![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Co się dzieje z tymi facetami....?? :(
Cytat:
![]() A eos 50 ma rację w swoim poście-do pewnego momentu niektóre z Was uwazają sie za rarytas na rynku ( jesli już operujemy językiem ekonomistów).W pewnym momencie przychodzi "magiczna chwila" i zauważacie że wasza wartośc rynkowa maleje.Większośc z Was sama gorączkowo rozgląda się za kupcem ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=B5b1...KLsAVwjiVXwdKu https://www.youtube.com/watch?v=swNL...KLsAVwjiVXwdKu https://www.youtube.com/watch?v=9COT...KLsAVwjiVXwdKu Edytowane przez iceland1 Czas edycji: 2011-11-18 o 23:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z drugiej strony-czasami to przykre widziec jak kobieta nie mająca nikogo,która jest "prima sort" i ma cechy produktu z " exclusiv line" sieci Marks&Spencer staje się-pod wpływem wielu czynników ( biologia...i biologia...i biologia) niczym produkt z jakiegos taniego dyskontu.I nie chodzi tu o to że "data produkcji "staje się zbyt odległa czy "termin przydatności do spożycia" też mija,ale o to że kobieta obniża swoje wymagania względem ewentualnego partnera ,byleby mieć swojego "misia" i rodzinę. A zwrotu poniesionych kosztów-podobnie jak save'ów - w zyciu po prostu nie ma ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=B5b1...KLsAVwjiVXwdKu https://www.youtube.com/watch?v=swNL...KLsAVwjiVXwdKu https://www.youtube.com/watch?v=9COT...KLsAVwjiVXwdKu Edytowane przez iceland1 Czas edycji: 2011-11-19 o 00:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
A ja znam facetów, którzy uważają się za najlepszy sort, a wyglądają i zachowują się jak trolle. Kobiety w przebraniach?
![]() Edytowane przez Nuova Czas edycji: 2011-11-19 o 00:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() ♥ na wizażu od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2016-08-25 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | ||||
BAN stały
|
Wybrakowany towar też może mieć bardzo atrakcyjną cenę.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się po prostu wydaje, że kobiety są bardziej skłonne do masochizmu niż faceci. Nawet jak "widziały gały co brały" to i tak taka jedna z drugą idą w zaparte i zaczyna się ostra jazda. Ja mam dziesiątki zajefajnych kolegów i NIGDY ale to nigdy nie widziałem aby jakiś chciał zmienić dziewczynę, albo żeby był jeleniem czy jakimś innym naiwnym co ślepo wierzy, że "niunia się zmieni". Jak to się mówi "nic na siłę" ![]() Kobiety gubi to, że mają program "samarytanki", psychologa, Matki Teresy i stosują go tam gdzie NIE TRZEBA. Owszem empatia jest ważna ale kurcze co innego tolerować buraka, chama prostaka, który traktuje jak przedmiot (niunia wierzy naiwnie, że on się zmieni! BŁĄD) a co innego jak ukochany (co naprawdę okazuje jej szacunek, kocha ją, dba o nią itp.) miał wypadek i ona się nim zajmuje (POZYTYW!). Oczywiście to przykład tylko, który mówi sam za siebie, że logika u niektórych kobiet jest pokrętna lub wcale jej nie ma. I potem jeszcze te narzekania, że dupek nie docenił... no kurcze nie wymagajcie od dupków czegoś czego oni nie mają... ba i żadna siła im tego nie da. Wszelkie narzekania kobiet na facetów TYCZY się dupków i ich krzywd wobec nich. Owszem my prawdziwi i normalni faceci FAKT NARZEKAMY ale narzekamy nie to, że jakaś skrzywdziła tylko na te które swoją UWAGĘ, CZAS, UCZUCIE lokują tam gdzie nie trzeba oo! Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-11-19 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
normalnyFacet - no właśnie, to się tyczy niektórych kobiet
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-11-19 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() ♥ na wizażu od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2016-08-25 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem po co panowie sie tak nerwują,że tak ich surowo oceniamy
![]() Przecież już sam tytuł wątku traktuje o mężczyznach a i użytkowniczek więcej niż użytkowników ![]() Nie od dzis wiadomo,ze i wśród kobiet i mężczyzn trafiają się szuje - to oczywiste. Jak już pisałam tez znam niewiele kobiet, którymi chciałabym stworzyć wiązek będąc facetem. Mężczyzn fajnych też nie za wielu ![]() Wszystko zależy od środowiska. Kiedy byłam młoda i głupia ![]() ![]() ![]() Na sczęście metodą obserwacji innych par zauważyłam,ze wcale tak nie jest ![]() ![]() Świetnych, wartościowych ludzi jest mnóstwo tyle,że trzeba ich szukać w odpowiednich miejscach. A Ci ludzie najczęściej trzymają się z równie wartościowymi i tak powoli po nitce do kłębka ![]() ![]()
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-11-19 o 13:21 Powód: okruchy pod klawiaturą:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z kolei Ty deskredytujesz wypowiedzi nas-facetów-komentując ironicznie "nagadałes się biedaku",nazywając nasze wypowiedzi "głupotami" czy sugerując .że skoro uważamy Was kobiety za be i zakałę rodu ludzkiego ( co jest absolutną nieprawdą) -powinnismy zostac gejami.Powtarzam- zorientuj się co słowo"forum dyskusyjne"oznacza,bo najzwyczjniej w swiecie jesteś niemiła i pisząc "Ja tam nie czepiam się ani kobiet, ani facetów" mijasz się z prawdą. Oczywiscie mozesz moją wypowiedz mieć głeboko w czterech literkach-bo jestem anonimową dla Ciebie osobą.ale zauważ że to działa w obie strony ![]() By the way pozwólcie mi na offtop do moderatorów Wizażu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=m78l2...eature=related |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
A ja tak tylko mimochodem, do tych wszystkich samców alfa, którzy podbudowują sobie ego czytając i udzielając się na kobiecym forum...
"tĄ różnicĘ", panowie eksperci! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |||||||
BAN stały
|
Kłamiesz.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
mój tż uważa, że facet jest łowcą i zasada jest taka, że im bardziej musi się postarać, tym bardziej mu zależy.
moja przyjaciółka ma ten sam problem, co Ty. jest wykształcona, ma własne mieszkanie, świetnie zarabia, jest bardzo ładna, jest super przesympatyczna, kochana i najlepsza i jest sama. problem, że ona też chce stabilizacji i obawiam się, że to musi być napisane na czole, bo faceci unikają takich dziewczyn. ja też miałam podobny problem,że długo nie mogłam nikogo sobie znaleźć i pomyślałam, że zostanę starą panną. bo prawda jest taka, że kobiet jest więcej niż facetów i oni mają w PL bardzo komfortową sytuację. w Holandii jest odwrotnie, tam jest za mało kobiet i dlatego lubią Polki. coraz więcej dziewczyn z PL wychodzi za mąż za obcokrajowców, bo nie wystarczy dla nas facetów. także nie dziw się, oni mogą przebierać jak w ulęgałkach. ja weszłam w dobry związek, choć już jestem po ślubie i mam dziecko, dopiero wtedy jak skupiłam się na sobie. zaczęłam o siebie mega dbać, schudłam chyba z 20 kg, bo stwierdziłam no wóz albo przewóz. muszę coś zrobić. wyglądałam naprawdę super i czułam się super. i Tobie też tak radzę. sukces polega na tym, żeby uśmiechać się do każdego po drodze, do sprzedawcy marchewki, do każdego. kiedy wyglądasz dobrze, bije od Ciebie pozytywna energia, bo wierzysz w siebie i ludzie, w sensie faceci lgną do takich kobiet. przynajmniej do mnie lgnęli. dlatego polecam. najwidoczniej potrzebujesz zmiany fryzury, ubrań, podejścia do życia, może figury. ja chodziłam na siłownię codziennie. im będziesz bardziej pewna siebie, tym facet będzie bardziej niepewny swojego statusu w związku, a to ich kręci. mój tż, jak tylko postawiłam mu ultimatum, czy nadal spotykamy się z wolnej stopy, bez zobowiązań, czy robimy coś więcej, zbladł, jak dowiedział się, że mam innego chłopaka na oku. i faktycznie tak było. pies ogrodnika. a ja właśnie szukałam męża, jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało. także im więcej znajomości naraz tym lepiej. smsy wieczorne kręcą niesamowicie, a on koniecznie chce wiedzieć kto to. u mnie to wszystko zlepiło się do kupy i mój tż bardzo spieszył się ze ślubem i z zaręczynami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-11-20 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I owszem może facet jest łowcą ALE ja bardziej cieszyłbym się ze złapania tego króliczka niż wiecznie go łapać i nie złapać. Bo nie wiem jak ludzi może to kręcić te "łapanie". W ogóle jakoś stereotypy obalam i mi się nie podobają. Od kobiet oczekuje wzajemności i tyle. ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-11-20 o 13:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() ♥ na wizażu od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2016-08-25 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Eos50 mnie zawsze ubawi
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nuova Czas edycji: 2011-11-20 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci mają tak samo. Czy się mylę? PS a jesli chodzi o brak starań po zdobyciu partnera - Wy przestajecie kwiaty przynosić, my zaczynamy w wałkach sypiać ![]()
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-11-21 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() ♥ na wizażu od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2016-08-25 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.