|
|
#4081 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() Carmi, super te przerobione piosenki i jeszcze te kocie ruchy
|
||
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw mu powiedziałam, ile mniej więcej. Ale zaraz potem, że lepiej zadzwonić. I od razu zadzwonił - normalnie, jaki posłuszny
A "beżowych" nie lubię - mieliśmy w firmie i było ciężko. Podchodził blisko i jeszcze się przystawiał, już nie widziałam, gdzie uciekać. |
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mayu, życzę Ci wszystkiego, co najlepsze, żeby każdy dzień przynosił Ci coraz więcej szczęścia
Dużo zdrowia i spełnienia marzeń Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udało mi się w końcu nadrobić, może już będę na bieżąco Póki co zmykam do męża, który właśnie mi zasnął
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zmywam się spać
Dobranoc
|
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się i nie daj się! Faceci som gópi!!!![]() Wróciłam...dziewczyny właśnie wybyły do klubu, ja mam szaloną ochotę żeby się wytańczyć, ale jestem żałosna bo nie pracuje i nie zarabiam tak jak one i żał mi 20 zł płacić za wjazd do klubu... ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- I w ogóle załapałam teraz jakiegoś mega doła i mam ochotę się rozryczeć....
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wpadłam tylko się przywitać. I życzyć wam dobrej nocy
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
aaa capri właśnie obejrzeliśmy z M. Twoje linki z youtuba ale beka
carmi świetne te kozaczki!! |
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do teraz nie mogę się pozbierać
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kobitki
![]() Własnie wróciłam od moich małych czeskich dzieci Józia a z tym chłopem coś się wyjaśniło? Odezwał się, jakieś łzawe pożegnanie? Carmi super sexi butki! Nie byłam nigdy w Bonarce Peach ja mam peeling z Biedronki Fajny, winogronowy, widziałam też jagodę i mango zdaje się. Drobinki się nie rozpuszczają, dobrze masują, intensywnie pachnie, jest w konsystencji trochę glutowo - żelowej no i tani A ponieważ doczytałam, że masz daleko Biedronkę, to z Ziaji też są fajne - jako fanka tej firmy czuję się w obowiązku polecić![]() Smerf ![]() ![]() ![]() Capri nie smutaj matołku, też jestem biedakiem słuchajcie kupiłam TŻtowi na allegro dwa swetry rozpinane bo nie ma, a marznie jeden mi wyszedł za 21 zł a drugi za 16, co jest śmiechem na sali bo wczoraj byłam w Galerii Krakowskiej i swetry męskie są za 120zł. Tom oszczędziła na chłopie
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie, ja bardziej smutam z samotności i braku TŻta niż z braku kaski...
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Oghlądałyśmy z koleżanką "kobiety pragną bardziej:" i ona wypiła jeden kieliszek z litrowej butelki wina,a ja reszt,ę.
Nie mniej jednak po pidciu z Kawką byłam w gorszymn staniue. Ona chyba vteż,skoro nie mogliśmy się zebrać do tego Schonnbruna na robienie zdjęć ![]() Kawka I Law ja i w ogóle jesteś cudowna |
|
|
|
#4093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nawet sobie znajomi robią żarty z niezdecydowania Tż, to chyba o czymś świadczy Cytat:
mam ochotę skończyć to wszystko, nie mam juz suły, czuje się beznadziejna
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik, nic się nie wyjaśniło, od dnia "zero" nie odezwał się ani słowem :/ miło, prawda?
staram się o nim nie myśleć.Właśnie wróciłam do domu najpierw z kumpelą pojechałyśmy na BP, ja po piwko, ona soczek potem stałyśmy na parkingu z kolegami, podjechałyśmy sprawdzić miejsca w jednej knajpie, nie było, więc wylądowaliśmy w innej (takiej żulerni) z tymi kumplami właśnie. Było super!!! I był nasz nowy pracownik też ugadaliśmy się wszyscy na za tydzień na imprezę, a jutro jeden z kolegów ma po mnie podjechać i mamy crossem na tor jechać, yeah ciekawe, czy zapamięta bardzo się cieszę, że wyszłam z domu, naprawdę wyluzowałam i dobrze się czuję trzeźwieję, więc jest dobrze ![]() Pamiętacie, jak Wam pisałam, że przeglądałam fotki jednej dziewczyny młodszej i porównywałam swoje nastoletnie lata do jej? Otóż ta dziewczyna siedziała w tej knajpie, co my i wnioskuję po fotach, że bywa tam często... Towarzystwo, które było śmietanką naszego miasta zeszło na psy i teraz już jej wcale nie zazdroszczę
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() umierania ciąg dalszy masakra, a nic nie moge wziac, bo wiekszosc lekow przeciwbolowych oprocz nospy jest zabroniona od 3 trymestru..
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() cerozee
|
|
|
|
#4098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIC nie działa lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
-Wonderful Dream - Melanie Thornton (piosenka świąteczna Coca-Coli )-Pada śnieg - Edyta Górniak & Krzysztof Antkowiak -Something about Christmas time - Bryan Adams -Mistletoe and Wine - Cliff Richard -San Damiano - Sal Solo (to w sumie chyba nie jest świąteczna piosenka, ale mi się zawsze ze świętami kojarzyła )-Ten zimowy czas - Roan -Please come home for Christmas - Bon Jovi -Driving home for Christmas - Chris Rea Tyle bez zastanawiania
|
||||
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Cierpię na ból głowy i ból istnienia
|
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka mi go pokazała wczoraj ![]() piona, ja też Czeeeeeeeeeeść
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
miłego dnia
|
|
|
|
#4103 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry, dopiero wstałam
![]() Cytat:
W Bonarce bywam jakoś raz na pół roku, jak mamy dużo czasu i jedziemy samochodem. Cytat:
Cytat:
To jest fajne w małych miejscowościach, że zawsze jak pójdziesz do knajpy w sobotę, to spotkasz znajomych ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Świniak mnie obudził o 6 rano bo wziął się za jedzenie suchara Po co ja mam spać skoro on już nie śpi?
|
|
|
|
#4105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w DDTVN byla Ania z Tap Madl gotowalai popierdzielam w Angry Birds ![]() czesc i milego dnia
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Smerf
Co tam?
|
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
nic ciekawego, próbuje opanować swoje uczucia, dogadałam tż, powinnam iść na siłownię, ale mi się nie chce
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że CI ciężko ale spróbuj to opanować i daj mu jeszcze trochę czasu...może do końca roku? a jak nic się nie zmieni to z nim porozmawiaj szczerze i wyjaśniej czego oczekujesz...bądź dzielna! My, czekające na pierścionki w szufladzie, musimy się trzymać razem! ![]() Też powinnam iść na siłownię, nie byłam w piątek i sobotę, karnet mam ważny do piątku i chciałam teraz chodzić codziennie, ale dziś jakoś nie mogę się zmobilizować
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że ktoś się zaręcza przed Tobą to nie powód, żeby tak się dręczyć- chociaż na pewno jest Ci przykro. Sama napisałaś, że chłopak koleżanki oświadczając się jej chciał min. ,,udowodnić", że zrobi to przed Twoim tżtem. Dla mnie w takim razie jest po prostu niepoważny, skoro ze swoich zaręczyn zrobił wyścigi. On wie o co tak naprawdę w zaręczynach chodzi czy to tylko męska rywalizacja? ![]() Jesteś cudowną kobietką i w końcu i Ty się doczekasz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

i dodaję tak jak za pierwszym razem że w chorobie trzeba się wyleżeć i że mogę jej dawać notatki, uderzam raczej w ton że jest biedna, chora, pokrzywdzona a nie że nas krzywdzi. Ona nic, tylko "o, zaraziłaś się ? Szkoda..."
--- bo u mnie pierogi leniwe to chyba to samo co kluski leniwe-bo właśnie mają ser. kopytka to kopytka z samych ziemniaków, a ruskie to ziemniaki z serem z przyprawami.
Trzymaj się i nie daj się! Faceci som gópi!!!

bardzo się cieszę, że wyszłam z domu, naprawdę wyluzowałam i dobrze się czuję
. kawe próbowałam i nie wiem czemu zostawia na moim ciele okropny zapach. nie kawowy, tylko taki ble. nawet po umyciu się. biedronkę mam daleko, a na the body shop mi raczej szkoda kasy
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)