|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Jakos mnie to interesuje, ale bylam tak zapalona i kupilam sobie zwykly zestaw na allegro, na nim cwiczylam, ale chyba za malo czytalam w internecie, bo dopiero jak zuzylam wszystko to znalazlam swietne forum z poradami, tez dziewczyna, ktora robil paznokcie troche mi wytlumaczyla jak ta krzywac C zrobic, no ale juz nie bylo na czym pocwiczyc. Teraz jednak wolalabym w kurs zainwestowac niz kupowac znowu i zuzyc to na nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Konto usunięte
|
O nie wierzę, ta lala-spamerka jeszcze mi pyskuje na blogu
![]() Szkoda, że usunęłam jej komentarz z linkiem, miałabym jej nick i mogłabym zgłosić ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Ta nowa Azjatka z House'a też mnie niemiłosiernie wkurza, ale za to bardzo podoba mi się ta młodziutka pani doktor z więzienia ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2011-11-18 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Moderator
|
A ja wchłonęłam gigantyczną miskę sałaty lodowej z ogórkiem i pomidorkami cherry i winegretem.
Będę olbrzymem jak tak dalej pójdzie ![]()
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30590664]O nie wierzę, ta lala-spamerka jeszcze mi pyskuje na blogu
![]() Szkoda, że usunęłam jej komentarz z linkiem, miałabym jej nick i mogłabym zgłosić ![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() |
#2646 |
po prostu Em :)
|
Orlica, Ty niespełniona kobieto... weź się zajmij swoimi paznokciami.
![]()
![]() |
#2647 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30590664]O nie wierzę, ta lala-spamerka jeszcze mi pyskuje na blogu
![]() Szkoda, że usunęłam jej komentarz z linkiem, miałabym jej nick i mogłabym zgłosić ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- No nieciekawie ;/ Co za... jak już spamuje to mogłaby się chociaż jakoś ładnie zahcować, przeprosić lub coś, a nie pyskować i to w taki sposób ;/ Edytowane przez yolcia1 Czas edycji: 2011-11-18 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!
![]() Wymyśliłam przed chwilą TAG, być może było coś podobnego już wcześniej, mimo wszystko zapraszam do zabawy ![]() Tytuł: Moje kosmetyczne must have! Wymieniamy 5 produktów, używanych codziennie i zarazem ulubionych ![]() Szczegóły tutaj: KLIK KLIK! ![]() Fajnie będzie, a przede wszystkim będzie mi szalenie miło, jeśli podłapiecie ten pomysł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Naczelny Hipster
|
Dobry wieczór
![]() Tu mnie jeszcze nie było, można? Z tym, że ja to przy Was jakaś początkująca jestem ![]() Pozwolę sobie wrócić do tematu gwałcicieli - koleżanka koleżanki dochodziła już do swojej bramy kiedy się na nią rzucił jakiś facet, na szczęście dziewczyna miała wyjęte klucze i jakoś go dźgnęła i się wyrwała. Najlepsze jest to, że po kilku godzinach policja go złapała i dzwonili do niej czy może wyjrzeć przez okno czy to on (tak, jeszcze pokazywać facetowi gdzie dziewczyna mieszka ;/), brzmi jak kiepski żart ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Moderator
|
Cytat:
Ale usprawiedliwiam się moim stanem ![]() Ale i tak będę musiała kiedyś zrzucić bo jak to się mówi co się odwlecze to nie uciecze ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na mój blog by zobaczyć zmiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30580383]
Kiedyś mnie napadnięto 200m od mojego domu, w środku dnia, bo o 18 latem. Otoczyło mnie trzech żuli, może po 25 lat, wszyscy nawaleni w trzy dupy. Dwóch mi odcięło drogę ucieczki, a trzeci zaczął mnie macać, mnie oczywiście sparaliżowało. W pewnym momencie jak przegiął ostatecznie to zanim cokolwiek pomyślałam, wyrąbałam mu łokciem w twarz, trysnęła krew z nosa, gość się zatoczył, a ja uciekłam. Ten się zwijał z bólu, a pozostali ze śmiechu, więc mnie nie gonili, ale od tamtej pory już nie czuję się tak pewnie na własnym osiedlu. Jakiś czas później widziałam go z plasterkiem na nosie, więc musiałam mu go złamać ![]() OMG... masakra... Dobrze, że udało Ci się uciec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie masz ![]() Ciekawe, czy uda mi się coś upolować, czy przywitam ogołocony stand ![]() Cytat:
![]() Im nas więcej tym lepiej ![]() Nie przejmuj się, każdy kiedyś zaczynał ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Konto usunięte
|
Ech, właśnie pokłóciłam się z TŻem o kupno butów... Ja wolę kupić tańsze na jeden sezon, a on się upiera, że powinnam kupić coś porządnego i pochodzić chociaż dwa sezony. Przy czym moje "tańsze" to buty do 100zł, a on uważa, że poniżej 100zł to w ogóle nie są buty
![]() ![]() Jutro mam z nim iść na zakupy, trzymajcie kciuki, żebyśmy się nie pozabijali... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
BAN stały
|
Myślenie i bieg oraz rzucanie kamorami połączony ze wrzaskiem to jedyne co mogę zrobić, bo jestem za słaba fizycznie. Kiedyś szarpałam się z gościem nad Odrą, gdyby nie mój pies, który go ugryzł, pewnie nie dałabym sobie rady, choć próbowałam się wyszarpać i uciec. Jako dziecko rzucałam za goniącym mnie facetem kamieniami, piłeczką do tenisa.
Mi się czasami marzy broń, choć kiedyś byłam bardzo przeciwko, to teraz nie miałabym najmniejszego oporu strzelać po nogach w razie czego. Ja generalnie mam jakiegoś pecha do zboków... Ile to już razy się przed jakimiś uciekało... I to w 99% przypadków za dnia, gdy jest widno... |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Wtajemniczenie
|
Super,zatem czekam niecierpliwie
![]() Co do butów, też kiedyś oszczędzałam na nich, ale w sumie nie opłaca się co sezon lecieć po nowe. Lepiej kupić lepsze a klasyczne. Teraz czekam na wyprzedaże zimowych, może coś upoluję fajnego na następny rok. Cóż, ceny butów są zawrotne teraz.. ![]()
#2657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30593527]Ech, właśnie pokłóciłam się z TŻem o kupno butów... Ja wolę kupić tańsze na jeden sezon, a on się upiera, że powinnam kupić coś porządnego i pochodzić chociaż dwa sezony. Przy czym moje "tańsze" to buty do 100zł, a on uważa, że poniżej 100zł to w ogóle nie są buty ![]() ![]() [/QUOTE] Grunt, abyś Ty była zadowolona. Bo przecież to Ty będziesz w nich chodzić, a nie Tż. Ale ja podzielam jego zdanie- lepiej na butach nie oszczędzać. A może wybierzecie się do TK Maxx? Można tam dorwać dobre okazje. Sama jedne kozaki w tym roku tam kupiłam i są genialne. Jedne z wygodniejszych butów jakie miałam, a stopy mam wymagające |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zadomowienie
|
Mogę też prosić o te perełki? Chętnie poczytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | ||
BAN stały
|
Dziń dybry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30590664]O nie wierzę, ta lala-spamerka jeszcze mi pyskuje na blogu ![]() Szkoda, że usunęłam jej komentarz z linkiem, miałabym jej nick i mogłabym zgłosić ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Ta nowa Azjatka z House'a też mnie niemiłosiernie wkurza, ale za to bardzo podoba mi się ta młodziutka pani doktor z więzienia ![]() A ta dziewucha głupia, nie lubię takich spamerów, jeszcze mają pretensje. O tak, tamta druga bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
![]() To co piszesz.... straszne... [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30593527]Ech, właśnie pokłóciłam się z TŻem o kupno butów... Ja wolę kupić tańsze na jeden sezon, a on się upiera, że powinnam kupić coś porządnego i pochodzić chociaż dwa sezony. Przy czym moje "tańsze" to buty do 100zł, a on uważa, że poniżej 100zł to w ogóle nie są buty ![]() ![]() Jutro mam z nim iść na zakupy, trzymajcie kciuki, żebyśmy się nie pozabijali... ![]() Ja też kasą nigdy nie grzeszyłam, ale na butach nie oszczędzam. To jest jedyna taka rzecz, która musi być koniecznie porządna. Mam kozaki, w których teraz już 3 sezon chodzę. Dalej są modne, bo to czarna skóra na grubszej szpilce, muszkieterki. Nigdy mi nie przemokły, noga mi nie zmarzła, nie spuchła, nie spociła się i trzymają się ![]() Pewnie, jutro postaram się Wam wysłać, jakby co to mi przypomnijcie na priv ![]() Dzisiaj mama ma imieniny, więc żeby nie sprzątać uciekam na jazdę ![]() Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2011-11-19 o 08:12 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kiedys ktos mi zrobil dziure w paznokciu, doslownie dziure, tak mnie paznokiec bolal, ze masakra. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Raczkowanie
|
Hej laski.
Miałam już prawie nic z kolorówki nie kupować - znaczy rzeczy nie zaplanowanych ale... klik no spójrzcie, czyż to nie okazja? ![]()
#2662 | |
Zakorzenienie
|
A co myslicie o pedzlach Elfa? Znalazlam zestawik 5 pedzli bambusowych za 52 zl i chcialabym kupic Tż mamie na urodziny
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
właśnie dziś dostrzegłam, że pekło mi szkło w okularach..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Znacie może jakieś fajne kosmetyki, które można kupić w Paryżu? Pojadę tam z klasą na wycieczkę i wypadałoby jakieś "łupy" kosmetyczne przywieźć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
BAN stały
|
Ja bym kupiła te buty, które mi podejdą, nie patrząc się na zdanie TŻ. I tak mam taki chód, że większość butów zedrę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Mi sie tam zadne buty nie podobaja na zime, a tez mam taki chod, ze szybko sie niszcza i nie lubie 2 sezony chodzic w tym samym, dlatego kupuje tansze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
bryyyy dziewuszki
![]() booze wypilam wczoraj 3 piwka i bol glowy dzis mialam..cooo to sie dzieje ze mna ![]() ide was poczytac bo wczoraj nawet komputerka nie wlaczalam ![]()
#2668 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Muszę się wyżalić. :/
Złamał mi się kilka dni temu paznokieć (kciuk), a że złamał się naprawdę bardzo, a poza tym było mi szkoda ścinać paznokcie uznałam, że pójdę do manicurzystki, żeby mi go jakoś przedłużyła, zrobiła akrylem, żelem czy tam czym one to robią. ![]() Poszłam dzisiaj. To coś co mam i jest niby paznokciem to jakiś koszmar. Nierówne (strasznie), nie w kształcie normalnego paznokcia, koszmarnie wypiłowane z jednej strony, ogólnie rzecz biorąc gorsze od dużej części prac pseudostylistek paznokci, które kiedyś przeglądałam. Jest 13:30 w sobotę, jutro dzień wolny od pracy, a w poniedziałek chyba nie mam czasu nigdzie iść, na dodatek nie wiem gdzie, bo nie chcę żeby to się skończyło jeszcze gorzej u kogoś innego (np uszkodzeniem paznokcia). I wiem, że to tylko kciuk, ale na punkcie paznokci jestem bardziej niż przeczulona. :/ I serio nie wiem co zrobić, jutro pewnie nic nie czynne, chyba, że są salony kosmetyczne w galeriach handlowych?
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2011-11-19 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.