Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-19, 15:21   #3421
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Dziewczyny, śniło mi się dzisiaj, że Pearl urodziła... synka Michała a ja byłam zazdrosna, że już urodziła, ma go przy sobie, a ja czekam w dwupaku No i jeszcze się obroniła w moim śnie, aż piszczała z radości a ja razem z nią... ludzie się dziwnie patrzeli czemu taki pisk

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
wiesz, trza se radzic
maż duzo pracuje

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 15:33   #3422
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
masakra z tymi ciastami co? albo na cza świąteczny albo promocje na butelkach też robiłam, ale nie pamiętam co to było o i purinę rozkładałam z mężem
Różnie bywało
Najgorsze było to, że ten serwis (oetkera i gellwe) dostałam od kolegi, bo wyjechał za granicę i zostawił chyba ze 4 palety towaru totalnie wymieszanego
no i musiałam z tego zejść na jedną, więc miałam zapier... no i z tego już sporo po terminie było, więc za niego dostałam opr

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
moj ma tak samo mięso to je bo trzeba ale jak by nie było to też by nie płakał, za to zupy i wyroby mączne wciaga jak leci ale najwiekszy łasuch z niego jeśli chodzi o warzywa wszystkie surowki, sałatki wrzywne ida u nas w 5 min
hehe... dokładnie mięsko zje, ale nie ma musu, żeby zjeść codziennie... tak u mnie w rodzinie faceci mają
_________________________ _
Mąż mi się podziębił, więc nafaszerowany lekami poszedł spać oby to tylko chwilówka była
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 16:13   #3423
Anabellita
Zadomowienie

Cytat:
Zjadłam 4 tosty z : pieczarkami, ogórkiem, cebulą i serkiem

nie najadłam się...
Nie najadłaś się bo bez czosnku te tosty były

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie o kąpiel. Tzn te z Was które mają zwykłe wanienki nie profilowane. Czy zamierzacie kupować te wszystkie leżaczki do kąpieli? Jak moja córka była mała to wtedy nie było takich cudów jedyne co wchodziło to te gąbki były one wygodne ale wiadomo że na gąbce zbierają się zarazki i wogóle. Tak że zastanawiam się teraz czy kupić też tą gąbkę czy taki leżaczek foczkę, ale dla takiego noworodka do miesiąca to chyba taka foczka niewygodna nie wiem sama.
Ja nic nie kupuję do wanienki, wystarczy pieluszka tetrowa. MAm w prawdzie gąbkę (dostałam)ale nie zamierzam jej używać, bo po każdej kąpieli trzeba ją wyparzać i dokładnie suszyć, za dużo z tym roboty.

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
No i czy kupujecie na początek herbatki?
są takie do 1 tygodnia http://www.hipp.pl/?id=34
warto mieć jakąś w domu?
Ja żadnych herbatek dla dziecka nie kupuję.
Ewentualnie kupię koperkową w aptece (nie granulowaną). Ponoć dobrze jest jak mama karmiąca pije taką koperkową, bo wiadomo że co mama wypije to dziecko dostanie w pokarmie.

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
moj osttanio ściemnił że ma prezentację w pracy.... jak wrócil mi w stanie wskazującym na spożycie dużej dawki alkoholu to myślałam że ale jak zobaczyłam jak odwala jezioro łabędzie na golasa to mi złość przeszła

coś dla wielbicieli kociaków

http://www.youtube.com/watch?v=Gzgpe...&feature=share
A mój dzisiaj rano wyszedł spod prysznica i zamiast się ubrać to na golasa, pochylony nad wanną szorował brudne od tynku wiadro. Ja do łazienki wchodzę a ten gołym dupskiem do mnie wypięty i jeeedzie z tym wiadrem

Kociaczki słodziutkie

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 16:23   #3424
uska000
Zadomowienie

bylam wczoraj w szpitalu dziwnie sie czulam.. wymioty biegunka i w ogole..
chcieli mnie zostawic ale sie nie zgodzilam.. bo niby wszystko dobrze ale nie3 dobrze ahh;/

ale rano bylo nawet pojechalam do szkoly i teraz wrocilam i jest nawet.. jem tylko chleb z maslem..

a w ogole czesc

ide sie polozyc troche Was poczytalam i widze ze Age tez muli..

moze wirus jakis?;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 16:24   #3425
*Agatek*
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=LaLW_-uz7aA

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
no nie były... jakoś miałam wczoraj ochotę na cebulę a czosnku nie jadłam 4 dni chyba już mi mania przechodzi
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Różnie bywało
Najgorsze było to, że ten serwis (oetkera i gellwe) dostałam od kolegi, bo wyjechał za granicę i zostawił chyba ze 4 palety towaru totalnie wymieszanego
no i musiałam z tego zejść na jedną, więc miałam zapier... no i z tego już sporo po terminie było, więc za niego dostałam opr
ooo taaak, uwielbiałam sprawdzanie dat masakra z tym... ale było minęło, uff

Mój dziecior mi dupala wypina... to go klepię niech wie, co go czeka po wyjściu

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-11-19 o 16:25
Stary 2011-11-19, 16:25   #3426
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Hahaha Anabelita mój tak samo, wczoraj sie kąpał i na golasa potem wanne jeszcze mył i machał tyłkiem przede mną.

Faceci
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 16:33   #3427
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
A mój dzisiaj rano wyszedł spod prysznica i zamiast się ubrać to na golasa, pochylony nad wanną szorował brudne od tynku wiadro. Ja do łazienki wchodzę a ten gołym dupskiem do mnie wypięty i jeeedzie z tym wiadrem
oooo wykorzystałabym taką sytuację!!!!!

Stary 2011-11-19, 16:37   #3428
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

a autem tez staram sie juz nie jezdzic jako kierowca... z reszta ani tz ani mąż mi juz nie pozwalaja chyba ze nie ma mnie kto podrzucic to jade sama.
Ja jeżdzę gdzieś bez przerwy, nie wyobrażam sobie inaczej .. chociaż fakt, ciężko mi juz

Cytat:
to Ty masz osobno tż i męża?????? A jeden wie o drugim??

Ja to myślałam, że masz 2w1 męża i tżta tak jak i ja!
Padłam

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
moj ma tak samo mięso to je bo trzeba ale jak by nie było to też by nie płakał, za to zupy i wyroby mączne wciaga jak leci ale najwiekszy łasuch z niego jeśli chodzi o warzywa wszystkie surowki, sałatki wrzywne ida u nas w 5 min
O jessssuuuu - ja przeczytałam "wątroby mleczne" i się zastanawiałam o co chodzi

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 17:04   #3429
n1kotynka
Zadomowienie

melduję, że obrzęki przeszły na szczęście moczyłam ręce w zimnej wodzie i jest ok, i pod koniec ciąży takie sensacje mogą się zdarzać ;/

AgaMili ojjj żebyś się nie rozchorowała uska to samo !!

wracam do małża bo moje zwłoki w końcu wstały po imprezie
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 17:54   #3430
bybella
Wtajemniczenie

hej hej
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
mój przedwczoraj był u jednego kolegi i przyszedł o 4 nad ranem, wczoraj po 2 w nocy i dzisiaj pojechał na impreze..... nosz kurde... a jak powiedziałam, że trzeba zakupy zrobić to zostawił mi kasę, żebym sobie coś zamówiła bo on juz nie zdązy a zakupy musiałam zrobić przez internet
ja bym takiego chyba utłukła
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, chyba mnie jeszcze pamiętacie
dopiero dzisiaj weszłam na poprzednią część wątku i chciałam Wam podziękować za wszystkie słowa pocieszenia i wsparcia.
Nie podczytuje Was, bo to nie na moje siły. Na razie próbuję sobie jakoś poradzić z tym, co się stało.
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, żeby dzidziolki były zdrowe i by wszystko układało się po waszej myśli
hej oczywiscie, że pamiętamy. pozdrawiam cie serdecznie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Agatek,
to jest kwota brutto Netto wychodzi jakieś 2200 - 2300 na miesiąc.
Pewnie, że nie każdy tyle zarabia, ale to i tak nie jest dużo - bo jak masz na utrzymaniu mieszkanie, opłaty, do tego jakiś kredyt to co to jest?
no dokładnie, ja nie mam nawet tyle , a wszystkie w/w opłaty niestety już tak

Cytat:
ehh , ja już nie sprzątam w domu, za dużo mnie to kosztuje leżę, jem i nic nie robię ale mam jakiegoś doła
oj ja się dzisiaj nasprzątałam, naciągnęłam tż-ta do pomocy przy myciu okien na szczęście. ale za to tz źle włożył wąż od pralki do wanny i wąż wypadł jak pralkę wstawiłam - oczywiście po godzinie zauważyłam to - dodam, że tż-ta już w domu nie było, wiec cała zalaną łazienkę sprzątałam sama
Cytat:
wiesz, trza se radzic
maż duzo pracuje
jesteście niemozliwe, ale się nachichrałam

Agatek - muszę ci powiedzieć, ze jedząc wczorajszą kolację - pizzę z biedrony - myślałam o Tobie i o małej też

a co powiecie na temat kosmetyków do pielęgnacji dzidzi z flosleku? bo wzięłam sobie ulotkę z apteki i nie wiem czy któraś miała z nimi do czynienia?

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Agatek - całkiem fajny ten twój wózek, czytałaś gdzieś opinie o nim? bo nie mogę za bardzo nic znaleźć...
Stary 2011-11-19, 18:01   #3431
*Agatek*
Zakorzenienie

Dziewczyny, jeśli lubicie TELETURNIEJE:

Teraz zaczyna się 'postaw na milion' na
TVP2 POLECAM
Zawsze w soboty o 19.00!

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
Agatek - muszę ci powiedzieć, ze jedząc wczorajszą kolację - pizzę z biedrony - myślałam o Tobie i o małej też
no to ja się też do czegoś przyznam... Jak byłam z teściową pozałatwiać sprawy w czwartek, to zamówiłam pizze w da grasso z oliwkami i boczkiem nie mogłam się powstrzymać... ale nadal jestem chętna na pizze!!!
Cytat:
a co powiecie na temat kosmetyków do pielęgnacji dzidzi z flosleku? bo wzięłam sobie ulotkę z apteki i nie wiem czy któraś miała z nimi do czynienia?

pierwsze słyszę

Cytat:

Agatek - całkiem fajny ten twój wózek, czytałaś gdzieś opinie o nim? bo nie mogę za bardzo nic znaleźć...
kotek, nie ma żadnych opinii, bo to nowe wózki, robione w Polsce, ale Neska mówiła, że ktoś tam z rodziny robił takie wózki i zachwalali Więc jestem do niego przekonana A nie wolisz sobie kupić 3w1? Z fotelikiem od razu? Ja nie kupuję- bo mam już 2 foteliki

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-11-19 o 18:02

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-19, 18:16   #3432
uska000
Zadomowienie

ja juz mam chyba stresa przed porodem ze nie zdaze ze nnie dojade ze wyladuje u sibie w szpitalu a tego nie chce

i im bardziej o tym mysle to mnie bardziej muli i mi gozej

Stary 2011-11-19, 18:16   #3433
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, jeśli lubicie TELETURNIEJE:

Teraz zaczyna się 'postaw na milion' na
TVP2 POLECAM
Zawsze w soboty o 19.00!

no to ja się też do czegoś przyznam... Jak byłam z teściową pozałatwiać sprawy w czwartek, to zamówiłam pizze w da grasso z oliwkami i boczkiem nie mogłam się powstrzymać... ale nadal jestem chętna na pizze!!!

pierwsze słyszę

kotek, nie ma żadnych opinii, bo to nowe wózki, robione w Polsce, ale Neska mówiła, że ktoś tam z rodziny robił takie wózki i zachwalali Więc jestem do niego przekonana A nie wolisz sobie kupić 3w1? Z fotelikiem od razu? Ja nie kupuję- bo mam już 2 foteliki
tu są te kosmetyki

http://www.floslek.pl/polska/kosmety...kat=for%20baby

no wole wózek 3 w 1, na razie szukam opinii i czytam i czytam i czytam
jestem nastawiona na x landera xq, ale ta cena więc każdą inną interesującą opcję sprawdzam
Stary 2011-11-19, 18:22   #3434
19mala83
Raczkowanie

Cytat:

Agatek
Cytat:
No to ładnie ładnie dziewczyny pojadły pizze beze mnie ale ja tak czułam i dzisiaj na obiado-kolacje też zrobiłam sobie w domku i tak to jest umawiać sie na pizze

Baybella to lipa z tym dentystą ja mam gina na 12.40, potem moze na rynek sie przejdę jak już będe w mieście i do pracy L4 muszę zawieźć a wieczorem mąż po mnie przyjeżdża i jedziemy do siebie musze się spakować.

Dzisiaj mam jakiś taki beznadziejny dzień nic mi sie nie chce i jak polożyłam się na chwile to zasnęłam, mam nadziejęze mimo to w nocy zasne bez problemu.

Aaaa Baybella zapomniałam co do kosmetyków to się nie wypowiem bo nie wiem, słyszałam o nich ale nie używałam i nikt z rodziny tez nie wiec nie wiem.

Edytowane przez 19mala83
Czas edycji: 2011-11-19 o 18:24
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 18:32   #3435
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Agatek

No to ładnie ładnie dziewczyny pojadły pizze beze mnie ale ja tak czułam i dzisiaj na obiado-kolacje też zrobiłam sobie w domku i tak to jest umawiać sie na pizze
no to żeśmy pojadły a najlepsze jest to, ze znów mam na pizze ochotę jak tak dalej pójdzie to na końcu ciąży dobije do 30kg
Stary 2011-11-19, 18:46   #3436
Anabellita
Zadomowienie

Cytat:
oooo wykorzystałabym taką sytuację!!!!!
heeeh.. co najwyżej to mogłam mu dać klapsa na goły tyłek

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
melduję, że obrzęki przeszły na szczęście moczyłam ręce w zimnej wodzie i jest ok, i pod koniec ciąży takie sensacje mogą się zdarzać ;/
Ja mam taką "mądrą" książkę o ciąży. Ponoć w już siódmym miesiącu ciąży mogą pojawiać się opuchnięcia stóp, dłoni i stawów skokowych i jest to zupełnie normalne. Ponoć przechodzi przez to 75% ciężarnych
Rady na to:
- spędzaj jak najmniej czasu w jednej pozycji
- stopy trzymaj nieco uniesione (nawet siedząc)
- odpoczywaj leżąc na boku
- pij przynajmniej 2l wody dziennie (trochę dużo)
- uważaj na sól
Gdyby obrzęki nie ustępowały skonsultuj się z lekarzem (lub farmaceutą - hehhe )

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Stary 2011-11-19, 18:50   #3437
bambusiek
Zakorzenienie

Wykąpałam się, nałożyłam mazidła na wszystko co tego wymagało i mi dobrze
Maluch pierwszy raz wiercił się podczas mojej kąpieli (zazwyczaj szybki prysznic, bo kąpiele mogę max. raz w tyg.-zalecenie dermatologa na suchość skóry) chyba bawi się ze mną wypychając bokiem stópkę i czekając aż pogilgam

A mężol poszedł do sklepu, bo powiedziałam przy powtórce gesslerowej, że zjadłabym śledzia
nie wiem czy nadal mam na niego ochotę, ale sam chciał iść... ma niedosyt chodzenia po ciążowe zachcianki wszyscy się go pytają czy często biega
G. 9.1O.18
Stary 2011-11-19, 18:57   #3438
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Ja jak zwykle nie moge sie doprosic zeby moj sie odezwał i dał coś znać, wrr, brat jego przyjechał, cała rodzina i mnie na dalszy tor można przerzucić , zleje mu tyłek kiedyś.

Za to ide zaraz do wanny i odpoczne sobie w łózku, bo jakby nie patrzec tak tez nakazała moja pani doktor

Tak więc zycze Wam wszystkim miłego wieczoru, dobranoc
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 18:57   #3439
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, śniło mi się dzisiaj, że Pearl urodziła... synka Michała a ja byłam zazdrosna, że już urodziła, ma go przy sobie, a ja czekam w dwupaku No i jeszcze się obroniła w moim śnie, aż piszczała z radości a ja razem z nią... ludzie się dziwnie patrzeli czemu taki pisk

mojego mężulkowi śnilo się ze zajechalismy na plantacje maryski i jaralismy na łące ja z brzuchem jarajaca na łące...

Cytat:

Ja nic nie kupuję do wanienki, wystarczy pieluszka tetrowa. MAm w prawdzie gąbkę (dostałam)ale nie zamierzam jej używać, bo po każdej kąpieli trzeba ją wyparzać i dokładnie suszyć, za dużo z tym roboty.

Ja żadnych herbatek dla dziecka nie kupuję.
Ewentualnie kupię koperkową w aptece (nie granulowaną). Ponoć dobrze jest jak mama karmiąca pije taką koperkową, bo wiadomo że co mama wypije to dziecko dostanie w pokarmie.

Kociaczki słodziutkie
My wczoraj zaliczylismy wspólną kapiel (jeszcze mieścimy się do wanny) a potem po pokoju latalismy na golasa

Cytat:
: hahaha:

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 18:57   #3440
uska000
Zadomowienie

Anabelita a w tej madrej ksiazce nie pisza nic o mdlosciach w 9 mcu??

Stary 2011-11-19, 19:18   #3441
Anabellita
Zadomowienie

Słuchajcie, a co się dzieje z agacia_cz
Nie było mnie na forum przez 2 dni, ale starałam się nadrobić. Jak się skończyła ta historia z fotką w portfelu TŻ-a?
Kurczę może coś się stało

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
...A mężol poszedł do sklepu, bo powiedziałam przy powtórce gesslerowej, że zjadłabym śledzia
nie wiem czy nadal mam na niego ochotę, ale sam chciał iść... ma niedosyt chodzenia po ciążowe zachcianki wszyscy się go pytają czy często biega
JA też ostatnio mam zachcianki na śledzie. Najbardziej lubię śledzie w śmietanie lub w sosie salsa kupione na wagę w kauflandzie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Anabelita a w tej madrej ksiazce nie pisza nic o mdlosciach w 9 mcu??
Jeeeny Ty już w 9?
Niestety nie pomogę bo w książce nic nie jest napisane o mdłościach w 9mcu. Napisali ze mogą być: zgaga, niestrawność, gazy , wzdęcia.
Może dzidziuś Ci na żołądek uciska i stąd te mdłości? Ponoć w koncówce ciąży wracają objawy z I trymestru

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
My wczoraj zaliczylismy wspólną kapiel (jeszcze mieścimy się do wanny) a potem po pokoju latalismy na golasa

: hahaha:
Łaaadnie A zasłony na oknach zaciągneliście, czy sąsiedzi mieli ubaw?

CÓRCIA

Stary 2011-11-19, 19:24   #3442
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Nigdy o nich nie słyszałam, więc się nie wypowiem.

Cytat:
Słuchajcie, a co się dzieje z agacia_cz
Nie było mnie na forum przez 2 dni, ale starałam się nadrobić. Jak się skończyła ta historia z fotką w portfelu TŻ-a?
Nie wiem co u niej. Nic nie pisała, co dalej z tym zdjęciem...

A my dzisiaj kupiliśmy stojak pod wanienkę U nas jest o niezbędny, bo w łazience mamy tylko prysznic i musielibyśmy się nieźle nagimnastykować, żeby umyć Wojtusia. A nie chciałam myć dziecka w pokoju, więc upolowałam na allegro

No i zdziwiłam się dzisiaj, bo dostaliśmy od teściowej 100 zł na coś dla Dzidka Niby to tylko 100 zł, ale i tak miło, że pomyślała o tym Akurat wyda się na pościel

Kupiłam jeszcze dzisiaj w Biedronce płyny do prania Lovella, bo się jakieś ostatki zostały im na składzie, a wcześniej kupiłam tylko proszki.
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:26   #3443
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie, a co się dzieje z [COLOR=Black]agacia_cz
JA też ostatnio mam zachcianki na śledzie. Najbardziej lubię śledzie w śmietanie lub w sosie salsa kupione na wagę w kauflandzie

Jeeeny Ty już w 9?
Niestety nie pomogę bo w książce nic nie jest napisane o mdłościach w 9mcu. Napisali ze mogą być: zgaga, niestrawność, gazy , wzdęcia.
Może dzidziuś Ci na żołądek uciska i stąd te mdłości? Ponoć w koncówce ciąży wracają objawy z I trymestru

Łaaadnie A zasłony na oknach zaciągneliście, czy sąsiedzi mieli ubaw?
jaka masz ksiażke ?

Nie mamy zasłonek ale nikt nas nie widział bo mamy okno od strony stawiku i lasku

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:33   #3444
agacia_cz
Zadomowienie

wywołałyście mnie
cóż dopiero dziś mi zeszło ciśnienie i zaczełam się do tżta odzywać ;/
wyjaśnienie miał takie że niby trzymał te foty bo miał jej oddać -jak dla mnie słabe ;/
no ale jednak zdecydowałam się nie odwoływać ślubu, obrączki już odebrane sukienka zakupiona dziś aczkolwiek dalej mam mieszane uczucia co do tej sytuacji nie wiem czy pamiętacie 2 miechy temu tż kupił swojej byłej prostownice ...
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:35   #3445
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:

Ponoć w koncówce ciąży wracają objawy z I trymestru
Kurcze..jak będziemy w Kaufie, to muszę zobaczyć te śledziochy
Mąż kupił duże opakowanie z Super Fish'a giżyckich i już połowę opakowania obaliłam

O nie w moim przypadku wymioty i jadłowstręt totalny
G. 9.1O.18
Stary 2011-11-19, 19:35   #3446
uska000
Zadomowienie

Anabelita ja sie za 30 dni rozpakuje i pod choinke bede miala juz Igora

Stary 2011-11-19, 20:11   #3447
Haniula
Zakorzenienie

dziewuszki jak juz tak wywołujemy to co sie dzieje z renatą ?

ja dziś w szkole byłam, ale nie poszłam na dwa ostatnie zajęcia juz mi sie koszmarnie nie chcało siedziec a jutro powtórka z rozrywki

I tez mam nerwa na tż
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 20:11   #3448
Anabellita
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Anabelita ja sie za 30 dni rozpakuje i pod choinke bede miala juz Igora
Z jednej strony to Ci zazdroszczę - pierwsze Święta z syneczkiem
Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
wywołałyście mnie
cóż dopiero dziś mi zeszło ciśnienie i zaczełam się do tżta odzywać ;/
wyjaśnienie miał takie że niby trzymał te foty bo miał jej oddać -jak dla mnie słabe ;/
no ale jednak zdecydowałam się nie odwoływać ślubu, obrączki już odebrane sukienka zakupiona dziś aczkolwiek dalej mam mieszane uczucia co do tej sytuacji nie wiem czy pamiętacie 2 miechy temu tż kupił swojej byłej prostownice ...
No jak dla mnie to dziwne że on kupił jej prostownicę, wytłumaczenie z tym zdjęciem też miał cieńkie... nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu. Na pewno byłabym podejrzliwa i przeszukałabym jego telefon, maila i wszystko inne do czego miałabym dostęp.
Z drugiej strony to chyba on nie chciałby się żenić z Tobą jeśli by go coś łączyło z tą lafiryndą...
Ciężka sprawa.

Cytat:
jaka masz ksiażke ?

Nie mamy zasłonek ale nikt nas nie widział bo mamy okno od strony stawiku i lasku
"W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff. Każdy miesiąc jest opisany oddzielnie.
----------------------------
Zachciało mi się naleśników, lecę do kuchni
----------------------------

CÓRCIA

Edytowane przez Anabellita
Czas edycji: 2011-11-19 o 20:13
Stary 2011-11-19, 20:24   #3449
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

a ma któras kontakt z Sandrą? nie wiecie jak ona i dzidzia?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 20:36   #3450
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
każda tak w ukryciu hihihi, ale dalej mam ochotę na pizzę tak jak bybella
Słuchaj, ja się mogę spotkać we wtorek, więc... a gdzie masz tego gina? Będziesz autem?
Cytat:
heeeh.. co najwyżej to mogłam mu dać klapsa na goły tyłek
ja bym się tą drugą stroną ładnie zajęła...
Cytat:
mojego mężulkowi śnilo się ze zajechalismy na plantacje maryski i jaralismy na łące ja z brzuchem jarajaca na łące...
padłam!!!!!! daliście sobie po kresce i faza była!
Cytat:
a ma któras kontakt z Sandrą? nie wiecie jak ona i dzidzia?
jak pisałam do niej w jakiej sali leży, to w sumie na to mi nie odp, pisała tylko, że jak będzie miała trochę więcej siły to pójdzie do małej... odciąga mleko laktatorem dla malutkiej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości