Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-18, 08:06   #3421
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

theoneandonly

dla mnie poranne wstawanie jest katorgą, na szczęście mam dwa dni w tygodniu kiedy mam na później i mogę dłużej pospać Zawsze wstaję godzinę wcześniej, no i jak budzik zadzwoni to od razu zwlekał się z łóżka. I potem poranna toaleta, ubieranie się, malowanie, czesanie i śniadanie. Na wszystko mam czas i nie robię tego w biegu

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
Mam dwa eyelinery w żelu, Bobbi Brown i Catrice, do tego skośne pędzelki różnych producentów, z 5 ich chyba mam. I żadnym nie mogę zrobić cienkiej kreski!!
Ale odkąd mam eyeliner w pisaku (Essence chyba) mam genialne, cienkie kreski, dokładnie takie jak chcę.
już kiedyś zastanawiałam sie nad takim w pisaku, bo np kredką potrafię sobie zrobić kreski ale nie takie cieniutkie. Pędzelkiem raczej bym nie potrafiła
A jak sprawuje się ten z Essence?

Talullah
bardzo mnie cieszy Twój wolny week wypocznij porządnie

Kobieto
nie wiedziałam o tym teraz będę bacznie obserwować wzrok osób z którymi rozmawiam

Dzień dobry Ja muszę załatwić dziś parę spraw dlatego na zajęcia nie idę. Wreszcie week Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 08:09   #3422
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Ja z kolei mam dwustronny pedzelek z Catrice http://sheva-z-tokyo.blogspot.com/20...-eyeliner.html wiec mozna jedna albo druga koncowka rysowac, troche ciensze wychodza tym waskim, wygietym pedzelkiem

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 08:10   #3423
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

już kiedyś zastanawiałam sie nad takim w pisaku, bo np kredką potrafię sobie zrobić kreski ale nie takie cieniutkie. Pędzelkiem raczej bym nie potrafiła
ja równiez go mam, ale jeszcze z tej wczesniejszej serii "BLACK MANIA" bodajze, jestem bardzo zadowolona, bardzo szybko robi sie nim kreseczki, wczesniej traciłam duzo czasu na " bawienie sie " w żelu z inglota/ na poczatku był ok, a czasem jakis taki "tępy", i suchy"> pomimo ze dodawałam duraline:/
ten z esence ma taka twarda koncówke, i mozna robic albo cienkie kreseczkilub grube/ zalezy jak sie ułozy koncówkę na powiece/
dokładnie ten: http://www.pinkmelon.de/test/make-up...-eyeliner.html
tylko jakos ta koncówka na fotce jak gruby marker wyglada :/

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2011-11-18 o 08:11
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 08:29   #3424
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
własnie chciałabym jakos "ozywić" i dodac im blasku, bo jakies takie matowe sie staly. ostatnio kupiłam ozywke z alterry/ ta z morela i przenica- nabłyszczajaca/ i sredno jestem zadowolona, nie robi chyba z moimi włosami nic:/
a ten olejek himalaya oraz heenara to mozna kupuic w drogerii, czy na all. trezba zamawiać? ostatnio bardzo polubiłam szamponik z timotei>> dla brunetek( zawiera olejek arganowy)

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

witaj
to lniany albo amla
moze Kitka sie wypowie cos o migdalowym, bo z tego co pamietam jest bardzo z niego zadowolona
dostaniesz je w aptece, heenara jest tez na allegro i helfy.pl na bank.
z alterry to ja polecam ta wersje bordowa granat&aloes.

Cytat:
ja równiez go mam, ale jeszcze z tej wczesniejszej serii "BLACK MANIA" bodajze, jestem bardzo zadowolona, bardzo szybko robi sie nim kreseczki, wczesniej traciłam duzo czasu na " bawienie sie " w żelu z inglota/ na poczatku był ok, a czasem jakis taki "tępy", i suchy"> pomimo ze dodawałam duraline:/
ten z esence ma taka twarda koncówke, i mozna robic albo cienkie kreseczkilub grube/ zalezy jak sie ułozy koncówkę na powiece/
nic nie pomogl duraline?
a jak go nakladalas? od razu na produkt, czy najpierw pedzelek i potem moczysz? ja tak od 1,5r uzywam i mam go jeszcze hoho
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 08:36   #3425
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to lniany albo amla
moze Kitka sie wypowie cos o migdalowym, bo z tego co pamietam jest bardzo z niego zadowolona

