|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - część XI
Cytat:
![]() Też czasami mam taki problem i krople pomagają. Czuję suchość w oku i na następny dzień mam zaczerwienioną skórę w zewnętrznych kącikach (nie w środku oka). W moim przypadku krople przynoszą ulgę
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy któraś z was widziała, ale parę dni temu w rossie kupiłam żel do skórek eveline i były nowe odżywki do paznokci eveline, wszystko w cenie ~10zł
a żel do skórek wygląda tak i faktycznie poprawia ich stan - po 3ch stosowaniach widzę poprawę, bez fajerwerków, ale mam dramat :P
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Używałam diamentowej odżywki Eveline do paznokci, skończyła mi się i zastanawiam się czy znów ją kupić czy teraz wypróbować tą 8w1? Jak polecacie? Ta w sumie była całkiem fajna
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki jest opis używania? nakładam i co dalej? nigdy wczesniej nic takiego nie miałam.
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Nakładasz na 30 sek (trzymać nie dłużej niż minutę) po tym czasie odpychasz skórki patyczkiem, dokładnie myjesz ręce i raz w tygodniu powtarzasz. Przyznaję się, trzymałam dłużej i masowałam w czasie oglądania tv (no co, wciągnęłam się :P), ale żeby coś się stało, to nie, więc tu spoko, ale powtarzać za często takiego naruszenia nie planuję. Po trzech razach jest ok, myślę, że jeszcze z 2 tygodnie potestuję (używam częściej niż 1 raz w tygodniu) i wrzucę podsumowanie.
|
|
#3426 |
|
Raczkowanie
|
Malowałam się dzisiaj tym eyelinerem z Lovely i mi się udało bokiem i trochę czubkiem namalować kreskę. Jak chcecie zerknijcie na mojego bloga tam mam zdjęcie makijażu. Link w podpisie. Tak myślę, że może z czasem się trochę rozrusza ten pisak, że może na początku taki jest. Moja mama kupiła sobie jakiś z Essence i tamten prawie wcale nie rysował.
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3428 |
|
Konto usunięte
|
ja kupiłam w końcu odżywkę 8w1 Eveline, bo NT F się skończył. nałożyłam we wtorek i jest w nienaruszonym stanie aż do teraz (myślałam, że będzie schodził płatami jak inne odżywki).
![]() czy któraś z odżywek Eveline wchłania się? |
|
|
|
#3429 |
|
Raczkowanie
|
O ja też jestem zainteresowana tym preparatem do skórek. U mnie w rossie go jeszcze nie widziałam, ale wydaje mi się godny uwagi...
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie lepiej wypada ta pierwsza
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3432 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie, może gdzie kupic Catrice, Eyebrow Set Duo Paletkę do brwi?
Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. Więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie..pamiętacie może jak była promocja na podkłady bourjois tak niecały rok temu,kiedy były po 39.99zł?
Pamięta ktoś jaki to był mniej więcej miesiąc? ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Obie zostawiają taki sam dość mleczny kolor
|
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
Diamentowa, bo właśnie dzis kupilam i przed chwila pomalowałam
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- A można ta palteke do brwi kupic gdzies jeszcze oprócz Natury?? bo w moim mieście niestety zostala zamknieta;(
Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. Więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zawsze czaję się na ich promocję bo uwielbiam Healthy Mix
|
|
#3436 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Wtajemniczenie
|
zgadza się, diamentowa
![]() Ja właśnie kończę buteleczkę i chyba zakupię znów, ale nie wiem czy teraz nie wziąć 8w1, ponieważ nie chce aby moje pazury się przyzwyczaiły.. ![]() Chociaż skład pewnie i tak ten sam. A nazwa inna, chociaż nie wiem...
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za odp
|
|
#3439 |
|
Wtajemniczenie
|
Robiłam jej recenzję
![]() Jeśli jesteś ciekawa to zerknij tu: http://lajfstyle.blogspot.com/2011/1...paznokcie.html |
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wyglądała tak samo jak diamentowa,po dwóch warstwach robią się mleczne.
Z tym że diamentowa naprawdę poprawia twardość i kondycję paznokci,a 8 w 1 już słabiej.
|
#3441 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam diamentową i to ona zostawia mleczny kolor, ale faktycznie nie od 1 warstwy. Teraz sobie kupiłam z Eveline preparat przyspieszający wzrost paznokcia i on powoduje jeszcze ładniejszy i bardziej widoczny mleczny kolor
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po nałożeniu jednej warstwy rzeczywiście nie jest mleczna, ale po 3- 4 warstwie paznokcie nabierają mlecznego kolorku
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy u Was w rossmanach dodają przy zakupach powyżej 100 zł jakiś produkt za grosz? jeżeli tak, to co dodają?
ja się pochwalę, skorzystałam z tej super promocji na kosmetyki dla mężczyzn - kupiłam 6 kremów derminiki doskonałość roku TS, 3 dezo gilette, 6 żeli pod prysznic sorayi - dostałam drugie 6 żeli gratis i do tego 2 flaszki 30 ml opium ysl gratis. , ale jestem ciekawa, bo w Wawie nigdy nic takiego nie dostałam za grosz. ciekawe, czy pracownice same wykupują różne rzeczy, żeby dla siebie zabrać perfumy. przy innych zakupach dostałam perfumy cat delux 30 ml. gdyby tak dla siebie zrobić niezbędne zakupy, to normalnie nie trzeba kupować prezentów ![]() z tym żelem soraya to moim zdaniem niezła opcja, wychodzi 4,20 zł za żel 500 ml, a nie ma tak taniego nigdzie. ja zrobiłam zapas 20 szt na rok. jaką macie cenę bebilon 2 800 g u siebie? bo ja zauważyłam, że co rossman, to inna cena. w jednym 36,99, w drugim 31,99 zł. czyli nie trzymają sztywnych cen wszędzie? |
|
|
|
#3445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A powiedzcie mi jeszcze, czy u Was też te odżywki tak szybko się kończą? Bo jak dla mnie są strasznie niewydajne... |
|||
|
|
|
#3446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej nigdy nie dostałam żadnego prezentu Cytat:
Czy ja wiem, czy się tak szybko kończą? Ja Ja przeprowadzam nią już trzecią kurację (że tak to nazwę ) i zużyte mam mniej więcej 1/3 słoiczka Może się wydawać, że szybko się kończy ta odżywka, ale z drugiej strony maluje się nią paznokcie codziennie przez jakiś czas. Normalny lakier chyba też by się zużywał jakby się nim malowało paznokcie codziennie
|
|
#3447 |
|
Konto usunięte
|
perfumy jako gratis w Rossie?
ja sto lat temu dostałam jakąś maseczkę saszetkową, kosmetyczkę albo inny gadżet.
|
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj oliwki z awokado z tej serii, jest rewelacyjna i niezbyt tłusta
Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2011-11-19 o 11:23 |
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie. ja teraz zrobiłam zakupy za 240 zł, w tym dużo męskich właśnie i razem z promocją 3 za 2 obliczyłam, że dostałam 200 zł zwrotu.
czyli tak jak sądziłam, to tylko w jednym rossmanie tak jest, bo robiłam zakupy w różnych rossmanach i nigdy nic nie dostałam. inna sprawa, że kupuję tam tylko na promocjach, ta na męskie kosmetyki bardzo się opłaca. są też męskie szampony isana za 3,99, nie dość że bardzo tanie, to 3 gratis. mi się opłaca, wtedy sobie kupuję z rodzinnego budżetu droższe, bo na długie włosy tanie szampony nie są dobre, a dla mojego męża to wsio ryba. kupuję też słoiki , no i bebilon jest bardzo tani 31 zł. byłam w realu i tam 39 zł. w ogóle real jest koszmarnie drogi, jeżeli chodzi o jedzenie dla dzieci. pieluchy 65 zł,a takie same w selgrosie 48 zł. duża różnica, bo miesięcznie 3 paczki schodzą. |
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Z farb Loreala jest teraz w CND jeden kolor..Z której to serii?
L'Oreal, Recital Preference,dobrze pamiętam?
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2011-11-19 o 11:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

ja sto lat temu dostałam jakąś maseczkę saszetkową, kosmetyczkę albo inny gadżet.