|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - jesienna odsłona!
Torcik niczego se, jakem tortów niejadająca, po składzie oraz widoku skubnęła
. Ale, rozumiem - szans już ni ma![]() ![]() to se mchnę niedzielnie a głowa mnie znów boli (codziennie rano ostatnio , niepokoi mię to)królowa womity kole łoża mi zostawiła (pardon). kłak siwy wyszedł - trza zamalować. palce od stukania w klawiaturę bolą bom musiała wczoraj bardzo krótko przystrzyc pazury ![]() dzień jak co dzień ![]() znów marudzę? ![]() Kasiu-San - bym Cię tez oblukała, nawet bez ciasta , wszyćko przed nami
|
|
#3512 |
|
rude jest piękne:)
|
czeeee
Kasio-san ale torcik chetnie kawałek i to solidny bym se zjadła ![]() Miś w kwesti śpiewania sie wypowiem ![]() ja tam z tych spiewajacych i to chetnie
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-11-20 o 08:59 |
|
|
|
#3513 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Zuziaku słodki dobrze, że jesteś, teraz i fokle - tak Ci rzeknę Ja bym pośpiewała chętnie, ale cusz - warunki nie pozwalają ![]() I mię do wku ... niemiłosiernie. Bo to jest tak - ślepam jak krecik (-4,75), ale - załoze se soczewki czy binokle i jest sehr gut. A jak nie założę to gęba piękna, ani zmarch, ani inszych rozkoszy ![]() Ale na braki w spiewaniu - nie ma protezy . I żebym nie słyszała jak fałszuje, to bym se choć w domu sama śpiewała. Ale nie, los okrutny mnie wyposażył w miłość do muzyki i znakomite wyczucie/słyszenie kiepskiego grania i śpiewania
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
oj, takiego to torta to bym pojadła, duuuużo bym pojadła
|
|
|
|
#3516 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc wewontkowicze
Mnie slonik nadepnal delikatniusio na uszko i ostatni raz zaspiewalam w w II kasie podstawowki Cytat:
Wrzuc koniecznie Cytat:
Kaś, torta jeszcze ladniejsza niz opisywalas i teraz mam zagwostke, jaki i gdzie kupic mojemu Unemu. Edytowane przez Contax Czas edycji: 2011-11-20 o 10:00 |
||
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
Kasiula, a skund ten tort? Marcepan, mniami ![]() U mnie mistrzem w tortach jest moja mama. Jej orzechowy to jest mistrzostwo świata! A drugie miejsce zajmują torty czekoladowe z Batidy ![]() Trzecie z bitą śmietaną z wrocławskiej Filipinki. Boziu, pojadłabym! ![]() Na razie mam dietę Malysza Jedyne co mi wchodzi i zostaje to bułka pszenna i banan
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2011-11-20 o 10:24 |
|
|
|
#3519 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
a co do słodkości, znacie taki wynalazek jak crumble?
![]() ja w wersji jabłkowej mogłabym wsuwać tonami , Mum moja mnie tym pasie jak przyjeżdżam.tu przykład: http://mojewypieki.blox.pl/2008/01/C...abarbarem.html Ważny jest przepis na kruszonkę. Bo owoce bierzemy jakie lubimy i jakie są . Dosmaczamy je też jak lubimy np. cukier demerera lub muscavado, cynamon, wanilia, etc.(chyba się zaśliniłam )
|
|
#3520 |
|
|
Miś ja robie crumble z jablkami ,sliwkami
![]() ale teraz kończe ze slodyczami ,mniej wypieków ,potrafiłam z 3-4 w tygodniu robic beze ![]() Skladaczkowa ales pojechala z tortami od rańca ,jak se tak poczytam ,poczytam to tak jakbym pojadła i mam dość
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Magdus odpowiem za Kaś
ze Slodki ... Slony ![]() Cytat:
Zawsze polowke mrozilismy i pozniej podjaladlismy jak lody lekko zmrozowny Cytat:
zreszta ich cytrynowy sernik, szarlota i keks tez sa niegorsze Zaraz zaslinie sie na smierc
|
||
|
|
|
#3522 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
ano, śliwkowy też byłby dobry - to jedyne ciasta, które zjem zawsze - szarlotki/szarlotkopodobne i ze sliwkami. Warunek - więcej ww. owoców niż ciasta właściwego , dlatego crumble to mój przebój---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- i bezy też lubię, mniaaam, tylko musza być bardzo "mokre" w środku, takie ciągutowate ...o matko! jeeeeść!
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam.
W końcu Kaśka to fanka MG ![]() A sposób z mrożeniem tortu i jedzeniem "jak lody" znam. Ten "mój" orzechowy tez sie do tego nadaje. I bezy tez lubie, ale nie ciągnące. I najlpiej pokruszone, z bitą i malinami ![]() Czuję się z tym jedzieniem jak erotoman gawędziarz
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2011-11-20 o 12:01 |
|
|
|
#3524 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Aleście smaka narobiły od poranka - a nawet i od wczora,z wieczora
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
|
Cytat:
pdbijesz sobie ![]() nie moge pisac bo zuzke trzymam.. mam słuzbie wczoraj i dzis ,aga w koncu dzis konczy kurs
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-11-20 o 12:17 |
|
|
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bym zjadła takiego torcika ![]() A mi sie wlasny ojciec kazał wczoraj zacząć dietować, zdrajca jeden Bo podobno znowu mnie przybyło ![]() No to od dzis zero makaronu, pieczywa i slodyczy .... Cytat:
![]() Na muzyce, wszyscy coś tam śpiewali a mi wolno było recytować tekst ![]() No i jeszce taki jeden chlopak recytowal. Dwoje nas takich zdolnych bylo
|
||
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze mialam jeden epizod muzyczny |
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3531 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja śpiewałam w chórze szkolnym
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie śpiewam. Rodzina nie pozwala. Słuch to nawet mam, gorzej z emisją głosu. Też wyprodukowałam wczoraj ciacho, z jabłkami i orzechami, ale całe poszło w jeden wieczór, więc nie mam co wkleić. Rozpędziłam się. Dwa tygodnie temu pierwszy w moim życiu sernik, a teraz pierwsza szarlotka. Nie lubię ani sernika, ani szarlotki, ale samo pieczenie sprawia mi dziką satysfakcję. A w ogóle, to miałam wczoraj bardzo romantyczną randkę. Ja przetykałam wannę, a Un naprawiał kibel. Obie czynności zakończone sukcesem
|
|
|
|
#3533 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
ja jestem fanką wszystkiego, co jest robione z prawdziwych składników a nie chemii o smaku pojadłam grzanek z nowiutkiego tostera jeszcze muszę rozpakować mikrofalę
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś a znasz cukiernię Lukullus?
Jakie oni maja pyszności ![]() I właśnie takie naturalne sa, na maśle i w ogóle och i ach. Kocham ich ciacha ![]() http://www.cukiernia-lukullus.pl/index1.html Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2011-11-20 o 13:22 |
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Wstydzam sie ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Magda, a ktore ciacha polecasz ? ja cos od nich mialam, ale dawno temu. |
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciastko kajmajkowe, babeczke czekoladowa z armaniakiem... w srodku ten armaniak z czekolada płynie ![]() Te chyba moje najulubiensze. Na tej stronie nie ma wszystkich ciach. Straszne było jak ich miałam na wyciągniecie ręki na Sadybie. Dobrze, ze to już przeszlość
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2011-11-20 o 13:39 |
|
|
|
|
#3537 |
|
Piers do przodu
|
Ja bym się dała pokroić za pączki z różą z Lukullusa
ale oko cieszy i ich tort porzeczkowy z opisu i foty
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-11-20 o 13:41 |
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
No, pychota!
Idę stąd. Pa! ![]() / Contaxia, a na słono to takie paluchy francuskie z serem plesniowym pycha sa
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2011-11-20 o 13:42 |
|
|
|
#3540 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

. Ale, rozumiem - szans już ni ma
, niepokoi mię to)

, wszyćko przed nami

był przepyszny i mimo ogólnego "przeżarcia" zniknął w try miga 

)

ze Slodki ... Slony 

pojadłam grzanek z nowiutkiego tostera
z opisu i foty