nic nie pomogl duraline?
a jak go nakladalas? od razu na produkt, czy najpierw pedzelek i potem moczysz? ja tak od 1,5r uzywam i mam go jeszcze hoho
ja moze zle zrobiłam, bo wlałam kilka kropel o sloiczka i pomaziałam całość:/ kilka dni ok, a potem znowy kamyk:/ czyli lepiej zamoczyc pedzelek i potem nałozyc?
z tego z esence jestem zadowolona.
czyli do nabłyszczania to olejki ok musza i ja spróbowac tej metody, co do oczyszczania twarzy olejami: jestem sceptycznie nastawiona/ mam tendencje do zapychania/ ale na włoski czemu nie
przed myciem wcieracie olej+ i trzymacie w reczniku chwile. potem mycie?
======================
https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=31169

Czas edycji: 2011-11-18 o 08:39
Stary 2011-11-18, 08:49   #3426
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja moze zle zrobiłam, bo wlałam kilka kropel o sloiczka i pomaziałam całość:/ kilka dni ok, a potem znowy kamyk:/ czyli lepiej zamoczyc pedzelek i potem nałozyc?
czyli do nabłyszczania to olejki ok musza i ja spróbowac tej metody, co do oczyszczania twarzy olejami: jestem sceptycznie nastawiona/ mam tendencje do zapychania/ ale na włoski czemu nie
======================
no jasne, nigdy nie wlewaj duraline do zelu bo go zepsujesz! zaschnie dopiero na kamien na amen. postaraj sie sciagnac ta warstwe i wykorzystaj to co jeszcze masz. ja robie tak, ze maczam pedzelek w zelu, na nakretke daje kropeleczke duraline i maziam pedzel lub mocze pedzel, ale to delikatnie, delikatnie i wtedy do zelu.

ja zawsze oleje nakladam na noc, zaplatam w warkocz lub w kok, recznik na poduszke i lulu a jak daje w dzien na pare h, to nigdy pod recznik, chodze tak o
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 08:50   #3427
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
======================
ja wcieram we włsoy i skóre głowy i zostawiam na całą noc, rano mycie i potem odżywka/maska
ja po oleju migdałowym mam takie gładkie, nawilżone i błyszczące włosy- moje włosy kochają ten olej...

kurczę od rana mnie głowa boli :/

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 08:57   #3428
asiulka_22
Zakorzenienie

czyli do nabłyszczania migdałowy polecasz, kupie 3 od razu, te które caate polecała i migdałowy
dzieki za odp. wyczytam teraz wszystko jeszcze w watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403302
p.s a migdałowy gdzie kupiłas?

Czas edycji: 2011-11-18 o 08:59
Stary 2011-11-18, 09:38   #3429
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Kobieto- u mnie teraz z Catrice jest LE modern muse

Stary 2011-11-18, 10:15   #3430
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
wstawiłam zdjęcie włosów przed i w czasie omo, i po ok 5 miesiącach stosowania omo widzę znaczną róznice w grubości, i jakości włosów
nie jest to szczyt marzeń ale jeszcze troche czasu potrzeba na regenerację
kurcze przepiekne, grube mocne zdrowe!
Cytat:
ja po prostu chodze wcześniej spać ale wiem że nie każdy ma taką możliwość

a dla mnie najlepszą metodą jest wieczór przed, naszykować bieliznę, ubrania, spakować się na uczelnie, naszykować biżuterię jaką założe i do tego położyć na biurku kosmetyki których użyję.
ja tez jak mam wstac wczesnie to szykuje ubranka
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to lniany albo amla

nic nie pomogl duraline?
ja mam tak samo, duraline kroluje

piszecie o eyelinerach, ja mam wlasnie skosny pedzel do brwi i robie nim kreski na oczach i maluje brwi, ale do brwi jest idealny, gorzej z kreskami, nie wiem jakos mi tak zahacza o rzesy jak maluje i to mi przeszkadza no i brwi maluje brazem a oczy z duraline i musze po kazdym malowaniu myc ten pedzelek, dlatego raczej rezygnuje na codzien z kresek... nie wygodnie mi sie nim maluje, w planach mam kupienie wlasnie tego zagietego pedzelka do kresek, ale nie wiem kiedy do tego dojde
Stary 2011-11-18, 10:19   #3431
nieidealna91
Raczkowanie

