Żonki 2009 cz. XXXI - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-18, 13:33   #61
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
No i @ się rozkręciła... a tak sie staraliśmy

Na meble musimy czekać do 8 tygodni bo mają teraz kupę zamówień, jak przywiozą to oczywiście sie pochwalę, powiem tylko że korpusy będą wenge a fronty jasny popiel w połysku.
Mona następnym razem sie uda
pokazywałaś mebelki? widziałam takie z brw

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
upieklam chlem!! na drozdzach!! pycha!! ale za krotko pieklam [mimo ze tak jak w przepisie] nastepnym razem bedzie cacy
wow, ale bym chciała umieć piec chleby a masz specjalne urządzenie?

coś Wam wrzucę
Hodowla mężczyzny

Pierwszy dzień w domu

Nowy mężczyzna w domu to radość dla kobiety, ale i nowe obowiązki. Nie można zapominać o tym, że często nie znamy rodowodu, ani nawet poprzedniej właścicielki naszego nowego pupila. Nie wiemy, jak był traktowany i jakie ma nawyki. Na wszelki wypadek nie należy wykonywać zbyt gwałtownych ruchów, lepiej też unikać podnoszenia głosu, bo może się skulić, schować za szafę i trzeba będzie włączyć odkurzacz żeby go wypłoszyć. Dlatego już od progu przemawiamy do niego łagodnym, acz stanowczym głosem. Układamy na kanapie, głaszczemy po głowie ostrożnie, bo może nieprzyzwyczajony) i pozwalamy mu zatrzymać paletko, by czuł zapach z poprzedniego domu. Pierwsza noc jest zazwyczaj najtrudniejsza, ponieważ może pochlipywać i piszczeć, ale musimy wykazać się konsekwencją i nie brać go od razu do swojego łóżka, żeby się nie przyzwyczaił.

Złe nawyki

Już po kilku dniach pobytu nowego mężczyzny w domu orientujemy się pobieżnie, jakie ma nawyki. Najczęściej przywiązuje się do miejsca, na którym spędził pierwszą noc, czyli kanapy i tam zalega w pozycji horyzontalnej. Często z pilotem od telewizora w dłoni. Czasem z gazetą, sporadycznie z książką. Ponieważ mało mówi, mogłoby się wydawać, że myśli, ale najczęściej okazuje się, że to tylko złudzenie. Gdy czuje głód, opuszcza legowisko i buszuje po kuchni Wtedy najlepiej być wdomu i szybko zrobić mu coś do jedzenia. W przeciwnym razie w kuchni zastaniemy wypiętrzone grzbiety brudnych naczyń, pod stopami lepkie substancje, a wszystko posypane zgrzytającym cukrem i okruszkami chleba. W lodówce natomiast puste kartony po mleku. W żadnym wypadku nie wolno wtedy bić mężczyzny Bo ucieknie.

Karmienie

Karmienie mężczyzny zwykle nie jest zbyt skomplikowane i nawet średnio zdolna kulinarnie kobieta udźwignie ten ciężar, w niektórych przypadkach również i związane z tym koszty. Nie należy się też stresować opinią mężczyzny na temat smaku podawanych dań, bo i tak żadna z nas nie potrafi gotować tak, jak jego mama. Podajemy zatem cokolwiek, byle było ciepłe, ponieważ on i tak nie oderwie oczu od gazety lub telewizora. Podobno znane są przypadki, że udało się nauczyć mężczyznę, żeby kanapki jadł nad talerzem i nie w łóżku oraz nie podjadał z rondla, ani też nie gryzł całego pęta kiełbasy jak barbarzyńca, ale informacje te nie zostały potwierdzone naukowo.

Pielęgnacja - ubieranie

Pielęgnacja mężczyzny wymaga wielu starań i nieustannego nadzoru. Nikt, kto jeszcze nie hodował w domu mężczyzny, nie zdaje sobie sprawy, jaki obowiązek bierze na swoje barki zarówno w dni robocze jak i w święta. Pierwszorzędną sprawą jest skompletowanie nowej garderoby. W przeciwnym wypadku mężczyzna nie porzuci rozciągniętego podkoszulka i wypchanego na kolanach dresu No chyba, że się na nim rozpadną ze starości. Potem już tylko trzeba podsuwać mu rano gotowy zestaw do ubrania, prać, czyścić, prasować, przyszywać guziki, zestawiać kolory i chwalić, że świetnie wygląda. I bywa, że jedynym znakiem uznania za pielęgnacją mężczyzny jest odcisk obcej szminki na jego kołnierzyku.

Pielęgnacja - higiena

Są mężczyźni, którzy boją się wody jak ognia, ale takich na szczęście można wyczuć na odległość. Pozostali uwielbiają się chlapać w łazience godzinami. Co za tym idzie, musisz zaakceptować (bo jeszcze nikt nie wymyślił na to sposobu) permanentnie podniesioną deskę, brudną wannę, zachlapania w promieniu 5 metrów, niezakręconą pastę, wodę w mydelniczce i zdeptany na podłodze, twój osobisty biały ręczniczek. W skrajnych przypadkach, dzięki wieloletnim wysiłkom, można przyuczyć mężczyznę do obcinania paznokci u nóg. Co prawda zrobi to na podłogę, ale twoje łydki po spędzonej wspólnie nocy nie będą wyglądały jak po walce z bengalskim tygrysem.

Zdrowie

W przypadku mężczyzny nawet najlżejsze przeziębienie lub katar mogą być niebezpieczne i brzemienne w skutki. Nie dla niego oczywiście, tylko dla nas. Wystarczy stan podgorączkowy albo lekkie skaleczenie i mamy w domu rozhisteryzowaną, konającą ofiarę, która wymaga od nas wysoko wyspecjalizowanej opieki medycznej i psychoterapii, oraz zapewnień, że na pewno nie umrze. Nadludzkim wysiłkiem woli i cierpliwości musimy jakoś przeżyć te erupcje hipochondrii i wyzbyć się jakichkolwiek złudzeń, że gdy my będziemy umierać w malignie na zapalenie płuc, ktoś poda nam szklankę wody. W sytuacji naszej choroby on przyjdzie i zapyta "a co dzisiaj mamy na obiad?".

Kontrola

Kiedy nacieszymy się już naszym mężczyzną, a on oswoi się z nami i zacznie ufnie jeść z ręki, możemy zacząć delikatnie wypuszczać go z domu. Najpierw tylko do pracy, potem do mamy na obiad, a za dobre sprawowanie nawet na piwo z kolegami. Ale trzeba być czujnym. Wprawdzie nie można go przykuć do kaloryfera, ani wszędzie mu towarzyszyć, ale, od czego mamy komórki. Jak ma czyste sumienie i kocha, to sam się melduje średnio co godzinę, przynajmniej SMS-em. Martwić się należy, gdy za długo "abonent jest czasowo niedostępny". Wtedy trzeba przykrócić smycz, bo byłoby wielkim marnotrawstwem, gdyby naszego wypielęgnowanego ulubieńca używała jakaś flądra. I to za nasze pieniądze.

Czas wolny

Mężczyznę nabywamy w przekonaniu, że wypełni nam przyjemnościami nasz czas wolny. I tu następuje duże rozczarowanie, gdyż okazuje się, że w związku z posiadaniem mężczyzny nie mamy już czasu wolnego. Raczej pozostaje nam zorganizować jego czas wolny, żeby nie zgnuśniał do reszty. Niektóre optymistki odnajdują się, oglądając transmisje sportowealbo lepiąc samolociki. Pesymistki biorą drugi etat, prace zlecone i robią błyskotliwe kariery.

Posłuszeństwo

Mężczyźni nigdy nie słuchają tego, co się do nich mówi. Mają co prawda dwoje uszu, ale jedno z nich służy do wpuszczania naszych słów, drugie natomiast do natychmiastowego ich wypuszczania. Jeśli czasem wydajesię nam, że słuchają naszych wywodów w skupieniu na twarzy, to niechybnie boli ich brzuch, albo muszą niezwłocznie udać się do toalety. Dlatego próby obarczenia ich nawet pozornie prostymi obowiązkami, takimi jak zrobienie podstawowych zakupów, wyrzucenie śmieci lub podlanie kwiatka podczas naszej nieobecności, nie mają najmniejszego sensu i powodują w nas samych niepotrzebną irytację.

Sztuczki

Jeżeli trafił nam się mężczyzna o wesołym i skorym do zabawy usposobieniu, mamy szansę nauczyć go paru sztuczek, które ułatwią nam nieco życie. Na przykład wracanie do domu na telefoniczne zawołanie, celność przy korzystaniu z toalety, umiejętność wrzucania brudnej bielizny do wnętrza pralki, aportowanie dóbr materialnych, oraz używanie ze zrozumieniem słów - "proszę", "przepraszam" i "dziękuję". Ot, taka edukacyjna zabawa. Na efekty trzeba długo czekać, ale nie zaszkodzi spróbować.

Własny kąt

Bardzo ważne, żeby mężczyzna miał w domu swoje miejsce, gdzie mógłby się schować i nie plątać się nam pod nogami. Najlepiej własny pokój z biurkiem pełnym nietykalnych świętości, ryczącym telewizorem, legowiskiem, gdzie mógłby drzemać, udając, że ciężko pracuje. Pamiętajmy, że nie wolno nam tam wchodzić bez potrzeby i bez pukania. Zresztą byłby to duży szok dla naszego poczucia estetyki i porządku. Wkraczamy tam tylko w ostateczności, kiedy zaczyna brzydko pachnieć w mieszkaniu. Najlepiej w skafandrze do utylizacji radioaktywnych odpadów

Sam w domu

Zdarza się tak, że musimy pilnie wyjechać na parę dni i zostawić mężczyznę samego w domu. Wtedy zabezpieczamy, co tylko się da Kwiatki wynosimy do sąsiadów, papugi do przyjaciółki, a oszczędności do banku. Zostawiamy pełną lodówkę i ogarnięte mieszkanie, żeby mu było przyjemnie. Wracając zastajemy kosmiczny bałagan i pustą lodówkę. Oddychamy z ulgą, bo jeśli byłoby posprzątane, to znak, że, albo ktoś mu pomógł zacierać ślady wiarołomstwa, albo wcale nie spał w domu.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:44   #62
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
pije kawe
i na 00.01 jade na premierę "przed świtem"
i jak sie film podobal?
urodzila w tym odcinku czy musicie czekac na II czesc?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

No tak, Ania jest tak tragiczna, że aż śmieszna
Michalina to Michalina, to nie jej wina, że los i lekarze zrobili jej krzywdę. Troszkę więcej tolerancji Moim zdaniem ona się bardziej nadaje na modelkę niż ta żałosna Ania, która na każdym castingu będzie płakać i prosic o szansę

zgadzam sie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

zabcia Anka z Tap Madl jest z mojego miasta
to pewnie jestes z niej bardzo "dumna"

Cytat:
Cześć!

No i @ się rozkręciła... a tak sie staraliśmy

Na meble musimy czekać do 8 tygodni bo mają teraz kupę zamówień, jak przywiozą to oczywiście sie pochwalę, powiem tylko że korpusy będą wenge a fronty jasny popiel w połysku.
przykro mi
nastepny miesiac bedzie Twoj

pokaz mebelki

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
halo halo jestem, i ja
byłysmy u lekarza natula ma ponoc stan zapalny drógmoczopwych stad to nawracajace odparzenie
dostalysmy skierowanie na badania + rivanol +fiolet + kore debu + clitrimazol i mamy sie smarowac
oby szybko byla poprawa

A u mnie dzisiaj dluuugi dzien w pracy od 8 -12:30 w nocy .. no ale co zrobic extra kasa na swieta sie przyda

a jutro idziemy na domowke do znajomych bedzie jedna kolezanka w ciazy wiec bedziemy mialy o czym gadac

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:51   #63
kliwia
Zakorzenienie

gold fish tescie maja maszyne do chleba, teraz w lidlu sa fajne mieszanki, super z tego chleb wychodzi!
ja pieklam w piekarniku. ja bym tez chciala upiec prawdziwy chleb na zakwasie. ale nie umiem jeszcze
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 13:54   #64
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-11-18 o 13:56
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 14:03   #65
kliwia
Zakorzenienie

rosi, no zmniejsz, przeciez i tak urosnie a jak ci nie bedzie smakowac to wywalic nie bedzie zal
Stary 2011-11-18, 14:04   #66
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
anika masakryczny jest ten tyl budki co nie?
zawsze mozesz przelozyc do jazdy przodem
ja naciagalam prawie do gumki ta budke na spacerowke zeby mi to nie wisialo. duzy minus tej budy w spacerowce. ale idzie sie przyzwuczaic
na wiosne kupisz osbie spacerowke mniejsza przeciez

rosiciesze sie tylko krec to ciasto ta taka zawijana koncowka miksera ja na poczatku miskowalam zwyklymi, a pod koniec lyzka musialam bo nie szlo ukrecic juz mikserem mimo ze bylo dosc zadkie jak na drozdzowe, ale podchodzilo do gory miksera, i sie balam ze mi wleci w te dziurki gdzie sie wtyka koncowki
kliwia-wlasnie z anika rozmawialysmy jak ten material co sie przyczepia zamkiem do butki montuje do wozka-w sensie gdzie ta gumke zaciegnac. ja zrobilam po swojemu-pokazalam ani na fotce bo nie umiem opisac. jak Ty masz to zamontowane?

gold - przeczytalam kilka linijek i juz sie usmialam-w wolnej chwili poczytam wszystk
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 14:04   #67
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
lekarka mowiła ze to sie czesto zdarza dzieciakom (przez pieluszki i siuśki)
a co najgorsze ze czesto przechodzą je bezobjawowo

wiecie co ja do tej pory tez dawalam wode z kranu przegotowaną i pozniej ja fltrowałam bo bez filtrowania jest mętna mimo ze czajnik co chwile odkamieniam
dlatego mysle o tej mineralce do picia bo do mm i tak gotuje i filtruje

myslisze ze sie tak posypią.... bedzie armagedon

ps. kupiłam dzis spiworek do jedo ... przełozyłam spacerowke i jakos mi sie nei widzi ta budka z gondoli w spacerowce poprostu mi za cholere mnei pasuje tak ten tył wisi!!!! beznadzieja
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
i jak sie film podobal?
urodzila w tym odcinku czy musicie czekac na II czesc?
urodzila tzn "cesarke" jej zrobili

pojechalam na szybko do miasta za butami
nie kupilam, takie kozaki jak ja chce to są albo wciągane, albo kosztują 450 zl

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 14:06   #68
kliwia
Zakorzenienie

katunia u mnie ta gumka byla na zewnatrz spacerowki, wisiala sobie. ona w ogole byla jakby za dluga chyba u mnie
a teraz mam inny wozek
Stary 2011-11-18, 14:13   #69
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-11-18, 14:17   #70
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
katunia u mnie ta gumka byla na zewnatrz spacerowki, wisiala sobie. ona w ogole byla jakby za dluga chyba u mnie
a teraz mam inny wozek
ahia
ja ja na sile zaciegnelam pod spacerowka i bylo ok
ale kombinowalam dlugo jak to zrobic
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 14:20   #71
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 14:25   #72
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
urodzila tzn "cesarke" jej zrobili

pojechalam na szybko do miasta za butami
nie kupilam, takie kozaki jak ja chce to są albo wciągane, albo kosztują 450 zl

Aha bo wiem ze sie ludzie zastanawiali czy pokaza dziecko w tej czesci czy nastepnej

szkoda ze butow dla siebie nie znalazlas ....

a ja dzisiaj zaczelam 11tc

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-11-18, 14:27   #73
ania20m
Wtajemniczenie

Jestem i ja w nowej części
Padam, uszykowałam męża do pracy, zrobiłam obiad i napiekłam ciastek maślanych, jeszcze pozmywam, pozamiatam i czekam na mame. Tata już po nią pojechał.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 14:30   #74
kliwia
Zakorzenienie

rosi, juz? to Ty w domu?

katunia ja tam sie niepatyczkowalam
w lato i tak czesto buda operowalam to mi byla potzrebna bez utrudnien
Stary 2011-11-18, 14:36   #75
gold-fish
Zakorzenienie

Dzisiaj czytałam artykuł o Zmierzchu i zastanawiam sie skąd tylu wielbicieli. Obejrzałam pierwszy film, uśmiałam się momentami, Patison wcale mi się nie podaba ma taką ,,modelową" twarz Trochę mnie zaciekawiło że oni też wezmą ślub i ona zajdzie w ciażę i co to będzie pewnie kiedyś z ciekawosci zobaczę, zeby sie też pośmiać

do mnie dzisiaj teściu przyjechał i mają zamiar montowac parawan i prysznic
może być nerwowo a jutro z rana ma dojechać sofa tylko pytanie kto dzisiaj nocuje na karimacie- teściu czy ja

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 14:41   #76
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Aha bo wiem ze sie ludzie zastanawiali czy pokaza dziecko w tej czesci czy nastepnej

szkoda ze butow dla siebie nie znalazlas ....

a ja dzisiaj zaczelam 11tc
pokazali pokazali
no szkoda
ale musze kupic
jak sie wkurze to kupie te buty za 450 zl
chyba zrobie jeszcze jedno podejscie do lasockiego w ccc i deichmann
ze skóry chce...

11tc
Stary 2011-11-18, 14:43   #77
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Dzisiaj czytałam artykuł o Zmierzchu i zastanawiam sie skąd tylu wielbicieli. Obejrzałam pierwszy film, uśmiałam się momentami, Patison wcale mi się nie podaba ma taką ,,modelową" twarz Trochę mnie zaciekawiło że oni też wezmą ślub i ona zajdzie w ciażę i co to będzie pewnie kiedyś z ciekawosci zobaczę, zeby sie też pośmiać
ja tez nie jestem wielbicielka tego filmu i tez nie wiem co te wszystkie dziewczyny widza w Patisonie ale u nas jest na to szal jak nie wiem ...

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
pokazali pokazali
no szkoda
ale musze kupic
jak sie wkurze to kupie te buty za 450 zl
chyba zrobie jeszcze jedno podejscie do lasockiego w ccc i deichmann
ze skóry chce...

11tc
czasem lepiej zaplacic wiecej i miec dobre buty na pare lat

dziekuje

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-11-18, 14:48   #78
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
anika masakryczny jest ten tyl budki co nie?
zawsze mozesz przelozyc do jazdy przodem
ja naciagalam prawie do gumki ta budke na spacerowke zeby mi to nie wisialo. duzy minus tej budy w spacerowce. ale idzie sie przyzwuczaic
na wiosne kupisz osbie spacerowke mniejsza przeciez

rosiciesze sie tylko krec to ciasto ta taka zawijana koncowka miksera ja na poczatku miskowalam zwyklymi, a pod koniec lyzka musialam bo nie szlo ukrecic juz mikserem mimo ze bylo dosc zadkie jak na drozdzowe, ale podchodzilo do gory miksera, i sie balam ze mi wleci w te dziurki gdzie sie wtyka koncowki
To jaki sens kupowania wózka 3w1 czy 2w1 jak się kupuje osobną spacerówkę?

Cytat:
(...)
to pewnie jestes z niej bardzo "dumna"

(...)
Na miejscu śliweńki bym się w ogóle nie przyznawała do mieszkania w jednym mieście
Stary 2011-11-18, 14:48   #79
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 14:49   #80
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie jestem wielbicielka tego filmu i tez nie wiem co te wszystkie dziewczyny widza w Patisonie ale u nas jest na to szal jak nie wiem ...

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

czasem lepiej zaplacic wiecej i miec dobre buty na pare lat

dziekuje
no niby tak
kupiłam w zeszłym roku muszkieterki za 270 zł
chciałam płaskie bo w ciąży byłam
i z klamr odpadły mi cekiny a na dole sie trochę rozkleiły, jednak po naprawie wyglądaja okej, więc bede miala "do latania"
ale chce takie eleganckie...
Stary 2011-11-18, 14:50   #81
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Jestem i ja w nowej części
Padam, uszykowałam męża do pracy, zrobiłam obiad i napiekłam ciastek maślanych, jeszcze pozmywam, pozamiatam i czekam na mame. Tata już po nią pojechał.
Ale się napracowałaś! A jak ręka?

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

do mnie dzisiaj teściu przyjechał i mają zamiar montowac parawan i prysznic
może być nerwowo a jutro z rana ma dojechać sofa tylko pytanie kto dzisiaj nocuje na karimacie- teściu czy ja
Film jak film, książka była dużo lepsza.
Stary 2011-11-18, 14:53   #82
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Na miejscu śliweńki bym się w ogóle nie przyznawała do mieszkania w jednym mieście

Cytat:
no niby tak
kupiłam w zeszłym roku muszkieterki za 270 zł
chciałam płaskie bo w ciąży byłam
i z klamr odpadły mi cekiny a na dole sie trochę rozkleiły, jednak po naprawie wyglądaja okej, więc bede miala "do latania"
ale chce takie eleganckie...
obys znalazla te wymarzone

Dziewczyny ciekawe czy jak nasze pociechy beda sie chajtac to my dalej na wizazu bedziemy siedzialy

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-11-18, 15:12   #83
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

obys znalazla te wymarzone

Dziewczyny ciekawe czy jak nasze pociechy beda sie chajtac to my dalej na wizazu bedziemy siedzialy
Wtedy one będą siedzieć
Stary 2011-11-18, 15:21   #84
kliwia
Zakorzenienie

ktosia ja kupilam uzywany i z gory mialam zalozone ze jak zuzka bedzie pieknie siedziec to kupuje lzejsza spacerowke ze skretnymi kolami. a pod koniec uzytkowania kanciastej ogromnej Jedo mialam jej serdecznie dosyc. choc nie powiem idealna na wertepy

rosi no ja mysl;alam ze masz pamiec absolutna i wiesz jakich rozmiarow masz blaskzi
Stary 2011-11-18, 15:22   #85
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-11-18, 15:45   #86
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia ja kupilam uzywany i z gory mialam zalozone ze jak zuzka bedzie pieknie siedziec to kupuje lzejsza spacerowke ze skretnymi kolami. a pod koniec uzytkowania kanciastej ogromnej Jedo mialam jej serdecznie dosyc. choc nie powiem idealna na wertepy

rosi no ja mysl;alam ze masz pamiec absolutna i wiesz jakich rozmiarow masz blaskzi
Jak używany, to rozumiem. Tym bardziej, że oczekiwałaś czego innego po wózku (skrętnych kół). Ale tak jak ja kupiłam nowy wózek, ze skrętnymi kołami, to nie wyobrażam sobie teraz kupować innej spacerówki.
Stary 2011-11-18, 15:54   #87
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja na zmierzchach namietnie usypiam

Ja tez kupuje na lato druga spacerówke, lekką parasolke, jedna na długie, wertepiaste spacery (tako) a druga na wypad do miasta odpoczątku miałam takie założenie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 16:01   #88
mona_ja
Wtajemniczenie

Gold-fish jakbym czytała o moim mężu

Dziewczyny meble takie http://www.tcmeble.pl/index.php5?select=rodos tylko w komodzie będzie troje drzwiczek(bez tego barku i szuflad na środku) a w rtv też będą pełne drzwiczki( dwie głębokie szuflady zamiast 4 małych). No i kolor jasny popiel (na fotkach jest kremowy)

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 16:04   #89
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Padam.... jestem wykończona tymi zastępstwami. Wszystkie mięśnie mnie bolą. Najchętniej bym poszła spać i wstała jutro ale na 19 do 21 mam ang ech... Do tego mąz mi na studia pojechał i wraca dopiero w niedzielę.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 16:06   #90
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny meble takie http://www.tcmeble.pl/index.php5?select=rodos tylko w komodzie będzie troje drzwiczek(bez tego barku i szuflad na środku) a w rtv też będą pełne drzwiczki( dwie głębokie szuflady zamiast 4 małych). No i kolor jasny popiel (na fotkach jest kremowy)
fajowe meble

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Padam.... jestem wykończona tymi zastępstwami. Wszystkie mięśnie mnie bolą. Najchętniej bym poszła spać i wstała jutro ale na 19 do 21 mam ang ech... Do tego mąz mi na studia pojechał i wraca dopiero w niedzielę.
to moze zrob sobie dzisiaj wolne od ang? jesli zmeczona jestes ...

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości