|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Całkiem fajny. Soli dużo, wrażliwcom może przeszkadzać. Przyzwoita ilość oleju jojoba, aloesu, protein ryżowych, troszkę lipidów. Mała ilośc kondycjonera i jeszcze emolient, humektant i inna odżywcza substancja. Porządny. ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Alterra z morelą, Alterra z Granatem, Babydream, różne Barwy Ziołowej, Joanna Naturia z miodem i cytryną, Joanna z apteczki Babuni jajeczny, Schauma 7 ziół.
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2011-11-15 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Uprzejmie proszę o analiznę składu szamponu i odżywki Nivea Long Repair Nivea Hair Care, Long Repair, Szampon do włosów dłuższych, łamliwych i rozdwajających się Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oryzanol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, C12-15 Pareth-3, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Parfum. Nivea Hair Care, Long Repair, Odżywka do włosów dłuższych, łamliwych i rozdwajających się Skład: Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oryzanol, Silicone Quaternium - 18, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Trideceth - 6, Trideceth- 12, C12-15 Pareth-3, Lactic Acid, Sodium Chloride, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol,Linalool , Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Benzyl Alcohol, Parfum. Dziękuję ![]()
#3996 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() Odżywkę wykończę i poszukam jakiejś lepszej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie jak kto lubi. Skład niezły, pod warunkiem, że ktoś używa silikonów, szczególnie w szamponach. Poprawiają wizualnie wygląd, ułatwią rozczesanie, ale troszkę "oblepią", szczególnie jeśli ktoś używa wcierek to nie polecam w szamponach silikonów, a na pewno nie na 3 miejscu. Odżywka: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3726
![]() |
#3998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3999 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam pytanie, czy jest tutaj mozliwa analiza rowniez innych kosmetykow typu balsamy do ciala, np?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Przyczajenie
|
Cleanic, Kindii Szampon dla niemowląt
Skład: aqua, sodium laureth sulfate and lauryl glucoside, cocamidopropyl betaine, cocamidopropylamine oxide, cocamide dea, laureth-3 and datem, chamomilla recutita, dmdm hydantoin, parfum, citric acid. Proszę o przeanalizowanie składu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Dla dorosłej osoby będzie to zwykłe, zwyczajne myjadło, to wszystko. Dla dzieci zbyt agresywny.
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę o analizę dwóch produktów. Widzę, że były już analizowane, ale ja mam troszkę inny skład i przyznam, że nie miałam czasu w sklepie nawet zerknąć na składy i trochę mnie przeraził ten szampon
![]() Forte Sweden, Mrs. Potter's, Arnika i kompleks z wit. H, Szampon do włosów przetłuszczających się Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamidoacetate, Cocamidopropyl Betain, Sodium Chloride, Disodium PEG-5 Laurylcitrate Sulfosuccinate, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Methoxy PEG/PPG 7/3 Aminopropyl Dimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquatemium-7, PEG-20 Castor Oil, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Zea Mays Oil, Calcium Pantothenate, Inositol, Retinol, Rosa Moschata Seed Oil, Biotin, Tocopheryl Acetate, Arnica Montana, HamamelisVirginiana, Glycerin, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Parfum, Isopropyl Alcohol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Limonene, Linalool. Forte Sweden, Mrs. Potter's, Aloes i Jedwab, Balsam do włosów suchych i zniszczonych Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Dimethicone Copolyol, Aloe Barbadensis, Camellia Sinensis, Propylene Glycol, Hydrolyzed Silk, Parfum, Isopropyl Alcohol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Limonene, Linalool.
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balsam: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3813 Co do szampony: silnie oczyszczające myjadło, dużo soli. Skład jest za długi, znaczenie poszczególnych składników przez to mniejsze, mniejsze ![]() Kondycjonery - silikon łatwo zmywalny wodą, ale pq - no niekoniecznie. A więcej go niż fajnych elementów. Sporo raczej emolientów i subst wygładzającej. Jakiś udział witamin i biotyny, śladowo też olej różany 0 główne elementy - oczar i arnika. Plus humektanty. Nie przekonuje mnie ten skład, za długi jak pisałam. Tyle tego, że w końcu pewnie mało. Silnie myć będzie, ale nie wiem czy kondycjoner pq to dobra rzecz dla Ciebie.
![]() |
#4005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to ten balsam powinien się sprawdzić, tak mi się wydaję ![]() Dziękuję ![]()
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
Aha Shawtty może ten balsam Pottersa nada się na końcówki po myciu? Przepraszam, że tak ciągle pytam, ale może jednak uda mi się coś znaleźć, żeby je zabezpieczyć
![]()
#4007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4008 |
Zakorzenienie
|
No to pewnie będę próbować, może nie obciąży
![]() Nie wiem czy dobrze myślę, bo tak mi się jakoś wydaję, że może trochę ochronić b/s ze względu na silikon i jedwab. I po raz kolejny dziękuję za te wszystkie bezcenne rady ![]()
#4009 |
Raczkowanie
|
Witam bardzo bym prosiła o analizę składu Pantene NatureFusion Intensywna Maska Odbudowująca:
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Glutamic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum, EDTA, Citric Acid, Cassia Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Magnesium Nitrate, Propylene Glycol, Persea Gratissima Oil, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Metchylchloroisothiazolin one, Magnesium Chloride, Metchylisothiazolinone, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Vitis Vinifera Seed Extraxt, Potassium Sorbate mam zamiar zacząć kuracje olejkami arganowym i monoi, ale mam jeszcze dużo tej maski, nie chciałabym wyrzucać.. ale jeśli ma bardzo szkodzić to lepiej wyrzucić.. p.s. przepisywałam to ręcznie więc przepraszam ze ewentualne literówki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Więc z początku przeciętnie prosto - emolient, antystatyk, lekki silikon, ale ale: skład ratuje troche kwas glutaminowy, odżywczy aminokwas. Skład nie zachwyca, ale możesz poużywać ze ze wględu na ten aminokwas ![]()
![]() |
#4011 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo
![]()
![]() |
#4012 |
Zadomowienie
|
Cóż nie znalazłam nigdzie analizy mojej ulubionej maski za 1,50zł którą zakupuje w saszetce
![]() ![]() Celia Maska do Włosów Intensywnie Regenerująca Do Włosów Zniszczonych skład:aqua, cetaryl alcohol, petrolatum, cyclopentasiloxane, glycerin, behentrimonium chloride, dimethicone, microcrystalline wax, cetrimonium chloride, hydrolyzed keratin, propylene glycol, bambusa arundinacea leaf extract, tocopheryl acetate, parfum, panthenol, ascorbic acid, ethylhexylmethoxicinnamat e, citic acid, methylchloroisothiazolino ne, phenoxyethanol, methylparaben , ethylparaben, butylparaben DMDM, hydantoin
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skład jest dobry, jedyne co to może obciążać niektórym włosy. Plus fakt, że ktoś ogólnie unika pochodnych parafiny oraz silikonu.
![]() |
#4014 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
#4016 |
Zadomowienie
|
Witam!
Proszę o analizę jeszcze kilku produktów. 1. Tresemme Conditioner - Moisture Rich: Aqua (Water) , Cetearyl Alcohol , Cyclopentasiloxane , Stearamidopropyl Dimethylamine , Tocopheryl Acetate , Hydrolyzed Keratin , Dimethicone , Cyclohexasiloxane , Quaternium-18 , Panthenol , Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract , Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract , Camellia Sinensis Leaf Extract , Helianthus Annuus (Sunflower) Extract , Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract , Corylus Avellana (Hazel) Leaf Extract , Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein , Propylene Glycol , Butylene Glycol , Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate , PEG-9 , Aspartic Acid , Citric Acid , Disodium EDTA , Methylchloroisothiazolino ne , Methylisothiazolinone , Limonene , Linalool , Hexyl Cinnamal , Parfum (Fragrance) 2.Tresemme Coconut Oil and Jojoba Vibrantly Smooth Conditioner: Aqua (Water) , Cetyl Alcohol , Stearyl Alcohol , Caprylic/Capric Triglyceride , Stearamidopropyl Dimethylamine , Lauroyl Lysine , Aspartic Acid , Cocos Nucifera (Coconut) Oil , Simmondsia Chinesis (Jojoba) Leaf Extract , Caprylyl Glycol , Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer , Distearyldimonium Chloride , Ethyl Alcohol , Isopropyl Alcohol , Benzyl Alcohol , Citric Acid , Parfum (Fragrance) . 3.Tresemme Conditioner - Colour Thrive Blonde: Aqua (Water) , Cetearyl Alcohol , Cyclopentasiloxane , Stearamidopropyl Dimethylamine , Cyclohexasiloxane , Dimethicone , Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract , Aspartic Acid , Quaternium-18 , Hydrolyzed Keratin , Ascorbic Acid , Panthenol , Tocopheryl Acetate , Biotin , Niacinamide , Aminopropyl Dimethicone , PEG-2 Dimeadowfoamamidoethylmon ium Methosulfate , Caramel , Isostearamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate , PEG-9 , Glucose , Lactic Acid , Bisabolol , Butylene Glycol , Polysorbate 20 , Ethoxydiglycol , Propylene Glycol , Hexylene Glycol , Disodium EDTA , Citric Acid , Methylisothiazolinone , Methylcloroisothiazolinon e , DMDM Hydantoin , Imidazolidinyl Urea , Amyl Cinnamal , Butylphenyl Methyl Propional , Geraniol , Hexyl Cinnamal , Limonene , Linalool , Parfum (Fragrance) , CI 15985 (Yellow 6). 4.Tresemme Conditioner - Remoisturising: Aqua (Water) , Cetearyl Alcohol , Quaternium-18 , Stearamidopropyl Dimethylamine , Panthenol , Aloe Barbadensis Leaf Juice , Hydrolyzed Keratin , Dimethicone , Quaternium-80 , Dicaprylyl Ether , Lauryl Alcohol , Glyceryl Stearate , Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein , Hydrolyzed Silk , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract , Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract , Propylene Glycol , PVP , Glycerin , Disodium PEG-12 Dimethicone Sulfosuccinate , Steareth-21 , Oleamine Oxide , Hydroxyethylcellulose , Sorbitol , Potassium Sorbate , Citric Acid , Disodium EDTA , Methylchloroisothiazolino ne , Methylisothiazolinone , Linalool , Hexyl Cinnamal , Parfum (Fragrance) . 5.Tresemme Restructuring Deep Conditioning Repair Treatment: Aqua (Water) , Cetyl Alcohol , Stearyl Alcohol , Cetrimonium Bromide , Quaternium-18 , Stearamidopropyl Dimethylamine , Quaternium 80 , Quaternium-26 , Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) , Petrolatum , Dimethicone , Panthenol , Tocopheryl Acetate , Aloe Barbadensis Leaf Juice , Meadowfoam (Limnanthes Alba) Seed Oil , Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein , Propylene Glycol , Hydroxyethycellulose , Lanolin , Lactic Acid , Pentasodium Pentetate , Menthylparaben , Hexyl Cinnamal , Linalool , Parfum (Fragrance) . 6.Tresemme 24 Hour Body Shampoo: Aqua (Water, Eau) , Ammonium Lauryl Sulfate , Ammonium Laureth Sulfate , Cocamidopropyl Betaine , Cocamide MEA , Parfum (Fragrance) , Sodium Cocoyl Isethionate , Sodium Methyl Cocoyl Taurate , Sodium Lauroamphoacetate , Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone , Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride , Propylene Glycol , Dipropylene Glycol , Tetrasodium EDTA , Citric Acid , Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone , Quaternium-80 , Phenethyl Benzoate , Linalool , Sodium Xylenesulfonate , Hexyl Cinnamal , Limonene , Geraniol , Butylphenyl Methypropional , PVP , VP/Methylacrylamide/Vinyl Imidazole Coplymer , Methylchloroisothiazolino ne , PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate , Methylisothiazolinone , Polyquaternium-7 , Polysorbate 20 , Hydrolyzed Keratin , Hydrolyzed Soy Protein/Vegetable Amino Acids/Lysine Hydroxypropyltrimonium Chloride , Soluble Collagen , Hydrolyzed Silk , Tocopheryl Acetate , Panthenol , Ascorbic Acid , Ammonium Chloride , Niacinamide , Biotin . 7.Tresemme Aloe Vera and Avocado Oil Nourishing Moisture Shampoo: Aqua (Water) , Ammonium Laureth Sulfate , Ammonium Lauryl Sulfate , Cocamidopropyl Betaine , Sodium Cocoyl Isethionate , Lauryl Glucoside , Sodium Lauroamphoacetate , Sodium Methyl Cocoyl Taurate , Persea Gratissima (Avocado) Oil , Aloe Barbadensis Leaf Extract , Ammonium Chloride , Hydroxypropyl Methylcellulose , Propylene Glycol , Sodium Xylenesulfonate , Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride , Dipropylene Glycol , Quaternium-80 , Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone , Disodium EDTA , Ethyl Alcohol , PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate , Polyquaternium-7 , Citric Acid , DMDM Hydantoin , Parfum (Fragrance) . 8.Tresemme Coconut Oil and Jojoba Vibrantly Smooth Shampoo: Aqua (Water) , Ammonium Laureth Sulfate , Ammonium Lauryl Sulfate , Cocamidopropyl Betaine , Sodium Cocoyl Isethionate , Lauryl Glucoside , Sodium Lauroamphoacetate , Sodium Methyl Cocoyl Taurate , Cocos Nucifera (Coconut) Oil , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Leaf Extract , Ammonium Chloride , Hydroxypropyl Methylcellulose , Propylene Glycol , Sodium Xylenesulfonate , Dipropylene Glycol , Hydroxypropyltrimonium Chloride , Dipropylene Glycol , Quaternium-80 , Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone , Disodium EDTA , Ethyl Alcohol , PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate , Polyquarternium-7 , Citric Acid , DMDM Hydantoin , Parfum (Fragrance) . 9.Tresemme Deep Cleansing Shampoo: Aqua (Water) , Ammonium Lauryl Sulfate , Cocamidopropyl Betaine , Hydrolyzed Keratin , Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract , Citrus Gradis (Grapefruit) Fruit Extract. , Dicaprylyl Ether , Lauryl Alcohol , Ammonium Chloride , Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein , Ascorbic Acid , Propylene Glycol , Disodium EDTA , Citric Acid , Hexylene Glycol , Triethanolamine , Methylchloroisothiazolino ne , Methylisothiazolinone , Butylphenyl Methyl Propional , Geraniol , Hexyl Cinnamal , Limonene , Linalool , Parfum (Fragrance) , CI 61570 (Green 5) . 10.Tresemme Moisture Rich Shampoo: Aqua (Water) , Sodium Laureth Sulfate , Cocamidopropyl Betaine , Ammonium Chloride , Hydrolyzed Keratin , Tocopheryl Acetate , Helianthus Annuus (Sunflower) Extract , Corylus Avellana (Hazel) Leaf Extract , Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract , Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract , Camellia Sinensis Leaf Extract , Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract , Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein , Dicaprylyl Ether , Lauryl Alcohol , Quaternium-22 , Polyquaternium-39 , Polyquaternium-10 , Panthenol , Propylene Glycol , Butylene Glycol , Citric Acid , Hexylene Glycol , Triethanolamine , Tetrasodium EDTA , Methylchloroisothiazolino ne , Methylisothiazolinone , Butylphenyl Methyl Propional , Geraniol , Hexyl Cinnamal , Limonene , Linalool , Parfum (Fragrance) . 11.Tresemme Shampoo - colour thrive blonde: Aqua (Water) , Ammonium Laureth Sulfate , Ammonium Lauryl Sulfate , Cocamidopropyl Betaine , Sodium Cocoyl Isethionate , PEG-2 Dimeadowfoamamidoethylmon ium Methosulfate , Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract , Hydrolyzed Keratin , Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride , Bisabolol , Aminopropyl Dimethicone , Sodium Lauroamphoacetate , Sodium Methyl Cocoyl Taurate , Ammonium Chloride , Glycol Distearate , Laureth-7 , Ascorbic Acid , Panthenol , Tocopheryl Acetate , Biotin , Niacinamide , Polyquaternium-7 , Caramel , Quaternium-80 , Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone , PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate , Sodium Xylene Sulfonate , Sodium Cocoamphoacetate , Sodium Laureth Sulfate , Butylene Glycol , Glucose , Propylene Glycol , Dipropylene Glycol , Tetrasodium EDTA , Ethoxydiglycol , Polysorbate 20 , Triethanolamine , Lactic Acid , Citric Acid , Hexylene Glycol , Imidazolidinyl Urea , Methylchloroisothiazolino ne , Methylisothiazolinone , DMDM Hydantoin , Amyl Cinnamal , Butylphenyl Methyl Propional , Limonene , Linalool , Parfum (Fragrance) , CI 15985 (Yellow 6) . Przepraszam, że tak tego dużo, ale nie mam pojęcia, na które się zdecydować. |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Przyczajenie
|
Kallos Latte - nowy skład (czy wciąż tak samo dobry?)
agua, cetearyl alcohol, cetrimonium chloride, dipalmitoylethyl hydroxyethlymonium methosulfate, componente non allergenica del profumo, propylene glicol, benzyl alkohol, citric acid, peg-5 cocomonium methosulfate, methylchloroiso-thiazolinone, sodium glutamate, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed casein, hydrolized milk protein, methylisothiazolinone, sodium cocoyl glutamate, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, 5-bromo-5-nitro-1,3-dioxane. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że nie ma zanalizowanego składu tego kosmetyku na liście, więc pytam:
Ziaja, Intensywna Pielęgnacja Włosów, Odżywka "Intensywne wygładzanie jedwab": Skład: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol*, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Isopropyl Myristate*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Cyamopsis Tetragonolobus Gum, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Eugenol, Citric Acid*. * surowiec zaaprobowany przez ECOCERT. |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właściwie działanie oparte na typowych składnikach - emolienty, antystatyk, humektant. Zapach za wysoko. A kazeina i proteiny za konserwantami, więc zapewne mało, mało. Ja jestem na NIE.
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2011-11-21 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.