Ja do kresek używam zwykłego pędzleka cienkiego z Inglota.. Kosztuje 16 zł i jest świetny moim zdaniem Miałam skośny z Essence, ale niewygodnie maluje mi się nim kreski a za cienki jest do brwi jak dla mnie
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:20   #3432
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za linka ;] w takim razie rozejrze się za nim

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja wcieram we włsoy i skóre głowy i zostawiam na całą noc, rano mycie i potem odżywka/maska
ja po oleju migdałowym mam takie gładkie, nawilżone i błyszczące włosy- moje włosy kochają ten olej...

kurczę od rana mnie głowa boli :/

witaj w klubie ja od tygodnia ponad budze się z bólem,który towarzyszy mi cały dzień. zastanawiam się co jest tego powodem

zaktualizowałam album włosowy. Zdj robionie telefonem i w kiepskim, sztucznym świetle, ale chciałam pokazać długość Jak kiedyś pisałam mierzyłam na prostych i było 56 Przepraszam za jakość fotek

Stary 2011-11-18, 10:22   #3433
asiulka_22
Zakorzenienie

chciałabym miec swoje takie długie piekne masz włoski
Stary 2011-11-18, 10:37   #3434
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Elvii (jesli pomylilam to przepraszam ) mowilas, ze uzywasz do twarzy olejku z Avonu, jak go oceniasz?
tak używam ale nie codziennie, głównie na wieczór bo na dzień jest za tłusty (troszkę dłużej się wchłania niż krem.. )
na suchość skóry a raczej ściągnięcie mi bardzo pomaga i co dla mnie najważniejsze nie zapycha, używam go może z 2-3 razy w tygodniu żeby sobie poprawić humor przed spaniem bo ma piękny zapach

nie wiem czy jest wart swojej ceny.. bo nigdy nie miałam "olejku'' do twarzy i nie mam porównania, jednak... stosuje go już chyba od 2 miesięcy i mam małe zużycie bo jest naprawdę wydajny, z 1-2 krople wystarczą na całą twarz

kupiłam go z całą kolekcją jaśminową za 50zł więc ten olejek wyszedł dość tanio.. bo 10zł więc za tą cenę myślę że można spróbować .
Jeśli się zdecydujesz to lepiej poczekaj na promocję z avonie bo w regularnej cenie jest on (jak dla mnie) dość drogi...

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:06   #3435
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Kobietosukcesu - powiem Ci jedno - jedzenie podczas ogladania chirurgow to nic, przeciez tam tak naprawde nic nie pokazuja strasznego, nie wiem co tam moze brzydzic, mi i moim znajomym zdarzylo sie jadac w prosektorium (tak, ciala byly wystawione)
Pisz po prostu kobieto

No ja nie jestem przyzwyczajona do takich widoków, więc na początku czułam małe obrzydzenie- czasem tam coś pokażą- jak jelita układają czy coś, mnie kiedyś brzydził już sam ten widok płynu który leją na klatkę przed jej otwarciem

A na zszywaniu i zastrzykach zawsze oczy zamykam- boję się tego, na samą myśl ledwo o tym piszę i zawsze chowam nadgarstki pod pachy bo mi słabo To niestety moje życiowe lęki numer jeden i zawsze mdlalam po zastrzykach i pobieraniu.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

caate: maseczkę z flos leku na pewno kupię, bo zapowiada się super.

A kremy z mocznikiem na twarz też stosowałam, efekt fajny, ale niestety nie znalazłam takiego całkiem niezapychającego, bo moja cera to trudna jest.

Ciężko w sumie doradzić, bo to co dla mnie jest beznadziejne i nie działa na moją cerę Ciebie może uratować

Mam nadzieję, że cerę uda się doprowadzić do dobrego stanu

Też niestety natraciłam kasy na złe kremy itd, na kilkanaście trzy mi spasowały

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

theoneandonly: na objętość polecam produkty balea. Mam szampon i spray i dla mnie są super. Sprayu nie znalazłam na all, ale szampon jest: http://allegro.pl/balea-szampon-do-w...936093371.html

Ogólnie to uwielbiam produkty z dm- balea, alverde itd i baaardzo żałuję, że w pl nie ma dorgerii dm Chyba muszę sama otworzyć

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

dianula: ja nie mam się jak spakować dzień wcześniej, no chyba że chciałoby mi się po całym dniu robić dokumenty na dzień następny o 21 czy której

A o której się kładziesz?

Ja np dzisiaj o 3 zasnęłam I rzecz w tym, że nieważne jak jestem zmęczona, w dzień przysypiam a o 21 się budzę i mogę do 5 balować

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:10   #3436
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
dziękuje ale jeszcze kilka ciężkich miesięcy przede mna aby osiągnąć to co chcę, narazie walcze jeszcze z końcówkami
Też mam z nimi ciągle problem.

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Ja mam i skosny pedzelek i cieniutki i robie kreski tym zelowym jakie chce - i grube i cienkie (obojetnie jaki pedzelek) - a nie jest to latwe bo mam opadajaca powieke, czyli im ciensza i bardziej przy lini rzes tym lepsza. A wczesniej praktycznie nigdy nie uzywalam eyelinera.

Zrobilam zarys pracy, ciekawe czy pani prof sie spodoba Jak tak to brazowy eyeliner moj W ogole nie wiem jak to sie stalo aleeee mam wolny weekend (caly, no oprocz tej roboty naukowej ale ogolnie to jestem w domu). Wyspamuje sie i mieszkanie ogarne
Też mam opadającą powiekę i często, jak się pomaluje to tego nie widać.

Cytat:
powiem szczerze ze jeszcze nie zaczełam kuracji olejowania włosków- po waszych opiniach widze ze to naprawde działa, ale powiedzcie czy to nie powoduje ze włosy szybciej sie przetłuszczaja??? mam własnie takie jakies obawy,
caate jaki olejek polecasz ?
Pytanie nie do mnie, ale nakładam oleje na włosy ponad rok.
Mi włosów w ogóle nie przetłuszczają. Tylko, jak już dziewczyny wspomniały trzeba dobrze umyć włosy. Ja jestem najbardziej zakochana w migdałowym. Mam go z DOZ-u. Zadowolona też byłam z lnianego, winogronowego i Vatiki kokosowej.

Cytat:
dzięki za linka ;] w takim razie rozejrze się za nim

witaj w klubie ja od tygodnia ponad budze się z bólem,który towarzyszy mi cały dzień. zastanawiam się co jest tego powodem

zaktualizowałam album włosowy. Zdj robionie telefonem i w kiepskim, sztucznym świetle, ale chciałam pokazać długość Jak kiedyś pisałam mierzyłam na prostych i było 56 Przepraszam za jakość fotek
Piękne masz włosy.

A jaki pędzel polecacie do malowanie kresek, bo nie mam żadnego?
I chyba kupię eyeliner w żelu Inglota lub Catrice. Choć opcja z cieniami bardzo przypadła mi do gustu. A cienie nakładacie też wraz z żelem? A może być z Kobo baza pod cienie płynna? Kupiłam ją kiedyś. Średnio mi odpowiada, ale skończyć trzeba.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:13   #3437
kobietasukcesu
zawsze mam racje

loluska: ja się kiedyś interesowałam mową ciała, nie wiem czy wszystko to prawda, ale to akurat sama sprawdziłam, więc tak.

Jeśli chodzi o wstawanie- dla mnie katorga, bo mam niskie ciśnienie, ostatnio mierzyłam w domu rodzinnym będąc i miałam 112 na ileś tam, po paru herbatach, piciu coli i tuż po przesuwaniu mebli. Normalny człowiek by chociaż 140 miał pewnie.

Rano to chyba teraz nawet sto nie mam

I dlatego dopiero wieczorami odżywam jak mam te 115-120 maks i czuję się jak normalny człowiek

<3 <3 <3
Stary 2011-11-18, 11:16   #3438
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
loluska: ja się kiedyś interesowałam mową ciała, nie wiem czy wszystko to prawda, ale to akurat sama sprawdziłam, więc tak.

Jeśli chodzi o wstawanie- dla mnie katorga, bo mam niskie ciśnienie, ostatnio mierzyłam w domu rodzinnym będąc i miałam 112 na ileś tam, po paru herbatach, piciu coli i tuż po przesuwaniu mebli. Normalny człowiek by chociaż 140 miał pewnie.

Rano to chyba teraz nawet sto nie mam

I dlatego dopiero wieczorami odżywam jak mam te 115-120 maks i czuję się jak normalny człowiek
To i tak masz wyższe ciśnienie, niż ja. Najczęściej nie mam nawet 100. Tylko po wysiłku.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-11-18, 11:20   #3439
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Kobieto- u mnie teraz z Catrice jest LE modern muse
No właśnei jestem w Gdańsku na parę dni i widziałam tą, a liczyłam że jest jeszcze ta limitka z miastami- nowym jorkiem, berlinem itd

Może jak wrócę do siebie to co innego zastanę.

U mnie są dwie natury- w jednej nie ma catrice, a do 2 nie miałam sił ostatnio się wybrać, bo za dużo miałam na głowie.

<3 <3 <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 11:22   #3440
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Dziewczyny, które używały odżywki eveline 8w1. Powiedzcie mi czy i u Was pogorszyła ona stan paznokci?
Ja nie miałam ich w jakimś opłakanym stanie, ale chcialam je wzmocnić. Dziś zmywam te kilka warstw i co widze? Paznokcie odchodzą płatami wręcz
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:52   #3441
cynamonowe
Zadomowienie

Dzień dobry !

Cytat:
Mam go gdzieś od dwóch czy trzech miesięcy i jeszcze nie wysechł (choć nie używam go też codziennie). Trzeba kilka razy pociągnąć kreskę, żeby nie było prześwitów, ale za to kreskę można zrobić bardzo cieńką, praktycznie taką przez podstawę rzęs.

Cytat:
Ja z kolei mam dwustronny pedzelek z Catrice http://sheva-z-tokyo.blogspot.com/20...-eyeliner.html wiec mozna jedna albo druga koncowka rysowac, troche ciensze wychodza tym waskim, wygietym pedzelkiem
Też go mam... to mój najlepszy jak dotąd pędzelek do kresek (mówię o stronie pod kątem), ale niestety włosie zaczęło odstawać na boki (dużo recenzji na KWC o tym wspomina) i można zapomnieć o robieniu kresek .

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Mi włosów w ogóle nie przetłuszczają. Tylko, jak już dziewczyny wspomniały trzeba dobrze umyć włosy. Ja jestem najbardziej zakochana w migdałowym. Mam go z DOZ-u. Zadowolona też byłam z lnianego, winogronowego i Vatiki kokosowej.
Też nie mam problemów z przetłuszczaniem się włosów po olejach, ale muszę uważać, żeby dobrze je oczyścić. Niestety, czasem i po dwóch myciach szamponem bez SLS-ów i parabenów włosy były przyklapnięte, więc teraz albo używam szamponu Pantene, albo nakładam oleje od ucha w dół. I jest git .

cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:58   #3442
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
piekne wlosy
Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
tak używam ale nie codziennie, głównie na wieczór bo na dzień jest za tłusty (troszkę dłużej się wchłania niż krem.. )
na suchość skóry a raczej ściągnięcie mi bardzo pomaga i co dla mnie najważniejsze nie zapycha, używam go może z 2-3 razy w tygodniu żeby sobie poprawić humor przed spaniem bo ma piękny zapach

nie wiem czy jest wart swojej ceny.. bo nigdy nie miałam "olejku'' do twarzy i nie mam porównania, jednak... stosuje go już chyba od 2 miesięcy i mam małe zużycie bo jest naprawdę wydajny, z 1-2 krople wystarczą na całą twarz

kupiłam go z całą kolekcją jaśminową za 50zł więc ten olejek wyszedł dość tanio.. bo 10zł więc za tą cenę myślę że można spróbować .
Jeśli się zdecydujesz to lepiej poczekaj na promocję z avonie bo w regularnej cenie jest on (jak dla mnie) dość drogi...
wlasnie teraz jest zestaw trzech kosmetykow za 30zl- olejek do twarzy, olejek do wlosow i maseczka do twarzy
dzieki za opinie
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
No właśnei jestem w Gdańsku na parę dni i widziałam tą, a liczyłam że jest jeszcze ta limitka z miastami- nowym jorkiem, berlinem itd

Może jak wrócę do siebie to co innego zastanę.

U mnie są dwie natury- w jednej nie ma catrice, a do 2 nie miałam sił ostatnio się wybrać, bo za dużo miałam na głowie.
ja nawet nie wiem czy ona do nas w ogole dotarla chyba jeszcze nie

Stary 2011-11-18, 12:09   #3443
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny, które używały odżywki eveline 8w1. Powiedzcie mi czy i u Was pogorszyła ona stan paznokci?
Ja nie miałam ich w jakimś opłakanym stanie, ale chcialam je wzmocnić. Dziś zmywam te kilka warstw i co widze? Paznokcie odchodzą płatami wręcz
ja w roosie kupiłam własnie ta 8 w 1 / ale w domu jak otworzyłam pudełko okazało sie jest buteleczka: ale " twarde i lsniace jak diamnet", troche sie wkurzyłam bo moim ząłożeniem było kupienie tej wielozadaniowej, po 3 dniach nie zmyłam warstw, tylko naozyłam kolorek + top coat, dzisiaj zmyje i na weekend kuracja odzywka bedzie, powiem ci ze nie słyszałam aby jakies takie problemy po niej sie działy z płytką:/ hmm

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
dzięki, widziałam włanie to ten:http://apteka.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p5801-O...Profarm_100_ml powtórze pytanie, ale zapytam równiez Ciebie: który najlepiej sie sprawdza i nabłyszcza??
nie wiem czemu ale nie chce mi wkleic poprawnie linka z doz
=============

Olej, ze słodkich migdałów, (Profarm), 100 ml

Cena w ☠☠☠☠☠☠☠:
10.49 zł

Czas edycji: 2011-11-18 o 12:12
Stary 2011-11-18, 13:52   #3444
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość

Też nie mam problemów z przetłuszczaniem się włosów po olejach, ale muszę uważać, żeby dobrze je oczyścić. Niestety, czasem i po dwóch myciach szamponem bez SLS-ów i parabenów włosy były przyklapnięte, więc teraz albo używam szamponu Pantene, albo nakładam oleje od ucha w dół. I jest git .
Wiesz nie polecam Ci używania szamponu z Pantene, bo to mija się z celem. On jest napakowany silikonami. Ja używam Joanna Naturia i myje tylko raz. Nie mam problemów z myciem oleju.

Cytat:
ja w roosie kupiłam własnie ta 8 w 1 / ale w domu jak otworzyłam pudełko okazało sie jest buteleczka: ale " twarde i lsniace jak diamnet", troche sie wkurzyłam bo moim ząłożeniem było kupienie tej wielozadaniowej, po 3 dniach nie zmyłam warstw, tylko naozyłam kolorek + top coat, dzisiaj zmyje i na weekend kuracja odzywka bedzie, powiem ci ze nie słyszałam aby jakies takie problemy po niej sie działy z płytką:/ hmm

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

dzięki, widziałam włanie to ten:http://apteka.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p5801-O...Profarm_100_ml powtórze pytanie, ale zapytam równiez Ciebie: który najlepiej sie sprawdza i nabłyszcza??
nie wiem czemu ale nie chce mi wkleic poprawnie linka z doz
=============

Olej, ze słodkich migdałów, (Profarm), 100 ml

Cena w ☠☠☠☠☠☠☠:
10.49 zł
Tak, to ten olej.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-11-18, 14:15   #3445
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dzień dobry, ja już po pracy w domku
Stary 2011-11-18, 14:41   #3446
loluska
Zakorzenienie

asiulka_22, angelinmyheart, buahhot

dziękuje

dianulaa
dzięki ale kiedyś było ich znacznie więcej a teraz lecą

party
to może Tż źle mi zmierzył, bo Twoje wygladają na dłuższe przecież

kobieto
moje standardowe ciśnienie to 90/60 może dlatego ciągle taka śpiąca jestem, a kawy nie potrafię pić

cynamonowe
dzięki za odp

Cytat:
piekne wlosy

wlasnie teraz jest zestaw trzech kosmetykow za 30zl- olejek do twarzy, olejek do wlosow i maseczka do twarzy
dzieki za opinie

Kosmetyki z Planet Spa ciesza się na prawdę fajna opinią, jeśli masz ochotę to zamów sobie ten zestaw, myślę że nie będziesz żałować Ja sama używam maseczek z tej serii, aktualnie mam oczyszczającą Tajski Kwiat Lotosu i jest super, poza tym krem na dzień z białej herbaty, takie fajne uczucie chłodu daje i serum rozświetlające. Olejku nie miałam do twarzy, aczkolwiek byc sama skuszę sie na ten zestaw

Stary 2011-11-18, 14:47   #3447
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
asiulka_22, angelinmyheart, buahhot

dziękuje

dianulaa
dzięki ale kiedyś było ich znacznie więcej a teraz lecą

party
to może Tż źle mi zmierzył, bo Twoje wygladają na dłuższe przecież

kobieto
moje standardowe ciśnienie to 90/60 może dlatego ciągle taka śpiąca jestem, a kawy nie potrafię pić

cynamonowe
dzięki za odp

Kosmetyki z Planet Spa ciesza się na prawdę fajna opinią, jeśli masz ochotę to zamów sobie ten zestaw, myślę że nie będziesz żałować Ja sama używam maseczek z tej serii, aktualnie mam oczyszczającą Tajski Kwiat Lotosu i jest super, poza tym krem na dzień z białej herbaty, takie fajne uczucie chłodu daje i serum rozświetlające. Olejku nie miałam do twarzy, aczkolwiek byc sama skuszę sie na ten zestaw
Ooo a to serum rozswietlajace dziala? Naprawde rozswietla?
Troche boje sie olejku, ze bedzie za tlusty, poloze sie w nim spac a obudze sie z tlustymi wlosami przy twarzy (bo w nocy sie krece)
Ale ten zestaw kusi, trzy produkty za 30zl

Stary 2011-11-18, 15:05   #3448
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U mnie wręcz przeciwnie - bardzo wzmocniła paznokcie, stosuję 2 tygodnie ostatnio nieregularnie albo dla koloru maluję 2 razy i nic złego się nie dzieje, jedynie do czego mogę sie przyczepić to,że trochę wysusza skórki
Mleko i miód - dla skóry zimą

Składniki w nich zawarte to źródło cennych dla skóry cukrów, soli mineralnych, witamin i białka. Wykorzystaj ich niebywałą skuteczność, a zauważysz, że twoja twarz odmłodnieje, zaś zmarszczki się wygładzą. Ciało stanie się bardziej elastyczne i gładkie. I będziesz mogła zapomnieć raz na zawsze o spierzchniętych ustach i dłoniach. Ale pamiętaj, takie preparaty stosuj regularnie. Wtedy działanie jest najskuteczniejsze
Miód uczta dla skóry

To bogactwo cukrów prostych, enzymów, mikroelementów, witamin z grupy B, także kwasów organicznych.

- Miód jest dobrodziejstwem dla skóry, zwłaszcza spierzchniętej i zmęczonej.
- Polepsza ukrwienie, głęboko odżywia, zmiękcza i działa kojąco. Ma właściwości wygładzające i lekko złuszczające naskórek.
- Udowodniono, że miód przyspiesza regenerację uszkodzeń skóry poprzez odbudowę włókien kolagenu. Dlatego wykorzystuje się go jako podstawowy składnik w preparatach odmładzających. - Jeśli więc masz jakiekolwiek problemy ze skórą, sięgnij właśnie po miód. Używaj zarówno gotowych kosmetyków, jak i tych przygotowanych w domu.
Mleko nie tylko do picia

Bogate jest ono w białko, tłuszcze, składniki mineralne (wapń, fosfor, potas) i witaminy (A, D, E).
- Doskonale działa na skórę, zwłaszcza tę suchą, mało jędrną.
- Natłuszcza ją, wygładza i nawilża. Zwłaszcza dzięki aminokwasom oraz lipidom (tłuszczom), które pokrywają naskórek cienką, ochronną warstewką. Zapobiegają tym samym wyparowywaniu wody ze skóry, nie dopuszczając do jej przesuszenia.
- Jednym słowem - dzięki mleku wolniej się ona starzeje.
Warto wiedzieć

- Najlepszy jest miód naturalny (a niesztuczny). Warto kupować go bezpośrednio u pszczelarza, z wiadomego źródła. Przechowuj go w temperaturze 6-10 st. C, w szczelnym i ciemnym naczyniu.
- Noś przy sobie miodowy krem do rąk. Regeneruje skórę i zabezpiecza przed pękaniem. Używaj go zawsze po myciu dłoni, naczyń czy domowych porządkach.
- Miód złagodzi podrażnienia po depilacji. Wystarczy posmarować nim nogi tuż po zgoleniu włosków (skóra powinna być wilgotna). Po minucie dokładnie spłucz.
Gładka i młoda twarz

Jeśli chcesz szybko poprawić koloryt poszarzałej i zmęczonej cery, wypróbuj jeden z peelingów do twarzy z miodem. Łagodnie i skutecznie wygładzi i usunie zgrubiały naskórek. Stosuj go 1-2 razy w tygodniu. Najpierw oczyść cerę z zanieczyszczeń (mleczkiem do demakijażu tonikiem lub żelem do mycia twarzy). Potem dokładnie ją osusz. Opuszkami palców wmasuj peeling. Spłucz go, skórę osusz i... zastosuj maseczkę. Nałożona tuż po peelingu szybciej i lepiej zadziała. A na koniec zastosuj krem, oczywiście z dodatkiem mleka i miodu. l Wypróbuj: Jeśli nie masz gotowej maseczki, sama ją przyrządź. Połącz łyżeczkę miodu z łyżeczką słodkiej śmietanki. Zmyj z twarzy po 10 min.
Pachnące ciało

W chłodne wieczory warto zanurzyć się w aromatycznej, rozgrzewającej kąpieli z dodatkiem kosmetyku z mlekiem lub miodem. Ale zanim to zrobisz, zrób peeling. Z pomocą złuszczającego preparatu wymasuj całe ciało. Zacznij od stóp i kieruj się ku górze. Potem dokładnie się opłucz. Skóra będzie nie tylko oczyszczona, ale gładka i ładnie zaróżowiona. Mleko i miód pobudzą bowiem krążenie krwi. Szczególnie skóra wrażliwa, skłonna do podrażnień, wysuszona skorzysta na takich dodatkach. l Wypróbuj: do filiżanki miodu dodaj dwie łyżki płatków owsianych. Wymieszaj na gładką masę. Wmasuj w skórę. Spłucz. Jeśli taki peeling zostawisz na ciele na co najmniej 10 minut, zamieni się w odżywczy kompres.
Aksamitne usta i dłonie

Mocno zniszczonym dłoniom zaaplikuj nocną kurację. Posmaruj je grubo kremem na bazie miodu lub koziego mleka. Włóż bawełniane rękawiczki i idź spać. Gdy się obudzisz, po spierzchnięciu nie będzie ani śladu! Narzekasz na spękane usta? Ulgę przyniesie ci pomadka z miodem. Stosuj ją kilkakrotnie w ciągu dnia. l Wypróbuj: spierzchnięte usta wymasuj delikatnie miękką szczoteczką. Osusz i posmaruj grubą warstwą miodu. Po 10 minutach zliż. Usta staną się supergładkie!

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 15:15   #3449
ramoncia217
Wtajemniczenie

znacie jakiś dobry krem do mieszanej cery, niezapychający i najlepiej żeby był na noc??
Stary 2011-11-18, 15:56   #3450
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

acha To może widziałam swatche u jakiejś Polki, ale mieszkającej za granicą

Dzięki za info

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
znacie jakiś dobry krem do mieszanej cery, niezapychający i najlepiej żeby był na noc??
do ilu zł?

<3 <3 <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości