|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Diamenciora na sznurku?
http://allegro.pl/komplet-diamond-pr...925941006.html |
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, co tam?
|
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż też trzeba poczytać uważnie czy te tańsze nie powodują spięcia w laptopach u innych ludzihej, najuś jak to co, przecież się zaręczyłaś
|
|
|
|
|
#4234 |
|
Wtajemniczenie
|
Smerf i dobrze mu powiedziałaś
![]() Capri najpierw wino, teraz wódka, oj koleżanko to se pobełkoczemy po pijocku ![]() Zwies świetna biżuteria Kojarzy mi sie z dachami cerkwi a diadem do stylizacji na Najkę, coby pluła brokatem? Karola jedna kropelka w kielichu alu za dużo Każda z nas czasem wybucha, będzie dobrze A jak mu się należało, to dobrze że nakrzyczałas, niech nie ma za słodko:PMed uwielbiam Cię To, ze ma pierścionek to wręcz przeciwnie - taka zmyła, zebysmy sobie pomyslały "aha to juz niedługo, teraz muszę być piękna, pachnąca i gotowa w każdej sytuacji!' a on: 'haha ale ją wykiwam, a potem zrobię jej brzydką fotkę jak będzie się na mnie darła i wrzucę na kwejka, albo na demoty i z rzutu wpadnę na główną' ja chcę od TŻta na święta łyżwy ![]() Najka hej jak po urodzinach? czekamy na oszałamiające wieśći
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-20 o 19:38 |
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było zaręczyn
z nowości - kupujemy tv. nie chce mi się, ale cóż robić... |
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa, bede w Polsce w styczniu i jestem wstepnie umowiona z Rain i Pony na mini zlocik w Szczecinie w czwartek, 26 stycznia. Planujesz moze wizyte w Stargardzie w tym czasie?
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Najka
coś Ci nastrój nie dopisuje czy sobie dopowiadam? ![]() Ja mam jakiś bezbarwny wieczór. Czuję, że narasta we mnie jakaś frustracja i wybuchnę niedługo. W sumie dzisiaj już miałam pierwsze grzmoty, heh... Wkurzają mnie wszyscy prawie i najchętniej wyprułabym teraz na tę Maltę, gdybym tylko mogła.
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam mikser za 9.99 z marketu. Kupiony jakieś 3 lata temu. Czekam aż go coś trafi bo mnie wkurza to kupię lepszy choć bez szaleństw. |
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Aleks zgadła
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-11-20 o 19:53 |
|
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedź na maltę do maltańczyka przystojniaka ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- a propos piosenek świątecznych wrzuciłam zazdrośnicowy jibjab w klubie
|
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
kurde szukam jakies kawalerki i ide idę w długą :/ chce się ze mną wyprowadzić to ok nie to bez łaski ile mogę czekac?! musze w koncu coś postanowić.
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może w styczniu albo lutym.. ![]() a do kiedy będziesz w styczniu? bo prędzej uda mi się wyrwac tak by być 27.01 w szczecinie, bo czwartek to taki dyskusyjny mocno ![]() Cytat:
![]() z tym, że my mamy spore telewizory,a nie wiem jakiego Wy szukacie
|
||
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas wszyscy chwalą samsungi... no nic, i tak P. się tym bardziej zajmie, bo się zna lepiej niż ja, ale dobrze zrobić rekonesans, dzięki |
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga capri masz jeszcze wolny pokoj tam u siebie?:P
masz juakies zdjecia jego i koszty? ![]() a moze szukasz czegos innego... np ze mna ;>
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak Wy się zmotywowałyście do diety? bo już normalnie nie wiem co robić
|
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odlatuje 29.01 z Berlina, jesli Rain i Pony by to odpowiadalo to mozemy zlocik przelozyc na piatek albo sobote, chociaz ta sobota to tak na styk bo o 2.30 mam busa z Koszalina do Berlina. Ale piatek 27.01 to jak najbardziej
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczka
co do tv to polecam Samsunga, mam ledowego w sypialni, jest super a w salonie LG, też ok, ale jednak ładniejszy obraz w Samsungu. Ech... nie pojadę do Maltańczyka teraz, za dużo kombinacji, za mało czasu i kasy, nie mam urlopu, tzn. mam jeszcze tydzień chyba do wykorzystania w tym roku, ale hu kers... Do tego magisterka i obrona. Jeszcze jakby tego było mało, to sprawdzaliśmy połączenia lotnicze, no i ja pier... Ryanair nie prowadzi ich do trzeciej dekady marca, a reszta po prostu miażdży... 800 zł za przelot w lutym liniami Air Malta, reszta jeszcze droższa. Christian podpowiedział, ze można by wziąć bilet do np. Mediolanu i stamtąd na Maltę, bo i tak nie ma lotów bezpośrednich teraz. Ale ta opcja wyszła ponad 1100 zł, soł... Jestem dobita, zniechęcona i w ogóle rozgoryczona jakaś. I mam zgagę.Karola, masz rację, też bym na Twoim miejscu ruszyła na inne mieszkanie... I mieszkałabym z Capri!!! ![]() A'propos mieszkania jeszcze... jest opcja, żebym od marca zamieszkała z moją bardzo dobrą koleżanką (co z nią wczoraj byłam) na mieszkaniu jej siostry. Mieszkałyśmy tam już razem na 1. roku studiów. Poza nieporozumieniem, które koniec końców rozwiązałyśmy, mieszkało się super. Mieszkanie ładne, zadbane, 3 pokoje, jeden "mój" byłby znowu mój... Ona tam się przeprowadza w grudniu, bo dostała pracę w Tarnowie, a ja bym w sumie mogła enitajm... I się zastanawiam, bo z kolei to jest w Tarnowie i musiałabym dojeżdżać ok. 30 km do pracy codziennie. W sumie paliwo to nie problem, bo tankuję na firmę. Wstawanie bym też przeżyła, w końcu raz w tygodniu tak wstaję, pracowałam tak już 2 tygodnie pod rząd, tylko nie wiem, co na to mój szef, no i mama... Tzn. mama to się domyślam, ale nie wiem, jak to w pracy rozegrać. Mogłaby koleżanka, która pracuje w Tarnowie, wskoczyć za mnie do DT, tylko wtedy stracę kontakt z bazą, a przy zadaniach, które wykonuję, to jest niemożliwe na dłuższą metę... I nie wiem, co teraz. Muszę to przemyśleć i obgadać w pracy. No i jeszcze raz zapytać mamy, czy nie ma możliwości na mieszkanie nasze.
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-11-20 o 20:50 |
|
|
|
#4249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
ja najchetniej zamieszkałabym ze wszystkimi zazdrosnicami;D ooj takj;D
a capri jest kochana i taka milusia<3
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż dziś trochę nagięłam zasady, ale u babci byłam.
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
antii to na mnie nie działa, potrzebuję czegoś mocnego:///
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie jesteś w lepszym stanie.
A ile masz wzrostu i ile ważysz?
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2011-11-20 o 20:59 |
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
164 i 56, ale to nie ma znaczenia bo już nie mieszcze się w rozmiar M, a moje boki i brzuch rzucają cień
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Waga niby niska, a brzuch wypływa...
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
picz chyba najlepiej nie mieć dostępnych różnych kuszących smakołyków, w sensie w lodówce czy w kuchni
![]() My z M. dzisiaj zaczynamy robic A6W, on to wymyslił. Ciekawe ile wytrzymamy
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za a6w
|
|
|
#4258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż z moich obliczeń wynika, że to będzie mój drugozmianowy tydzień w pracy - będzie trzeba coś zachachmęcić... o ile jeszcze będę tam pracować oczywiście
|
||
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
..... czuję się okropnie, że w tej części tak Was zaniedbałam
![]() ale od ponad tygodnia na nic nie mam czasu.... co chwilę coś się dzieje ![]() na całe szczęście macie do mnie numer jak coś, gdyby się zaręczyny wydarzyły
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Ty taka zabiegana, za dużo czekolady kupiłaś i teraz los się mści na Tobie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

chociaż też trzeba poczytać uważnie czy te tańsze nie powodują spięcia w laptopach u innych ludzi
jak to co, przecież się zaręczyłaś
13.03.2008
Każda z nas czasem wybucha, będzie dobrze

01.08.2013
15.08.2014

co do tv to polecam Samsunga, mam ledowego w sypialni, jest super
za a6w