|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Ja osobiście w tym momencie preferuje tylko ziemniaki nowe z cebulką i z kefirem.. nic wiecej mi do szczęścia nie potrzeba i nic mi się po nich nie robi ![]() Cytat:
Cytat:
straszne nie.. łączę się w bólu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też mi wszystko w pewnym momencie "stanęło" i ćwiczenia pomogły "ruszyć" mi z miejsca linki się zmieniają
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-11-20 o 16:03 |
|||||
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się, czy po całym TF nie zrobić Insanity, chociaż chłopak zapowiedział mi, że od wiosny zaczynamy biegać ![]() Wczoraj świetnie mi zrobił Stretch 40
|
|
#4293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na dworze zerowe temperatury, a my rozgrzane i pewnie na wpół rozebrane i ten intensywny wysiłek, przy którym pocą się nam nawet tyłki hmmm... Przeziębienie jak w banku Co do biegaczy, to inna bajka, oni zazwyczaj nie lecą spritnem, tylko umiarkowanym tempem, poza tym nie robią tego w krótkim rękawku. No ale jak ktoś chce, to proszę bardzo ja już zmądrzałam.. Jutro zaczynam 3 tydz. TF, nawet szybko leci. Pewnie się nie obejrzę, a będę kończyła program, oby z wynikami
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam za offtop, ale Kalija, świetny avatar
|
#4295 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do linku - wejdz na chomika i wstukaj turbo fire. Cytat:
![]() Co do linku - wejdz na chomika i wstukaj turbo fire. Dzięki, postarałam się Właśnie skończyłam program na niedzielę 2 tygodnia i mogę śmiało powitać się w 3 tygodniu TF ![]() Była gdzieś tu mowa o ekspanderze. Ja kupiłam na all, niestety mam za krótką gumę i nie mogę wykonywać poprawnie wszystkich ćwiczeń. Wtedy ratują mnie hantelki.
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". H. Jackson Brown Jr Edytowane przez kalija Czas edycji: 2011-11-21 o 08:53 |
|||
|
|
|
#4296 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4297 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie umiem takich tabelek robić ![]() Cytat:
Są jasne zasady ile można obniżyć aby było to zdrowe zrzucanie i przyniosło efekty. A skoro dodatkowo wcześniej też miałaś nieprzemyślane odchudzanie to sobie takim działaniem tylko dodatkowo zaszkodziłaś. Sorki, ale chcesz coś zrzucić to musisz się stosować do pewnych zasad. Jeżeli chcesz się pozbyć długotrwale nadmiaru ciała to musisz sie nastawić na to, że to potrwa. Obniżanie kalorii wg własnego widzimisie, bo tak będzie szybciej nic nie da. Tak samo jak stosowanie restrykcyjnych diet. No chyba, że jedyne na czym Tobie zależy to szybka utrata kg i jednoczesna utrata zdrowia, ale to wtedy raczej poparcia na tym forum nie znajdziesz, tu propaguje się przemyślane i zdrowe dochodzenie do właściwej sylwetki.
|
|
|
#4298 |
|
BAN stały
|
Zrobiłam pierwszy dzień Turbo Fire, tylko nie wiem czy dobrze. Bo potem dopiero zajrzałam w rospiskę i okazało się, że zrobiłam 1 serię za dużo.
W tej rospisce 1 dzień jest - fire 30 class i stretch 10 class. A ja z filmików na chomikuj zrobiłam: tone 30 class (10 minut) i stretch 40 class (nigdzie nie ma stretch 10 class ) - 10 minut. No ale ważne w sumie, że coś poćwiczyłam a nie na dupie siedziałam . Wciągające te ćwiczenia są i czuję się szczęśliwsza.
Edytowane przez Dosiaczek 7 Czas edycji: 2011-11-20 o 20:43 |
|
|
|
#4299 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro w rozpisce masz fire 30 i stretch 10 to znaczy, że robisz cały 30 minutowy filmik fire 30, a potem cały 10 minutowy filmik stretch 10.
Nie zamieniasz sobie na tone 30 i stretch 40, czy jakkolwiek inaczej. Tu nie ma żadnych serii. Po prostu robisz dokładnie ten filmik, który masz w rozpisce. Po to masz ten plan żeby się go trzymać i nie zastanawiać się co masz robić. Po prostu patrzysz co masz na dany dzień i robisz dokładnie takie filmiki jak tam masz i w całości. A stretch 10 na pewno tam gdzieś jest
|
|
#4300 |
|
Raczkowanie
|
Ja to mam razem z hit 20 class
Może też tak masz ![]() Dziś rozpoczęłam 3 tydzień TF ... i po 2 tygodniach ubyło mi półtora kg z większych ubytków centymetrowych, to w udzie ubyło 2 cm, i w talii 1 cm
|
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale naoglądałam się też filmików na YT i kusi zmierzenie się z tym wyzwaniem Zobaczymy, czy efekty po TF mnie zadowolą, bo w sumie teraz są bardziej wizualne, niż cm, czy kg(albo źle się mierzę )
|
|
#4302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4303 |
|
BAN stały
|
Tylko że, żeby mieć wszystkie 13 filmików to bym musiała ściągnąć je a nie umiem, chociaż ściągnęłam sobie taki chomikowy program box czy coś takiego z chomikiem. No to trudno.
|
|
|
|
#4304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale może już Ci sie transfer skończył Ja w takiej sytuacji przelewem doładowałam konto na 2 GB i ściągnęłam wszystkie filmiki jest tez opcja SMS
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Rozeznanie
|
Helloo, właśnie godzinkę temu wróciłam z Poznania... chce mi się już spaać, w dodatku miałam jednodniowe dolegliwości brzuszkowe, nie wiem chyba jakiś wirusy w powietrzu, wiele osób narzekało, a tu Fire45 class na mnie czeka...ale chyba zrobię go jutro od razu z rana
Zaraz się kładęTe weekendy mam tak obładowane, RESTUJĘ w sobotę, nie wiem co zrobić z niedzielą ![]() Pozdrawiam Was, do jutra! |
|
|
|
#4306 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Ale mnie tu daawno nie było! miałam dłuugą przerwę od TF, przyznam, ze poprzez własne lenistwo ![]() ale zaczęłam od soboty znowu, trzymajcie kciuki! Idę ćwiczyć, bo mam dzisiaj z rana czas!
|
|
|
|
#4307 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do ważenia - jak będę wyglądać w lustrze rewelacyjnie, to też nie będę się już ważyć póki co raz na tydzień mi nie zaszkodzi Cytat:
Cytat:
Ja mam dokładnie na odwrót po tych 2 tyg: talia - 2, udko -1 ![]() Cytat:
doładuj (kup) sobie transfer i kliknij "pobierz folder" turbo fire i jużCytat:
jak to mawia mja babcia ![]() Trzymamy kciuki!!
|
|
#4308 |
|
Zadomowienie
|
Ja swojego cały czas namawiam, ale twardo mi odmawia. Już nie wiem czym go skusić. Uważa, że TF jest zbyt babskie, no i że się nie nauczy układów.
Melduję, a temu Tygrysu melduję zwłaszcza, że nadal nie jadłam żadnego fasta fuda I schudłam pół kilo Już jestem za wagą, którą sobie wymyśliłam, że chcę mieć, ale kontrolne portki nadal ciasnawe, więc ćwiczę. (wiadomo, że jak kontrolne portki będą ok to nadal będę ćwiczyć, ale wtedy nie w celu schuścia, nie?) Co ja sobie wczoraj zafundowałam! Strasznie byłam na siebie zła Miałam robić fire 60 i abs 10. I zrobiłam, ale połowę przestałam w miejscu.
|
|
#4309 |
|
Rozeznanie
|
kalija Dzisiaj jest już w porządku, wyspałam się, z rana zrobiłam wczorajsze ćwiczenia. Wieczorkiem też będzie trening
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
No wiesz... spada bo jest strasznie grube
No to widzę, że odwrotnie nas to TF "pomniejsza"
|
|
|
|
#4311 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twój chłopak dotrzymuje słowa jeśli chodzi o takie postanowienia? Bo mój tak średnio.. Cytat:
![]() też ze sobą walczyłam i rozumie Twój ból..Gratuluje 3 tygodnia ![]() Cytat:
i nie napuchł
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-11-21 o 18:59 |
|||
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam też teraz ćwiczy(jakieś tam swoje wygibusy Jak znów będzie ciepło, zaczniemy biegać
|
|
#4313 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To brawo dla Ciebie za ten brak fastów Aż jestem z Ciebie dumna ![]() A co do sosiku czosnkowego, ja też czasem tak miewam, że coś zjem, niby odczekam, a mimo wszystko potem tak mi leży na żołądku ... straszne uczucie Więc to nie wina sosiku, że był zły, tylko po prostu lepiej unikaj go przed ćwiczeniami, bo widocznie jest zbyt intensywny. Już lepiej po treningu do czegoś go sobie weź jak chcesz ![]() Cytat:
|
|
|
#4314 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() szkoda Ci zainwestować parę groszy? To i tak mniej niz jakbyś miała zapłacić za oryginał.. A zresztą jak mają się te pieniądze do tego co potem dzięki temu zdobędziesz? A zreszta nie wiem czy jest sens Cię namawiać skoro juz odpuszczasz zanim jeszcze jesteś na starcie..Cytat:
![]() Trzymamy ![]() ciebie też już nie lubię
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-11-21 o 19:09 |
|||||
|
|
|
#4315 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Aby pobrać folder jednym kliknięciem, musisz mieć uruchomiony program ChomikBox. ChomikBox to sympatyczny, animowany chomik na Twój pulpit - program wysyłający i pobierający pliki. Pomimo, że ChomikBox już pobrałam. transfer nie wiem jaki pobrać bo nigdzie nie jest napisane. |
|
|
|
|
#4316 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję kolejnego dnia bez fasta i nowych spadczeków dzięki temuJeśli chodzi o Twoje jedzonko z sosem czosnkowym (ja też lobię mieć coś w żołądku) i własnie raz zjadłam sobie rybę.. myślałam że zdechnę.. było mi tak straszliwie niedobrze że myślałam że oszaleje i po sosie czosnkowym mam tak samo tylko że po rybce nawet po 2 h nie mogę ćwiczyć.. nie da rady wymiotować mi się chce i w ogóle cuda Cytat:
zazdroszcze Ci tego biegania też bym chciała sama jakoś nie mogę.. trochę się boję w nocy tyle sie dzieje a ja mam jeszcze "takie szczęście" Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ogromnie ciekawa jestem co mi da CE.. Szkoda że tak mało osób ćwiczy albo udziela się na tamtym forum.. Cytat:
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej ćwiczę dzielnie
Jak zaczął się hitowy miesiąc, to polubiłam TF jeszcze bardziej. Dziś mam fire 55, zaraz zabieram się za ćwiczenia.Miałam już wcześniej to zrobić, ale zapomniałam. Chciałabym zaprosić Was do zajrzenia na mojego bloga. Założyłam niedawno, może kogoś zainteresuje KLIK |
|
|
|
#4318 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4319 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ależ nie przepraszaj, ja po prostu tylko Wam zazdroszczę, że macie tych swoich TŻ I czasem mi się po prostu tak dziwnie robi jak czytam relacje innych z ich TŻ, i myślę sobie, że mi tego wszystkiego brakuje.Ja na razie odstawiam w takim większym wymiarze CE, bo ta faza Lean ma długie i ciężkie treningi i brakuje mi trochę czasu i siły. Poza tym potrzebuję większe ciężarki, a jeszcze ich nie mam. Dodatkowo chyba zwiększę ilość godzin na stażu, więc tym bardziej czasu będzie mniej. Ćwicz ćwicz, trzymam kciuki za wytrwałość
|
|
|
#4320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
daj sobie link do "podpisu" jak Tygrysek
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

CE