|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Odnośnie talentu pedagogicznego, to jak wiecie moja mama jest nauczycielką. Kocha swoja pracę, jest zaangażowana i podnosi sobie wysoko poprzeczkę (pierwsza w szkole była nauczycielem dyplomowanym, ciągle robi jakieś studia podyplomowe, teraz kształci się żeby otworzyć klasę integracyjną, prowadzi wolontariat, kółka, gazetkę szkolną, ma tytuł wolontariusza roku, no jestem z niej dumna) i powiedziała, że bałagan, który ja mam w szafie to jej największa porażka pedagogiczna EVER (a miała w klasie chłopaka, który sikał przez balustradę z 1 piętra na parter)...
|
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Żywe choinki są najlepsze, nie uznaję innych. Jestem nieekologiczna
|
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że żadna mama nie widzi mojej szafy... jutro rano robię porządek. my tez zywą w domu rodzinnym zawsze miałam sztuczną i to nie to samo rok temu nie kupowaliśmy choinki, tylko taki stożek ale w tym roku znów chcę choinkę, bo ładnie pachnie i pięknie pod nią wyglądają prezenty, które uwielbiam dawać
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-11-18 o 15:29 |
|
|
|
|
#3756 |
|
MBZ♥
|
Carmi no po prostu jesteś jedyna w swoim rodzaju
nie martw się moja mama zawsze jęczy po kim jestem taką bałaganiarą![]() może uda mi się namówić TŻ na żywą choinę ![]() Kawka nawet takiej malutkiej? ![]() Crozee jakie ozdoby?
|
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Naj to nie było śmieszne... Jestem gorsza od sikającego 13 latka
|
|
|
|
#3758 |
|
MBZ♥
|
Med to pewnie Cię osłabiło?
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
aniolki, serduszka, gwizdki z masy solnej
I ozdoby z filcu
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy składałyście podziękowania swoim rodzicom na weselu? Tańczyliśie do jakiejś piosenki? "Wspaniałych rodziców mam" odpada
|
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem, czy to takie nieekologiczne... jak choinka żywa jest z odpowiedniej uprawy, to ostatecznie jest dla środowiska dużo zdrowsza, niż sztuczne plastiki, które na etapie produkcji i później rozkładając się szkodzą naturze dużo bardziej niż ścinanie drzewek sadzonych właśnie w tym konkretnym celu
![]() Też wolę żywe choinki - niemniej zawsze mi smutno, jak trzeba je rozebrać i wyrzucić jak byłam mała i w domu u rodziców był piec kaflowy to się jeszcze taką choinkę paliło w piecu i było ciepło dzięki niej, a teraz? ![]() Mam tak od zawsze, a już szczególnie od czasu baśni Andersena o choince - stary rower ze mnie, a dalej mi się od niej chce płakać
|
|
|
|
#3763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Med też myślę,że to osłabienie
Cytat:
Mi Rodzice mają zawsze choinkę złoto-granatową lub złoto-czerwoną ![]() Podobno w pierwszych tygodniach ciąży mozna schudnąć,piersi nie zawsze bolą a historia zna też przypadki ciąż + okres co miesiąc One są starsze ode mnie ![]() A mamą się nie przejmuj.Moja też zawsze uczyła matmy dzieci znajomych i świetnie jej wychodziło, natomiast jak mnie uczyła to krzyczała,że jestem osłem ![]() Do swoich dzieci ma się zawsze wyższe wymagania![]() A ja lubię mieć porządek w szafach.Mam w szufladach przedziałki na staniki,majciory i skarpetki,mojemu mężowi zrobiłam tak samo, a ciuchy mam zawsze poukładane kolorystycznie i tematycznie. Az się boję co to będzie w kuchni ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, no właśnie jestem zdrowa. Jedyne co, to śpię tylko po 4-6h ze 3 razy w tygodniu, ale to nie powinno być przyczyną... Jak to jakiś problem ginekologiczny, to będę załamana.
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś cyborgiem Fajny pomysł
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Długo myślałam co dac Rodzicom w prezencie, a bonzaje im się spodobały ![]() Jeszcze im powiedziałam pr,że tak jak my wymagaliśmy ciągłej opieki i troski tak teraz te bonzaje będą jej wymagały
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy pstrokatą choinkę - znaczy się z różnokolorowymi bombkami i kolorowymi światełkami. Zaliczyliśmy sprzeczkę przy kupowaniu ozdób bo ja chciałam 1 lub 2 kolory a tż właśnie taką. Odpuściłam i uznałam, że nie o to w tym sporcie chodzi by było ładnie a o atmosferę.
|
|
|
|
#3768 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Co do tabletek, ja biorę kwas foliowy (mam za dużą krwinkę czerwoną i czegoś jeszcze za mało - doktor kazała brać) i magnez (też doktor kazała brać).
Motylku, jak opisywałaś zachowanie dziewczyny, to myślałam że jakieś dziecko czegoś uczysz. Żenada ![]() Carmel, przytulam. Wyleń się porządnie w weekend ![]() Cytat:
To tak jak u mnie. W zeszłym roku napiekłam pierników, zrobiłam ozdoby z sianka i z papieru i zawiesiłam mnóstwo cukierków. Było super. Aż mnie ogarnął nastrój świąteczny ![]() Cytat:
![]() Idę zmywać i robić ciasto na pizzę
|
||
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Stef kogo jak kogo,ale Ciebie chcę najbardziej poschizować,bo ty spalaś na zlocie z Same-Wiecie-Kim
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie wykorzystałaś motyw z tą opieką My na pewno nie chcemy dać rodzicom żadnych pucharów, koszulek "idealnych teściów" itp.To nie nasze klimaty. |
|
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
http://kwejk.pl/obrazek/666197/czyżb...ltowe?,:).html
a myślałam, że papierskiej nie lubiano
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym,że mój małż jest baaardzo długodystansowy,więc nie mamy stracha ![]() Ja też nie jestem fanką takich prezentów,a naprawdę ciężko było mi wymyslić taki sam prezent dla rodziców i teściów. Zwykłe kwiatki z kolei są dla mnie oklepane i stąd taki pomysł ![]() A Bonzaje kupiliśmy w Galerii Krakowskiej,łącznie trzy sztuki i dostaliśmy nawet rabat Jeden,ten najmniejszy jest nasz i nazywa się Karolek
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku to prawie jak Karolinka
Łatwo się hoduje takie bonsai?
|
|
|
|
#3775 |
|
MBZ♥
|
my kupliliśmy na podziękowanie storczyki
z białymi dużymi kwiatami muzyka w tle to była instrumentalna wersja Chłopców z Placu Broni:kocham Cię bo moi rodzice bardzo ją lubią
|
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie niełatwo.
Trzeba kilka razy dziennie spryskiwać, w lecie kilka razy dziennie podlewać,przycinać.Ogolni e trochę jest z nimi zahcodu.Nasz Karolek jak go przynieśliśmy do domu musiał się przystosowac i na początku gubił dużo liści,ale dawałam mu odżywkę i już jest super ![]() Szkoda,że ja nie mogę tego kwejka oglądać
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
o 17 mam dentystę - totalnie nie mam na to ochoty.
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to będzie głębsza penetracja czy tylko delikatne mizianko?
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

rok temu nie kupowaliśmy choinki, tylko taki stożek 

jak byłam mała i w domu u rodziców był piec kaflowy to się jeszcze taką choinkę paliło w piecu i było ciepło dzięki niej, a teraz?