Czarnoskórzy mężczyźni. Wasze doświadczenia z nimi związane:) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-17, 21:40   #31
Nacho1111
Raczkowanie

Dot.: Czarnoskórzy mężczyźni. Wasze doświadczenia z nimi związane:)

Cytat:
Napisane przez asia8400 Pokaż wiadomość
nie zgadzam sie. wyksztalceni owszem, beda bardziej powsciagliwi, nie powiedza w twarz, ale w swoim towarzystkie tez uzywaja form "brudasy", "ciapaci" itp. zreszta wystarczy zobaczyc takiego Wojewodzkiego z TVN, czy politykow, szczegolnie tych na zachodzie. delikatnie podchodza do tematu, to rasisci zazwyczaj. tylko tacy kulturalni. poprawni. rasizm jest wbudowany u facetow. wedlug mnie bedac juz po takim zwiazku kobieta zawsze w oczach bialego faceta, jest mnie powazana, ma mniejszy szacunek, niz by mogla miec.
Naprawdę współczuję Ci takiego myślenia i widzę, że nie ma co dalej prowadzić tej rozmowy.
Nacho1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-18, 08:17   #32
201610310857
Konto usunięte

Miałam do czynienia z pewnym Kamerunczykiem, też podobali mi się "Murzynki", ale on mnie do nich skutecznie zraził.
dwa, spotkałam się z Kolesiem którego mama była z PŁ.Afryki, a ojciec z Senegalu (albo odwrotnie), niestety długo się nie spotykaliśmy, bo wydzwaniał do mnie po 10 razy na dobe i wypisywał bzdury, że chce ze mną być po jednym spotkaniu.

Po tym pierwszym jestem naprawdę zrażona do czarnoskórych.
Jako kolega, sąsiad, chłopak koleżanki, ok. ale nie chciałabym mieć chłopaka czarnoskórego.
Może generalizuje, ale ten kole bardzo mnie zawiódł(tak jak wielu bialych)) i zdecydowałam, że więcej czarnoskórego chłopka mieć nie chce
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-18, 16:49   #33
Galleta
Przyczajenie

GG do Galleta

Cytat:
Napisane przez Nacho1111 Pokaż wiadomość
Nie można generalizować. Spotykałam się z 2 czarnoskórymi mężczyznami i w sumie nie widziałam żadnej różnicy poza kolorem skóry... Wszystko zależy od człowieka. Niektórzy mają piękne rysy i wyglądają jak ciasteczka, a niektórzy wręcz przeciwnie - tak samo jest z białymi.

A czy Ty (Autorko) poznałaś w ogóle jakiegoś czarnoskórego mężczyznę? W sensie czy miałaś z Nimi jakiś kontakt, czy tylko tak widziałaś paru na ulicy czy w TV?
tak, miałam kontak z czarnoskórym mężczyzna na wakacjach. Starszym o 10 lat i niestety, tylko 5 dni mogłam go poznać troszkę bliżej.
Galleta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 10:22   #34
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Galleta Pokaż wiadomość
Witajcie drogie wizażanki!

Na wstępie chciałam przeprosić, jeśli w złym miejscy wstawiam wątek, ale jeszcze nie bardzo oriętuję się co i jak na wizazu trzeba robić

No a przechodząc do rzeczy to bardzo chciałabym byście podzieliły się ze mną swoimi doświadczeniami z czarnoskórymi mężczyznami

Mam nadzieję, że nie zrozumiecie mnie źle, ale naprawdę bardzo, ale to baaardzo podobają mi się Murzynki ( wiem, że słowo 'Murzyn' jest rasistowskie, ale wybaczcie mi to ).
Może któraś z was miała jakiś bliski kontakt ( nie koniecznie mam na myśli seks ) z czarnoskórym mężczyzną? Chodzi mi głownie, jacy oni tak na prawdę są? Wiem, że nie można kategoryzować ale tak chodzi mi jakie mieliście doświadczenia, jak ich odebrałyście, jakie na Was wrażenie wywarli?

Kurczę, nie wiem czemu oni mi się TAK STRASZNIE podobają!!!! po prostu oszalałam na ich punkcie!!
ale już jest jeden obszerny wątek na temat "kolorowych" mężczyzn.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Nacho1111 Pokaż wiadomość
O czym Ty w ogole mówisz?! Zastanów się nad swoimi słowami! Mnie tam nikt nie gardzi z tego powodu, chyba żyjesz za przeproszeniem w jakimś chorym i ograniczonym świecie/społeczności i bardzo Ci współczuję z tego powodu!
Z Asią nie ma co dyskutować, to inny wszechświat ; )
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-19, 10:33   #35
chaz00
Raczkowanie

ja powiem ze swojego punktu widzenia (i wielu moich znajomych). na pewno nigdy nie zwiazalbym sie z dziewczyna ktora byla kiedys z murzynem.

nazywajcie sobie to jak chcecie, ale mam do tego prawo.

a dziewczyny w mieszanych zwiazkach to zazwyczaj zakompleksione wieśniary. wybaczcie kolokwizm. nie chce generalizowac, ale w 90% przypadków to się sprawdza. są z murzynem bo uwazaja ze podniesie im to niska samoocenę. mowcie sobie co chcecie, besztajcie mnie, ale rpawdy nie zmienicie.

btw kocham polskie dziewczyny, nigdy w zyciu nie zwiazalbym sie z murzynka. nic bardziej mi nie poprawia humoru niz zgrabna Polka idaca za reke z przystojnym Polakiem, najlepiej z dzieckiem w wózku.
chaz00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-19, 10:43   #36
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chaz00 Pokaż wiadomość
ja powiem ze swojego punktu widzenia (i wielu moich znajomych). na pewno nigdy nie zwiazalbym sie z dziewczyna ktora byla kiedys z murzynem.

nazywajcie sobie to jak chcecie, ale mam do tego prawo.

a dziewczyny w mieszanych zwiazkach to zazwyczaj zakompleksione wieśniary. wybaczcie kolokwizm. nie chce generalizowac, ale w 90% przypadków to się sprawdza. są z murzynem bo uwazaja ze podniesie im to niska samoocenę. mowcie sobie co chcecie, besztajcie mnie, ale rpawdy nie zmienicie.

btw kocham polskie dziewczyny, nigdy w zyciu nie zwiazalbym sie z murzynka. nic bardziej mi nie poprawia humoru niz zgrabna Polka idaca za reke z przystojnym Polakiem, najlepiej z dzieckiem w wózku.
Współczuję Ci takich poglądów.
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-19, 10:48   #37
chaz00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Współczuję Ci takich poglądów.
tak bo wg "nowoczesnych" polek niechec do murzynow to oczywiscie "zacofanie" i wielki "rasizm"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-19, 10:54   #38
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
tak bo wg "nowoczesnych" polek niechec do murzynow to oczywiscie "zacofanie" i wielki "rasizm"
Bo niestety, tak jest. Murzyn już taki się urodził, i koloru skóry se sam nie wybierał. I nie ma żadnego jasnego powodu, aby do nich czuć niechęć. Chyba, że lubisz stereotypy:
Murzyn- kradnie
Polak- jest alkoholikiem, kradnie
Irlandczyk- jest sknerą,
Homoseksualizm- zboczenie
itd.

A Ty, dlaczego murzynów nie lubisz? Bo masz jakieś głupie stereotypy w głowie. Współczuję Ci, bo dla mnie nie ma znaczenia jaki ktoś ma kolor, ale co sobą reprezentuje. Ty, pomimo że jesteś biały, jesteś w swoich poglądach żałosny.
Stary 2011-11-19, 11:11   #39
chaz00
Raczkowanie

Cytat:
A Ty, dlaczego murzynów nie lubisz? Bo masz jakieś głupie stereotypy w głowie. Współczuję Ci, bo dla mnie nie ma znaczenia jaki ktoś ma kolor, ale co sobą reprezentuje. Ty, pomimo że jesteś biały, jesteś w swoich poglądach żałosny.
wyłącznie wg ciebie, bo jestes ograniczona medialna papką i wszechobecna (tfu) poprawnoscia polityczną wspolczesnej Europy.

ja nie zycze sobie w polsce akcji jak w londynie czy paryzu. mam do tego pelne prawo. prawda jest taka ze murzynow coraz wiecej w naszym kraju i mam pelne prawo powiedziec ze mi sie to nie podoba. nie mam nic do murzynow, ale niech sobie zyja w afryce lub ewentualnie USA, tam gdzie ich sciagnieto. z polska nie maja nic wspolnego. zasilkow i tak juz dosc wyplacamy. a jak polka ma ochote na murzyna to moze niech sobie wyjada do afryki - jakos o takich zwiazkach od ziwo nie slyszalem. jesli to milosc to przeciez powinni byc szczescliwi w kazdym mijescu

i zauwaz ze nie bluzgam po murzynach, nie robie zadnych chamskich komentarzy w stylu gimbusów z gimnazjum ze sie nie myja itd. tylko sucho okreslam moj stosunek do nich i mieszanych par.

i nie mam zadnych stereotypow. pracowalem 2 lata w Kalifornii i troche z nimi przebywalem. to nie sa pojedyczne przypadki. zadufani w sobie, leniwi, kompletny rbak dystansu do siebie. traktuja kobiety jak szmaty. nie musze tez przypominac odsetka czarnych w wiezeiniach w USA pomimo tego ze czarnych w USA jest duzo mniej niz bialych i latynosow, to o czyms swiadczy. btw nie slsyzalem tez nigdy o murzynie ktory odkryl, wynalazl tudziez opracowal jakis wynalazek. moze mi podasz jaksi przyklad?

Edytowane przez chaz00
Czas edycji: 2011-11-19 o 11:16
Stary 2011-11-19, 11:18   #40
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
wyłącznie wg ciebie, bo jestes ograniczona medialna papką i wszechobecna (tfu) poprawnoscia polityczną wspolczesnej Europy.

ja nie zycze sobie w polsce akcji jak w londynie czy paryzu. mam do tego pelne prawo. prawda jest taka ze murzynow coraz wiecej w naszym kraju i mam pelne prawo powiedziec ze mi sie to nie podoba. nie mam nic do murzynow, ale niech sobie zyja w afryce lub ewentualnie USA, tam gdzie ich sciagnieto. z polska nie maja nic wspolnego. zasilkow i tak juz dosc wyplacamy. a jak polka ma ochote na murzyna to moze niech sobie wyjada do afryki - jakos o takich zwiazkach od ziwo nie slyszalem. jesli to milosc to przeciez powinni byc szczescliwi w kazdym mijescu

i zauwaz ze nie bluzgam po murzynach, nie robie zadnych chamskich komentarzy w stylu gimbusów z gimnazjum ze sie nie myja itd. tylko sucho okreslam moj stosunek do nich i mieszanych par.
Pogrubione zdanie mnie bardzo rozbawiło. Akurat ja z poprawnością polityczną mam tyle wspólnego co Ty z tolerancją.

No, to w takim razie Polacy niech wracają do Polski, a nie jeżdżą do Ameryki, Francji czy Anglii. Niech żyją za śmieszną kasę. Ja słyszałam o wyjazdach do innych krajów z partnerami obcokrajowcami. Obrażasz Polki które są w związkach z murzynami, a to nie jest Twoja sprawa. Takie neonazistowskie poglądy są karalne, nie wiem czy o tym wiesz.

Wiesz, kto to był Martin Luther King? Nelson Mandela? Benjamin Banneker? Mam Ci dalej wyliczać?

Edytowane przez 201801022117
Czas edycji: 2011-11-19 o 11:23
Stary 2011-11-19, 11:22   #41
chaz00
Raczkowanie

Cytat:
Pogrubione zdanie mnie bardzo rozbawiło. Akurat ja z poprawnością polityczną mam tyle wspólnego co Ty z tolerancją.

No, to w takim razie Polacy niech wracają do Polski, a nie jeżdżą do Ameryki, Francji czy Anglii. Niech żyją za śmieszną kasę. Ja słyszałam o wyjazdach do innych krajów z partnerami obcokrajowcami. Obrażasz Polki które są w związkach z murzynami, a to nie jest Twoja sprawa. Takie neonazistowskie poglądy są karalne, nie wiem czy o tym wiesz.
wiesz co to jest nazizm kobieto? nienawidze faszystow komunistow i innego lewackiego scierwa.
btw to kolekjny przyklad tego ze wracamy do komuny. karanie za poglądy! poglądy moge sobie miec jakie tylko chce i to moja sprawa i nic ci do tego. nie wzywam nikogo do nienawisci ani nie obrazam.

moge mowic kogo nie lubie i nikt mi tego nie zabroni. nie msuze wszystkich ludzi na swiecie lubic.

moge sobie nie zyczyc murzynow w moim otoczeniu, tak jak i głosnego zachowania sasiadow i dymu z grilla.

owszem, to jest MOJA sprawa. to ja potem z podatkow msuze placic na socjal dla nich, ja bede musial karmic w wiezeniu, ja place na leczenie tej grupy latwych polek co polecialo na tego kamerunczyka z HIVem. rzucily sie na niego jak glodny na kiełbase. czy to normalne? w normalnym panstwie ebz socjalu, z prywatna sluzba zdrowia, kara smierci itd nie mialbym nic przeciwko.

Edytowane przez chaz00
Czas edycji: 2011-11-19 o 11:24

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-19, 11:24   #42
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:

i nie mam zadnych stereotypow. pracowalem 2 lata w Kalifornii i troche z nimi przebywalem. to nie sa pojedyczne przypadki. zadufani w sobie, leniwi, kompletny rbak dystansu do siebie. traktuja kobiety jak szmaty. nie musze tez przypominac odsetka czarnych w wiezeiniach w USA pomimo tego ze czarnych w USA jest duzo mniej niz bialych i latynosow, to o czyms swiadczy. btw nie slsyzalem tez nigdy o murzynie ktory odkryl, wynalazl tudziez opracowal jakis wynalazek. moze mi podasz jaksi przyklad?
Prawdziwie się uśmiałam

Ty wiesz jaką opinię mają Polacy w krajach UE? Nieroby, złodzieje, alkoholicy, skłonni do przemocy i patologii. Nie zaczerpnęłam wiedzy z gazety, czy też telewizji, tylko z życia. I co gorsze - Ci, których poznałam faktycznie wspaniale wpisywali się w ten stereotyp. Ile razy słyszałam, że kradzież to nic złego, bo każdy tak robi.

Obrzydliwe jest, że sam pracowałeś zagranicą, a innym chciałbyś odmawiać tego prawa.

Zobacz również jak z socjalu korzystają Polacy np. w Anglii, to dla Ciebie już chore nie jest? Masz strasznie wybiórcze poglądy.

Edytowane przez BajaderkowaBaba
Czas edycji: 2011-11-19 o 11:26
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-19, 11:26   #43
chaz00
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz, kto to był Martin Luther King? Nelson Mandela? Benjamin Banneker? Mam Ci dalej wyliczać?
hahahaha chyba ty nie wiesz kim byli . co takiego mandela i king wynalezli? no powiedz?

Cytat:
Zobacz również jak z socjalu korzystają Polacy np. w Anglii, to dla Ciebie już chore nie jest? Masz strasznie wybiórcze poglądy.
powiedzialem dgzies ze to jest w porzadku? nie wmawiaj mi. nie rpzedstawiam tutaj wszystkich pogladow bo by mi to kilka dni zajelo.

teraz pora na suche fakty:

murzynow w usa jest 13%
a w wiezieniach procent czanrych to 46%

mysle ze kazda osoba ktora skonczyla podstawowke ospowie sobie na pytanie ile razy czesciej czarni popleniaja rpzestepstwo.

z tego powodu mam prawo nie zyczyc sobie zwiekszenia rpzestepczosci w Polsce.

Edytowane przez chaz00
Czas edycji: 2011-11-19 o 11:31
Stary 2011-11-19, 11:26   #44
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
owszem, to jest MOJA sprawa. to ja potem z podatkow msuze placic na socjal dla nich, ja bede musial karmic w wiezeniu, ja place na leczenie tej grupy latwych polek co polecialo na tego kamerunczyka z HIVem. rzucily sie na niego jak glodny na kiełbase. czy to normalne? w normalnym panstwie ebz socjalu, z prywatna sluzba zdrowia, kara smierci itd nie mialbym nic przeciwko.
Rozumiem, że nie masz nic przeciwko temu, że państwo płaci socjal Polakom którzy są alkoholikami, i nie chce im się pracować z tego tytułu?

A co to, wartość człowieka się wynalazkiem liczy? Jakbyś chciał, to sam byś poszukał czarnoskórych którzy się zasłużyli a jest takich wielu. Żałosny jesteś.

A czy Ty wiesz, że jest wiadome że sądy w Stanach są mało obiektywne jeżeli chodzi o czarnych, i specjalnie w wielu przypadkach ich skazują?

Edytowane przez 201801022117
Czas edycji: 2011-11-19 o 11:32
Stary 2011-11-19, 11:31   #45
chaz00
Raczkowanie

Cytat:
Rozumiem, że nie masz nic przeciwko temu, że państwo płaci socjal Polakom którzy są alkoholikami, i nie chce im się pracować z tego tytułu?
.

OCZYWIŚCIE ŻE MAM!
czemu mi wmawiasz cos czego nei powiedzialem!
Stary 2011-11-19, 11:33   #46
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
hahahaha chyba ty nie wiesz kim byli . co takiego mandela i king wynalezli? no powiedz?

powiedzialem dgzies ze to jest w porzadku? nie wmawiaj mi. nie rpzedstawiam tutaj wszystkich pogladow bo by mi to kilka dni zajelo.

teraz pora na suche fakty:

murzynow w usa jest 13%
a w wiezieniach procent czanrych to 46%

mysle ze kazda osoba ktora skonczyla podstawowke ospowie sobie na pytanie ile razy czesciej czarni popleniaja rpzestepstwo.

z tego powodu mam prawo nie zyczyc sobie zwiekszenia rpzestepczosci w Polsce.
zacznij kiboli ganiać po ulicach, bo ich się bardziej boję. Jak to już zrobisz i uporasz się z problemem, możemy dyskutować o Twoich rasistowskich poglądach.

Ale nie... pewno jak biały gwałci, bije, chla, to przynajmniej swojsko jest, nie?
Stary 2011-11-19, 11:34   #47
chaz00
Raczkowanie

Cytat:
A czy Ty wiesz, że jest wiadome że sądy w Stanach są mało obiektywne jeżeli chodzi o czarnych, i specjalnie w wielu przypadkach ich skazują?

taa malo obiektywne. no tak za morderstwo powinni czarnego wypuscic, wtedy by sad byl obiektywny tak?

sądy w stanach malo obiektywne. chcialabys miec takei sady w polsce..

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

wśród Latynosów i Czarnych jest niemal identyczny, lecz zupełnie nie ma to
przełożenia na statystyki przestępczości. Tak więc trudno tłumaczyć
przestępczość Czarnych problemem ubóstwa.

Wciąż prawie 3/4 populacji Czarnych w USA pozostaje w obrębie klasy niższej
i "podklasy" (1987 r.). 30% to klasa średnia i wyższa.

Liczba zabójstw na 100 000 mieszkańców w USA to 9,8 w 1991 (obecnie już
spadła), w tym samym roku ta statystyka dla grupy czarnych mężczyzn w Nowym
Jorku wynosiła 247 (wiek 15-24 lata).

Ponad 46% populacji więziennej stanowią Murzyni na 12,5% ogółu ludności USA.
Pamiętać należy, że statystyka więzienna zasadniczo dotyczy grupy czarnych
mężczyzn, czyli ponad 6% społeczeństwa USA. Zgodnie ze statystykami procent
Czarnych w populacji amerykańskich więzień nie zmienił się od lat 60-tych,
kiedy wynosił mniej więcej 50%.

Szacuje się, że stale od 52 do 56% morderców w USA to czarni mężczyźni
(pamiętajmy o owych 6% populacji). W 1994 niemal 1/3 czarnych mężczyzn między
20 a 29 rokiem życia znajdowała się w więzieniu, była na zwolnieniu
warunkowym, bądź zwolniona za kaucją oczekiwała na proces.

Cytat:
zacznij kiboli ganiać po ulicach, bo ich się bardziej boję. Jak to już zrobisz i uporasz się z problemem, możemy dyskutować o Twoich rasistowskich poglądach.
tak tak pojedz do RPA sobie albo innego kraju afrykanskiego i zoabczymy czy wrocisz w całosci nietknieta

dobra szkoda mojego czasu na dziewcyznki z pokolenia you can dance i tpo model

mądre kobiety zrozumieja to co mowie

Edytowane przez chaz00
Czas edycji: 2011-11-19 o 11:37
Stary 2011-11-19, 11:39   #48
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
OCZYWIŚCIE ŻE MAM!
czemu mi wmawiasz cos czego nei powiedzialem!
Wiesz co, ja Ci podam obrazowy przykład. O.J Simpson, gracz futbolu amerykańskiego, światowa gwiazda, czarnoskóry. Został oskarżony o morderstwo dwoch osób. Wszystkie dowody wskazywały na niego. A że był to czas ostrej walki z rasizmem w Ameryce, oskarżono sędziego który skazał Simpsona o to, że kieruje się rasizmem, i że chce poprostu zamknąć czarnego. Co zrobiono? Sędziego zmieniono, a O.J żył sobie na wolności. On miał szczęście, a co z innymi, naprawdę niewinnymi czarnymi którzy siedzą w więzieniach, bo jakiś sędzie go wsadził za kolor skóry. Pełno jest filmów dokumentalnych o tym, jak czarny walczy o sprawiedliwość, bo on nie chce siedzieć za coś, czego nie zrobił.
Stary 2011-11-19, 11:41   #49
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
taa malo obiektywne. no tak za morderstwo powinni czarnego wypuscic, wtedy by sad byl obiektywny tak?

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

tak tak pojedz do RPA sobie albo innego kraju afrykanskiego i zoabczymy czy wrocisz w całosci nietknieta

Najważniejsze, że masz dobre samopoczucie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-19, 12:00   #50
ewka1987
Rozeznanie

Cytat:

proszę cie, podawanie danych sprzed ponad 20 lat jest co najmniej śmieszne żeby nie powiedzieć żalosne. jak już chcesz dyskutować to chociaż trochę się wysil bo sie ośmieszasz.
źródło z którego brałes te "statystyki" również by sie przydało bo nie zdziwiłabym się jakby wszystkie te dane pochodziły z superexpresu czy gazetki ONR.

Edytowane przez ewka1987
Czas edycji: 2011-11-19 o 12:08
ewka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-19, 13:22   #51
Asiaa90
Zakorzenienie

autorko to w końcu kogo uwielbiasz, kto Cię interesuje ? Włoch, Czarnoskóry czy jeszcze ktoś inny ? zdecyduj się dziewczyno, chyba, że Ci obojętne ważne aby był obcokrajowcem
ja osobiście mam styczność z ludźmi z różnych krajów ze względu na fakt, że moja uczelnia jest dość znana ze swojej międzynarodowości ( ok. 9% wszystkich obcokrajowców studiujących w Polsce studiuje tam gdzie ją, są ludzie z Europy, Azji, Afryki, obu Ameryk.. ) i owszem zachowują się normalnie jak każdy człowiek.. chodzą, śpią, myją się, bawią itd ja jednak nie potrafiłabym osobiście związać się z obcokrajowcem ale to kwestia gustu

31.08.2006
Aparatka:
Góra 23.04.2012
Dół 16.07.2012
24.03.2014 koniec

odwyk
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-19, 14:54   #52
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asiaa90 Pokaż wiadomość
autorko to w końcu kogo uwielbiasz, kto Cię interesuje ? Włoch, Czarnoskóry czy jeszcze ktoś inny ? zdecyduj się dziewczyno, chyba, że Ci obojętne ważne aby był obcokrajowcem
ja osobiście mam styczność z ludźmi z różnych krajów ze względu na fakt, że moja uczelnia jest dość znana ze swojej międzynarodowości ( ok. 9% wszystkich obcokrajowców studiujących w Polsce studiuje tam gdzie ją, są ludzie z Europy, Azji, Afryki, obu Ameryk.. ) i owszem zachowują się normalnie jak każdy człowiek.. chodzą, śpią, myją się, bawią itd ja jednak nie potrafiłabym osobiście związać się z obcokrajowcem ale to kwestia gustu
Vistula?
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-31, 20:22   #53
Ellsa
Raczkowanie

Cytat:

Bardzo proszę-Lewis Latimer- wybitny fizyk , George Alcorn- kolejny fizyk...Mam wymieniać dalej? To, że o czymś nie słyszałeś to nie znaczy, że tego nie ma
Ellsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-31, 21:01   #54
Imperialista
BAN stały

Kiedy pojawiają się ogarnięci Murzyni, którzy do czegoś doszli, to wprost mówią co sądzą o swoich pobratymcach. Murzyni jeśli chodzi o wszystkie statystyki - kryminalne, rozwodowe czy HIV - wygrywają ciężkim nokautem z innymi grupami.

https://www.youtube.com/watch?v=Tw1lrfFN2HM
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 00:17   #55
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Poznałam blizej 3 i wieeelu mnie zagadywało, bo mieszkam koło akademików, gdzie jest ich multum. Wielu z nich to podrywacze. A z tych 3, których znam bliżej: jeden-świetny przyjaciel, tyle razy mi pomógł jak byłam w ciemnej d*pie, był mega troskliwy, dobry, opiekuńczy (fakt, ze też zakochany)...Bardzo wartościowy. Drugi, udawał sympatycznego, ale jak zaczął przechodzić do rzeczy a ja zaoponowałam to się bardzo zdziwił i trochę wkurzył :P Generalnie typowy ruchacz. Trzeci - bardzo miły, ustępliwy, podobny do pierwszego. pochodzą z Afryki, podobne rejony.

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 20:55   #56
chwast
Zakorzenienie

Znam duzo, w większości na serio sa leniwi no i strasznie podrywają, obojętnie jak dziewczyna wyglada. Lenienie sie w pracy przeważnie uchodzi im na sucho, w razie co zasłonią sie rasizmem. Ogolnie zauważyłam, ze sporo lubi sie nim zasłaniać. Jak jest debilem to oczywiscie przez to, ze jest czarny, a nie bo robi cos złe i starasz sie wyjaśnić.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 21:00   #57
Imperialista
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Jak jest debilem to oczywiscie przez to, ze jest czarny, a nie bo robi cos złe i starasz sie wyjaśnić.
Sami stwierdzają fakty a potem mają pretensje, że to chodzi tylko i wyłącznie o kolor skóry.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-12, 11:29   #58
Katrina1235
Przyczajenie

Powiem ci ....nigdy nie pomyślałabym ze facet czarnoskóry zawróci mi w glowie....nigdy....

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Poznałam go w Clubie....byłam przeciwna tej znajomosci....bardzo....z a namowa kolezanki....stwierdziłam .....ok pogadac mozemy....tylko.....Wycho dząc do clubu za kazdym razem bawiliśmy sie razem...rozmawiałyśmy.... czuliśmy sie razem bardzo dobrze...swobodnie....Zac zelismy pisac, dzwonic do siebie....nie było dnia żebyśmy razem nie rozmawiali....☺...Jeden był problem z w tym ze zdawałam sibie sprawę ze z nim nigdy nie bede...bo mam dziecko i faceta....on za tym tylko dziecko... Któregoś razu doszło do pocałunku....jeden niewinny pocałunek........nasza znajomsc trwala 2lata.....co lepsze raz doszlo do tego ze wylodoealusmy w lozku....Nie ukladalo mi sie w zwiazku...z nim czulam sie super ale wiedzialam ze tazem nie bedziemy bo ja mam dziecko I wiem ze dla niego byloby to cios w male serduszko....mama z czarnym.....Nie macie pojecia jak sie czuje kobieta ktora nagle poczula cos innego, zaczelam go kochac....nie mowiac o tym jemu dalej to szlam....pytanie...tylko po co???? Chcial byc zemna ale ja bylam bardzo niezdecydowana,balam sie zmian....jak to bedzie I wogole.....Wyjechal a wtedy ja tesknilam....pisallismy.. .ale czulam ze cos sie zmienilo....obiecalam sobie ze jak prxyjedzie to powiem co czuje....tak chce byc z nim....ale bylo za pozno....przyjechal ale nie sam.....z nowa kobieta....bo stwierdzil ze staral sie dwa lata na prozno....chce byc teraz szczesliwy.....a ja moge byc tylko kolezanka.......Tyle..... .

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

To byla niewinna znajomosc....ktora tlumsczylam ze to tylko KOLEGA.....

Katrina1235 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości