|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Ale właśnie ja wiem, że jechać to jeszcze jakoś pojadę... Ale parkowanie...
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie wkurzylismy z TZ... TZ dzwoni do domu wlasnie i Jego mama mowila, ze sąsiad naszej dzialki - stary zgred, zlodziej wylawa szambo na nasza dzialke!!!! TZ powiedzial, ze tak tego nie zostawi..
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie pierwszy raz jak sie wpieprza w nasza dzielke! jak latem ja porzadkowalismy to ciagle stal na schodach i gapil sie co robimy, jak ktos do nas przyjedzal to stal przy plocie i sluchal o czym gadamy.. co za kretyn.. stary dziad |
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz to wziąć na spokojnie, przede wszystkim myśleć o tym co robisz, przewidywać trochę z wyprzedzeniem i kontrolować lusterka. Wbrew pozorom parkowanie tyłem na lusterkach jest czasami prostsze niż przodem o ile się nie zestresujesz i o ile umiesz cofać na lusterka (ja tylko z użyciem lusterek, gdybym patrzyła w tylną szybę to bym nawet z bramy z własnego podwórka nie wyjechała nie umiem tak ocenić odległości )Pamiętaj, to nie egzamin, nie musisz tego zrobić na 3 ruchy - jak będzie trzeba to trochę pomanewrujesz i tyle
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie Madziuniusia, nie stresuj sie tak, bo to bedzie noc i mniejszy ruch i nikt nie bedzie widzial jak parkujesz nie na "3" tylko wiecej manewrow
spokojna glowa
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mało która kobieta lubi parkowanie... ja też tego nie lubie a tyłem to juz w ogóle cyrk
a jeżdżę regularnie
|
#3519 |
|
Zadomowienie
|
KICIU wszystkiego dobrego, radości, dużo ciepła w serduszku i życzliwości wszystkich otaczających Cię ludzi
![]() porywam kawałek tortu i uciekam, jestem padnięta po weekendzie na uczelni, ale okropnie "napalona" na wirusologię! miałam strasznie fascynujący wykład, o mało z rozdziawioną gębą bym siedziała całe 4 godziny ![]() jutro postaram się nadrobić.....buziaki!
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie... sytuacja jest o tyle gorsza, że samochód TŻ jest zarejestrowany na jego tatę..
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli się boisz, to wykup sobie kilka godzin z doświadczonym prowadzącym, bo wiem, że te nasze teżeciki to są tak przewrażliwione na punkcie swoich aut, że się będziesz stresować samym faktem, że to jego samochód. Za kierownicą albo pewnie się trzeba czuć, albo nie siadać wcale.
|
|
#3523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle w ostatnich czasach nagminne jest wylewanie szamba gdzie popadnie. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
dokładnie tak jak piszesz!
|
||
|
|
|
#3524 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I nie, nie, ja nie mówię, że nie opłaca się iść na targi Ja tylko mówię, że w moim mieście są do kitu... Spodziewałam się jakiś degustacji, pokazów mody ślubnej, a tu tylko kamerzyści, fotografowie i wystawili parę sukien na manekinach. Pewnie w większych miastach inaczej to wygląda.Cytat:
Zrobić porządek z cwaniakiem...Cytat:
Tyłem to mam takiego stracha, że hej... tym bardziej po tym, jak kiedyś przy takim parkowaniu lekko obtarłam jedną babę, a ta zrobiła aferę jakbym jej auto rozbiła i chciała ode mnie 1000 zł za to. Młoda wtedy byłam, krótko prawko miałam, jeszcze przez brata niewiele jeździłam, bo ciągle mi zabierał nasz wspólny samochód, noi mam od tego czasu uraz. Ciężko mi się go pozbyć Pewnie niedługo będę musiała się przemóc, bo po ślubie jak zamieszkamy razem będę miała o wiele dalej do pracy, a bilety autobusowe ciągle idą w górę, więc siłą rzeczy będę często jeździć autkiem Ogólnie wydaje mi się, że jestem dobrym kierowcą i jeżdżę płynnie (mój guru - tata nawet tak mówi ), ale parkowania tyłem boję się jak nie wiem
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2011-11-20 o 23:31 |
||||
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
pozdrawiam z pochmurnego wiednia.... zaraz wybywam do pracy a zaczyna bolec mnie brzuch przed okresem... juz widze dzisiejszy dzien
na szczescie mam luzna prace, wiec do 14! Kiciu- (niestety wczoraj nie dalam rady zlozyc ci zycyen)wszystkiego co najlepsze! milosci , radosci, cudownych chwil w zyciu i aby po slubie bzlo ich jeszcze, jeszcze wiecej malo problemow i maaaaaase inspiracji! I bajecznego wesela !!BUZIAKI!
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
jak nie lubię poniedziałków
|
#3527 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiciu z okazji wczorajszych urodzinek wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen, niech milosc z Tż kwitnie na calego! Wszystkiego naj naj naj!
Malenka za suknie!Nena zakupki super, ale niestety nie widzialam wszystkich, bo widze ze byl edit... 3mam kciuki za dzisiejszy egzamin! ![]() Kasia-kuku 3mam kciuki zeby wyniki sie poleszpyly! Chatka bardzo fajnie, ze spotkanko rodzicow sie udalo, na nastepnym pewnie bedzie o wiele swobodniej! Dancing_Lady moze niech rodzice wypija "brudzia"? ![]() Madziuniusia trzymam pusc sobie fajna muzyczke jakas uspokojajaca jak bedziesz jechalaPaulinka i co zalatwiliscie sasiada? Kindzia ja tez niestety nie lubie |
|
|
|
#3528 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny 5 miesięcy....
kurcze, dziś poczułam, że z wieloma rzeczami jesteśmy w lesie:/
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ja jestem w szoku po wczorajszym spotkaniu z przyjaciolka. Jej facet powiedzial ze musza sie rozstac, ze ona nie bedzie z ni szczesliwa bo on jest bezpłodny... powiedzial ze jak byl z poprzednia swoja laska to sie leczyl i nic nie dalo.... ona jest załamana, kocha go bardzo i nie chce nawet myslec o rozstaniu, powiedziala mi ze zaciagnie go do wszystkich lekarzy, a jak nic nie da to to zaadoptuja dziecko. Dla niej liczy sie on... on tego pojac nie moze, powiedzial ze zniszczy jej zycie itp. nie wiem co jej mam poradzic, powiedzialam zeby walczyla o niego i nie poddawala sie...
|
#3530 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
naprawdę tak późno można składać zamówienie? w życiu bym tak długo nie czekała z zamawianiem, osiwiałabym z niepewności ![]() Czasami jak czytam, jakie ten Twój TŻ głupoty gada, to mam ochotę potrząsnąć Nim, a potem kopnąć mocno w tyłek, co by się trochę opamiętał Nie ma na benzynę, a ma na imprezę? Aż mi się gotuje w środku.Na pewno wsiadanie za kierownicę ze strachem jest złym pomysłem, będziesz się stresować i to nie ma sensu, bo zestresowany kierowca, jeszcze bez opieki, jest zagrożeniem na drodze. Musisz najpierw trochę poćwiczyć, nie trzeba na to zużyć pół baku, po prostu tyle, żebyś się lepiej poczuła za kierownicą, kilka razy zaparkować. Jeśli TŻ tego nie rozumie, to niech zrezygnuje z alkoholu i sam się zawiezie na imprezę. Cytat:
A już teraz od strony sąsiada proponuję obsadzić działkę wzdłuż szczelną warstwą roślin - krzewów szeroko się rozrastających, drzew, itp., żeby, jak już będziecie się budować, z Jego działki nic nie było widać ani słychać od Was. Bo inaczej będziecie mieć całe życie zgreda z nosem na Waszej działce. Cytat:
![]() Cytat:
no to raz dwa do roboty ![]() Cytat:
A ja teraz do pracy lecę, zleconko mi się znów trafiło. Co prawda kiepski na to dzień, bo właśnie dostałam @, no i oczywiście brzuch od rana napiernicza... Miłego dzionka
|
|
#3531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś rozmawialiśmy o tym z TŻ-em. Pytał co byłoby gdyby nie mógł mieć dzieci. Oczywiście powiedziałam mu, że to niczego nie zmieni. Kocham go i nie przestanę, dlatego, że jest bezpłodny, ale chyba nie usatysfakcjonowała go moja odpowiedź. Faceci się tego bardzo boją, pomimo tego, że często o tym nie mówią. |
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poniedziałkowo
Normalnie miałam dzisiaj rano takiego powera, jak szlam do pracy (jak nigdy ), przyszlam, odpaliłam kompa i nic nie moge zrobić, bo nasz system wewnętrzny się posypał i programiści główkują, gdzie tkwi problem. No i znowu będę miała plecy z robotą Tak więc piszcie dużo, to sobie przynajmniej poczytam
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
bede sie starac ja wspierac
![]() jesli sie kochaja to wszystko razem przetrwaja ![]() poki co to musza zrobic porzadne badania czy na 100% nie ma szans na dziecko on, a dopiero myslec co dalej. Ona mowila ze on nawet nie chce o ty slyszec;/ wiecie.... meska duma ;/
|
#3535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A my cały weekend spedziliśmy w szpitalu-mój Tż miał podejrzenie wyrostka, ale skończyło sie na grypie jelitowej-jestem tak zmęczona po tym weekendzie,że najchętniej wróciłabym do domu i wskoczyła pod pierzyne ![]() Dajcie mi prosze kopa coby jakoś przeżyć ten dzień
|
|
|
|
|
#3536 |
|
Zadomowienie
|
hahaha, dla mnie był czarujący przez to co gadał
taki ekscentryczny kurcze, starałam się nadrobić, ale przez to mam tyły w obowiązkach....ech, nie ma chwili czasu do stracenia. Dzięki za informację o pończochach, ja jeszcze nie myślałam o bieliźnie tak na poważnie, ale pewnie trzeba będzie się tym niedługo zająć. Wybraliśmy z TŻetem zaproszenia jak znajdę chwilę to zrobię im zdjęcie, bo zdaje się, że ktoś o to prosił - co prawda wyglądają jak na aukcji i obawiam się, że moje zdjęcie je raczej "obrzydzi" niż odda prawdę, ale zdjęcia mogę zrobić ![]() co do mieszkanka to ostatecznie niewiele spuścił, ale cena i tak jest bardzo niska, teraz proszę o kciuki żeby wszystko doszło do szczęśliwego finału, czyli podpisania umowy.... Maleńka - gratuluję sukni przypomina mi moją ![]() widzę, że dużo piszecie o jeżdżeniu...no ja prawka nie mam, chyba znów spróbuję po ślubie.....zdawałam już .....10 razy..... niestety mam wadę wzroku (niedorozwinięty nerw, szkła korekcyjne nic nie dają) i na lewe oko widzę bardzo kiepsko, wiecie, jak wydawane są zaświadczenia zdrowotne...no i ja tak naprawdę w ogóle nie wiem, czy mogę jeździć, bo widzę normalnie, ale mam problem ze stereoskopowym widzeniem, oceną odległości no i w aucie objawia się to tak, że nie umiem jeździć odwrócona do tyłu, a teraz tego wymagali, jak ostatnio zdawałam, nawet nie wiem jak jest teraz..... ach, nie umiem się do wszystkich wątków odnieść.... Gratuluję wszystkim kolejnych upływających dni do ślubu ja tam nie wiem, czy to dużo czy mało, 5 czy 7 miesięcy....hmmmm, no na pewno 1 miesiąc to już będzie mało a jak będę studniówkę obchodzić to pewnie też będzie już stres....aaaa, muszę uciekać, prawie 10, a ja w rozsypce!
|
#3537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chatko też byłam zaskoczona w tak późno ja pewnie pójdę wcześniej Co do tych kwiatkow jeden zajmuje około 10 minut a na jedną kule trzeba 80. Czy warto? Ja lubię takie rzeczy więc fajna zabawa na zabicie nudy.
|
|
#3538 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
czas się wziąć za ostre przygotowania Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze jakie Wy tu rzeczy o bezpłodności piszecie.
Ja tez bym o faceta walczyła...jesli jest tego wart to niech sie weźmie w garśc i bada! Może nie wszystko stracone?? Co więcej..poszłam dzis na baen o 8 i wszystkie tory były zajete..buuu Postarnowiałam się wziać za siebie przed ślubem! Trzeba te sflaczałe mięśnie rozruszac i ciało przygotowac do slubu i dziecka... Tak, tak nie może być inaczej nic nie zmieni moich planów. Pojdę w e wtrorek do Pani hematolog i powie mi, że nic zlego sie nie dzieje...!!!! Dziś mam ginekologa i bardzo dokładne badani...buuu p.s. umówiłam sie z koleżanką na zabiegi przed ślubne. Ma mi ułozyć harmonogram....najpier złuszczanie później pewnie trochę kwasów. Ja mam ładną cere i wiele nie potrzebuję
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ;* ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
nie mam szans zeby do niego dotrzec ;/ mam nadzieje ze jej sie uda mu to wbic do glowy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

o ile się nie zestresujesz i o ile umiesz cofać na lusterka (ja tylko z użyciem lusterek, gdybym patrzyła w tylną szybę to bym nawet z bramy z własnego podwórka nie wyjechała
nie umiem tak ocenić odległości

W ogóle w ostatnich czasach nagminne jest wylewanie szamba gdzie popadnie.
dokładnie tak jak piszesz!
Zrobić porządek z cwaniakiem...
Pewnie niedługo będę musiała się przemóc, bo po ślubie jak zamieszkamy razem będę miała o wiele dalej do pracy, a bilety autobusowe ciągle idą w górę, więc siłą rzeczy będę często jeździć autkiem
kurcze, dziś poczułam, że z wieloma rzeczami jesteśmy w lesie:/