![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 972
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane. Cz.III-w±tek zbiorczy
moze kiedys zrobie sobie tym szamponem Joanny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 634
|
z tego co pamiêtam, to Ty robi³a¶ tym szamponem ale czerni± tak
![]() a nie my¶la³a¶, ¿eby ciemnym br±zem robiæ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 907
|
Cytat:
![]() za nudno by by³o samymi farbami siê nie da trzeba ¶ci±gaæ kolor
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
ja to chyba teraz udam siê do fryzjera
![]()
#96 |
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/koloryzacja-wella-...928579937.html
tu s± fajne kolorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() te 3 s± fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie znam nazwy farb, których u¿ywa moja fryzjerka ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- przez Ciebie to ja siê chyba dzi¶ za¶linie ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- tylko fryzjer mo¿e wyczarowaæ takie cudo ![]()
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jakbym mia³a w³osy w takim kolorze jak ten ostatni to ju¿ mi nic wiêcej do szczê¶cia nie bêdzie trzeba ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
a ja niedlugo zwariuje od nadmiaru farb
mama dzis byla na zakupach i kupila mi mahoniowa czern Palette Deluxe ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- wogole teraz poszlam do mamy i mowie ze ta mahoniowa czern to bardziej dla niej niz dla mnie ![]() a ona mowi ze sie zgapila bo chciala mi wziasc hebanowa heheh ale to ona sobie uzyje tej mahoniowej ale dobrze ze mi nie wziela tej chebanowej bo ja nie chce czarnych wlosow |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
A ja kupi³am dzisiaj mamie mleczna czekoladê z wellatonu po raz kolejny. Mo¿e wreszcie uda mi siê j± dorwaæ po farbowaniu i pokazaæ wam ten kolor
![]() Kurde, zimno na dworze! Taka zmarzniêta wracam z uczelni, ¿e potem ciê¿ko mi siê rozgrzaæ. Po dwóch godzinach dopiero zaczynam mieæ ciep³e d³onie ![]() Kupi³am sobie dzisiaj kubek termiczny w biedronce, tak siê nim jaram, ¿e nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
z jakim zamkniêciem wziê³a¶? Bo ja wziê³am sobie taki przesuwany w kolorze fioletowym.
Ró¿owy mnie kusi³, ale nie mia³ konkretnego otworu ,z ktorego mo¿na piæ. A ja jestem taka niezdara, ¿e pewnie od razu bym poplami³a sobie tylko ubrania...
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiem ¿e czerwienie nie s± dla Ciebie ![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pewnie wam siê przyda
![]() http://idaalia.blogspot.com/2011/02/...ax-factor.html
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 672
|
ivoncia,tak szczerze to mi siê wydajê,¿e je¶li by¶ chcia³a jak±¶ czekoladê,ciemny br±z itd. to musisz albo zdekoloryzowaæ w³osy albo zrobiæ kapiel rozja¶niaj±c±, bo jak dot±d farby ³api± Ci tylko odrosty a reszta pozostaje wci±¿ czarna,mo¿e to tylko tak na zdjêciach wygl±da,ale tak mi siê wydaje,chocia¿ moim zdaniem i tak najlepiej wygl±dasz w czarnym,piêknie wydobywa kolor Twoich oczu
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Mog³ybyscie mi doradzic ktory jasny b±dz ¶redni br±z(dostepny w marketach) nie daje rudej poswiaty ? Wyjatkowo brzydko wygladam w rudosciach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ile kosztuje ten kubek w biedronie ?
![]() chciala bym rozowy ![]() przydal by sie do pracy a jakos nie chce robic dekoloryzacji , wogole jak narazie nie mam az tyle kasy zeby sobie pozwolic tymbardziej ze zblizaja sie swieta i tez bede musiala rodzica dac tak z 100 zl a przy moich zarobkach to duzo wogole nie chce mi sie wracac do te pracy , dosc mam stania w zimnie i tylko sie trzese ;/ a kapieli tez nie zrobie bo wygladala bym jak glupia zapewne ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- jak zwykle nikt nic nie pisze ;D a ja siedze i sie nudze aaaaaaaa no i Agatka ma dzis farbowac wlosy moja mama chyba tez a mnie dalej coroba trzyma i to gardlo ;/ pewnie przez ta prace to jeszcze nie raz bede chora |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
DontSaySorry ja tez mam przesuwany,a kolor niebieski,chcia³am ró¿owy bo ¶liczny by³
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Iwonko kup sobie ten kubeczek ![]() ![]() Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2011-11-19 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie mysle o tym zeby kupic o ile beda
![]() a ile kosztuja ? w bedronie to trzeba sie spieszyc zeby cos kupic bo takie sempy wszystko wykupuja migiem a no pogoda okropna wszyscy choruja |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- DontSaySorry moze pojedz jeszcze raz i szukaj rózowego przesuwanego,bo u mnie w Kurowie s±,tzn by³y ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
przydal by mi sie
![]() ale znajac zycie to jak pojde to juz nic nie bedzie a wogole Agatka kupilas jakas farbe ? |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- zastanawiam siê tak jak Ty,czy nie przeniesc sie na szampony koloryzuj±ce.Chyba lepiej dla wlosow by bylo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
no tez tak mysle ze lepiej
![]() wklejalam wczoraj link w ktorym dziewczyna wklejala zdj wlasnie po tym szamponie widzialas? ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- ja teraz bede robila tym mroznym kakao ale nie wiem kiedy mama dzis chyba bedzie robila ta Mahoniowa czernia Palette Deluxe xiekawe co z tego wyjdzie na probniku byl bardzo ladny |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
a ja jak wtedy Robilam Wellatonem to mnie troszke slowa szczypala
i powiem Ci ze wydaje mi sie ze to przez ta odzywke te wlosy byly takie mile w dotyku bo jak farbe zmylam to wcale nie byly takie fajne dopiero po odzywce dlatego tez wole szamponow uzywac ![]() kiedys tak moze ewentualnie sprobuje tej Trufli Palette zeby sie nie zmarnowala ale narazie wole szampony ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- no wlasnie mam nadzieje ze ladnie to kakao wyjdzie ![]() na opakowaniu jest super szkoda ze na probniku Go niema nawet na internecie nie ma zdj wlosow po farbowaniu wlasnie tym kolorem |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
no widzisz kazdemu co innego sluzy,ja np nigdy nie uzywam odzywek dolaczonych do farb,u mnie Wellaton jest fajny,a u Ciebie np Palette.Ja po Palette mia³am mega wysuszone wlosy siano po prostu ale juz odzyly na szczescie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Agatko, u mnie nie bylo rozowego przesuwanego...tylko czarny,niebieski i wlasnie moj fioletowy. Z rozowych byl tylko taki na wielki przycisk u gory, ale znowu mial 320 ml i jakis taki ogromny sie wydawal. Poza tym nie mial tej gumowej czesci na srodku, wiec moglby latwiej wypasc z dloni :P stalam przed tymi kubkami w biedronce z 15 minut zanim sie zdecydowalam
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
moja ciocia uzywa wlasnie tych szamponow Garniera ,,granatowej czerni" i jest bardzo zadowolona
![]() mowi ze super jest ! niestety nie ma zadnych takich fajnych kolorkow mama siedzi z farba na glowie ale walilo amoniakiem ble;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.