|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
a co myslicie o tej sukience?
http://allegro.pl/sukienka-asos-wyjs...899224168.html |
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
ładna,ale troszki krótka
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- A co do prawka idzie mi hę... źle
|
|
#1563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ja też ale ona jest chyba trwała, tak że jak ufarbuję nią na brąz to odrosty gwarantowane a 3 dychy co miesiąc to sporo ![]() Kolor na mojej głowie po wczorajszym myciu jest już trochę jaśniejszy więc jakby ta Venita nie niszczyłaby włosów i nie byłoby odrostów to mogłabym farbować Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gadasz, po 30 godzinach nadal bd robic błędy, bo jezdzic tak na prawdę uczy się juz w swoim samochodzie;d Cytat:
![]() mało studniówkowa, ale bd ją mogła jeszcze kiedys wykorzystać, a na studniówke mozna isc w jakiej się chce sukience;d |
||
|
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, lepiej kupić sukienkę, którą jeszcze kiedyś gdzieś założysz zamiast taką na jeden raz |
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
no i ta mi się nawet podoba, ale znając życie za 3 dni już mi się nie bd podobać;d
|
|
|
|
|
#1567 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Tak sobie myślę, że mogą mi naskoczyć Niby kablówkę płacimy, ale ostatnie czego chciałby dystrybutor, to udostępnić dane abonentów do windykacji należności ![]() Cytat:
Też mnie ciekawi, jak zmywanie. Kusi mnie kolor czarny, bo Venitą najciemniejszą jednak wychodzi jedynie ciemny brąz. Cytat:
Przy poprzedniej bałaś się poszerzenia tyłeczka i bioder. W tej to dopiero masakra ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
A TŻ nie pójdzie?
![]() Cytat:
Strasznie mi się podoba jasny i ciemny brąz ale jak się spłukuje to podobno do miedzianego i tak zostaje więc trzeba znowu farbować...Jesteś pewna? Bo skład ma strasznie długi i pewnie trochę tam chemikaliów.Przepiszę Ci skład: aqua, cetearyl alkohol, propylene glycol, glyceryl stearate se, ceteareth-30, cocamidopropyl betaine, cecamide dea, polyquaternium-7, peg-75 lanolin, lauryl alcohol, amodimethicone, cetrimonium chloride, trideceth-12, lawsonia inermis (henna) extract, lactic acid, bht, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone, parfum, 3-nitro-phydroxyethylaminophenol, hc blue no 2, hc yellow no 2, hc yellow no 4, ci 12250. |
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobała mi się ta kiecka. Samej sobie się dziwię
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
mi też, ale jednak nie dla mnie
|
|
|
|
|
#1573 | |
|
|
Cytat:
![]() Na końcu barwniki. Ten 3 nitro to taki składnik typowy dla farb, teoretycznie może podrażniać. No ale nie musi ![]() Chłop się dziki zrobił i raczej nie pójdzie ![]() Już mu się nawet Anathema znudziła A ja i tak będę jeździć na ich koncerty Ieeeee tam Obejrzyj inne przedmioty sprzedającego, znajdziesz skromniejsze. Na kolor zdjęcia okładkowego nie patrz, bo zawsze możesz go zmienić i zamówić sukienkę niebieską Boska, cosplayowo-mangowa taka
|
|
|
|
#1574 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nigdy nie używałam tych oszukanych, niby ziołowych farb . Stosowałam jedynie prawdziwą hennę. Chcecie dobrej rady ?! Jak najdalej od henny . Opowiedz coś więcej o egzaminach . Trudne ? Cytat:
W tym stylu drapowano kiedyś firanki w sklepach . Szczególnie w mięsnych . Mnie się wyjątkowo nie podoba .Rencistom i emerytom zabiorą. Zawsze najbiedniejsi najbardziej po d*pie dostają . Donaldino straszy budżetówkę zwolnieniami, a sam mnoży i rozbudowuje ministerstwa . Nie tak dawno krzyczał : zmniejszymy biurokrację, a jak badania wykazują - liczba zatrudnionych za biurkami zwiększyła się o 1/3 . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No jakże miałoby ich nie być, przecież będą dwa rożne kolory . Toż ta, która pokazałaś "odważniejsza" . Oryginalna .Byłam wczoraj w mieście i rzuciłam okiem na studniówkowe outfity . Jak na mój gust - tragedia . Same draperie, do tego kokardki, falbanki i błyszczące materiały w jednym modelu . No, ale ja się nie znam . Dzisiaj w południe exposé "nowego" premiera . Ja siedzę plackiem i słucham co ten bajkokleta naopowiada . W poprzednim exposé czerpał z Norwida . Ciekawa jestem jakimi hasłami posłuży się teraz ten przywódca narodu . Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też nie
Cytat:
Ostatnio znalazłam też piękną górę do sukni ślubnej ![]() Wróciłam już do domu, muszę zabrać się za naukę, dwa zaliczenia i jedna poprawa mnie czeka:< dobrze,że fakultet zaliczony na 5
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to samochód kupię i nie bd mnie stać na jeżdżenie nim;d Kasiu potrafisz obrzydzic coś człowiekowi no nie wiem.. ze krótka? krótka moze byc wazne zeby się nie podnosiła ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- oglądałam i nie podobają mi się, jakieś kokardki i bóg wie co |
|
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, ja wiem, że masz duże doświadczenie w testowaniu przeróżnych rzeczy i jestem skłonna Ci uwierzyć i dać sobie spokój ale czy mogłabyś mi trochę więcej na ten temat powiedzieć, dlaczego jesteś tak przeciwna farbowaniu henną?
Ale ja się zastanawiałam czy henna jest trwała, jak farba, bo np to czym farbowałam teraz dało mi na początek dosyć ciemny kolor a już po jednym myciu widać znaczną różnicę, włosy są jaśniejsze i prawdopodobnie odrostów nie będzie. Wiecie co, jeśli tak dalej pójdzie to wygląda na to, że Venita zmywa się z moich włosów szybciej niż szamponetka bo nawet szamponetka nigdy nie zmyła się calkowicie tylko miałam normalne odrosty i inny kolor na reszcie włosów ![]() I powiedzcie mi jak to się dzieje, że nawet kiedy jestem wstawiona i ledwo widzę na oczy piszę posty bez literówek Jak widzę, że coś napisałam z błędem czy bez polskiej litery to zaraz to poprawiam |
|
|
|
|
#1578 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz coś Ci znajdę
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Wypatrzyłam paletkę z cieniami Inglota na allegro i mam ochotę kliknąć
|
|
|
|
|
#1580 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja ciułam teraz na nowe cienie Sensique [znalazłam tam bliźniaka do niebieskiego Kobo, na którego już od dawna miałam ochotę] i na... Vampire's Love ![]() Chcesz z niej coś??? Linki dla NK Skromne i brałabym w ciemno: http://www.ebay.pl/itm/Sweet-love-lo...item1e6830118b - moja absolutna - http://www.ebay.pl/itm/Gothic-lolita...item1e680e3322 - moja druga faworyta - http://www.ebay.pl/itm/Gothic-lolita...item2a0e5a9199 - i trzecia ![]() http://www.ebay.pl/itm/Gothic-lolita...item1e6850c914 - nadaje się na różne okazje, prosta i elegancka, a możliwość dodania bluzki pod spód stwarza wiele możliwości - http://www.ebay.pl/itm/sweet-love-lo...item1e687153a9 - skromna i też można dać coś pod spód - http://www.ebay.pl/itm/gothic-frilly...item1e68858aa1 - księżniczkowa wariacja, kokardkę ze środka można odpruć - http://www.ebay.pl/itm/gothic-genero...item1e688a62c2 - kolejna klasyka Inne propozycje: http://www.ebay.pl/itm/SWEET-LOVE-LO...item1e682fdd78 http://www.ebay.pl/itm/Gothic-lolita...item1e6878410e Jakbym miała kasę, to wzięłabym wszystkie
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedziałam TŻ'owi, żeby mi kupił szampon a on nie dość, że wziął nie ten co trzeba to jeszcze z dimethicone |
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
|
Cytat:
Ech... chłopu trza jak krowie na miedzy... a najlepiej obrazek ![]() Niech sam myje tym, a Tobie kupi nowy
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Tym bardziej - gratuluję ! Cytat:
Napiszę Ci moją {!!!} opinię na PW, bo nie chcę epistoły tutaj pisać . Twojemu typowi urody pasuje taki styl. Mojemu - nie . Mnie taka bardziej "szanelowska" prostota . A do tego "kocham" taftę na większe wyjścia .A ja tylko nr 5 . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie dziwcie się, że ja dzisiaj tak wcześnie - do roboty idę Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-11-19 o 07:58 |
||
|
|
|
|
#1585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie uwierzę dopóki nie zobaczę, zdjęcia nam obiecałaś Cytat:
Cytat:
można i tak ![]() Cytat:
wczoraj wróciłam do domu nie w stanie i rodzice mają do mnie pretensje.. |
||||
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie nadal czekają jak gdzieś wyjdę przez weekend... A wg nich co wieczór w tygodniu jestem w innym klubie;o
|
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Odkryłam wczoraj fajny zespół, całkiem przypadkowo, dzisiaj już mam wszystkie albumy ![]() Wzruszyłam się przy tym teledysku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=XP4clbHc4Xg&ob=av2e |
||
|
|
|
|
#1588 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Współczuję Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam wampirskie kosmetyki Ale ograniczyłam się tylko do różu i lipstaina, rozświetlacz odpuściłam. Lakier purpurowy mnie kusił, ale jednak nie przemówił do mnie wystarczająco sugestywnie. Perfumy nie moje...
|
|
|
|
#1589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zespół ma 3 albumy a ja do tej pory nic o nich nie słyszałam - nie wiem jakim cudem ![]() Cytat:
Kasia, przeczytałam elaborat i Twoje argumenty do mnie trafiają Włosy niestety odziedziczyłam po mamie - cienkie i słabe (szkoda, że nie po tacie bo w wieku 55 lat nie ma ani śladu zakoli czy łysinki ) więc nie chcę ich dodatkowo obciążać.
|
||
|
|
|
|
#1590 | |
|
|
Cytat:
![]() Jedyna muzyka, jaką mam okazję słuchać, to w samochodzie z radia, jak po zakupy jedziemy a i to nie zawsze. Tyły mam takie, że bajka... a w kablówce z 10 kanałów muzycznych A masz u Siebie taką, która jest otwarta w niedzielę? Ja tam polazłam w sumie tak kontrolnie, bo jednak nie spodziewałam się, że coś zastanę... acz podobno już w piątek w sławetnej drogerii na Ametystowej [po drugiej stronie miasta, miałyśmy tam jechać, kiedy byłaś u mnie, ale całe szczęście wstawiono szafy bliżej ], więc postanowiłam sprawdzić. Bo tam często wykładają limitki w soboty Jakbym tam poszła jutro, to już pewnie byłoby łyso
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

Strasznie mi się podoba jasny i ciemny brąz ale jak się spłukuje to podobno do miedzianego i tak zostaje więc trzeba znowu farbować...