|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
umiem tylko szaliki i zrobiłam też sobie taki jakby zszyty krótki szalik i mam ocieplacz na nerki na zimę
|
|
|
|
|
#3812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w necie też coś pewnie można znaleźć
|
|
|
|
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Anioł, gratuluję pierwszego wyrobu ![]() Mayu, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Oby spełniły się wszystkie Twoje marzenia ![]() Carmi,ładne te buty, ale cena rzeczywiście przerażająca- chyba, że nie niszczysz butów, to sobie w nich pochodzisz kilka sezonów. Stef, Jusia, Magda, Rain, zdrówka biedotki życzę ![]() Co do Playboya to nie mam nic przeciwko, a czy Tż ogląda filmy dla dorosłych to nie wiem, za młodu na pewno oglądał ![]() Byou, gratuluję ![]() Hawwa, gratuluję męża magistra inżyniera ![]() yyy, co tam jeszcze- niewiele pamiętam z tego nadrabiania, musicie mi wybaczyć, że zostałam zdetronizowanym miszczem nadrabiania ![]() Nie cierpię zimna, trzeba nosić czapkę i włosy są przylizane i na nic ich poranne układanie:/ Jeśli któraś z Was ma niedaleko siebie aptekę za grosze to szczerze polecam zakupy w niej, często jest nawet taniej niż w sieci. Np. dzisiaj kupiłam 2 kremy za 75 zł, a za jeden płaciłam wcześniej 55! A ważność mają do 2015. |
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Korni, co tam u Ciebie ?
|
|
|
|
#3815 |
|
Wtajemniczenie
|
Robię pizzę, już się nie mogę doczekać. Zaraz TŻ wróci ze szkoły i będziemy szmać Miłego wieczoru, moje drogie |
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, czy te czekoladowe naleśniki dam radę zrobić trzepaczką (bez miksera)? Nabrałam ochotę zjeść je na kolację, jak już TŻ przyjedzie
![]() Korni
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Capri, siur, kradnij
a nie wiem, jak ze świetlikiem i soczewkami, ale może mają w aptece jakieś zamienniki tańsze tego, co masz?Mama zrobiła spaghetti z sosem własnej roboty - a w sumie dzięki mnie, bo gotuję nowe rzeczy i siadłam jej na ambicję obżarłam się jak świnia, pycha
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiłam do pieczenia murzynka
|
|
|
|
#3819 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
). Wiadomo, że jest Wojsko i wojsko, ale fakt, iż facet w sile wieku po 15 latach idzie na emeryturę i sobie dorabia na czarno zajmując miejsce młodym moim zdaniem jest nie fair. Dobrze, że mieszkań chociaż już nie dostają tylko po zakończeniu służby muszą je oddać.Cytat:
![]() Ale Ty masz celibat w dobrej sprawie ![]() Cytat:
?Cytat:
Cytat:
![]() A nic, zmęczona jestem, bo w pracy w tym tygodniu siedziałam czasem po 11h, a wczoraj nic się nie działo, bo szefowej nie było i zmęczyłam się nudą Poza tym wkurzają mnie ludzie Dzięki, że pytasz![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
wściekłyscie się z tym gotowaniem!? wszytskie na raz o żarciu no! :P
|
|
|
|
#3821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, wstrząsnęło mnie to, nie wiedziałam co zrobić ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze to z powodu oslabienia i stresu a nie zaden problem ginekologiczny ![]() Ilsa kolezanka masakra ![]() Crozee zaznacz dzisiejsza date w kalendarzu - jestes oficjalnie ciezarowka ![]() U nas dzis nie spaghetti, ale podobnie - zrobilam TZtwi zapiekanke makaronowa z miesem mielonym Ja mialam kuskus zapiekany z kurczakiem i warzywami
|
|
#3823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwaga matki i ciotki Na stronie smyka w tygodniu (nie wiem czy w weekendy też) w godzinach 9:00-11:00 i 20:00-22:00 są Happy Hours i ceny niższe niż w stacjonarnym Smyku. Za przesyłkę się nie płaci jeśli odbiera się w Empiku
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
to by powiedziała że żartowała w czasie tego naszego milczenia przez 2 przystanki (a miałyśmy nadęte miny), laska ma coś nie po kolei. Cieszę się że mam pretekst żeby się z nią nie zadawać bo od dawna na nią narzekałam Mateuszowi i różne jej numerki
|
|
|
|
#3826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robiłam z tego przepisu, o 20:10 powinnam wyciągać http://www.youtube.com/watch?v=ODmk6...&feature=feedu
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ciasto marchewkowe
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- ale bym sobie zjadla ogorkowa albo jakiegos korniszonka (naszla mnie ochota po przeczytaniu Korni )
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie mam bladego pojęcia.
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Zadomowienie
|
Maya chciałabym Ci złożyć najlepsze życzenia urodzinowe! Spełnienia marzeń, dużo miłości i żebyś zawsze była taka fajna
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3835 |
|
MBZ♥
|
Korni nie czuję się urażona
wiem, że mój TŻ nie pójdzie na taką emeryturę bo sam sobie nie wyobraża tego. Praca to jego życie, kocha to co robi![]() poza tym finansowo to nie jest korzystne. co do mieszkań to jak żołnierz odchodzi na emeryturę to dostaje jkieś pieniądzex ilość członków rodziny. kiedyś mozna było kupić za to mieszkanie czy dom, teraz dołożyć raczej. ale zdaje sobie sprawę z tego, że w takich czasach to boli Innych ![]() wiem, że celibat jest po coś ale kurcze brak mi tego za to mam masę czułości, pieszczot, całusków-tak do zbrokatowania![]() dobry wieczór
|
|
|
|
#3836 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wiedzieć przygotuję się na więcej osób Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze na koniec targów nalali mi 3 kubeczki i zasłodziłam się na najbliższy miesiąc ![]() no jasne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzisiejszy dzień nie należy do najzdrowszych w żywieniu, ale od jutra wracam do "odchudzania"
|
||||||
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, wstałam
![]() Co wyście poszalały z tym gotowaniem ![]() Ja właśnie bedę wcinać pyszną pomidorówkę na rosole z domowym makaronem. A jutro sernikobrownies z malinami ![]() Med jak dobrze potrzepiesz ( ) to pewnie Ci wyjdą te naleśniki ![]() Frezi przykro mi
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-11-18 o 20:58 |
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Zdjęcia się udały, idę nadrabiać
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, trzepałam, trzepałam, ale takie drobniutkie grudki jeszcze na spodzie są (nie jakoś bardzo dużo, ale jednak). Ręka mi odpadła i mam tylko nadzieję, że i tak wyjdą
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Poszalałyście z gotowaniem, ale ja też ugotowałam
![]() To teraz będzie o piciu: ale się upijam
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

będę się wyżywać w weekend
umiem tylko szaliki
i zrobiłam też sobie taki jakby zszyty krótki szalik i mam ocieplacz na nerki na zimę
13.03.2008

obżarłam się jak świnia, pycha

8 dni
i dodaję tak jak za pierwszym razem że w chorobie trzeba się wyleżeć i że mogę jej dawać notatki, uderzam raczej w ton że jest biedna, chora, pokrzywdzona a nie że nas krzywdzi. Ona nic, tylko "o, zaraziłaś się ? Szkoda..."

ja robiłam z tego przepisu, o 20:10 powinnam wyciągać