Miłość nie zna słowa "odległość". ZNOwu dalej spamujemy, cz. XXV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-21, 08:50   #3331
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dot.: Miłość nie zna słowa "odległość". ZNOwu dalej spamujemy, cz. XXV

Asme co z tym sexem i Tżtem ?

myslałam, że tu nikogo nie będzie o tej porze a tu większy ruch niż w łikend :P
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:51   #3332
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez norka27 Pokaż wiadomość
ja tez musze isc do fryzjera, nie bylam od lutego nienawidze fryzjerow bo zawsze cos sp..eprza. Jeszcze nie spotkalam fryzjera ktory zrobil by cos sensownego z moimi wlosami. Chociaz kiedys mialam krotkie - bylam na szkoleniu Kadusa i fajnie wygladalam jakis miesiac po cieciu Pierwszy dzien byl masakra i cierpialam strasznie - szok co mi zrobili na glowie

Asme co sie wam znowu nie uklada? W te klocki ja czasem tez mam problem...
MIALAS WYSLAC MI ZDJECIE, TERAZ! wysylam Ci maila na PW

Jaki masz problem?? U mnie to wstyd pisac
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:51   #3333
thename
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Dzień dobry
hej

Od dzisiaj przez pięć tygodni będę jeździć wieczorami na jakieś szkolenie i udawać, że jestem mądra

[luksjaa]745943[/luksjaa]

thename jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:53   #3334
norka27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thename Pokaż wiadomość
w tamtym tygodniu Tż miał wypadek. konkretniej wpadł pod samochód i to przeze mnie, tak więc jak to kiedyś któraś powiedziała jak nie sraczka to przemarsz wojsk. ..
mam nadzieje ze twojemu nic powazniejszego sie nie stalo?
mnie kiedys moj X uratowal - wciagnal mnie na chodnik za kaptur od kurtki a pani z dzieckiem ktora szla przede mna zlamala sie jak zapalka - to bylo straszne, dziewczynka wyleciala na tory tramwajowy jakies 2 metry do przodu.. bylam w takim ciezkim szoku ze sobie nie wyobrazacie. W ogole ten X byl bardzo fajny - teraz jest sasiadem Asme Uciekl do UK bez slowa a rok pozniej zadzwonil z wielkimi pretensjami ze ja go nie szukalam..

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
MIALAS WYSLAC MI ZDJECIE, TERAZ! wysylam Ci maila na PW

Jaki masz problem?? U mnie to wstyd pisac
no wlasnie nie dostalam tego meila!! wyslij raz jeszcze
a co do problemu to wstyd pisac nie jestesmy dopasowani z TZ-tem temperamentem - znaczy sie oby dwie strony chca i to zawsze i ciagle ale ja lubie bardziej zywiolowych panow w te klocki i moj maz czasem wydaje sie nudny Ale wie jak mnie zaspokoic wiec sobie radze - ewentualnie zamkne oczy i widze Eirka z true blood
norka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:57   #3335
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
mnie kiedys moj X uratowal - wciagnal mnie na chodnik za kaptur od kurtki a pani z dzieckiem ktora szla przede mna zlamala sie jak zapalka - to bylo straszne, dziewczynka wyleciala na tory tramwajowy jakies 2 metry do przodu.. bylam w takim ciezkim szoku ze sobie nie wyobrazacie. W ogole ten X byl bardzo fajny - teraz jest sasiadem Asme Uciekl do UK bez slowa a rok pozniej zadzwonil z wielkimi pretensjami ze ja go nie szukalam..

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

no wlasnie nie dostalam tego meila!! wyslij raz jeszcze
a co do problemu to wstyd pisac nie jestesmy dopasowani z TZ-tem temperamentem - znaczy sie oby dwie strony chca i to zawsze i ciagle ale ja lubie bardziej zywiolowych panow w te klocki i moj maz czasem wydaje sie nudny Ale wie jak mnie zaspokoic wiec sobie radze - ewentualnie zamkne oczy i widze Eirka z true blood
Kiedys poznalam faceta, w ktorym zakochalam sie od pierwszego wejrzenia mial sie odezwac na nastepny dzien a kilka dzien pozniej dowiedzialam sie, ze wyjechal do UK swietnie

No to u mnie jest gorzej
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-11-21, 08:58   #3336
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Norka

mnie kiedyś M. uratował przed najeżdżającym samochodem... a ja jeszcze się na niego wydarłam, że mnie tak mocno pociągnął cała ja

Asme śmiało
Stary 2011-11-21, 08:58   #3337
thename
Zakorzenienie

Cytat:
Bo było tak, że się posprzeczaliśmy trochę mocno no i poszedł na spacer to przemyśleć, tak mi później powiedział. przechodził przez ulicę i wpadł pod samochód. na szczęście nie jechał zbyt szybko, przez kilka chwil nie mógł niby oddechu złapać, później miał kilka prześwietleń, ale skończyło się na potłuczonych żebrach, klatce piersiowej i zbitej ręce. i ta cała sytuacja miała miejsce w piątek, ale mimo wszystko nie było między nami dobrze, w sobotę się znowu pokłóciliśmy, a w niedziele... przyjechał niespodziewanie.

Stary 2011-11-21, 09:02   #3338
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Norka

mnie kiedyś M. uratował przed najeżdżającym samochodem... a ja jeszcze się na niego wydarłam, że mnie tak mocno pociągnął cała ja

Asme śmiało
Taaa, pewnie ja zrobilabym tak samo

babciu, a tato wie??

Bo ja mam wieksze zapotrzebowanie na seks niz moj TZ to raz, a dwa nasz seks krotko trwa mowie mu, ze za malo sie kochamy a on do mnie, ze przeciez raz dziennie a ja do niego, ze no wlasnie i to dla mnie za malo nasz seks mnie nie zaspokaja a wrecz mam apetyt na wiecej !
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-11-21, 09:10   #3339
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thename Pokaż wiadomość
Bo było tak, że się posprzeczaliśmy trochę mocno no i poszedł na spacer to przemyśleć, tak mi później powiedział. przechodził przez ulicę i wpadł pod samochód. na szczęście nie jechał zbyt szybko, przez kilka chwil nie mógł niby oddechu złapać, później miał kilka prześwietleń, ale skończyło się na potłuczonych żebrach, klatce piersiowej i zbitej ręce. i ta cała sytuacja miała miejsce w piątek, ale mimo wszystko nie było między nami dobrze, w sobotę się znowu pokłóciliśmy, a w niedziele... przyjechał niespodziewanie.
no to szczęście w nieszczęściu, że tak się to skończyło...
czyli między wami już dobrze?
Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Taaa, pewnie ja zrobilabym tak samo

babciu, a tato wie??

Bo ja mam wieksze zapotrzebowanie na seks niz moj TZ to raz, a dwa nasz seks krotko trwa mowie mu, ze za malo sie kochamy a on do mnie, ze przeciez raz dziennie a ja do niego, ze no wlasnie i to dla mnie za malo nasz seks mnie nie zaspokaja a wrecz mam apetyt na wiecej !
Asme my jesteśmy jakieś dziwne chyba :P
mój tata ? od chwili zaczęcia tematu ciąży nie odezwał się ani słowem do mnie

a co do sexu to nie wiem co poradzić bo ja mam małe zapotrzebowanie
Stary 2011-11-21, 09:13   #3340
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:

Asme my jesteśmy jakieś dziwne chyba :P
mój tata ? od chwili zaczęcia tematu ciąży nie odezwał się ani słowem do mnie

a co do sexu to nie wiem co poradzić bo ja mam małe zapotrzebowanie
Tak, ja jestem dziwna

czyli wie ale sie nie odzywa?? pewnie nie moze tego do siebie dopuscic, hm??

dlaczego masz male?? ogolnie czy od czasu ciazy?? Jak bylam z eksem to mialam male, w ogole mi sie nie chcialo, jak pomyslalam o seksie z nim to w glowie mialam "o nie" (no dobra, mialam gorsze mysli i w trakcie sobie myslalam skoncz juz ale to pominmy) a teraz... a teraz ciagle mysle o jednym i dla mnie raz dziennie to za malo! no, moze gdyby ten raz trwal chociaz pol godziny a nie tak krotko jak trwa...
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-11-21, 09:16   #3341
thename
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak. Ale jak się dowiedziałam to nogi się podemną ugięły...

Stary 2011-11-21, 09:17   #3342
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Asme myślę, że on raczej rozczarowany póki co
Nie wiem ja zawsze miałam małe to może z Tż skupcie się na dłuższej grze wstępnej ?Da Ci to coś czy Tobie chodzi o sam akt seksualny ?
Stary 2011-11-21, 09:20   #3343
norka27
Zakorzenienie

Asme mojego od kilku tygodni notorycznie boli glowa I ja tu paraduje w stroju stymulujacym a on do mnie - kochane jestem zmeczony i glowa boli mnie okropnie Efekt tego jest taki ze ja nie zaspokojona jestem i zla i w ogole chce mi sie
Stary 2011-11-21, 09:27   #3344
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Asme myślę, że on raczej rozczarowany póki co
Nie wiem ja zawsze miałam małe to może z Tż skupcie się na dłuższej grze wstępnej ?Da Ci to coś czy Tobie chodzi o sam akt seksualny ?
No tak, u mnie pewnie by bylo to samo (jesli chodzi o tate)
mama sie pytala co postanowiliscie?

Dluzsza gra wstepna mnie nie ratuje, jeszcze bardziej sie napale i apetyt urosnie na wiecej a tu lipa

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Asme mojego od kilku tygodni notorycznie boli glowa I ja tu paraduje w stroju stymulujacym a on do mnie - kochane jestem zmeczony i glowa boli mnie okropnie Efekt tego jest taki ze ja nie zaspokojona jestem i zla i w ogole chce mi sie

Ja mojemu wkladam rece do majtek a on do mnie, ze jest spiacy
Efekt taki jest tego, ze jestem zla bo jestem niezaspokojona. Mowilam mu, ze dla mnie raz dziennie to za malo
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-11-21, 09:43   #3345
norka27
Zakorzenienie

Asme moj spi bez majtek i nie jestem w stanie zdialac czegokolwiek - konczy sie na przytulaniu i misianiu i w ogole dostaje buzi i idziemy spac To przemeczenie zwiazane z praca, ja o tym wiem. Wczoraj mielismy kilka powaznych rozmow przez telefon. Wyszlo na to ze tak dluzej byc nie mozei TZ musi zwolnic tempa z ta praca - nawet jesli bedziemy mieli mniej kasy przez jakis czas. Co nie zmienia faktu ze mnie sie chce jak cholera i musialam uzyc stymulatora na baterie!!!

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

w ogole to ja sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak z tym pedem ku mizianiu czy zwyczajnie facetom z wiekiem ten ped opada Ten co mi uciekl do UK tez twierdzil zem zwierze a jak juz mielismy kryzys to moglamparadowac przed nim nago a on zero reakcji - nawet przeniosl sie do innego pokoju ze spaniem - i jak sie dowiedzialam z naszej rozmowy telefonicznej - on byl sfrustrowany tym ze nie ma pracy, ze ja leppiej zarabiami ich utrzymuje i zwyczajnei nie umial tego ze mna robic a jak sie dowiedzialam kilka tygodni temu - to on sie podobno bal ze ja chcialam zajsc w ciaze... Faceci sa dziwni - niby marza o nimfomance, wyuzdanej i wiecznie glodnej a jak przyjdzie co do czego to niby jakies dziwne nie wyzyte jestesmy...
Stary 2011-11-21, 09:45   #3346
Babcia Jaga
Zakorzenienie

no to w tej kwestii nie wiem co wam powiedzieć...
bo u mnie to ja jestem tą stopującą :P

Asme rozmawiałyśmy w sumie raczej tak co by było gdyby i zaczęła mi przedstawiać swój plan cywilnego ślubu itd ale ja wygłosiłam swoją przemowę i stwierdziła, że nie będzie mnie zmuszać do niczego...
Stary 2011-11-21, 09:45   #3347
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Asme moj spi bez majtek i nie jestem w stanie zdialac czegokolwiek - konczy sie na przytulaniu i misianiu i w ogole dostaje buzi i idziemy spac To przemeczenie zwiazane z praca, ja o tym wiem. Wczoraj mielismy kilka powaznych rozmow przez telefon. Wyszlo na to ze tak dluzej byc nie mozei TZ musi zwolnic tempa z ta praca - nawet jesli bedziemy mieli mniej kasy przez jakis czas. Co nie zmienia faktu ze mnie sie chce jak cholera i musialam uzyc stymulatora na baterie!!!
norko, u mnie a raczej u nas jest to samo, TZ wychodzi z domu przed 6 a wraca po 6- nie ma go ponad 12 godzin (teraz) a zwykle nie bylo go 15 wiem, ze jest zmeczony no ale mial sobote i niedziele wolna a przez caly weekend kochalismy sie TYLKO dwa razy !! i to takie szybkie, ze nie zdazylam sie nawet dobrze podniecic Tobie to fajnie bo przynajmniej masz stymulator a ja nie! zreszta mam TZ codziennie w nocy i jak przytula sie do mnie w nocy w pozycji na lyzeczki i czuje jego... na posladkach to jak ma mi sie nie chciec ?!?!
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-11-21, 09:50   #3348
norka27
Zakorzenienie

alez ja to doskonale rozummiem to takie seksi czuc to na udzie albo posladku Boszesz alez mi sie teraz mmiziania zachcialo dobry poczatek tygodnia hehe szkoda ze musze w pracy siedziec i jeszcze tyle klientow dzisiaj mam - jeszcze nie ma 10-tej a ja juz 9 osob obsluzylam
Stary 2011-11-21, 09:55   #3349
asmenaa
Zakorzenienie

norko wyslalas zdjecia??

Cytat:

w ogole to ja sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak z tym pedem ku mizianiu czy zwyczajnie facetom z wiekiem ten ped opada Ten co mi uciekl do UK tez twierdzil zem zwierze a jak juz mielismy kryzys to moglamparadowac przed nim nago a on zero reakcji - nawet przeniosl sie do innego pokoju ze spaniem - i jak sie dowiedzialam z naszej rozmowy telefonicznej - on byl sfrustrowany tym ze nie ma pracy, ze ja leppiej zarabiami ich utrzymuje i zwyczajnei nie umial tego ze mna robic a jak sie dowiedzialam kilka tygodni temu - to on sie podobno bal ze ja chcialam zajsc w ciaze... Faceci sa dziwni - niby marza o nimfomance, wyuzdanej i wiecznie glodnej a jak przyjdzie co do czego to niby jakies dziwne nie wyzyte jestesmy...
Hmm... mialam mlodszego (o rok) i na pewno mial wiekszy poped seksulany niz moj TZ (starszy o 6 lat) ale znowu wtedy mi sie tak nie chcialo a teraz kiedy mi sie chce to TZ tylko raz. I to gdyby ten raz byl dlugi... albo chociaz taki polgodzinny... ale nie, on trwa tak krotko, ze ja nie zdaze sie podniecic i tylko rosnie mi apetyt. Przeciez nie powiem do TZ "za szybko sie spuszczasz"
Mam tak samo jak Ty... jak sobie leze kolo TZ i mysle, ze wlasnie teraz moglibysmy sie pobzykac, przytulam sie do niego tiru riru a ten sie pyta dlaczego się tak łaszę
Nie rozumiem facetow, masz racje z tym co napisalas... niby chca wiecznia glodna a jak juz maja to nie umieja sobie z tym poradzic.

Cytat:
no to w tej kwestii nie wiem co wam powiedzieć...
bo u mnie to ja jestem tą stopującą :P

Asme rozmawiałyśmy w sumie raczej tak co by było gdyby i zaczęła mi przedstawiać swój plan cywilnego ślubu itd ale ja wygłosiłam swoją przemowę i stwierdziła, że nie będzie mnie zmuszać do niczego...
Babciu ale w poprzednim zwiazku ja tez bylam ta stopujaca kompletnie nie mialam ochoty na seks z ex TZ i w trakcie sobie myslalam o tym kiedy koniec a teraz jest inaczej. jestem wiecznie niezaspokojona.

Mam nadzieje, ze nie przyszlo Ci do glowy zeby brac slub tylko ze wzgledu na ciaze? Co powiedzialas mamie ?

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
alez ja to doskonale rozummiem to takie seksi czuc to na udzie albo posladku Boszesz alez mi sie teraz mmiziania zachcialo dobry poczatek tygodnia hehe szkoda ze musze w pracy siedziec i jeszcze tyle klientow dzisiaj mam - jeszcze nie ma 10-tej a ja juz 9 osob obsluzylam
To takie smutne kiedy wieczorem z TZ sie nie kochamy a potem on sie przytula do mnie i tutaj czuje "go" na posladku a reka TZ jest kolo moich piersi, no spac nie moge!!
Pewnej nocy sprawdzilam czy TZtowi staje przez sen i tak, staje i mowie mu rano o tym a on do mnie, ze jestem taka zboczona, ze nawet przez sen go dotykam
Przynajmniej masz prace, nie tak jak ja
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-11-21, 09:56   #3350
norka27
Zakorzenienie

teraz jestem w pracy i nie mam fotek ze soba wysle po pracy
Babcia wy sie na spokojnie zareczcie czy co tam wam pasuje a ze slubem poczekajcie, nauczcie sie byc razem i zobaczcie czy finkcjonujecie jako zwiazek - para. Z tym nie ma co sie spieszyc.
Stary 2011-11-21, 10:01   #3351
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Asme Twój Tż niedługo się będzie bał spać koło Ciebie jak Ty go tak "wykorzystujesz" przez sen ciekawe co by było jakby on się obudził a Ty na nim ;D
powiedziałam mamie, że ewentualnie mogę z nim zamieszkać jak bedzie dobrze wszystko. A ona " ale tak na kocią łapę?" haha
Stary 2011-11-21, 10:03   #3352
asmenaa
Zakorzenienie

Wczoraj naszlo mnie na przemyslenia. I wiecie co?? Moze to wszystko zabrzmi pretensjonalnie do calej sytuacji, w ktorej sie znajduje ale nie wiem czy jestem gotowa na taki powazny zwiazek.
Nie przecze, ze to moze byc jakis dol zwiazany z brakiem pracy lub nadmiar czasu wolnego i wymyslanie glupot, zbyt duza ilosc myslenia o moim polozeniu aktualnym i inne czynniki ale jestem mloda, chcialabym miec TZ, z ktorym wyjde na piwo na lawke z jego kolegami, z ktorym pojade na dyskoteke, upije sie a moj mysli juz tak powaznie (tzn nie wiem jak to wytlumaczyc o co mi chodzi, bo z TZ moge i wyjsc na impreze i wyjsc z jego kolegami ale- no wlasnie)
Durna jestem, wiem, bo najpierw narzekam, ze nie ma planow na przyszlosc a teraz kiedy je ma to ja sie tego wszystkiego wystraszylam. Tak naprawde to mysle zeby stad uciec
Przyszlo mi do glowy jakbym zaszla w ciaze... i juz musiala miec rodzine... o nie!!
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-11-21, 10:04   #3353
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
teraz jestem w pracy i nie mam fotek ze soba wysle po pracy
Babcia wy sie na spokojnie zareczcie czy co tam wam pasuje a ze slubem poczekajcie, nauczcie sie byc razem i zobaczcie czy finkcjonujecie jako zwiazek - para. Z tym nie ma co sie spieszyc.
tak , ja to wszystko wiem
Stary 2011-11-21, 10:05   #3354
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Asme Twój Tż niedługo się będzie bał spać koło Ciebie jak Ty go tak "wykorzystujesz" przez sen ciekawe co by było jakby on się obudził a Ty na nim ;D
powiedziałam mamie, że ewentualnie mogę z nim zamieszkać jak bedzie dobrze wszystko. A ona " ale tak na kocią łapę?" haha
Nudzilo mi sie w nocy !!

Nie ma sie co spieszyc, slub z powodu dziecka to najgorsze co moze byc bo potem sa rozwody
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-11-21, 10:06   #3355
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Hej

Babciu gratulowała nie będę, ale trzymam kciuki za rzadkie i krótkie rozmowy z kibelkiem

Asme i norka nienasycone Wy

Talk

Zawsze
super, że się układa

Karo gratuluje TŻ

Czarnula już lepiej zacznij tego dziadka szukać

Pysiek klikam Ci, ale jak nie przestaniesz się z tym palantino kontaktować to przestanę!

Thename dobrze, że tak tylko to się skończyło

KArolca aż ciężko sobie wyobrazić, że mała nie ma jeszcze 30cm!

A ja znów byłam w moim ulubionym outletowcu kupiliśmy z TŻ sobie po sweterku, bo jakbym chciała kupić jeden to 80zł by mnie kosztował, a jak się wzięło dwa to na oba było 70% rabatu, więc zapłaciłam za dwa mniej niż za 1!
No i spodnie za 30
Ale z butami jż poszalałam i mam takie: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...c=3&st=PRODUCT
Stary 2011-11-21, 10:07   #3356
asmenaa
Zakorzenienie

Tak sobie wczoraj lezalam, sluchalam mojej piosenki (tej co mi dalyscie z Jego, babciu) i myslalam nad wszystkim

hej kath
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-11-21, 10:08   #3357
norka27
Zakorzenienie

Babcia to powiedz jej ze konkubinat jest teraz modny - a w krajach skandynawskich to glowna forma zycia razem, ba nawet sie rejestruje konkubinaty ja bylam przez 2 lata legalna konkubina Moi rodzice wcale sie z tego nie cieszyli - no bo jak to slowo konkubina brzmi, i co mieli mowic znajomym - ze konkubent corki... tu to nie ma zadnego znaczenia - sie mowi moj ukochany, moja ukochana albo uzywa slowa partner.. wspolmieszkaniec wlasciwe tlumaczenie (tak jakby wspollokator ). No ja wolalam slowo zona - ale w mieszkaniu ze soba na kocia lape nie ma nic niestosownego i to chyba najlepsze co mozecie teraz zrobic. Pomieszkac razem, poznac sie i zblizyc do siebie (a ciaza zbliza chyba co nie?)
Stary 2011-11-21, 10:09   #3358
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Hej

Ale z butami jż poszalałam i mam takie: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...c=3&st=PRODUCT
Nie lubie ich
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-11-21, 10:11   #3359
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Wim asme wolisz kopytka
Stary 2011-11-21, 10:12   #3360
norka27
Zakorzenienie

Asme a czy TZ ci nie powiedzial ze jak masz za duzo czasu to myslisz za duzo i robisz sie dziwna? i juz masz odpowiedz na swoje dziwne obawy uwierz mi - to nie wiek przesadza o tym co sie w zwiazku robi. ja z moim mezem ide na dyskoteke, tanczymy jak 2 glupki i upijamy sie dla samego faktu ze jest fajnie, wychodzimy sobie od tak na piwo z kolegami lub bez, czasem wsiadamy w auto i jedziemy do innego miasta zeby sie pobawic i szukamy caly wieczor hotelu by miec gdzie spac macie chwilo ciezsze dni ale to nie jest przeciez wieczne.. my tez mamy zastoje gdy sie nie dzieje calkowicie nic przez miesiac, dwa i ja mam ochote zabic, zaczynam watpic i w ogole glupoty mi do glowy przychodza.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości