![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: zielona herbata
Dostałąm od mojej psiapsiółki z Chin herbate zielona jaśminową-BOSKA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
oo, tej tez bym sprobowala
![]()
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Chinczycy maja taka herbate odchudzajaca co trzeba pic przez chyba 40 dni, no ale ja bym sie nie zdecydowala przez 40 dni siedziec na kibelku.Moja kolezanka ja wyprobowala mowila ze cos tam jej poszlo z wagi.na poczatku przez iles dni pije sie dwie a potem juz jedna i ponoc organizm sie przyzwyczaja i nie trzeba co sie zje zaraz ics do ubikacji.Pamietam ze raz ta moja kolezanka zjada jedno male ciasteczko i po chwili jej mnia mowila wszystko...musiala isc na kibelek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
Kalioppe,ja dzis(tak niestety wypadlo ze dzis) lece na wieksze zakupy,wiec bede szukala tej rumowej
![]() Rambo Herbatniku ja dzis jestem bardzo biedna i chora. Prawie wyladowalam w szpitalu dzis wiec chce pocieszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co się stało? ![]() Ja też jestem biedna i chora... Ale hmm.. w innym znaczeniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ja również od pewnego czasu jestem maniaczką herbaty (nie tylko zielonej
![]() ![]() W sypane zaopatruje się na stosikach "Czas na herbatę" Aktualnie mam: -zieloną truskawkowo-śmietankową ![]() -pu-erh wiśniowo-rumowa -rooibos "zachód słońca" Oprócz tego od czasu do czasu popijam torebkowe. Wspomniana wcześniej zielona pomarańcza-guarana jest pycha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Oj Herbatniku,ja mam od kilku lat chorą trzustke.
Dzis dala o sobie bardzo znac. Meczylam sie do 9 rano i dopiero zasnelam. tak ok 6,30 nie wiedzialam co robic. Czy czekac-czy pędem na pogotowie.POstanowilam,ze zaczekam jeszcze. No i jakos przestawalo bolec,laki powolutku zaczynaly dzialac. Teraz jeszcze czasem zaboli ale jest juz dobrze. A co sie stalo,czemu jestes biedna i chora? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie zwlekaj z wizytą u lekarza-może zaproponuje jakieś skuteczne lekarstwo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Fresa,ja juz u lekarza z ta trzustka bylam.
Widzisz,na to tak naprawde lekarstwa nie ma. Tego sie juz nie wyleczy,nie zaleczy,mozna tylko starac sie zeby nie rozwijało sie bardziej. No i czasami takie bole niestety są... Mnie kiedys nastraszyla lekarka,ze jak nie bede na siebie uwazac,to pojade do szpitala z takimi bolami,ze juz z niego nie wyjade:/ I ja naprawde na siebie uwazam,nie jem tego czego nie moge itd. Ale czasem na to wplywa tez i stres. No i boli...a ja wtedy placze i z bolu i ze strachu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Z tego,co piszesz-niezaciekawie to wygląda.
A tym bardziej,że nie ma na to lekarstwa :/ No i z tym uważaniem na siebie,to też łatwo mówić-a gorzej wykonać-to rozumiem ![]()
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uważaj na siebie ![]() I następnym razem może zadzwoń na pogotowie? Może oni ci pomogą - przynajmniej nie będziesz się tak męczyć ![]() A chora jestem hmm ![]() Wczoraj urządziłam z koleżankami mały babski wieczór z okazji urodzin jednej z nich... I jakoś tak wyszło ![]() Chyba się dobrze domyślasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Herbatniku,Fresa,ja uwazam na siebie.
Naprawde ![]() Pizzy to nie jadlam ho ho i jeszcze dluzej. To samo z coca cola. Po kawaleczku pizzy,moge na drugi dzien godzine zwijac sie z bolu-moge ale nie musze-ale nie ryzykuje. Pogotowie tak naprawde nic by mi nie dalo ![]() Ja leki mam zawsze przy sobie.Nigdy sie bez nich nie ruszam.Tak na zaś. Juz 2 razy wyladowalam w szpitalu na ostrym dyzurze. Nikomu takiego bolu nie zycze ![]() Milo mi ze sie przejmujecie,dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po twoich postach widać, że jesteś rozsądną osobą ![]() Przykro jest po prostu, gdy poznaje się kogoś (i się go polubi) - nawet wirtualnie - i okazuje się, że ta osoba jest chora i musi tak cierpieć ![]() Z całego serca życzę ci, żeby takie przypadki jak dzisiaj więcej ci się nie zdarzyły ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Bardzo Ci Herbatniczku dziekuje
![]() Nawet nie wiesz jak mi milo.... ![]() A tak po cichu zdradze,ze te moje zamilowanie do przeroznych herbat jest tez wlasnie przez te trzustke. Bo zielona potrafi dzialac cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że takie ataki będziesz miała jak najrzadziej-a najlepiej w ogóle ![]() Najgorsza w tym właśnie jest bezradność medycyny-niby tak wsztystklo idzie do przodu,a w niektórych dziedzinach to naprawdę jesteśmy zacofani. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Fresa dziekuje
![]() No wlasnie tu jest problem,masz racje-czesc rzeczy da sie opanowac ale nie wszystkie. No i mam nadzieje,ze niedlugo ktos wymysli cos skutecznego na te obrzydliwa trzustke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz jeszcze bardziej lubię zieloną herbatę - skoro może takie cuda działać ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
Herbatniku dziala dziala
![]() I zielona i inne takie *napary*. Czasm zdaza sie,ze napije sie rumianku i bol przechodzi jak reką odjął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KWA TWA ![]() Dziewczyny,a herbatę zieloną i inne ziołowe słodzicie-czy pijecie bez cukru? Ja nie słodzę takich herbat. Zwykłą z cytryną-tak. Ale innych nie-bo według mnie cukier zabija cały smak.
![]() |
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Fresa,ja przewaznie nie slodze-ale czasem jakos mi tak odbije i troche poslodze.
Ale to naprawde baaaaardzo rzadko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to kawę jak najbardziej ![]() Już wolę TWA. ![]() Bo KWA mi się z obecnymi rządzącymi kojarzy. Kwa, kwa, kwa... W sumie to nawet to KWA do nich pasuje ![]() Warszawianko - mi przechodzi ból (pewnie nie taki jak twój ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Och miete uwielbiam!
Ostatnio tez pijam melise z przeroznymi dodatkami-miodem,cytryna... KWA,KWA mowicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
To w końcu KWA KWA czy TWA TWA
![]() A pijecie herbatkę rumiankową?Ja kiedyś spróbowałam i wymiotowałam po niej-niedobrze mi było:/
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
Hehehee
Fresa,wiesz,mi za pierwszym razem kiedy ją piłam,też było niedobrze ![]() Ale musiałam bo pan doktor kazał ![]() A teraz juz pije nawet kiedy nic nie boli bo poprsotu juz strrrasznie lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
To może jeszcze kiedyś spróbuję,ale jak będzie jakiś wolny dzień-w razie czego przesiedzę go na tronie
![]()
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
heheheheeh
![]() Ja zawsze troche słodze,czasem dodaje cytryny albo miodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
![]() O,z mioodem to by mi pasowała ![]() I może jeszcze do tego cytryna też-jak szaleć ,to szaleć ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Mwie Ci(tzn pisze
![]() Pododajesz różne rzeczy i bedzie naprawde smaczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Na pewno wypróbuję
![]() ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Freso oni są KWA KWA
A my jesteśmy TWA TWA ![]() Rumniankowej herbatki nie piłam, ale piłam miętową ![]() ![]() Muszę kiedys "osłodzić" herbatę miodem ![]() Na to nie wpadłam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.