Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr. - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-18, 12:04   #3841
Krasko1
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr.

Łaadne A ja znów powrócę do kwestii koloruxD Bardzo mi się podoba

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Codziennie przeglądam oferty pracy, nic kompletnie nic nie ma
Mów do mnie
A jak tam to CV które niedawno wysyłałaś? Nie odezwali się?

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
urosłypamietam jak obciełas troszke dłuzej niz do ucha

Zupełnie sie nie czuje w tym kolorze Własny ojciec mnie nie poznał jak mnie zobaczył pierwszy po przefarbowaniu
Ale powiedział coś w stylu "Jezus Maria dziecko! Coś ty ze sobą zrobiła?!"
Wstaw jakieś zdjęcie, nie wierzę, że jest aż tak źle!
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:18   #3842
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość

Mów do mnie
A jak tam to CV które niedawno wysyłałaś? Nie odezwali się?
Tak czułam że nie ma szansy skoro oferta miała ponad tysiąc wyświetleń to na pewno sporo osób kandydowało. Wiadomo wybrali lepszą osobę z doświadczeniem albo po znajomości

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:24   #3843
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Codziennie przeglądam oferty pracy, nic kompletnie nic nie ma
Ja też bezskutecznie szukam pracy

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Łaadne A ja znów powrócę do kwestii koloruxD Bardzo mi się podoba
Dziękuję A własnie miałam farbować, chyba jeszcze to przemyślę

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:26   #3844
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Tak czułam że nie ma szansy skoro oferta miała ponad tysiąc wyświetleń to na pewno sporo osób kandydowało. Wiadomo wybrali lepszą osobę z doświadczeniem albo po znajomości
Pewnie było tak... No nic, znajdziesz coś lepszego
Ja się wczoraj dowiedziałam, że moja, dajmy na to- koleżanka, dostała przedłużenie stażu.
A nasz UP wydał oświadczenie, że na ten rok przyznawanie staży (i przedłużanie) zostało wstrzymane ze względu na wyczerpany budżet. Cóż, najwyraźniej nie dla wszystkich... Wkurzyła się, nie powiem

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Dziękuję A własnie miałam farbować, chyba jeszcze to przemyślę
Tak jest dobrze
Stary 2011-11-18, 12:35   #3845
Nerchie
Zakorzenienie

Och jaki błysk

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
A co do techniki, to ja próbuję ustalić jak zmienić mp3 na normalny , staroświecki format CD. Chcę sobie pozgrywać muzykę z kompa na płyty, a nie chce mp3.
A co do pogrubionych to
Ja mam tak szerokie i rozjechane zainteresowania, ze do końca zycia nie zdecyduję co w końcu skończyć.

Mam jedną książkę, ale jeszcze nie zaczęłam czytać.

Ja ostatnio zaczęłam się przekonywać, ze większość bestsellerów zupełnie mi nie pasuje.
Jak nagrywasz to wybierasz opcję audio? Tak myślę, tak mi się kojarzy, dawno nic nei nagrywałam, w dobie pendrive, mp3 i dysków zewnętrznych.

Też mam jego jedną książę i po 200stronach odstawiłam...kiedyś wrócę (minęło pół roku)

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:49   #3846
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
To da się zrobić w każdym jednym programie do nagrywania płyt
Np. w Nero po prostu wybierasz, że chcesz nagrać Audio CD, a nie Data CD i już.
Ooo, dziękuję bardzo.
Ja w ciemnocie tyle czasu żyłam.
Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Jak nagrywasz to wybierasz opcję audio? Tak myślę, tak mi się kojarzy, dawno nic nei nagrywałam, w dobie pendrive, mp3 i dysków zewnętrznych.
No właśnie do mnie ta nowa epoka nie przemawia. Stara jestem. Mam przyzwyczajenia. Na epoce płyt się zatrzymałam. A w domu mam jeszcze masę kaset. Musze je jakoś poprzegrywać na cd, bo szkoda żeby przepadło to co na nich jest. A niestety kasety się psują z wiekiem.
Potrzebuję normalne nagrania na cd i koniec

A TŻ jak mi zgrał muzykę z kompa na płyty to mam ze 100 płyt do wyrzucenia. Zrobił mi takie mieszanki wybuchowe, ze tego nie da się słuchać. I oczywiście nie wie co zrobił źle. No ale... Chcesz mieć zrobione dobrze, zrób sobie sama.

Cytat:
Też mam jego jedną książę i po 200stronach odstawiłam...kiedyś wrócę (minęło pół roku)
Ja też mam parę takich książek, które porzuciłam w połowie i czekają az je skończę.
Trochę się rozczarowałam, bo czytam właśnie książkę Stevena Kinga. Nigdy wcześniej nie czytałam. Oglądałam tylkofilmy na podstawie jego książek, które uwielbiam. I jestem bardzo zawiedziona tą książką. Męczę ją już 2 tygodnie, po 2 strony , do podusi. Jest nudna do wyrzygania.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:52   #3847
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bezskutecznie szukam pracy

Cytat:
Pewnie było tak... No nic, znajdziesz coś lepszego
Ja się wczoraj dowiedziałam, że moja, dajmy na to- koleżanka, dostała przedłużenie stażu.
A nasz UP wydał oświadczenie, że na ten rok przyznawanie staży (i przedłużanie) zostało wstrzymane ze względu na wyczerpany budżet. Cóż, najwyraźniej nie dla wszystkich... Wkurzyła się, nie powiem

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Tak jest dobrze
W moim mieście bardzo marne szanse zwłaszcza na jakąkolwiek pracę biurową.

To u mnie było podobnie z tym że ja byłam na stażu w UP. Przedłużyli staż wszystkim stażystom którzy byli na trzecim piętrze a tym co na parterze czyli mi i paru innym osobom nie przedłużyli bo rzekomo dla nas nie było pieniędzy Jeszcze jak odchodziłam to zastępca dyrektora kazał zostawić namiary w razie gdyby się coś znalazło na pewno wrócę yhyy wzięli nowych stażystów babka ode mnie z pokoju kilkanaście razy chodziła w mojej sprawie żebym wróciła bo dali jej strasznie niekumatą osobę która nic nie robi jest po szkole gastronomicznej i nie ma zielonego pojęcia o pracy biurowej Ich sprawa, ja już się z tym pogodziłam ale na początku było mi ciężko. Chyba za bardzo przywiązałam się do tego miejsca i ludzi

Stary 2011-11-18, 12:56   #3848
kocurzyca
Zakorzenienie

No proszę. Co ja bym bez was zrobiła.
Zawsze TŻ mi nagrywał płyty na swoim kompie, w jakimś dziwnym programie. jak prosiłam, żeby nagrał mi w audio to mówił, że sie nie da lub nie wie jak. A teraz sprawdziłam i u mnie w standardowym Windows Media Playerze, nagrywa właśnie audio.
No to się wezmę do roboty i wszystko sobie nagram.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:18   #3849
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:

W moim mieście bardzo marne szanse zwłaszcza na jakąkolwiek pracę biurową.

To u mnie było podobnie z tym że ja byłam na stażu w UP. Przedłużyli staż wszystkim stażystom którzy byli na trzecim piętrze a tym co na parterze czyli mi i paru innym osobom nie przedłużyli bo rzekomo dla nas nie było pieniędzy Jeszcze jak odchodziłam to zastępca dyrektora kazał zostawić namiary w razie gdyby się coś znalazło na pewno wrócę yhyy wzięli nowych stażystów babka ode mnie z pokoju kilkanaście razy chodziła w mojej sprawie żebym wróciła bo dali jej strasznie niekumatą osobę która nic nie robi jest po szkole gastronomicznej i nie ma zielonego pojęcia o pracy biurowej Ich sprawa, ja już się z tym pogodziłam ale na początku było mi ciężko. Chyba za bardzo przywiązałam się do tego miejsca i ludzi
Ja nie wiem czy oni instynktu samozachowawczego nie mają, że takich ludzi zatrudniają? Pewnie kuzynka cioci córki znajomego jakiejś pracownicy Ale skoro pracowałaś jako stażystka to oni ci chyba powinni wypłacać teraz zasiłek? Czy jak to jest? Dopiero zaczynam się w tym orientować
Bez sensu. W takim tempie to chyba do września nic nie znajdziemy... Nie dość, że jest mało ofert, to z każdej strony Cie blokują znajomości. <Nie powiem, pewnie jakbym miała możliwość to bym skorzystała To się chyba nazywa hipokryzja >
Stary 2011-11-18, 13:37   #3850
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem czy oni instynktu samozachowawczego nie mają, że takich ludzi zatrudniają? Pewnie kuzynka cioci córki znajomego jakiejś pracownicy Ale skoro pracowałaś jako stażystka to oni ci chyba powinni wypłacać teraz zasiłek? Czy jak to jest? Dopiero zaczynam się w tym orientować
Bez sensu. W takim tempie to chyba do września nic nie znajdziemy... Nie dość, że jest mało ofert, to z każdej strony Cie blokują znajomości. <Nie powiem, pewnie jakbym miała możliwość to bym skorzystała To się chyba nazywa hipokryzja >
Tak to jakoś po znajomości było załatwiane. Niestety zasiłek należy się tylko po pracy osobie która przepracowała rok w przeciągu ostatnich 18 miesięcy od chwili zarejestrowania. Za dobrze byłoby gdyby też po stażu się należał Jeśli już są jakieś oferty to jakie wymagania w większości ofert pracy biurowej wymagają prawa jazdy, nie mam pojęcia po co w UP nikt w nie używał go w celach służbowych.

Stary 2011-11-18, 13:47   #3851
19agusia91
Zakorzenienie

Ja dzis odrzuciłam wszystkie smutki, odpoczyyywaaaam po pracy. I płaczę ze śmiechu:http://www.youtube.com/user/Macfra84#p/c/20C3779A9829A12D/6/hr8ToNoxLwo"to by musieli rżnąć", "dziecko wychodzi przez pupę"

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

męzczyzna na samym dole ma taki kranik

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Dwa plemniki mają rekację, potem jest jajeczkowanie i przekształca się w dziecko
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:47   #3852
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to jakoś po znajomości było załatwiane. Niestety zasiłek należy się tylko po pracy osobie która przepracowała rok w przeciągu ostatnich 18 miesięcy od chwili zarejestrowania. Za dobrze byłoby gdyby też po stażu się należał Jeśli już są jakieś oferty to jakie wymagania w większości ofert pracy biurowej wymagają prawa jazdy, nie mam pojęcia po co w UP nikt w nie używał go w celach służbowych.
Hmm a ja słyszałam, że to jest jakoś tak, że musisz być na stażu jakiś czas; jeśli ci później dadzą tam pracę choć na 6miesięcy to masz później po zwolnieniu coś przez 3 miesiące wypłacane...Jakiś tam procent twojej wypłaty. Trochę nielogicznie napisane ale mam nadzieje, że się połapiesz

Mhm teraz to wszędzie chcą prawo jazdy. Ostatnio u mnie była oferta do pracy w sklepie Plusa...i wymagane było prawko
A ty szukasz jedynie w biurach tak? Dla mnie to już bez różnicy czy biuro czy sklep...I tu nie ma pracy
Stary 2011-11-18, 14:05   #3853
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja dzis odrzuciłam wszystkie smutki, odpoczyyywaaaam po pracy. I płaczę ze śmiechu:http://www.youtube.com/user/Macfra84#p/c/20C3779A9829A12D/6/hr8ToNoxLwo"to by musieli rżnąć", "dziecko wychodzi przez pupę"

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

męzczyzna na samym dole ma taki kranik

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Dwa plemniki mają rekację, potem jest jajeczkowanie i przekształca się w dziecko

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Hmm a ja słyszałam, że to jest jakoś tak, że musisz być na stażu jakiś czas; jeśli ci później dadzą tam pracę choć na 6miesięcy to masz później po zwolnieniu coś przez 3 miesiące wypłacane...Jakiś tam procent twojej wypłaty. Trochę nielogicznie napisane ale mam nadzieje, że się połapiesz

Mhm teraz to wszędzie chcą prawo jazdy. Ostatnio u mnie była oferta do pracy w sklepie Plusa...i wymagane było prawko
A ty szukasz jedynie w biurach tak? Dla mnie to już bez różnicy czy biuro czy sklep...I tu nie ma pracy
Pierwsze słyszę ale osoba od której to słyszałaś na pewno nie miała zielonego pojęcia o czym mówi

Nie tylko, jeśli byłaby oferta pracy w sklepie to też poszłabym. Najlepiej kosmetycznym albo z ciuchami

Stary 2011-11-18, 14:11   #3854
Szotta
Zakorzenienie

Ja poszłabym na cokolwiek, ale cóż z tego...
Ostatnio kupiłam codzienną z ogłoszeniami, dzwoniłam rano tego samego dnia, wszystko nieaktualne...

.
Stary 2011-11-18, 16:20   #3855
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Co tak zamilkło towarzystwo?

Zabieram się za pranie ręczne i od godziny zebrać się nie mogę

Stary 2011-11-18, 21:28   #3856
AnikZgr
Wtajemniczenie

Hej
Ja pranie zrobiłam
Wczoraj byłam na tym zamykaniu naczynek m.in na tych załamaniach wokół nosa i oczywiście jak na złośc się tak przeziebilam ze leci mi z nosa;/ Nie wiem czy przez to ciągłe wycieranie będzie jakiś efekt. Na szczęście za 2-3 tygodnie kontrolna wizyta i w razie czego wszystko będzie poprawione za free

Buty
AnikZgr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 22:18   #3857
Magdzia94
Zakorzenienie

Hejo

Zmęczona jestem ale nareszcie weekend
W zasadzie pół dnia spędziłam na dworze i taka przemarznięta jestem brrrr!
Byłam się spotkac z przyjaciółmi, ale potem się trochę głupio poczułam bo były SAME pary wokół mnie + JA

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Zaraz na włosy nałożę oliwkę babydream

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 22:45   #3858
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Pierwsze słyszę ale osoba od której to słyszałaś na pewno nie miała zielonego pojęcia o czym mówi

Nie tylko, jeśli byłaby oferta pracy w sklepie to też poszłabym. Najlepiej kosmetycznym albo z ciuchami
A to całkiem możliwe

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Byłam się spotkac z przyjaciółmi, ale potem się trochę głupio poczułam bo były SAME pary wokół mnie + JA
I jak to ma człowieka nie dołować?

Co tu się dzieje dzisiaj?! Echo prawie słychać

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:

Zaraz na włosy nałożę oliwkę babydream
Coś nie mogę tego znaleźć na kwc...
Też bym coś nałożyła ale mam skórę trochę podrażnioną ostatnio więc przystopuję xD
Stary 2011-11-18, 23:03   #3859
Magdzia94
Zakorzenienie

No właśnie nie odłuje mnie dopóki nie zaczynają kochaniować do siebie, kotkować itd

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Coś nie mogę tego znaleźć na kwc...
Też bym coś nałożyła ale mam skórę trochę podrażnioną ostatnio więc przystopuję xD
Bo to jest na roztępy dla mam

Stary 2011-11-18, 23:06   #3860
Elewyn
Zakorzenienie

Witam

Dzisiaj chciałam zainwestować właśnie w ten olejek Babydream i kupiłam nie to... tylko emulsję opakowanie ma to samo, z tyłu było napisane o różnych olejkach więc myślałam że to jest to. Nałożyłam ją na włosy, może nie wyłysieję
Stary 2011-11-18, 23:10   #3861
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja pomalowałam pazury i czekam aż wyschną bo chcialabym iść spać

Stary 2011-11-18, 23:15   #3862
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie odłuje mnie dopóki nie zaczynają kochaniować do siebie, kotkować itd

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Bo to jest na roztępy dla mam
I to na włosy dajesz czy ja mam omamy?

No tak, całe szczęście u mnie większość się wstrzymuje Ale i tak zawsze jest to dziwne uczucie, że wszyscy są razem a ja taka samaxD
Stary 2011-11-18, 23:20   #3863
Magdzia94
Zakorzenienie

Na włosy daję , bo ma dobry skład

Stary 2011-11-18, 23:31   #3864
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Martwię się, Tż ostatnio odezwał się po 12 i większość dnia cisza prawdopodobnie zostali na noc. Dzwoniłam kilka razy nie odbiera, nie lubię takich sytuacji

Stary 2011-11-18, 23:37   #3865
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Martwię się, Tż ostatnio odezwał się po 12 i większość dnia cisza prawdopodobnie zostali na noc. Dzwoniłam kilka razy nie odbiera, nie lubię takich sytuacji
O no to faktycznie Mógł Ci chociaż znać dać, że zostają albo coś...Faceci nie myślą

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Na włosy daję , bo ma dobry skład
No masz....Sporo się muszę nauczyć
Właśnie staram się zmusić siebie do umycia włosów...Nie chce mi się wstaćxD
Stary 2011-11-18, 23:41   #3866
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
O no to faktycznie Mógł Ci chociaż znać dać, że zostają albo coś...Faceci nie myślą
Ehh pisał po 12 że jeszcze nie kupił samochodu, mieli iść na inną giełdę oglądać dalej a jeśli nie kupi to zostają no i nic nie wiem Nie wierzę że o tej porze jeszcze działają Kuźwa jak się nie odezwie to chyba oszaleje i nie zmrużę oczu

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Ja myłam przedwczoraj i tak mnie głowa swędzi

Stary 2011-11-18, 23:50   #3867
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh pisał po 12 że jeszcze nie kupił samochodu, mieli iść na inną giełdę oglądać dalej a jeśli nie kupi to zostają no i nic nie wiem Nie wierzę że o tej porze jeszcze działają Kuźwa jak się nie odezwie to chyba oszaleje i nie zmrużę oczu

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Ja myłam przedwczoraj i tak mnie głowa swędzi
Nie no teraz to juz trochę późno... Nie martw się, może zaraz da znak
Stary 2011-11-19, 08:25   #3868
Szotta
Zakorzenienie

Dzień dobry....
Totalnie się nie wyspałam, w nocy ktoś z sąsiadów robił imprezę, niby to daleko, a jakoś tak niosło dźwięk...
I w dodatku na okrągło doda

.
Stary 2011-11-19, 09:30   #3869
monjas1988
Wtajemniczenie

Dzien dobry
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 09:43   #3870
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry....
Totalnie się nie wyspałam, w nocy ktoś z sąsiadów robił imprezę, niby to daleko, a jakoś tak niosło dźwięk...
I w dodatku na okrągło doda

Dzień dobry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości