![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy to był orgazm ?
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
A może jej sie sikać chciało? wtedy też sie zakłada noge na noge hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem mogla.Skoro przez sen mozliwe jest osiagniecie orgazmu poprzez skurcze pochwy i zaciskanie nog to czemu nie w aucie.A miala jakies inne objawy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
jaga :podlizuje się bo odkryłaś jego sekret
![]() Edytowane przez side85 Czas edycji: 2006-11-11 o 07:13 Powód: brak cytatu |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
hehe, dobre
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hehe, przede mna nic nie da sie ukryc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
powracając jednak do tematu "nogi" a nie mojej głupoty, to poprostu widocznie twojej partnerce sprawiało to co robiłeś dużą przyjemność. Orgazmem to to nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie miłe Panie
![]() Jak włączyłem teraz kompika i zobaczyłem ile mam odpowiedzi to prawie doznałem...orgazmu ![]() W dodatku ,wierzcie lub nie , piszę z założonymi nogami !!! Sam się z tego śmieję.Ale teraz uważajcie , bo co Wam powiem to Wam powiem , ale Wam powiem : jestem w szoku.Jakby mi ktoś powidział,że w tym wątku dyskusja zajdzie do P.Beger to ![]() W sumie to ona może mieć orgazm w czasie jazdy , czyli , że na temat. Jadąc traktorem (a ona jeździ takowym ) odczuwa się niemiłosierne wibracje , a stąd już tylko noga na nogę i ...pole to nie droga publiczna , nawet zagrożenia nie ma ![]() Tak myślę , że po całym dniu np. orania swojego poletka to może być w 7 niebie ![]() ...Gdzieś w hotelowym korytarzu krótka chwila Splecione ręce i na plaży oczu błysk Wysłany w biegu krótki list Stokrotka śniegu, dobra myśl To wciąż za mało, moje serce, żeby żyć........która z miłych Pań to jeszcze pamięta....reka do góry...tylko pojedynczo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
ja pamietam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() korzystając z okazji chciałem się troszeczkę podlizać i pozdrowić moją sympatyczną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zniewalającą ![]() ![]() Tak trochę bardziej na poważnie to dziękuję wszystkim za chęć odpisania, niekoniecznie na temat ![]() Coś tam było napomknięte o moim ego i pęknięciu gumy czy dumy ![]() Oczywiście czy miała czy nie ten orgazmik to znowu nie ma takiego znaczenia.Zapytałem z ciekawości czy jest to wogóle możliwe w takiej sytuacji i przy tego typie pieszczot.Z tego co piszecie to raczej nie miała , ale nie znaczy to nic...zupełnie nic...i nie ma tu się co doszukiwać jakiejś dumy czy ego...czysta ciekawość świata , nic więcej ![]() A tam ,niech stracę,jeszcze jeden cytat dotyczący orgazmu u kobiet i ... nie tylko ![]() Czekasz na tę jedną chwilę serce jak szalone bije... Zrozumiałem po co żyję wiem, że czujesz to co ja... Ej za krótko trwa godzina niech się chwila ta zatrzyma moim szczęściem chcę nakarmić calutki świat, zdziwiony tak............bo to za kierownicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
![]() Brawo ![]() W nagrodę prosze sobie wybrać: a)2-tygodniowy pobyt w hotelu "BLE BLE" na Hawajach dla 2 osób płci przeciwnej... b)luksusowy samochód marki "MERCEDES BĘC" w którym można bezpiecznie w czasie jazdy... c)uścisk mojej prawej dłoni połączony z głębokim spojrzeniem prosto w oczy, trwający bliżej nie określony czas.... Po podjęciu decyzji proszę zadzwonić na nr 0700-123-456-789 celem ustalenia szczegółów ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Jak mi jeszcze powiecie , że zginął w wypadku samoch. podczas sexu to naprawdę obiecuję , że już nigdy podczas jazdy nie pomyślę o niczym co się zaczyna na o... , s... , m... jak M , k... jak K , itp. jak ITP ![]() Dzieki za cytat,wiedziałem ,że gdzieś tam dzwonili ... ale sens (n=k) zachowałem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To tylko Tobie się tak wydaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skad wiesz, ze ladna? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chybaze o seks Ci chodzilo... ![]() ![]() ![]() Marazm - w medycynie oznacza stan wyniszczenia organizmu; apatię; depresję; przygnębienie. W języku potocznym jest także niekiedy używany w przenośni i symbolizuje bezład lub rozprężenie ambaras znaczenie: kłopot, trudności, tarapaty
![]() |
#46 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() dziekuję za definicje orgazmów i marazmów...dla mnie ten ostatni zawsze się kojarzy z zastojem,a ambaras z problemem nie do rozwiązania...cóż,namiesz ałem trochę. Z tą panną to mnie zaskoczyłaś ![]() Coś tam o TZ czytałem ![]() Aha,idź na wybory ,bo jak Wam babcie wybiorą tego no...to ani alkoholu mieć nie będziesz,ani papierosów no i sexu pewnie też Wam zabroni ![]() Domyślam się,że Jaga to od Jagiellonii? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Jaga ktos tu Cie chyba podrywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
|
Przepraszam, że się wtrącę
![]() ![]() Cichajcie, moje wy ptaszki, Stulcie gardziołka płoche; Nie czas na wasze igraszki, Wstyd mi, wstyd za was trochę; ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
![]()
Zmykam
Dobranoc , buziaczek dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Od kiedy to malzenstwo przeszkadza we flirtach.Spisz na forum??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
oj a to o kolezance byla mowa?Ja myslalam ze o zonie.No prosze, a jotek zgrywa teraz swiętego hehe
![]() Wyrazy współczucia dla żony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Na pewno było jej przyjemnie, bo by Ci się nie dała miziać. Ciesz się
![]() Nie miała orgazmu, chyba, że tak wyglądają orgazmy w jej wykonaniu. Nie zazdraszczam. Natomiast. Mogłeś ją podniecić, a ona mogła zwierać coraz silniej nogi (tzw. nie mogąc wytrzymać ![]() ![]() Można mieć orgazm nie stymulując bezpośrednio łechtaczki i takich tam. (W ogóle to można też nauczyć się (wyćwiczyć) hm. masturbacji bezręcznej. ![]() ![]() Licho Was tam wie, my Ci nie powiemy, co takiego dziewczę uparło się nie odtajnić przed Tobą ![]() I wyczyść sobie historię, bo jak Ci ją żona przejrzy z ciekawości choćby, to oj, chyba zaczniesz ![]() Dobranoc.
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
no tak... gdzie ja Cię szukać mam jak nie tu :P
![]() ![]() ![]() ![]() Zboczenico taki mały off zrobię ![]() ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Juduś, a czego Ty nie śpisz, jak normalne ludzie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.