|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: REAKTYWACJA wątku malej-czarnej :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kisiel malinowy 2/3, melonowy piling do ciala erisu? Zapach olejku Nivei mnie też nie odpowiada, niestety.
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
6. Rimmel Colour Fun- lakier ciemny róż orientalny (prawie nowy) 7. Joko Virtual Look- lakier Ciemny bordo, perłowy (zużycie 20%) |
|
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
36. Guerlain - podkład Divinora Silky-Smooth Foundation Fluid, Semi-Matt SPF 12 - kolor 230 Rose Naturel - dość jasny beżyk.
Używany, zostało go nieco ponad połowa. bardzo interesuje mnie ten podklad, bardzo mocno
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
68. ORIFLAME - zestaw apetycznych kosmetyków do ciała z limitowanej zimowej serii: balsam wiśniowo-migdałowy 250ml oraz żel pomarańczowo-goździkowy 250ml. Mrrr... Całość użyta 1 raz. Ważne do 2008 roku.
6. Hugo Boss 'Woman' (ten w białym kartoniku) - z 50 ml została połowa, w100% oryginał, wymianiony tu, na forum, z magdziaS. 20. Avon - gruba srebrna kredka do oczu Mirror Shine - może nie tyle srebrna, co rozświetlająca na srebrno. Nowa 23. CHANEL lakier do paznokci Le Vernis Nail Colour. Pełnowymiarowy, 13ml, użyty 2 razy. Kolor: 73 Violette (brudny róż, dość naturalny, wpada lekko w fiołek, ŚLICZNY!). znajdziesz cos u mnie za te rzeczy albo ktoras z nich? |
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tez do wymiany Provocative Interlude E.Arden (ten z koronka na flakonie) Z zapachow, ktore wymieniasz przewazaja slodkie, kobiece. Interlude taki jest. (mnie przypomina chwilami Magnetism Escady pomieszany z Hypnose Lancome) |
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
chcialabym za te dwie rzeczy:
60. CHANEL Precision mleczko do demakijażu twarzy i oczu Lait Tendre. Nowe, oryginalne, nieużywane, 4ml. 63. Estee Lauder Clean Finish - oczyszczający tonik do cery normalnej i suchej. Nowy, nieużywany, 30ml. 64. Estee Lauder Verite For Sensitive Skin - LightLotion Cleanser - deliktane mleczko oczyszczające do wrażliwej cery. Nowe, nieużywane, 15ml. 74. Guerlain - Issima Body Secret Supreme Body Lotion - replenishing hydration. 30ml, jeden raz maźnięty na ręce. |
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nie mam aparatu... W necie tez nie umiem ustalic zdjecia. Sa to: Rimmel Colour Fun nr 64, kolor kojarzy mi się z "japonskimi" rozowymi ciuszkami, dosc ciemny, jakby fuksjowy roz. Joko Virtual Color nr 17, bardzo ciemny bordo, wpadajacy w braz perlowy, z malutkimi drobinkami.
Nie wiem czy to cos pomoze, mam nadzieje ze tak Pozdrawiam
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
hej ,może znalazłabyś coś u mnie za jakiś tusz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156329
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
mam cienie sypkie Gosh w kolorze fiolkowym z brokatem, iskrzacy pomarańcz, miedziano-brąz, sypkie Kryolanu nowe róż opalizujący na złoto i beż iskrzący, Estee Lauder eyelinier śliwkowy.
EDP Ultraviolet PR z poj.50ml pozostało ok.40% oraz balsam pudrowy perfumowany Ultraviolet z poj.pierwotnej 50ml pozostało ok.40%, olejek perfumowany Cacharel Gloria ok.75% z 30ml, Armani Emporio she EDP z 50ml pozostało ok.50-60% nie widać Interesuje mnie Guerlain Diviniora semi mat nr 230
|
|
#54 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest to złote, klasyczne, tak? |
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Hej, pisałam u ciebie w poprzednim wątku
![]() Podobają ci się u mnie miniatury, tak? U ciebie mi się podobają :34. Guerlain baza rozświetlająca Meteorites kolor Parme Lunaire. Daje fioletowawą poświatę, ładnie ożywia zmęczoną cerę i kryje cienie pod oczami. Kupiona jakiś czas temu na Allegro, ale oryginalna. Mam jeszcze kartonik. Z pierwotnej ilości zostało ok. 1/3. Baaaardzo pomału się zużywa. 65. GreenLand - masełko do ciała o apetycznym zapachu jabłek. 150ml, zostało ok. 100ml. |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
mala -czarna pasuje mi wymianka na Emporio She zlote, nad druga propozycją się zastanawiam ( gdyby byly zdjęcia kolorówki
)Możesz wkleić zdjęcia albo podeslać na maila
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Załączam zdjęcie z sieci. Być może trochę rozjaśni sytuację
W rzeczywistości kolory są nieco mniej nasycone, nie tak intensywne.
|
#60 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.