|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
motyl, ja mu pokaże, a on szybko wszystko przemyśli i od razu padnie na kolano! szansa jest ogromna!
a btw. serio piszesz o tej imprezei u siebie? peach, dziękuję! ![]() ale weźcie... dziś w nocy, przed snem, nawet myslałam o tym, że nie wyobrażam sobie ”doczekać się” zaręczyn - taka jestem zaangażowana w czekanie |
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Naj Najlepszego dla TŻ
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Mayu wszystkiego, co najlepsze - przede wszystkim zdrówka, spokoju i duużo miłości I niech wszystko będzie po Twojej myśli
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się... wczoraj mój szanowny Pan Mąż, siedząc przy komputerze, podśpiewywał sobie następującą piosenkę własnego autorstwa:
"A ja kocham moją żonkę, moja żonka jest the best" Myślałam, że padnę |
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
kuję
Cytat:
bo mój też często ma takie odpały, że śpiewa piosenki o mnie/o nas i o tym, o czym akurat mówimy. Normalnie żyjemy jak w musicalu |
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też czasami śpiewa swoje piosenki
|
#3668 |
|
MBZ♥
|
Naj wolisz dalej czekać?
potem mozna czekać na ślubik
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekanie jest fajne, jak już się doczeka, bo tak w trakcie to ja tak średnio...
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, to potem doczekam się ślubu (mniejsze ”czekanie”, bo będę znać dokładną datę), potem doczekam się mieszkania i dziecka, a potem co mi zostanie?
![]() Cytat:
piątka, siostro!
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Naj będziesz czekała na wnuki i na emeryturę
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro biorę ostatnią tabletkę antybiotyku, a dziś mnie w gardle drapie, uszy przytkane miałam całą chorobę...Ja łykam już kilka miesięcy taki kwas foliowy (1 tabletkę dziennie): http://www.d o z.pl/ apteka/ p5441 -...iety_ 250 _szt
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-11-18 o 11:42 |
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję kochane za słowa otuchy i pocieszenia
![]() też nie rozumiem dlaczego nie zadzwonią do osób nie wybranych poinformować, że nie poszło.... nieważne.... siedzę na targach i właśnie naciągnęłam męża na 2,5 kg belgijskiej czekolady ![]() stoisko obok nas jest fontanna i taka jest pyszna ta czekolada, że nie wytrzymałam będzie na Sylwestra, bo robimy w domu ![]() pozdrawiam Was
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
macie rację - warto się doczekać zaręczyn! jesteście wspaniałe!
![]() Cytat:
zapomniałam Wam powiedzieć - jadę do Frezi na sylwestra!
|
|
|
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
No co?Musiałam się pochwalić,że jestem na szczycie kulinarnej rozpusty
![]() Cytat:
![]() ![]() Nooo bardzo serio, na to szansa również jest ogromna zważywszy,że mój małż bardzo mnie zachęca,żebym spotykala się z koleżankami.Udostępni nam chatę tylko dla nas i będzie Zuzika oczywiście też zapraszam skoro orientuje się gdzie jest BB ![]() Cytat:
![]() To ja się wczoraj popłakalam ze śmiechu jak przyszłam do sypialni.Mój mąż spał już od dwóch godzin, kołderkę miałam zagrzaną i wszysto byłoby fajnie tylko...jak usiadłam na łóżko i przy okazji na skraj kołdry i zaczęłam się przebierać to mój mąż akurat uznał przez sen,że ma potrzebę zawinięcia się tą kołdrą.Ciągnął za nią i ciągnął, potem zaczął kopać, a potem zaczął mówić przez sen coraz głośniej "zostaw mojego byka".Nie wiem o co chodziło,ale obudził go mój śmiech ![]() Potwierdzam.Tak samo czekam co roku na Święta,one przemijają i co?Ja znowu o rok starsza...Średnio trochę... |
||
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz już co druga reklama świąteczna i coraz bardziej chcę Świąt
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi też uważam,że powinni oddzwaniać.
A tę czekoladę masz mleczną czy deserową?Ostatnio na tej imprezie regionalnej (przez którą przegapiłam zlot Co wy wszystkie macie z tym kwasem foliowym?Może ja też zaczę brać ![]() A to są duże tabletki w kapsulkach,czy mniejsze?o ja ie lubię tych kapsułkowych:/ |
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za niesłowne buce A czekolada będzie w sam raz na domówkę Takie Sylwestry są najlepsze
|
|
|
|
|
#3682 |
|
MBZ♥
|
Motylku maleńkie bletki
![]() tak apropos czekania: http://demotywatory.pl/3549271/Im-dluzej-na-cos-czekasz |
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam jak był czas gdzie brałam chyba 12 tabletek dziennie
wiesiołek, wyciąg z ogórecznika, cynk i anty i to razem wychodziło 12 i dotej pory czasem mam takie wrażenie, że zapomniałam czegoś wziąć, a nie biorę nic kupiłam sobie tran z wiesiołkiem, ale jakoś się nie mogę zabrać---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Byou, ten demot to raczej nie wziązku z zaręczynami w tym wypadku i mniej się czeka tym większa radość moim zdaniem. a najelpiej jeśli w ogóle się nie czeka i partner zrobi mega niespodziankę
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl, ale GOTUJESZ KANAPKI? W CZAJNIKU ELEKTRYCZNYM??
![]() Frezi, 2,5 kg czekolady!!! świnia jesteś nie przejmuj się pracą, znajdziesz lepszą, a tamte baby są głupie Piczko, miałam to samo! Też brałam masę całą suplementów, ceranova, face okey, skrzypowita, wit. A+E i masę innych. Rzuciłam po wizycie u lekarza, który mi powiedział, że to nic nie daje i w sumie chyba miał rację, chociaż teraz to dziwnie z moim zdrowiem a dostałam tabletki z cynkiem od dermatolog w ramach kuracji na moją cerę, co się strasznie popsuła, no i z bólem skończyłam jedno opakowanie a z drugiego blistry się pojedynczo walają po torebkach i pokojach i nie zażywam już, a cerę mam super teraz (po odstawieniu yasminelle).
|
|
#3685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mojego M. też mieli zadzwonić konkretnego dnia, nie zadzwonili, ale dostał od nich telefon dzień czy dwa dni później Cytat:
Cytat:
![]() a co to niby jest ?![]() A tak serio to jak będziemy już w wieku emerytalnym ( o ile dożyjemy tego momentu, biorąc pod uwagę ich plany ciągłego podnoszenia wieku emerytalnego ) to nawet na bochenek chleba nie będzie nas stać jak się nic nie zmieni MAYA, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! JAK NAJSZYBSZEGO WYKOŃCZENIA MIESZKANIA, SUPER PŁATNEJ PRACY, JESZCZE WIĘCEJ MIŁOŚCI I ZDROWIA i SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ ja ledwo zipię. spałam w ciągu ostatniej doby 4 godziny, a do wieczora jeszcze daleko... jeszcze na zajęcia muszę jechać, a spać się położę pewnie dopiero ok. 23... Oczy mnie pieką, głowa nawala... |
|||
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie biorę żadnych leków, witamin, suplementów diety, tylko tabsy anty. nigdy nie lubiłam łykać tabletek, a jak jestem chora i biorę leki, witaminę C itp., to się wkurzam na te ciągłe branie leków (ciągłe, czyli 2-3 razy dziennie) nawet kiedyś chciałam kupić skrzypowitę, ale sięrozmyśliłam, bo to trzeba łykać.
|
|
|
|
|
#3687 |
|
MBZ♥
|
Peach dałam tak ogólnie
zawsze się na coś czeka![]() ale masz rację najlepiej byłoby gdyby TŻ nie kazał czekać ![]() wczoraj ogladałam z TŻ rozmowy w toku o oświadczynach, ale przez Dziewczyny. Stwierdził że to żenujące bo na wizji i przymuszone i On by nie chciał żeby Kobieta Mu się oświadczała.
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Dżastina,Choji czepiacie się,bo to była tylko gra słów (nieudolna jak widać
) chociaż miało wyjść,że gotuję kanapki, a nie że gotuję je w czajniku elektrycznym;PCytat:
|
|
|
|
|
#3689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dostaję wszytsko co chce ale to kwestia bardzo długiego czekania...a co do oświadczania się facetowi, to mnie to jakoś nie wzrusza. jak dziewczyna chce się oświadczyć to czemu nie
|
||
|
|
|
#3690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

a btw. serio piszesz o tej imprezei u siebie? 

potem mozna czekać na ślubik
czekanie jest fajne, jak już się doczeka, bo tak w trakcie to ja tak średnio... 

Jutro biorę ostatnią tabletkę antybiotyku, a dziś mnie w gardle drapie, uszy przytkane miałam całą chorobę...
świnia jesteś
jestem beznadziejna..... i nie opłacało się nawet jechać w takim razie....