Nasze blogi kosmetyczne - cz. II - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-18, 20:50   #2641
maffash
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

Cytat:
Napisane przez Wena90 Pokaż wiadomość

Jak chcesz się tym zajmować to warto
Jakos mnie to interesuje, ale bylam tak zapalona i kupilam sobie zwykly zestaw na allegro, na nim cwiczylam, ale chyba za malo czytalam w internecie, bo dopiero jak zuzylam wszystko to znalazlam swietne forum z poradami, tez dziewczyna, ktora robil paznokcie troche mi wytlumaczyla jak ta krzywac C zrobic, no ale juz nie bylo na czym pocwiczyc. Teraz jednak wolalabym w kurs zainwestowac niz kupowac znowu i zuzyc to na nic
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 20:54   #2642
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

O nie wierzę, ta lala-spamerka jeszcze mi pyskuje na blogu Poczytajcie sobie na lakierowym i na jej blogu, no co za żenada... ^^
Szkoda, że usunęłam jej komentarz z linkiem, miałabym jej nick i mogłabym zgłosić

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Ta nowa Azjatka z House'a też mnie niemiłosiernie wkurza, ale za to bardzo podoba mi się ta młodziutka pani doktor z więzienia

Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Czas edycji: 2011-11-18 o 20:58
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 21:01   #2643
tylkokasia
Moderator

A ja wchłonęłam gigantyczną miskę sałaty lodowej z ogórkiem i pomidorkami cherry i winegretem.
Będę olbrzymem jak tak dalej pójdzie

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 21:06   #2644
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
A ja wchłonęłam gigantyczną miskę sałaty lodowej z ogórkiem i pomidorkami cherry i winegretem.
Oj tam od takiego jedzenia nie bedziesz Ja powinnam schudnac, ciagle sie do tego zabieram, ale jakos nie moge jak moj TŻ kupuje co chwile cos slodkiego
Stary 2011-11-18, 21:13   #2645
enn_
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30590664]O nie wierzę, ta lala-spamerka jeszcze mi pyskuje na blogu Poczytajcie sobie na lakierowym i na jej blogu, no co za żenada... ^^
Szkoda, że usunęłam jej komentarz z linkiem, miałabym jej nick i mogłabym zgłosić
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Spamerkę z bloga Orlicy
Spam nie jest oszustwem, a że Ci przeszkadza, to Twój problem.
Ołemdżi.
Stary 2011-11-18, 21:14   #2646
emememsik
po prostu Em :)

Orlica, Ty niespełniona kobieto... weź się zajmij swoimi paznokciami.
Stary 2011-11-18, 21:14   #2647
yolcia1
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30590664]O nie wierzę, ta lala-spamerka jeszcze mi pyskuje na blogu Poczytajcie sobie na lakierowym i na jej blogu, no co za żenada... ^^
Szkoda, że usunęłam jej komentarz z linkiem, miałabym jej nick i mogłabym zgłosić [COLOR=Silver] [/QUOTE]

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

No nieciekawie ;/ Co za... jak już spamuje to mogłaby się chociaż jakoś ładnie zahcować, przeprosić lub coś, a nie pyskować i to w taki sposób ;/

Edytowane przez yolcia1
Czas edycji: 2011-11-18 o 21:16
yolcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 21:20   #2648
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Dziewczyny!

Wymyśliłam przed chwilą TAG, być może było coś podobnego już wcześniej, mimo wszystko zapraszam do zabawy

Tytuł: Moje kosmetyczne must have! Wymieniamy 5 produktów, używanych codziennie i zarazem ulubionych
Szczegóły tutaj: KLIK KLIK!

Fajnie będzie, a przede wszystkim będzie mi szalenie miło, jeśli podłapiecie ten pomysł
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 21:26   #2649
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Orlica, Ty niespełniona kobieto... weź się zajmij swoimi paznokciami.
Kurde, rozszyfrowała mnie Nie mam życia poza blogiem, w dodatku tylko tym paznokciowym
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 21:33   #2650
Mitsukki
Naczelny Hipster

Dobry wieczór
Tu mnie jeszcze nie było, można?
Z tym, że ja to przy Was jakaś początkująca jestem

Pozwolę sobie wrócić do tematu gwałcicieli - koleżanka koleżanki dochodziła już do swojej bramy kiedy się na nią rzucił jakiś facet, na szczęście dziewczyna miała wyjęte klucze i jakoś go dźgnęła i się wyrwała. Najlepsze jest to, że po kilku godzinach policja go złapała i dzwonili do niej czy może wyjrzeć przez okno czy to on (tak, jeszcze pokazywać facetowi gdzie dziewczyna mieszka ;/), brzmi jak kiepski żart Dziewczyna po tym wydarzeniu przestała przychodzić na zajęcia, a w końcu wróciła do rodzinnego miasta, bo zwyczajnie bała się wychodzić z domu.

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 21:36   #2651
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Oj tam od takiego jedzenia nie bedziesz Ja powinnam schudnac, ciagle sie do tego zabieram, ale jakos nie moge jak moj TŻ kupuje co chwile cos slodkiego
Oj ja tez ostatnio tony słodyczy pochłaniam.
Ale usprawiedliwiam się moim stanem
Ale i tak będę musiała kiedyś zrzucić bo jak to się mówi co się odwlecze to nie uciecze

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 22:29   #2652
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Zapraszam na mój blog by zobaczyć zmiany http://ewalucja.blogspot.com/2011/11/przebudowa.html
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 22:41   #2653
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30580383]
Kiedyś mnie napadnięto 200m od mojego domu, w środku dnia, bo o 18 latem. Otoczyło mnie trzech żuli, może po 25 lat, wszyscy nawaleni w trzy dupy. Dwóch mi odcięło drogę ucieczki, a trzeci zaczął mnie macać, mnie oczywiście sparaliżowało. W pewnym momencie jak przegiął ostatecznie to zanim cokolwiek pomyślałam, wyrąbałam mu łokciem w twarz, trysnęła krew z nosa, gość się zatoczył, a ja uciekłam. Ten się zwijał z bólu, a pozostali ze śmiechu, więc mnie nie gonili, ale od tamtej pory już nie czuję się tak pewnie na własnym osiedlu.
Jakiś czas później widziałam go z plasterkiem na nosie, więc musiałam mu go złamać [/QUOTE]
OMG... masakra...
Dobrze, że udało Ci się uciec
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
eee tam, ja tam choć dodaje notki to i tak szału nie ma może przez to, że sama nie mam zbyt wiele czasu na odwiedzanie innych blogów, a choć nieraz przeczytam, to zapomnę zostawić komcia
Ja często wieczorem czytam zasubskrybowane blogi, ale też komentarze zostawiam raczej rzadko. Najczęściej wszystko, co chciałam napisać, zostało powiedziane wcześniej i nie chcę się powtarzać
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Dopadłam nową wampirzą limitkę Essence.
Mój blog wraca do korzeni, jutro rano wrzucę notkę z opisem i swatchami.
Szczęsciara
Fajnie masz
Ciekawe, czy uda mi się coś upolować, czy przywitam ogołocony stand
Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Witaj
Im nas więcej tym lepiej ,
Nie przejmuj się, każdy kiedyś zaczynał , ja też całkiem niedawno

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 23:13   #2654
Konto usunięte

Ech, właśnie pokłóciłam się z TŻem o kupno butów... Ja wolę kupić tańsze na jeden sezon, a on się upiera, że powinnam kupić coś porządnego i pochodzić chociaż dwa sezony. Przy czym moje "tańsze" to buty do 100zł, a on uważa, że poniżej 100zł to w ogóle nie są buty No cóż, został nieco inaczej wychowany, u niego się nigdy nie oszczędzało na ciuchach i butach, a u mnie oszczędza się na wszystkim. Zwłaszcza, że teraz każdą pojedynczą złotówkę zarabiam sama na różne sposoby - a to Avon, a to czyjeś pazurki, a to jakieś sprzedane nietrafione kosmetyki...

Jutro mam z nim iść na zakupy, trzymajcie kciuki, żebyśmy się nie pozabijali...
Stary 2011-11-18, 23:18   #2655
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anonyme Pokaż wiadomość
Świetna reakcja, nie wiem czy bym na to wpadła w stresie
Myślenie i bieg oraz rzucanie kamorami połączony ze wrzaskiem to jedyne co mogę zrobić, bo jestem za słaba fizycznie. Kiedyś szarpałam się z gościem nad Odrą, gdyby nie mój pies, który go ugryzł, pewnie nie dałabym sobie rady, choć próbowałam się wyszarpać i uciec. Jako dziecko rzucałam za goniącym mnie facetem kamieniami, piłeczką do tenisa.
Mi się czasami marzy broń, choć kiedyś byłam bardzo przeciwko, to teraz nie miałabym najmniejszego oporu strzelać po nogach w razie czego.
Ja generalnie mam jakiegoś pecha do zboków... Ile to już razy się przed jakimiś uciekało... I to w 99% przypadków za dnia, gdy jest widno...
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 23:41   #2656
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak będę miała więcej czasu przejrzę i Ci wyślę na priv
Super,zatem czekam niecierpliwie

Co do butów, też kiedyś oszczędzałam na nich, ale w sumie nie opłaca się co sezon lecieć po nowe. Lepiej kupić lepsze a klasyczne.

Teraz czekam na wyprzedaże zimowych, może coś upoluję fajnego na następny rok.

Cóż, ceny butów są zawrotne teraz..

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 23:48   #2657
lele
Zakorzenienie

Cytat:
mniam

Cytat:
Ale i tak będę musiała kiedyś zrzucić bo jak to się mówi co się odwlecze to nie uciecze
czy ja coś przegapiłam?

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30593527]Ech, właśnie pokłóciłam się z TŻem o kupno butów... Ja wolę kupić tańsze na jeden sezon, a on się upiera, że powinnam kupić coś porządnego i pochodzić chociaż dwa sezony. Przy czym moje "tańsze" to buty do 100zł, a on uważa, że poniżej 100zł to w ogóle nie są buty No cóż, został nieco inaczej wychowany, u niego się nigdy nie oszczędzało na ciuchach i butach, a u mnie oszczędza się na wszystkim. Zwłaszcza, że teraz każdą pojedynczą złotówkę zarabiam sama na różne sposoby - a to Avon, a to czyjeś pazurki, a to jakieś sprzedane nietrafione kosmetyki...
[/QUOTE]

Grunt, abyś Ty była zadowolona. Bo przecież to Ty będziesz w nich chodzić, a nie Tż. Ale ja podzielam jego zdanie- lepiej na butach nie oszczędzać. A może wybierzecie się do TK Maxx? Można tam dorwać dobre okazje. Sama jedne kozaki w tym roku tam kupiłam i są genialne. Jedne z wygodniejszych butów jakie miałam, a stopy mam wymagające
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 07:43   #2658
Quera
Zadomowienie

Cytat:

Jak będę miała więcej czasu przejrzę i Ci wyślę na priv
Mogę też prosić o te perełki? Chętnie poczytam
Quera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 08:04   #2659
Wena90
BAN stały

Dziń dybry

Cytat:
Jakos mnie to interesuje, ale bylam tak zapalona i kupilam sobie zwykly zestaw na allegro, na nim cwiczylam, ale chyba za malo czytalam w internecie, bo dopiero jak zuzylam wszystko to znalazlam swietne forum z poradami, tez dziewczyna, ktora robil paznokcie troche mi wytlumaczyla jak ta krzywac C zrobic, no ale juz nie bylo na czym pocwiczyc. Teraz jednak wolalabym w kurs zainwestowac niz kupowac znowu i zuzyc to na nic
Z Allegro? Pewnie produkty "marki krzak"? Mogą zniechęcić, gdyż jakością nie grzeszą, a jeszcze można sobie krzywdę zrobić. U mnie w mieście są takie "stylistki" samouki, poczytały fora (a czasem i nie, bo za dużo czytania hehe), obejrzały YT, kupiły taki zestaw, bo po co przepłacać i jazda... Robią komuś pazury za kasę! A ludzie głupi, pójdą gdzie taniej, a grzybicę mogą jeszcze dostać gratis Znam kilku samouków, ale to była długa droga przez metodę prób i błędów, dużo czytania for, filmików. A do tego musiały mieć zdolności manualne większe niż inni, bo bez tego ni huhu. Tak samo jak ktoś wcale tych zdolności nie posiada to najlepszy kurs mu nie pomoże. Kurs to podstawa, później odpowiednie produkty i praktyka, praktyka Bo sam kurs też cudów nie zdziała. Ja to bym chętnie jeździła na szkolenia czy warsztaty, ale niestety mój portfel tuszą nie grzeszy

Ta nowa Azjatka z House'a też mnie niemiłosiernie wkurza, ale za to bardzo podoba mi się ta młodziutka pani doktor z więzienia [/QUOTE]

A ta dziewucha głupia, nie lubię takich spamerów, jeszcze mają pretensje.
O tak, tamta druga bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Pozwolę sobie wrócić do tematu gwałcicieli - koleżanka koleżanki dochodziła już do swojej bramy kiedy się na nią rzucił jakiś facet, na szczęście dziewczyna miała wyjęte klucze i jakoś go dźgnęła i się wyrwała. Najlepsze jest to, że po kilku godzinach policja go złapała i dzwonili do niej czy może wyjrzeć przez okno czy to on (tak, jeszcze pokazywać facetowi gdzie dziewczyna mieszka ;/), brzmi jak kiepski żart Dziewczyna po tym wydarzeniu przestała przychodzić na zajęcia, a w końcu wróciła do rodzinnego miasta, bo zwyczajnie bała się wychodzić z domu.
Witaj
To co piszesz.... straszne...

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30593527]Ech, właśnie pokłóciłam się z TŻem o kupno butów... Ja wolę kupić tańsze na jeden sezon, a on się upiera, że powinnam kupić coś porządnego i pochodzić chociaż dwa sezony. Przy czym moje "tańsze" to buty do 100zł, a on uważa, że poniżej 100zł to w ogóle nie są buty No cóż, został nieco inaczej wychowany, u niego się nigdy nie oszczędzało na ciuchach i butach, a u mnie oszczędza się na wszystkim. Zwłaszcza, że teraz każdą pojedynczą złotówkę zarabiam sama na różne sposoby - a to Avon, a to czyjeś pazurki, a to jakieś sprzedane nietrafione kosmetyki...

Jutro mam z nim iść na zakupy, trzymajcie kciuki, żebyśmy się nie pozabijali... [/QUOTE]

Ja też kasą nigdy nie grzeszyłam, ale na butach nie oszczędzam. To jest jedyna taka rzecz, która musi być koniecznie porządna. Mam kozaki, w których teraz już 3 sezon chodzę. Dalej są modne, bo to czarna skóra na grubszej szpilce, muszkieterki. Nigdy mi nie przemokły, noga mi nie zmarzła, nie spuchła, nie spociła się i trzymają się a takie sezonówki, kupiłam za 89 zł, i już podeszwa się zdziera... nie warto. To jednak jest rzecz, w której się chodzi codziennie, a o stopy też trzeba dbać, chociaż jedna najczęściej używana para butów musi być porządna. Kupiłam botki z Ryłko i nigdy nie miałam wygodniejszych butów, warto było dać 360zł.

Cytat:
Napisane przez Quera Pokaż wiadomość
Mogę też prosić o te perełki? Chętnie poczytam
Pewnie, jutro postaram się Wam wysłać, jakby co to mi przypomnijcie na priv

Dzisiaj mama ma imieniny, więc żeby nie sprzątać uciekam na jazdę Jak wrócę to mi zostanie gotowanie (mam nadzieję) a to już z chęcią uczynię hehe. A jutro szkoła i egzamin z kosmetologi... fiu fiu. A poza tym to się trochę martwię, bo moja mama od zawsze pracuje w przedszkolu, do emerytury jej jeszcze brakuje, a ma taką głupia dyrektorkę, kadencja jej się kończy i koniecznie chce sprywatyzować przedszkole, więc pozwalnia ludzi jak jej się uda, a nawet jak nie to warunki i płaca gorsze... W tamtym roku już próbowala, ale rodzice i nauczyciele ją zablokowali, a w tym znów działa... chora na głowę kobieta... Ponoć nawet kafelki robi w piwnicy, wszędzie jest monitoring... porażka.

Edytowane przez Wena90
Czas edycji: 2011-11-19 o 08:12
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 10:02   #2660
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Czy to to o czym mysle? Jesli tak to gratuluje

Cytat:
Dziń dybry

Z Allegro? Pewnie produkty "marki krzak"? Mogą zniechęcić, gdyż jakością nie grzeszą, a jeszcze można sobie krzywdę zrobić. U mnie w mieście są takie "stylistki" samouki, poczytały fora (a czasem i nie, bo za dużo czytania hehe), obejrzały YT, kupiły taki zestaw, bo po co przepłacać i jazda... Robią komuś pazury za kasę! A ludzie głupi, pójdą gdzie taniej, a grzybicę mogą jeszcze dostać gratis Znam kilku samouków, ale to była długa droga przez metodę prób i błędów, dużo czytania for, filmików. A do tego musiały mieć zdolności manualne większe niż inni, bo bez tego ni huhu. Tak samo jak ktoś wcale tych zdolności nie posiada to najlepszy kurs mu nie pomoże. Kurs to podstawa, później odpowiednie produkty i praktyka, praktyka Bo sam kurs też cudów nie zdziała. Ja to bym chętnie jeździła na szkolenia czy warsztaty, ale niestety mój portfel tuszą nie grzeszy
Nom kupilam taki zwykly zestaw no name, ale ja nie chcialam nikomu robic paznokci, bo sie balam i wstyd bo nie byly piekne. Dlatego cwiczylam tylko na sobie i mamie. Ewentualnie na kolezankach, ktore braly to na swoja odpowiedzialnosc. Ale na szczescie umialam dobrze spilowywac granice i nie przepilowalam nigdy zadnej plytki.

Kiedys ktos mi zrobil dziure w paznokciu, doslownie dziure, tak mnie paznokiec bolal, ze masakra.
Stary 2011-11-19, 11:10   #2661
innalajna
Raczkowanie

Hej laski.

Miałam już prawie nic z kolorówki nie kupować - znaczy rzeczy nie zaplanowanych ale... klik no spójrzcie, czyż to nie okazja? jestem na siebie zła, że w ogóle to wpisałam w wyszukiwarkę allegro...

everybody lies.

innalajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 11:27   #2662
maffash
Zakorzenienie

A co myslicie o pedzlach Elfa? Znalazlam zestawik 5 pedzli bambusowych za 52 zl i chcialabym kupic Tż mamie na urodziny

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez innalajna Pokaż wiadomość
Hej laski.

Miałam już prawie nic z kolorówki nie kupować - znaczy rzeczy nie zaplanowanych ale... klik no spójrzcie, czyż to nie okazja? jestem na siebie zła, że w ogóle to wpisałam w wyszukiwarkę allegro...
Ciekawe rzeczy ma ten sprzedawca
Stary 2011-11-19, 11:40   #2663
lele
Zakorzenienie

właśnie dziś dostrzegłam, że pekło mi szkło w okularach..
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:01   #2664
Karen15
Zakorzenienie

Znacie może jakieś fajne kosmetyki, które można kupić w Paryżu? Pojadę tam z klasą na wycieczkę i wypadałoby jakieś "łupy" kosmetyczne przywieźć.
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:16   #2665
Sondrina
BAN stały

Ja bym kupiła te buty, które mi podejdą, nie patrząc się na zdanie TŻ. I tak mam taki chód, że większość butów zedrę.
Stary 2011-11-19, 12:20   #2666
maffash
Zakorzenienie

Mi sie tam zadne buty nie podobaja na zime, a tez mam taki chod, ze szybko sie niszcza i nie lubie 2 sezony chodzic w tym samym, dlatego kupuje tansze
Stary 2011-11-19, 12:28   #2667
Candy Killer
Zakorzenienie

bryyyy dziewuszki

booze wypilam wczoraj 3 piwka i bol glowy dzis mialam..cooo to sie dzieje ze mna

ide was poczytac bo wczoraj nawet komputerka nie wlaczalam

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:32   #2668
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Mi sie tam zadne buty nie podobaja na zime, a tez mam taki chod, ze szybko sie niszcza i nie lubie 2 sezony chodzic w tym samym, dlatego kupuje tansze
To witaj w klubie Mi też żadne niezależnie od ceny nie przypadły w tym roku do gustu...Wciąż szukam czegoś ciekawego
Stary 2011-11-19, 12:35   #2669
enn_
Zakorzenienie

Muszę się wyżalić. :/
Złamał mi się kilka dni temu paznokieć (kciuk), a że złamał się naprawdę bardzo, a poza tym było mi szkoda ścinać paznokcie uznałam, że pójdę do manicurzystki, żeby mi go jakoś przedłużyła, zrobiła akrylem, żelem czy tam czym one to robią.
Poszłam dzisiaj.
To coś co mam i jest niby paznokciem to jakiś koszmar. Nierówne (strasznie), nie w kształcie normalnego paznokcia, koszmarnie wypiłowane z jednej strony, ogólnie rzecz biorąc gorsze od dużej części prac pseudostylistek paznokci, które kiedyś przeglądałam.
Jest 13:30 w sobotę, jutro dzień wolny od pracy, a w poniedziałek chyba nie mam czasu nigdzie iść, na dodatek nie wiem gdzie, bo nie chcę żeby to się skończyło jeszcze gorzej u kogoś innego (np uszkodzeniem paznokcia).
I wiem, że to tylko kciuk, ale na punkcie paznokci jestem bardziej niż przeczulona. :/

I serio nie wiem co zrobić, jutro pewnie nic nie czynne, chyba, że są salony kosmetyczne w galeriach handlowych?

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2011-11-19 o 12:36
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:41   #2670
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
To witaj w klubie Mi też żadne niezależnie od ceny nie przypadły w tym roku do gustu...Wciąż szukam czegoś ciekawego
Mi sie zadne zimowe nie podobaja, bo nie lubie takich butow i pewnie nigdy nie znajde idealu

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Muszę się wyżalić. :/
Złamał mi się kilka dni temu paznokieć (kciuk), a że złamał się naprawdę bardzo, a poza tym było mi szkoda ścinać paznokcie uznałam, że pójdę do manicurzystki, żeby mi go jakoś przedłużyła, zrobiła akrylem, żelem czy tam czym one to robią.
Poszłam dzisiaj.
To coś co mam i jest niby paznokciem to jakiś koszmar. Nierówne (strasznie), nie w kształcie normalnego paznokcia, koszmarnie wypiłowane z jednej strony, ogólnie rzecz biorąc gorsze od dużej części prac pseudostylistek paznokci, które kiedyś przeglądałam.
Jest 13:30 w sobotę, jutro dzień wolny od pracy, a w poniedziałek chyba nie mam czasu nigdzie iść, na dodatek nie wiem gdzie, bo nie chcę żeby to się skończyło jeszcze gorzej u kogoś innego (np uszkodzeniem paznokcia).
I wiem, że to tylko kciuk, ale na punkcie paznokci jestem bardziej niż przeczulona. :/

I serio nie wiem co zrobić, jutro pewnie nic nie czynne, chyba, że są salony kosmetyczne w galeriach handlowych?
Moze poszukaj osob prywatnych na gumtree?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości