Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-20, 22:20   #3511
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Ale właśnie ja wiem, że jechać to jeszcze jakoś pojadę... Ale parkowanie...
Stary 2011-11-20, 22:22   #3512
__Paulinka__
Zakorzenienie

ale sie wkurzylismy z TZ... TZ dzwoni do domu wlasnie i Jego mama mowila, ze sąsiad naszej dzialki - stary zgred, zlodziej wylawa szambo na nasza dzialke!!!! TZ powiedzial, ze tak tego nie zostawi..
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:25   #3513
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ale sie wkurzylismy z TZ... TZ dzwoni do domu wlasnie i Jego mama mowila, ze sąsiad naszej dzialki - stary zgred, zlodziej wylawa szambo na nasza dzialke!!!! TZ powiedzial, ze tak tego nie zostawi..
oj, nie ładnie ja też bym takiemu sąsiadowi nie odpuściła
Stary 2011-11-20, 22:28   #3514
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
oj, nie ładnie ja też bym takiemu sąsiadowi nie odpuściła

A to nie pierwszy raz jak sie wpieprza w nasza dzielke! jak latem ja porzadkowalismy to ciagle stal na schodach i gapil sie co robimy, jak ktos do nas przyjedzal to stal przy plocie i sluchal o czym gadamy.. co za kretyn.. stary dziad
Stary 2011-11-20, 22:29   #3515
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ale właśnie ja wiem, że jechać to jeszcze jakoś pojadę... Ale parkowanie...
Ja też nie lubię parkować
Musisz to wziąć na spokojnie, przede wszystkim myśleć o tym co robisz, przewidywać trochę z wyprzedzeniem i kontrolować lusterka. Wbrew pozorom parkowanie tyłem na lusterkach jest czasami prostsze niż przodem o ile się nie zestresujesz i o ile umiesz cofać na lusterka (ja tylko z użyciem lusterek, gdybym patrzyła w tylną szybę to bym nawet z bramy z własnego podwórka nie wyjechała nie umiem tak ocenić odległości )
Pamiętaj, to nie egzamin, nie musisz tego zrobić na 3 ruchy - jak będzie trzeba to trochę pomanewrujesz i tyle
Stary 2011-11-20, 22:32   #3516
__Paulinka__
Zakorzenienie

Wlasnie Madziuniusia, nie stresuj sie tak, bo to bedzie noc i mniejszy ruch i nikt nie bedzie widzial jak parkujesz nie na "3" tylko wiecej manewrow spokojna glowa
Stary 2011-11-20, 22:32   #3517
evoonia86
Zakorzenienie

TŻ-cik już poszedł na łóżeczko, więc chyba i ja się zbieram.

dobrej nocki
Stary 2011-11-20, 22:36   #3518
(kicia)
Zakorzenienie

chyba mało która kobieta lubi parkowanie... ja też tego nie lubie a tyłem to juz w ogóle cyrk a jeżdżę regularnie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:38   #3519
maly_czlowieczek
Zadomowienie

KICIU wszystkiego dobrego, radości, dużo ciepła w serduszku i życzliwości wszystkich otaczających Cię ludzi

porywam kawałek tortu i uciekam, jestem padnięta po weekendzie na uczelni, ale okropnie "napalona" na wirusologię! miałam strasznie fascynujący wykład, o mało z rozdziawioną gębą bym siedziała całe 4 godziny

jutro postaram się nadrobić.....buziaki!
Stary 2011-11-20, 22:39   #3520
Madziuniusia
Zakorzenienie

wiecie... sytuacja jest o tyle gorsza, że samochód TŻ jest zarejestrowany na jego tatę..
Stary 2011-11-20, 22:46   #3521
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie... sytuacja jest o tyle gorsza, że samochód TŻ jest zarejestrowany na jego tatę..

no i..? nie mozesz sie nakrecac, ze cos sie stanie
Stary 2011-11-20, 22:52   #3522
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Madziuś, Ty się tak nie nakręcaj, bo osiwiejesz do tego piątku. Kilka litrów benzyny wydać nie chce, a na imprezie browca kupi? To niech sobie taksówkę zamówi albo z buta wraca, skoro Ty się nie czujesz pewnie a jemu to zwizsa, że się przejmujesz. Jak mi coś nie odpowiada,to nie robię, czy by to miało być dla TŻ czy dla Papieża. Jak się nie czuje w czymś dobrze, to się za to nie zabieram.

A jeśli się boisz, to wykup sobie kilka godzin z doświadczonym prowadzącym, bo wiem, że te nasze teżeciki to są tak przewrażliwione na punkcie swoich aut, że się będziesz stresować samym faktem, że to jego samochód. Za kierownicą albo pewnie się trzeba czuć, albo nie siadać wcale.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:57   #3523
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Normalnie bym dziada ubiła W ogóle w ostatnich czasach nagminne jest wylewanie szamba gdzie popadnie. U TŻta na wsi, to czasami (szczególnie w weekend, jak większość ludzi ma czas wolny od pracy) tak śmierdzi, że masakra. A spowodowane to jest tym, że cudowni mieszkańcy pompują szambo do rowu, który biegnie wzdłuż drogi. I tak np. latem, ciepło bardzo, otwierasz z rana okno, żeby się zdążyło przed upałem w chacie przewietrzyć i zamykasz je szybciej niż otworzyłaś, tak wali

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Madziuś, Ty się tak nie nakręcaj, bo osiwiejesz do tego piątku. Kilka litrów benzyny wydać nie chce, a na imprezie browca kupi? To niech sobie taksówkę zamówi albo z buta wraca, skoro Ty się nie czujesz pewnie a jemu to zwizsa, że się przejmujesz. Jak mi coś nie odpowiada,to nie robię, czy by to miało być dla TŻ czy dla Papieża. Jak się nie czuje w czymś dobrze, to się za to nie zabieram.

A jeśli się boisz, to wykup sobie kilka godzin z doświadczonym prowadzącym, bo wiem, że te nasze teżeciki to są tak przewrażliwione na punkcie swoich aut, że się będziesz stresować samym faktem, że to jego samochód. Za kierownicą albo pewnie się trzeba czuć, albo nie siadać wcale.
dokładnie tak jak piszesz!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 23:28   #3524
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny ratunku;( moja prawko jest bardzo zakurzone a w piątek mam odebrać TŻ z imprezy firmowej i strasznie się boję;(
Nie denerwuj się. Przyciśnij Tż żeby jednak kupił trochę benzyny i z Tobą pojeździł, a jak będziesz jechała po niego, to może weź ze sobą kogoś ? Koleżankę, rodzeństwo ? Będziesz czuła się pewniej. A nie możesz zaparkować gdzieś dalej od domu, gdzie będzie Ci prosto zaparkować ? Nie masz w pobliżu parkingu jakiegoś sklepu ? Placu ?

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No nasi Rodzice są właściwie rówieśnikami - Tata TŻta jest rok starszy od mojego i Jego Mama rok starsza od mojej. Więc myślę, że akurat z wiekiem nie powinni zupełnie mieć problemu Mam nadzieję, że i dla Waszych to niedługo przestanie być przeszkodą

To mówisz, że nie opłaca się iść na te targi? Bo myślimy właśnie, czy się wybrać, bo nasze są na początku grudniu..
No ja mam nadzieję, że w końcu im to jakoś przyjdzie, bo głupio tak - mama Tż im na "ty", a oni jej ciągle na "pani" mówili

I nie, nie, ja nie mówię, że nie opłaca się iść na targi Ja tylko mówię, że w moim mieście są do kitu... Spodziewałam się jakiś degustacji, pokazów mody ślubnej, a tu tylko kamerzyści, fotografowie i wystawili parę sukien na manekinach. Pewnie w większych miastach inaczej to wygląda.

Cytat:
Dziadostwo Zrobić porządek z cwaniakiem...

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
chyba mało która kobieta lubi parkowanie... ja też tego nie lubie a tyłem to juz w ogóle cyrk a jeżdżę regularnie
Ja tam parkować mogę, ale przodem Tyłem to mam takiego stracha, że hej... tym bardziej po tym, jak kiedyś przy takim parkowaniu lekko obtarłam jedną babę, a ta zrobiła aferę jakbym jej auto rozbiła i chciała ode mnie 1000 zł za to. Młoda wtedy byłam, krótko prawko miałam, jeszcze przez brata niewiele jeździłam, bo ciągle mi zabierał nasz wspólny samochód, noi mam od tego czasu uraz. Ciężko mi się go pozbyć Pewnie niedługo będę musiała się przemóc, bo po ślubie jak zamieszkamy razem będę miała o wiele dalej do pracy, a bilety autobusowe ciągle idą w górę, więc siłą rzeczy będę często jeździć autkiem
Ogólnie wydaje mi się, że jestem dobrym kierowcą i jeżdżę płynnie (mój guru - tata nawet tak mówi ), ale parkowania tyłem boję się jak nie wiem

I think I wanna marry you...

Edytowane przez Dancing_Lady
Czas edycji: 2011-11-20 o 23:31
Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 07:35   #3525
melod_y
Zakorzenienie

pozdrawiam z pochmurnego wiednia.... zaraz wybywam do pracy a zaczyna bolec mnie brzuch przed okresem... juz widze dzisiejszy dzien na szczescie mam luzna prace, wiec do 14!
Kiciu- (niestety wczoraj nie dalam rady zlozyc ci zycyen)wszystkiego co najlepsze! milosci , radosci, cudownych chwil w zyciu i aby po slubie bzlo ich jeszcze, jeszcze wiecej malo problemow i maaaaaase inspiracji! I bajecznego wesela !!BUZIAKI!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:00   #3526
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

jak nie lubię poniedziałków
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:08   #3527
E87
Wtajemniczenie

Kiciu z okazji wczorajszych urodzinek wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen, niech milosc z Tż kwitnie na calego! Wszystkiego naj naj naj!
Malenka za suknie!
Nena zakupki super, ale niestety nie widzialam wszystkich, bo widze ze byl edit... 3mam kciuki za dzisiejszy egzamin!

Kasia-kuku 3mam kciuki zeby wyniki sie poleszpyly!
Chatka bardzo fajnie, ze spotkanko rodzicow sie udalo, na nastepnym pewnie bedzie o wiele swobodniej!
Dancing_Lady moze niech rodzice wypija "brudzia"? i wtedy przejda na "ty"
Madziuniusia trzymam pusc sobie fajna muzyczke jakas uspokojajaca jak bedziesz jechala
Paulinka i co zalatwiliscie sasiada?
Kindzia ja tez niestety nie lubie
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:44   #3528
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Dziewczyny 5 miesięcy.... kurcze, dziś poczułam, że z wieloma rzeczami jesteśmy w lesie:/

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:47   #3529
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej dziewczyny

ja jestem w szoku po wczorajszym spotkaniu z przyjaciolka. Jej facet powiedzial ze musza sie rozstac, ze ona nie bedzie z ni szczesliwa bo on jest bezpłodny... powiedzial ze jak byl z poprzednia swoja laska to sie leczyl i nic nie dalo....

ona jest załamana, kocha go bardzo i nie chce nawet myslec o rozstaniu, powiedziala mi ze zaciagnie go do wszystkich lekarzy, a jak nic nie da to to zaadoptuja dziecko. Dla niej liczy sie on... on tego pojac nie moze, powiedzial ze zniszczy jej zycie itp.

nie wiem co jej mam poradzic, powiedzialam zeby walczyla o niego i nie poddawala sie...

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:07   #3530
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
od Niwińskich oczywiście. Wczoraj pisałam że niestety zrobili biały a miał być czekoladowy an zewnątrz a na wesela trzeba zapisywać sie około 2 tyg przed bezpośrednio w puchaczowie

nauczyłam się robić kwiatuszki ido tych kul co wczoraj pokazywałam
Oo, i ile czasu zajęło Ci zrobienie takiego kwiatuszka? jest sens się w to bawić?

naprawdę tak późno można składać zamówienie? w życiu bym tak długo nie czekała z zamawianiem, osiwiałabym z niepewności

Cytat:
TŻ powiedział, że nie ma benzyny na ćwiczenia
Czasami jak czytam, jakie ten Twój TŻ głupoty gada, to mam ochotę potrząsnąć Nim, a potem kopnąć mocno w tyłek, co by się trochę opamiętał Nie ma na benzynę, a ma na imprezę? Aż mi się gotuje w środku.
Na pewno wsiadanie za kierownicę ze strachem jest złym pomysłem, będziesz się stresować i to nie ma sensu, bo zestresowany kierowca, jeszcze bez opieki, jest zagrożeniem na drodze. Musisz najpierw trochę poćwiczyć, nie trzeba na to zużyć pół baku, po prostu tyle, żebyś się lepiej poczuła za kierownicą, kilka razy zaparkować. Jeśli TŻ tego nie rozumie, to niech zrezygnuje z alkoholu i sam się zawiezie na imprezę.

Cytat:
no co za cham! na takich ludzi powinno się takie kary nakładać, żeby w końcu zaczęło im się opłacać wzywać szambiarki. Na pewno tego tak nie zostawcie, tylko dobrze by było, gdyby ktoś z Rodziny na miejscu Wam to nagrał, zrobił zdjęcia, no wiesz, dowód jakiś zdobył. Bo tak może powiedzieć, że sobie wymyślacie, a nawet Was nie było na posesji.
A już teraz od strony sąsiada proponuję obsadzić działkę wzdłuż szczelną warstwą roślin - krzewów szeroko się rozrastających, drzew, itp., żeby, jak już będziecie się budować, z Jego działki nic nie było widać ani słychać od Was. Bo inaczej będziecie mieć całe życie zgreda z nosem na Waszej działce.

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
porywam kawałek tortu i uciekam, jestem padnięta po weekendzie na uczelni, ale okropnie "napalona" na wirusologię! miałam strasznie fascynujący wykład, o mało z rozdziawioną gębą bym siedziała całe 4 godziny
Temat taki ciekawy, czy wykładowca taki czarujący?

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny 5 miesięcy.... kurcze, dziś poczułam, że z wieloma rzeczami jesteśmy w lesie:/
uuuuu no to raz dwa do roboty

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

ja jestem w szoku po wczorajszym spotkaniu z przyjaciolka. Jej facet powiedzial ze musza sie rozstac, ze ona nie bedzie z ni szczesliwa bo on jest bezpłodny... powiedzial ze jak byl z poprzednia swoja laska to sie leczyl i nic nie dalo....

ona jest załamana, kocha go bardzo i nie chce nawet myslec o rozstaniu, powiedziala mi ze zaciagnie go do wszystkich lekarzy, a jak nic nie da to to zaadoptuja dziecko. Dla niej liczy sie on... on tego pojac nie moze, powiedzial ze zniszczy jej zycie itp.

nie wiem co jej mam poradzic, powiedzialam zeby walczyla o niego i nie poddawala sie...
O kurcze, ale wiadomość...Pewnie, że jeśli kocha, to niech walczy! Są teraz tak różne możliwości zrobienia sobie dziecka, że naprawdę rezygnacja z faceta, który może być tym jedynym, to chyba najgorsze, co można zrobić. Współczuję bardzo Twojej koleżance, mam nadzieję, że to przetrwają...

A ja teraz do pracy lecę, zleconko mi się znów trafiło. Co prawda kiepski na to dzień, bo właśnie dostałam @, no i oczywiście brzuch od rana napiernicza... Miłego dzionka

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:10   #3531
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
hej dziewczyny

Oj... staraj sie ja wspierac jak najmocniej! I tak jak pisala Chatka jest teraz tyle sposobow, ze z tego Jedynego nie ma co rezygnowac!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:12   #3532
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny

No, trudna sprawa. Kiedy kwestia bezpłodności dotyczy mężczyzn, to oni inaczej to chyba traktują niż gdyby leżała po stronie kobiety. Kiedy to kobieta nie może mieć dzieci jest to ich wspólna sprawa, z którą sobie poradzą, będą się leczyć, zaadoptują. Kiedy Mężczyzna, to uważają, że to ich wina, wyłącznie ich problem, którym tylko będą niepotrzebnie obciążać ukochaną kobietę, która przez nich nie może być w ciąży.
Kiedyś rozmawialiśmy o tym z TŻ-em. Pytał co byłoby gdyby nie mógł mieć dzieci. Oczywiście powiedziałam mu, że to niczego nie zmieni. Kocham go i nie przestanę, dlatego, że jest bezpłodny, ale chyba nie usatysfakcjonowała go moja odpowiedź. Faceci się tego bardzo boją, pomimo tego, że często o tym nie mówią.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:13   #3533
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się poniedziałkowo
Normalnie miałam dzisiaj rano takiego powera, jak szlam do pracy (jak nigdy ), przyszlam, odpaliłam kompa i nic nie moge zrobić, bo nasz system wewnętrzny się posypał i programiści główkują, gdzie tkwi problem. No i znowu będę miała plecy z robotą

Tak więc piszcie dużo, to sobie przynajmniej poczytam
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:13   #3534
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

bede sie starac ja wspierac

jesli sie kochaja to wszystko razem przetrwaja

poki co to musza zrobic porzadne badania czy na 100% nie ma szans na dziecko on, a dopiero myslec co dalej. Ona mowila ze on nawet nie chce o ty slyszec;/ wiecie.... meska duma ;/

Mia i Tosia <3

Stary 2011-11-21, 09:22   #3535
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć kochane-ja mam to samo.....mam wrażenie ,ze nie zdążymy ze wszystkim....dzisiaj maja pzryjsc próbki zaproszeń więc mam nadzieje że w tym tygodniu będziemy zamawiać!

A my cały weekend spedziliśmy w szpitalu-mój Tż miał podejrzenie wyrostka, ale skończyło sie na grypie jelitowej-jestem tak zmęczona po tym weekendzie,że najchętniej wróciłabym do domu i wskoczyła pod pierzyne

Dajcie mi prosze kopa coby jakoś przeżyć ten dzień
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:28   #3536
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Temat taki ciekawy, czy wykładowca taki czarujący?
hahaha, dla mnie był czarujący przez to co gadał taki ekscentryczny

kurcze, starałam się nadrobić, ale przez to mam tyły w obowiązkach....ech, nie ma chwili czasu do stracenia.

Dzięki za informację o pończochach, ja jeszcze nie myślałam o bieliźnie tak na poważnie, ale pewnie trzeba będzie się tym niedługo zająć. Wybraliśmy z TŻetem zaproszenia jak znajdę chwilę to zrobię im zdjęcie, bo zdaje się, że ktoś o to prosił - co prawda wyglądają jak na aukcji i obawiam się, że moje zdjęcie je raczej "obrzydzi" niż odda prawdę, ale zdjęcia mogę zrobić

co do mieszkanka to ostatecznie niewiele spuścił, ale cena i tak jest bardzo niska, teraz proszę o kciuki żeby wszystko doszło do szczęśliwego finału, czyli podpisania umowy....

Maleńka - gratuluję sukni przypomina mi moją

widzę, że dużo piszecie o jeżdżeniu...no ja prawka nie mam, chyba znów spróbuję po ślubie.....zdawałam już .....10 razy..... niestety mam wadę wzroku (niedorozwinięty nerw, szkła korekcyjne nic nie dają) i na lewe oko widzę bardzo kiepsko, wiecie, jak wydawane są zaświadczenia zdrowotne...no i ja tak naprawdę w ogóle nie wiem, czy mogę jeździć, bo widzę normalnie, ale mam problem ze stereoskopowym widzeniem, oceną odległości no i w aucie objawia się to tak, że nie umiem jeździć odwrócona do tyłu, a teraz tego wymagali, jak ostatnio zdawałam, nawet nie wiem jak jest teraz.....

ach, nie umiem się do wszystkich wątków odnieść....

Gratuluję wszystkim kolejnych upływających dni do ślubu ja tam nie wiem, czy to dużo czy mało, 5 czy 7 miesięcy....hmmmm, no na pewno 1 miesiąc to już będzie mało a jak będę studniówkę obchodzić to pewnie też będzie już stres....

aaaa, muszę uciekać, prawie 10, a ja w rozsypce!
Stary 2011-11-21, 09:36   #3537
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
KICIU wszystkiego dobrego, radości, dużo ciepła w serduszku i życzliwości wszystkich otaczających Cię ludzi

jutro postaram się nadrobić.....buziaki!
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
pozdrawiam z pochmurnego wiednia.... zaraz wybywam do pracy a zaczyna bolec mnie brzuch przed okresem... juz widze dzisiejszy dzien na szczescie mam luzna prace, wiec do 14!
Kiciu- (niestety wczoraj nie dalam rady zlozyc ci zycyen)wszystkiego co najlepsze! milosci , radosci, cudownych chwil w zyciu i aby po slubie bzlo ich jeszcze, jeszcze wiecej malo problemow i maaaaaase inspiracji! I bajecznego wesela !!BUZIAKI!
Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Kiciu z okazji wczorajszych urodzinek wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen, niech milosc z Tż kwitnie na calego! Wszystkiego naj naj naj!
Malenka za suknie!
Nena zakupki super, ale niestety nie widzialam wszystkich, bo widze ze byl edit... 3mam kciuki za dzisiejszy egzamin!

Kasia-kuku 3mam kciuki zeby wyniki sie poleszpyly!
Chatka bardzo fajnie, ze spotkanko rodzicow sie udalo, na nastepnym pewnie bedzie o wiele swobodniej!
Dancing_Lady moze niech rodzice wypija "brudzia"? i wtedy przejda na "ty"
Madziuniusia trzymam pusc sobie fajna muzyczke jakas uspokojajaca jak bedziesz jechala
Paulinka i co zalatwiliscie sasiada?
Kindzia ja tez niestety nie lubie
Dziękuję wam

Chatko też byłam zaskoczona w tak późno ja pewnie pójdę wcześniej

Co do tych kwiatkow jeden zajmuje około 10 minut a na jedną kule trzeba 80. Czy warto? Ja lubię takie rzeczy więc fajna zabawa na zabicie nudy.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:38   #3538
evoonia86
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Cześć kochane-ja mam to samo.....mam wrażenie ,ze nie zdążymy ze wszystkim....dzisiaj maja pzryjsc próbki zaproszeń więc mam nadzieje że w tym tygodniu będziemy zamawiać!
czas się wziąć za ostre przygotowania

Cytat:

dobrze jej powiedziałaś najpierw niech porobią komplet badań i później zobaczą co im lekarze powiedzą. Może będzie szansa na dziecko. Dziewczyna musi o niego, o nich walczyć. Trzymam za nich kciuki.

Cytat:
co do mieszkanka to ostatecznie niewiele spuścił, ale cena i tak jest bardzo niska, teraz proszę o kciuki żeby wszystko doszło do szczęśliwego finału, czyli podpisania umowy....
oby wszystko dobrze sie skończyło i abyście szybciutko odebrali klucze do własnego m
Stary 2011-11-21, 09:40   #3539
kooocur
Zakorzenienie

Kurcze jakie Wy tu rzeczy o bezpłodności piszecie.

Ja tez bym o faceta walczyła...jesli jest tego wart to niech sie weźmie w garśc i bada! Może nie wszystko stracone??

Co więcej..poszłam dzis na baen o 8 i wszystkie tory były zajete..buuu

Postarnowiałam się wziać za siebie przed ślubem! Trzeba te sflaczałe mięśnie rozruszac i ciało przygotowac do slubu i dziecka...

Tak, tak nie może być inaczej nic nie zmieni moich planów. Pojdę w e wtrorek do Pani hematolog i powie mi, że nic zlego sie nie dzieje...!!!!

Dziś mam ginekologa i bardzo dokładne badani...buuu

p.s. umówiłam sie z koleżanką na zabiegi przed ślubne. Ma mi ułozyć harmonogram....najpier złuszczanie później pewnie trochę kwasów.
Ja mam ładną cere i wiele nie potrzebuję

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 09:46   #3540
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

czas się wziąć za ostre przygotowania

dobrze jej powiedziałaś najpierw niech porobią komplet badań i później zobaczą co im lekarze powiedzą. Może będzie szansa na dziecko. Dziewczyna musi o niego, o nich walczyć. Trzymam za nich kciuki.

oby wszystko dobrze sie skończyło i abyście szybciutko odebrali klucze do własnego m

dziekuje ;*

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kurcze jakie Wy tu rzeczy o bezpłodności piszecie.

Ja tez bym o faceta walczyła...jesli jest tego wart to niech sie weźmie w garśc i bada! Może nie wszystko stracone??

Co więcej..poszłam dzis na baen o 8 i wszystkie tory były zajete..buuu

Postarnowiałam się wziać za siebie przed ślubem! Trzeba te sflaczałe mięśnie rozruszac i ciało przygotowac do slubu i dziecka...

Tak, tak nie może być inaczej nic nie zmieni moich planów. Pojdę w e wtrorek do Pani hematolog i powie mi, że nic zlego sie nie dzieje...!!!!

Dziś mam ginekologa i bardzo dokładne badani...buuu

p.s. umówiłam sie z koleżanką na zabiegi przed ślubne. Ma mi ułozyć harmonogram....najpier złuszczanie później pewnie trochę kwasów.
Ja mam ładną cere i wiele nie potrzebuję
pewnie, ale facet to facet ;/ i czasami tak sie zatnie w sobie, jego duma itp ze koniec ;/
nie mam szans zeby do niego dotrzec ;/

mam nadzieje ze jej sie uda mu to wbic do glowy

Mia i Tosia <3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości