|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cześć,
tak cały czas Was podczytuję ale sama niezbyt mam o czym pisać więc się nie odzywam. W sprawie urządzeń wielofunkcyjnych to ja mam Epsona i jestem bardzo zadowolona (wcześniej używałam również ich drukarek). Nic sie nie psuło. Zawsze uzywałam najtańszych zamienników tuszy i wszystko działało jak trzeba.
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam HP jeszcze ze studiów i super sie sprawdza
A ja padam. Znowu dziś miałam zastępstwo, boli mnie chyba każdy mięsień ana 19 d0 21 mam ang ech... i jeszcze mąz na studiach i nie ma kto mnie wymasować buuu... |
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
dlaczego dni są takie krótkie? 24h to zdecydowanie za mało na to wszystko co chciałabym zrobić. Byliśmy dziś skontrolować słuch młodszego synka, bo wyszły jakieś nieprawidłowości w jednym uszku. Na szczęście okazało się, że wszystko jest w porządku i mały dostał nowy certyfikat Widzę, że tematy mieszkaniowe dominują. Ja bałabym się mieszkać na parterze, to na pewno. Ale jeżeli chodzi o inne opcje -to "nigdy nie mów nigdy". Zawsze twierdziłam że nigdy nie zamieszkam w wieżowcu i proszę mieszkam i bardzo sobie cenię windę ;P Domu też zawsze się bałam bo mieszczuch ze mnie, ale prawdopodobnie przeniesiemy się do domu za jakiś czas ![]() Haniu fajny prezent teściowa chce Wam zrobić, i dom w miejscu o którym pisałaś to fajna perspektywa. Ziemia to dobra inwestycja nawet gdybyście się nie zdecydowali na budowę. A te ręczniki to dobrze, że przemilczałaś
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Zzuza dobrze, ze z małym wszystko ok.
Dziewczyny który kolor lepszy?? Nie umiem się zdecydować. Przepraszam za jakoś zdjęć, ale tylkop jedno wyszło mi ostro. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
#785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę je w ten weekend zamówić ale nie umiem się zdecydować. Niby kurtkę na zimę mam czekoladową ale i tak juz ledwo się w nią zapinam. wrrr
Mężowi sie bardziej karmelowe podobają, ale nie wiem czy mi będą pasowały. W ogóle to weszłam dziś na wage a tam bez zmian. jestem w 15 tyg ciąży i tylko 2 kg na plusie. |
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia, ja bym wybrała karmelowe, karmel praktycznie do wszystkiego pasuje, a stopy są akurat daleko od twarzy, więc nie trzeba pod kątem typu urody wybierać koloru Ja jestem zimą i odcienie karmelu, musztardy, brązów mogę nosić jedynie pod postacią butów i torebek
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mi się nawet te karmelki bardziej podobają, ale się bałam że nie będą pasować do czekoladowej kurtki.
Kurcze.. ja jeszcze w piżamie siedzę |
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
\Nie kupiłabym takich butów bo szybko zdziadzieją. Strasznie wyglądają podróby emu- powykrzywiane, rozklapciane, Jestem na NIE A kolor zdecydowanie karmelowy- do wszystkiego pasuje. Madziu ja nie wiem jak to jest że z takim brzuchem jesteś tylko 2 kg na plusie
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu te są niby ze skórki bydlęcej. Potrzebne mi coś na płaskim i bez zapinania na ciążę, bo potem mi brzuch może utrudniać noszenie inncyh butów. Nie stać mnie teraz na butki za nie wiem ile, a te kosztują 130 zł.
Nie wiem właśnie jak to możliwe, ze taki brzuch a 2 kg tylko na plusie. W ogóle to musze wziąć od gina zaświadczenie o ciąży bo zapomniałąm do pracy dać. |
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem że kasa może stanowić problem- ale...w tych butach i tak zimy nie pokonasz. Niestety zamszowe mają to do siebie że przemakają, zostawiają zacieki- nie nadają się na pluchę. Może poszukaj czegoś wsuwanego a la botki ze skóry
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie problemu z kozakami na suwak nie mam, ale jeszcze troszkę i pewnie będzie. Na razie to widzę, ze coraz ciężej mi się rajstopy zakłada bo musze mocno nogę zginać przy brzuchu. A ja non stop w sukienkach chodzę do pracy.
Te są niby ze skóry i nieprzemakalne. No nic... chyba je zamówię a jak coś to można odesłać więc nic nie tracę. |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny. Siedze na wykladzie,ale koles strasznie męczy.
A wieczorem mam mase nauki... Maz idzie na impreze urodzinowa,a ja bede ryc... |
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Butter to "ciekawy" wieczór przed Tobą. Ja za to mam samotny weekend bo mąż na studiach, koleżanki też. Ale po tych zastępstwach w tygodniu cieszę się, że moge leniuchować.
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sól wyjdzie, plamy zostaną i niczym nie zetrzesz. Takie buty są dobre tylko na mróz - 20 lub brak śniegu i deszczu - więc jak kasy Ci żal- bez sensu. I tak będziesz musiała kupić druga parę na pluchę.Emu nie dają rady w Polska zimę
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
ech.. to ja jeszcze pomyślę.
Mąz się mnie ostatnio pytał ile jeszcze do pracy chcę chodzić a ja do niego, że do porodu |
|
|
|
#797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się że poszłam na L4 tak szybko.
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu ale ja tylko żartowałam, na ban tyle nie będę pracowała. Na razie praca mnie wciąga, nie mam ciężko o 12 już konczę więc jest spoko. teraz jestem w 15 tyg. Za 5 tyg święta, po świętach 2 tyg i ferie i jak będzie po feriach to już bede miała 26 tydz. Więc może tyle będe pracowała. Zoabaczymy. Myślę, ze potem brzuszek będzie mi przeszkadzał, bo jakby nie było Czesto musze się schylać jak coś dzieciom pomagam itp.
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dałam radę tylko do 18 tyg.
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz tako zero stresu to też nie ma, rodzice już o to dbają. Ostatnio znowu mnie jeden wkurzył ale teraz staram sie do wszystkiego lajtowo podchodzić i olałam jego uwagi. Często też całe 5 godz jestem na nogach i nie mam kiedy usiąść ale podoba mi się. Teraz tylko te zastępstwa były męczocę.
|
|
|
|
#801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem potwornie zmeczona I mam problem z przyswajaniem wiedzy |
||
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Butter dasz radę
|
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
Butter dasz radę!
moje emu dały radę zimą ALE poruszam się tylko i wyłącznie samochodem (zabiłabym jakby ktoś w tramwaju nadepnął moje emu), omijam wszelkie kałuże. śnieg im nie szkodzi ![]() dziewczyny, klepnęlismy sale ![]() jeszcze tylko fotograf, kamerzysta, dj, fryzjerka, makijażystka, suknia, wódka, zaproszenia,....
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Biia no to super
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam taką właśnie nadzieję, że dam radę...
Przez głupie kolokwium musiałam dziś odpuścić fajny wykład gościnny ![]() Biia, na którą się w końcu zdecydowaliście?? |
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne ładniejsze Ale Hania ma rację, że tego typu buty (pomijam oryginalne, czy nie) nadają się jako któraś para, jak masz inne. Są ok na wyjątkową pogodę tej jesieni, bo u mnie ze 3 tygodnie albo lepiej nie padało, ale typowa pogoda zimowo-jesienna jest mokra, a wtedy chyba buty ze skóry nadają się lepiej Pół dnia dziś zmarnowałam, bo brat szukał samochodu, ale na szczęście kupił już, bo temat długo wszystkich męczył, a tak będzie z głowy. |
|
|
|
|
#807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i mamy okrągłe stoliki chodzisz na wykłady gościnne? wow... |
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten wykład gościnny był pierwszym, na który chciałam iść. Temat strasznie mnie interesował, myślę, że fajnie dowiedzieć się czegoś od kogoś, kto ma dużo wiedzy i doświadczenia w danym zakresie....no ale nic z tego... a co więcej, wieczór spędziłam trochę na powtarzaniu, a większość na panikowaniu i marudzeniu sobie i mamie, że na pewno nie umiem nic i nie zapamiętałam ani jednej informacji... |
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Biia super, że się udało. Dziś mój mąz już wraca. Najgorszy jest dla nas ten listopad bo miał 3 zjazdy (tzn za tydzień jeszcze ma). Do tego całe poniedziałki i piątki jest na szkoleniach 160 km od nas więc jedzie o 8 i wraca o 21. Widzimy się praktycznie tylko 3 dni i to też późno. Ale grudzień będzie lepszy
|
|
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
Butter (jako, że studiuję tyle lat, mogę służyć pomocą
) ja też ciągle panikuję. ale staram się to zwalczać. jak dla mnie genialna do nauki jest yerba. uspokaja, a jednocześnie nie chce się spać. gorzej jak się zrobi za mocna, to wtedy "nosi" strasznie.ad. sali. to jej właściciele zbudowali też całoroczny namiot. w środku PIĘKNY, no ale to namiot, toaleta na zewnątrz. nie potrafiłam się do niego przekonać, chociaż chętnie poszłabym na czyjś ślub, jako gość, i zobaczyła jak to naprawdę wygląda. Madziu to faktycznie nieciekawie, jak mieszkając razem tak rzadko się widzicie. dobrze, że to się zmieni. ja bym tak długo nie mogła. chyba, że raz na jakiś czas, żeby zatęsknić ![]() nie macie już dosyć słuchania o przygotowaniach przedślubnych?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.