|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Cytat:
a co do psiaka to faktycznie, teraz musi sie nauczyc komend po polsku
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam znow dostepu do kompa, mam sajgon w domu bo wymieniamy kanape na naroznik i sie skomplikowalo. Wizaz nie dodaje moich postow z komorki... Udalo sie?
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
asiu sprobuj jeszcze tego garniera, mysle ze popadasz w paranoje.
Kotka zawsze mozna psa odrobaczyc pasta a nie tabl.
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak zrobie dzięki za odpowiedź po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw wszystkich farb które dotychczas używałam ,właśnie Garnier wypadł najlepiej ![]() zmykam zaraz na zakupki jak co piątek(całotygodniowe) zajrzę wieczorkiem
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w koncu wpadniesz w taka paranoje jak ja wpadłam,i potem chodziłam z szarym łbem A nie ukrywajmy im jasniejsze włoski tym trudniej uzyskac równiutki odrost itak naprawde większosci cos sie odznacza u góry, ale to sie wyrównuje przecież Ja przecież juz od pol roku walcze z tym ze mi ciagle odrost nie pasuje, a jakos ten obszar sie nie wydłuza, ciagle jest taki sam bo reszta sie wyrównuje Także chill out ![]() Nigdy nie bedzie idealnie jak komus sie włosy trudno rozjasniaja. Ja stwierdziłam że jeśli znajde bez problemu c12 gdzieś to zrobie c12, a jaknie to wtedy sie przeniose na 219 bo roznia sie tylko delikatnie odcieniem. Chyba ze c12 bedzie naprawde bardzo żółkło to i tak wtedy spróbuje 219 i spokój. |
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Nikola17;30558056]to 5 zdjęcie to Ty?
![]() ładny kolor.. czym robiony? według mnie fajnie Ci by było w jasnym blondzie [/QUOTE}ja jestem na pierwszych zdjeciach pozniej sa 3 zdjecia blondu jaki mi sie podoba i pozniej tez widac ze ja w przerobkach na blond ![]()
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
teraz juz nie pomyle
![]() _________________________ _______________________ ok uciekam wyprowadzc D pozniej sklep i obiad
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
kitka no ja mam tak ze napisze posta, wysylam i czysci mi cale okno-wiadomosc znika.co za gowno.udaje sie raz na kilkanascie.
Jezu, mam taki syf w domu,bo naroznik w czesciach,a tz w pracy i siedze gapie sie tempo w tv bo sie nie ma jak ruszyc,masakra.
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe to dobrze, bo już nie chce mi się szukać innego
![]() Cytat:
ja idę suszyć łeb, ubrać się i jadę
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Mi czasem jak czytam z telefonu to jakby sie strona nie przeładowywała. Wciskam żeby mi wczytało następną strone, niby sie przeładuje a wczytuje sie ta sama co przed chwilą
|
|
|
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Mam pytanie. Mam kolor włosów chyba ciemny blond lub jasny brąz coś takiego.. Włosy nigdy nie były farbowane. Ostatnio sobie zamarzyłam włosów blond ale nie wiem jak mam to zrobic i jaki odcien wybrac, bo szkoda by bylo jakby odcien ktory wybiore okazal sie zly a ja juz nie moglabym wrocic do swojego naturalnego koloru. doradzcie
w zalacznikach wstawilam 4 moje zdjecia dalej 3zdj blondu jaki mi sie podoba i dalej moje przerobione zdjecia w happy hair :P pomozcie ktory kolor pasowalby do mnie najlepiej.
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia Jasia, tak Marta
no teraz to każda z nas biedna, bo dwie asystentki poszły się szkolić i prawie codziennie na dwa fotele pracujemy ![]() Agatko 3maj się ![]() Kitka świetny awatar Princeska, Czeko, Lady. a więc wszystko zależy od tego GDZIE się robi zęby. u nas przyjmują lekarze i prywatnie i na nfz, robią tymi samymi materiałami i klientów prywatnych i na fundusz. i nie ma że funduszowi dostaną do zęba tylko kolor a3 który jest prawie najciemniejszy i gorszy kompozyt ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Asia mi się strasznie podobają włosy na drugim i trzecim zdjęciu Kiteczko 3mam kciuki żeby wszystko poszło pomyślnie. Mamie torebka się podobała? ![]() Caskada czyli dobra ta maska co kupiła ją Buahhot ? bo nie wiem czy inwestować?:P
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
tak, Paulinko podobała się bardzo torebka
zresztą ona sobie ją upatrzyła już dawno, wzdychała do niej a ja zapamiętuję takie rzeczy ![]() ładna torebka, mi też się podoba ![]() ok, jadę, do później
|
|
|
|
#1819 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() to trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Caskada mogę Cię jeszcze o jeden skład zapytac? Bo kupilam odzywke dla zabezpieczenia wlosow po myciu (gliss kura wykanczam skład: aqua (water), PEG-40, hydrogenated castor oil, cetrimonium chloride, hydrolized silk, guar hydroxypropyltrimonium chloride, panthenol, PVP, diazolidinyl urea, sodium benzoate*,parfum (fragrrance), linalool, citronellol, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, limonene, citric acid* *surowiec zaaprobowany przez ECOCERT |
||
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny Króliczku czym ochłodzić lekko kolorek
ze słonecznego na taki bardziej biały
|
|
|
|
#1821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i tak sie zestresowałam ze szok jeszcze byłam sama cały dzień i chyba dlatego poczułam sie jak bym miała jakiś niewiadomo jaki ciężar i jakbym była z tym sama zdało mi sie to dziwne bo milam psa i nie miałam takich uczuć ... i zaczęłam sie strasznie bać ze ją nie pokocham czy co... czułam sie beznadziejnie wszyscy mi tak mówią i ja też staram sie tak myśleć, szczerze to czuje sie lepiej niż wczoraj ale niepokój we mnie jest ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
Jaki kolor blond teraz nałożyć zeby było ok?
Witam
Mam problem i prosze o pomoc...zacznę od poczatku : Włosy koloru jasny blond farbowany poziom 9 - na górnej warstwie pare refleksów rozjasniaczem - odrost ciemny blond ok 2 cm. Na to nałożyłam garnier naturals kolor jasny beżowy blond 9,13 i co wyszło??? Jestem tydzien po farbowaniu - włosy zniszczone (nie dramat ale suche) co nałożyć i jak wyjdzie -mysle o Excelence lodowy blond 10,21 lub beż 8,13. Co proponujecie? |
|
|
|
#1824 |
|
Wtajemniczenie
|
Kotka, czasami mamy dzidziusiów tak mają, kiedy rodzi im się dziecko, i nagle cały Twój świat jest podporządkowany tylko maluchowi . kiedy musisz zapomnieć o swoich potrzebach a zająć się dzieckiem. i nie ma że boli, że jesteś zmęczona, czy chciałabym pospać albo akurat zrobić siusiu. przepraszam, że tak porównuję, to trochę inna sytuacja, ale no tak jest
wszystko wróci do normy i to nie znaczy że jej nie kochasz
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Princesska klikam
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Kotka
To normalne na początku ![]() Mój Brutek przez tydzień piszczał i piszczał w nocy. Po prostu z mamą chodziłyśmy jak przyćpane całymi dniami przez niego. Do tego dołączyło kupkanie i siuskanie wszędzie. No ręce opadały! Ale niestety tutaj pomoże tylko cierpliwość, a wtedy to już szybko docenisz postępy jakie robi Lejdi ![]() Ja jestem na etapie nauki Brutusia różnych komend. I każdy postęp daje mi tyyyle radości,że już nawet nie pamiętam o okropnych początkach. A co do zostawiania piesia samego-też uważam,że im wcześniej tym lepiej. Ważne by po powrocie do domku okazać mu duuużo zainteresowania. Będzie dobrze
|
#1828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co dziwne zawsze jestem otoczona psami nawet kociaki sama odchowalam ostatnio..ale tak sytuacja ze pies jest wylacznie pod moja odpowiedzialnosc mnie zaskoczyla ![]() teraz jest pozytywnie uczymy sie razem z psem siebie nawzajem jemu tez trudno i trzeba postawic sie po stronie takiej "dzikiej" istoty ![]() teraz to tz sie drze ze rozpieszczam D nosze go na recach itd Cytat:
mam takie ziajki ale inne twoja dodatkowo moze sluzyc do mycia paulinko tak to dobra odzywka ale na mocno zniszczone moze slabiej podzialaca ja siedze i dla princeski wale kliki i nawet czuje rewalizacje jak widze tam ze maja juz ponad 500 ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- zapomnialam dodac ja waze swojego D na wadze lazienkowej stawiam i ma stac albo siedziec jak sobie woli ![]() wazy 5kg juz ale bedzie wazyl tylko do 8 te rasy tak maja za 2 miesiace koniec intensywnego wzrostu
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawia mnie w tym klikaniu jedna sprawa i troche to dziwne bo obserwuje to od rana i widze jakie wyniki maja inne laski
i niewiem jak duzo osob musialo kliknac zeby niektorym osobom z 300 skoczylo na 500 odrazu a ja siedze i regularnie daje kliki dla princeski i wynik idzie normalnie dziwne czyzby w jednej chwili 200 osob kliknelo odrazu
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

tam jest aloes i ekstrakt z owocow jalowca
oto cytat z jednej z analiz tej maski

zajrzę wieczorkiem 

a co dziwne zawsze jestem otoczona psami nawet kociaki sama odchowalam ostatnio..ale tak sytuacja ze pies jest wylacznie pod moja odpowiedzialnosc mnie zaskoczyla