim tygodniu cztery albo pięć dziewczyn zostało zgwałconych w okolicach miasteczka akademickiego, jedna ponoć zamordowana... Wszyscy trąbią, żeby kobiety nie chodziły pojedynczo po zmroku, dziś specjalnie szłyśmy wszystkie na jeden przystanek, choć zwykle rozchodzimy się w różnych kierunkach. Strach wychodzić z zajęć ![]() OMG... w Poznaniu na Ratajach kiedyś podobno ktoś grasował...eh jest tych spartaczonych ludzi na świecie ojjj jest.... Dziewczynki, dzięki za genialny pomysł na prezent, właśnie kliknęłam siostrze TT na asosie, jest po 8 funtów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Wtajemniczenie
|
Bry Dziewczyny! Wchodzę po takim czasie, patrzę, a Wy tu o gwałcicielach...
![]() Bo ja się tylko tak nieśmiało przywitać chciałam.
#2579 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() TŻ już mi zapowiedział, że dopóki go nie złapią, będzie mnie odbierał z zajęć jak będę późno kończyć ![]() Na jego szczęście tylko 2 razy w tygodniu kończę tak, że jest już ciemno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.