|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Cytat:
![]() jak się dobrze ustawi plazmówkę to mało ciągnie.
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby były długie i ciepłe
|
|
#2283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a i wcześniej tak zachwalane różowe cappucino gdzie ono leży? bo też nie widziałam :/ Edytowane przez sowaaaaa Czas edycji: 2011-11-18 o 21:56 |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dobrym, już od roku można kupować, choć na początek to takie miękkie/piankowe, później tektura, cieńsza tektura i zwykła kartka, moja córka ma teraz 3,5 roku i mogę jej już kupować klasyczne kartkowe książki. W biedronce widzę że są takie mniejsze kwadratowe - to pewnie tekturkowe dla młodszych, a te większe to pewnie ze zwykłymi kartkami.
Cytat:
, do ubijania bez żelatynykupiłam na spróbowanie 3 saszetki capucino te jagodowo-coś tam - dobre, spodziewałam się bardziej owocowego smaku ale dobre ![]() sowaaaa - w tych koszach promocyjnych obok innych herbat, kaw itd proszę o ocene 5 dla mojego ciacha ooo ParoleParole - wymiana? kliknełam na eucerin
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2011-11-18 o 22:02 |
|
|
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny, od dawna poczytuje ten watek i bardzo czesto robie zakupy pod wpływem Waszych opinii, ktoś pytał o kuferek który niedługo bedzie ja tez sie zastanawiam nad nim, byly one kiedys w ofercie, mial je ktoś, beda tez sanki dla dzieci z oparciem, jakie wrażenia, miałyście coś takiego, kupić w biedronce czy dołożyć kase i gdzie indziej?
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
opiekacz 29.90
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, orientujecie się może w jakiej cenie jest sól do kąpieli z Biedronce? i czy są jakieś fajne płyny do kąpieli( takie co wytwarzają piankę
)?
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
sol chyba 3.99ale nie jestem pewna..
|
#2289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak smakują? Zaciekawiłaś mnie, gdzie je znajdę? Tam, gdzie ryby, obok wędlin?Ponawiam pytanie o świeczkę La Rissa "Owoce leśne" - czy pachnie równie mocno i intensywnie, co "jabłko-cynamon"? I w jakim jest kolorze? Dorwałam dziś kawy Kolumbia i Ekwador Myślałam, ze zostały same Ekwadory, ale na szczęście wypatrzyłam ostatnią sztukę Kolumbi Jutro rano będzie Ekwador Wzięłam też 3 rodzaje cappucino One Cup - po jednym z każdego, niestety nie było różowego z acai i zielonego z błonnikiem :/ Próbowałam pomarańczowego z witaminami i smakiem nie powaliło - może za dużo wody wlałam, chociaż aż takie złe nie było... No i wpadła też herbata zielona z porzeczką i żurawiną - dobra, ale bez szału, myślałam, ze zaparzona będzie barwic się na czerwono - z melonem juz chyba nie kupię, bo herbat zielonych mam całe zatrzęsienie ![]() Świeczek limitowanych oczywiście nie było :/ Tylko te o zapachu zielonej herbata - wg mnie w ogóle nie pachną No i wzięłam 2 pary rajstop: czekolada i śliwka - sprawdziłam w domu, na szczęście bez dziur i skaz. Mam ochotę jeszcze na grafit i granat.
Edytowane przez Inkarnatka Czas edycji: 2011-11-18 o 22:55 |
|
|
|
|
#2290 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak piszecie o tych opiekaczach, że jutro będą tosty! I świeczkę też jutro kupię!
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że ciut tańsze, ale w sumie ładny jest ![]() jest w gazetce: http://gazetka.biedronka.pl/g9,wiecej_marze.html Ja to totalnie niezorientowana jestem w takich "mocnych" śmietanach
|
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż strach coś z tego zjeść Umyłam go dokładnie i nie wiem, może musi się "przepalić". Fuj! Co do kremówki, to Łaciata jest w 5ooml kartoniku
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam "owoce leśne", ale jeszcze jej nie paliłam, teraz podpaliłam taką różową - róża z czymś tam, ale nie pachnie tak intensywnie, jak ta waniliowa. Co do koloru : |
|
|
|
|
#2294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kolor jest taki różowy, tak mi się wydaje, dziś je oglądałam chciałam wziąć ale zdecydowałam się na jabłko-cynamon
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też na początku śmierdział, po kilku razach się przepalił i jest ok. Co prawda nie jest biedronkowy, ale zasada ta sama
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#2298 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to ona w ogóle nie pachnie
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczyło, że tylko chwilę się paliła i już ładnie pachniało. Na razie mam wszystkie i testuję ![]() Ale waniliową na pewno będę miała zawsze w domu |
|
|
|
#2300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam wiele opiekaczy, ostatni z Alaski, i nic takiego nie miało miejsca. Poza tym fajnie opieka, ekspresowo wręcz. Wkładasz i wyjmujesz- tym sposobem dzisiaj 2 tosty dostał mój piesek wszystkożerca
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a może mi się wydaje, ktoś już taką "odpalał"? ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Może lepiej nie,bo istnieje ryzyko zaczadzenia, a dzisiaj za zimno na robienie przeciągów
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cola oryginal z cytryną - w końcu! Jak ja bym chciała, żeby ona była na stałe. Jest bardzo dobra i już nie mogę się jej doczekać. A tak z innej beczki - byłam dziś w Leclercu. Chodziłam za płynem do prania i do płukania, w końcu wzięłam Woolite do kolorów do prania i Lenora, ale pierwszy raz widzę takiego Lenora na oczy, nazywa się Duoaroma peach and peony aroma. Pachnie przepięknie |
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nagrzewa się bardzo szybko w porównaniu z moimi poprzednimi gratami I pachnie... nowością ma taki syntetyczny zapach, ale według mnie nie różni się niczym od poprzedników.U mnie też było jabłko z cynamonem w matowym szkle, ale... ja nie jestem fanką cynamonu. Szukałam wanilii, jednak została tylko egzotyczna oraz owoce leśne. W ogóle dzisiaj kolejka była taka, że heeeeeeeeeeeeej
Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2011-11-18 o 23:00 |
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to uległam dzisiaj Waszym kuszeniom i skusiłam się na coś słodkiego - mój ukochany marcepan. Matko, jak ja go uwielbiam
Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2011-11-18 o 23:00 |
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jednak z moim nosem wszystko jest ok ![]() Na cynamon u mnie za wcześnie- dozuję sobie przyjemności ![]() Chyba odpalę tealighty z B.
|
|
|
|
#2307 |
|
DOMator
|
Co to za cappucino? Pierwszy raz o nim słyszę, a moja sis, która była dzisiaj w biedronce nie widziała nic takiego.
Kupiłam kiedyś cappucino malinowe mokate w netto i od razu pomyślałam o czymś podobnym w kontekście tego jagodowego
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W tym grzaniu to ekspresowy, trzeba uważać, aby nie spalić kanapek
|
|
|
|
#2309 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A gdzie "wanilia"? Gdzie "jabłko-cynamon"? Gdzie "owoce leśne"? Gdzie "owoce egzotyczne"?!!!
|
|
#2310 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i już nie mogę się doczekać powtórki... ![]() A to zło to w sumie lubię Ach.. gdyby takie było każde "zło"... Mmmmm.. ![]() Cytat:
Cytat:
Ale na szczęście minęło nieco czasu, a biedronek jest więcej niż jedna i mam zamiar jeszcze upolować cynamonek prędzej czy później ![]() Cytat:
Rozglądnij się, powinnaś znaleźć jeszcze
Edytowane przez partytura Czas edycji: 2011-11-18 o 23:28 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

kurcze, teraz pozostaje mieć nadzieję, że te moje będą ok. Co jeszcze..ach takie małe galaretki owocowe, prawie pół kg w niebieskim opakowaniu wzięłam.
Oby były długie i ciepłe
o matko... no dla mnie to 300ml tej 30% to duży kubek, nawet nie wiem, czy widziałam kiedykolwiek 500ml.

Jak smakują? Zaciekawiłaś mnie, gdzie je znajdę? Tam, gdzie ryby, obok wędlin?
Nakarm pieska...
To tu po prostu częste choć nie zmierzone.. aby nie rzec ..nagminne 

Ale na szczęście minęło nieco czasu, a biedronek jest więcej niż jedna i mam zamiar jeszcze upolować cynamonek prędzej czy później