|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
ja wrocilam od TZ bosko bylo a zasnac obok niego bezcenne
|
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Długo czekałam i mam nadzieję, że okaże się, że to "to" Eh czekam na spotkanie ale pewnie dopiero w sobotę...chyba, że wcześniej jakiś spontan wypali ![]() Wy też sie na początku spotykaliście chyba średnio raz na tydzień, prawda? Jak tam jenny w pracy? Cały czas tak ciężko? U mnie tak Nie wyrabiam..do tego dni coraz krótsze... Wracam do domu i zero energii
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
my z tżtem spotykaliśmy się bardzo często bo chodziliśmy do szkół w jednym mieście ale po skończeniu szkoły nic się nie zmieniło.. tak samo często się spotykamy(tż mieszka jakieś 25 km ode mnie )
szokiem dla mnie jak tż poszedł do wojska i nie widywałam go półtorej miesiąca ale dało się przeżyc
|
#3124 |
|
Konto usunięte
|
Moj daleko mieszka ale da sie przezyc jak sie poplanuje troche I jak sie chce
![]() Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#3125 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolinko my na początku spotykaliśmy sie raz lub dwa na tydzień.. teraz weekendy są obowiązkiem, chyba, że jakaś praca wypadnie w sobote i Tż padnięty to wtedy ja wyrozumiala nazeczona daruję mu i widzimy sie w niedziele... ogólnie to mało nam siebie ale nie ma jak inaczej, ponieważ praca, korki, studia i czasu brak
![]() Karola w pracy ogólnie cieżko i czasami psychicznie siadam... niestety nie ma lekko...
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3126 |
|
Konto usunięte
|
ja rano na wyprzedaze,potem do pracy 12-20.00 potem TZ przyjedzie do poniedzialku
|
|
|
|
#3127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do mojego hm...prawie tż też mam jakieś 25 km Cytat:
Do tego pogoda dobija Jestem po kolejnym spotkaniu! Bardzo udanym Chciałam żeby teraz wpadł do mnie ale powiedziałam mu to w ostatniej chwili... On na to, że bardzo chętnie by wpadł ale gdybym powiedziała wcześniej to by sie lepiej ogarnął Hm...no jakoś źle nie wygladał, ale kurcze... co on kombinuje? Czuję, że chce się przedstawić moim rodzicom i dobrze wypaść - bo tak na logikę: co za różnica czy widziałabym go u siebie w domku czy w pizzeri? OMG!!! Ja mam stresa za to on wcale Ale cały czas nie wiem czy mogę już o nim mówić tż Zachowanie bardzo dużo daje do myślenia, propozycje kolejnych spotkań... ale...cały czas brak mi hm... żeby to jakoś słownie potwierdził... No wiecie o co chodzi
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko:
może go zaskoczyłaś i nie był psychicznie nastawiony do poznania Twoich rodziców?
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Może
Ale: 1) rodzice nigdy mi nie wchodzą do pokoju jak mam gości ![]() 2) chłopak jest bardzo śmiały i wygadany
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
1) to nie ma zbyt dużego znaczenia, już sama świadomość, że się idzie do chłopaka/dziewczyny robi swoje, a poza tym, to tez tak nie ładnie czmychnąć szybko do pokoju, wypadałoby przedstawić gościa
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
no skoro tak uważasz
![]() Dzięki za celną uwagę ![]() Wiesz ja nie jestem w tej kwestii doświadczona- znajomych, których mam i którzy u mnie bywali rodzice znają od dawna
|
#3132 |
|
Raczkowanie
|
Karolinko a mnie sie wydaje ze chlopak przyjdzie z jakims kwiatkiem dla Twojej mamy
![]() A my dzisiaj bylismy w kinie na listach do M. Smialo moge polecic ten film
|
|
|
|
#3133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
|
|
#3134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z niego jest naprawdę dżentelmen - moja przyjaciółka aż sie zdziwiła (oczywiście pozytywnie) skąd tacy sie biorą w dzisiejszych czasach Cytat:
Wiecie, że rodzice pytali czy myślę o nim już poważnie? Bo mamy swoje lata (25 i 27) i by ich wcale nie zdziwiło, gdybyśmy już poruszali tematy takie! No szok Znaczy zaskoczyło mnie, że maja takie podejśćie ![]() Staram się być dobrej myśli ![]() Jeszcze jak pisaliśmy ze sobą to P. powiedział, że nie szuka kogoś na chwilę, dla zabicia czasu czy z nudy tylko w celu stworzenia stałego związku (choć wiadomo, że nic na siłę). Wiecie, ja się nigdy z nim nie nudzę i on ze mną też nie Mam nadzieje, ze nie traktuje mnie już jako "koleżanki" zwykłej- te kwiaty, jego gesty... I mówi o przyszłości np, że chce mnie autem nauczyć jeżdzić, że musimy tam czy tam iść/jechać, coś zobaczyć itpWszystko to bardzo miłe i daje do myślenia A cały czas czekam na rozwój sytuacji Bo koleżanki pytają czy jesteśmy już oficjalnie parą I co tu mówić??---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
|
#3135 |
|
Konto usunięte
|
karolina moze to glupie ale zasugeruj mu to podpytaj sie?
ja bylam z TZ na London eye dzis pieknie bylo romantycznie
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to tż zaraz przywitał się z moją mamą i moim tatą powiedział jak ma na imię i poszliśmy do mnie do pokoju i to tyle.. ale stresa miał niezłego a jak pojechał do domu to mnie zaraz rodzice wzięli na rozmowę żebym im coś o nim opowiedziała
|
|
#3137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) zapewnia mnie, że sie nie wstydzi!!Szok!! to ja sie gorzej od niego martwię Cytat:
Wiecie spytałam go co miało znaczyć, że gdyby wiedział, to lepiej by sie ogarnął Ze chciałby bardziej wyjściowo wyglądać!!! No kurcze wcale źle nie wygladał Mamy wstępnie zaplanowane spotkanie u mnie w ciągu kilku dni najbliższych- zobaczymy co on wymyśli ![]() Dziś mi napisał, że załuje, że nie mieszkamy w tej samej miejscowości bo moglibyśmy widzieć się niemal codziennie Zaczęło sie tęsknienie- serio!! Tak mi powiedział! Z mojej strony też... 3majcie kciuki dziewczyny, żeby nam wypaliło!!!!
Edytowane przez karolinka86 Czas edycji: 2011-11-22 o 22:20 |
||
|
|
|
#3138 |
|
Konto usunięte
|
![]() ja szukam na ebayu prezentu dla TZ
|
|
|
|
#3139 |
|
zielony stworek
|
No widzisz
U mnie też jakoś się kręci. TŻ szuka dla nas mieszkania, już nie na wynajem
|
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapowiada sie obiecująco
|
|
#3141 |
|
Rozeznanie
|
karolinka też trzymam kciuki za was
ostatnio byłam u TŻ,. bardzo miło spędziliśmy weekend
|
|
|
|
#3142 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolinko superowo
widzę, że będzie cudnie trzymam za Was kciuki myslę, że Wy już jesteście parą.. trzeba to tylko jakoś sformalizować i oficjalnie sobie powiedzieć... super cieszę się
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
Cytat:
Ostatnio mi napisal, że odleglość nie jest przeszkodą a mieszkanie w jednej miejscowości sprawiłoby, że byłoby nam łatwiej o nawet codzienne spotkanie choćby na chwilkę. Tak to jesteśmy w kontakcie codziennie- nie ma dnia, żeby milczał! Ostatnio nawet w rozmowie (niby żartem a jednak) coś wspomniał o mamie swojej i mówi "wymarzona teściowa" Albo: że samochód z myślą o przyszłości- pojemny, wózek sie zmieści Niby żartem ale może podtekst jakiś moze miał Tylko ja nie wiem jak daleko mogę się posunąć, żeby nie wyglądało, że sie narzucam... Ale też że nie jest mi obojętny W weekend pewnie się spotkamy u mnie ![]() Ciekawe jak będzie
|
|
#3144 |
|
Konto usunięte
|
ja nie rozumiem ,powiedz ze nie wiesz jak masz go odbierac czy jestescie razem juz czy nie, nie macie po 15lat zeby sie w chowanego bawic i ze po prostu fajnie by bylo wiedziec jak on na to patrzy
|
|
|
|
#3145 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola widze, że u Ciebie superowo
ciesze sie strasznie. pogadaj z nim szczerze, tylko tak ustalicie co miedzy wami jest ale widze, że iskrzy super
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Było miło aczkolwiek trochę się stresowałam Tzn czułam sie mniej swobodnie niż jak gdzieś chodziliśmy...Mam nadzieje, że go to do mnie nie zraziło... I że będzie lepiej innym razem ![]() Kilka spotkań wcześniej już było i wiem, że wywarłam na nim duże wrażenie (sam mi tak mówił wcześniej)... Iskrzyć to chyba iskrzy ![]() Skoro przyjeżdża, kupuje kwiaty itp Widzicie, głupio mi pierwszej zacząć rozmowę na ten temat... Może Was to dziwi, ale jakos nie umiem...boję sie, ze jakoś głupio wyjdzie
|
|
#3147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do rozmowy o tym, czy jest się parą, czy nie - u nas wyszło to jakoś naturalnie. A to wziął mnie za rękę na spacerze, a to dał buziaka... A potem na jednym ze spotkań któreś z nas stwierdziło: To co, usuwamy konta z Sympatii? Raczej nie będą nam już potrzebne ![]() No i było wiadomo, że myślimy o sobie poważnie i nie będziemy szukać dalej (zresztą konta były już zawieszone chyba po 2. spotkaniu). |
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;30757479]Karolinko, nie masz pojęcia, jak miło mi czytać, że się z kimś spotykasz, że iskrzy i jesteś zadowolona
![]() A co do rozmowy o tym, czy jest się parą, czy nie - u nas wyszło to jakoś naturalnie. A to wziął mnie za rękę na spacerze, a to dał buziaka... A potem na jednym ze spotkań któreś z nas stwierdziło: To co, usuwamy konta z Sympatii? Raczej nie będą nam już potrzebne ![]() No i było wiadomo, że myślimy o sobie poważnie i nie będziemy szukać dalej (zresztą konta były już zawieszone chyba po 2. spotkaniu).[/QUOTE] Ja też się cieszę i mam nadzieję, że tak zostanie ![]() Na 2 (chyba) spotkaniu on zapytał jak tam konto a ja na to że już tam nie wchodzę On też powiedzial, że z nikim prócz mnie na gada ani nie pisze... Parę dni temu weszłam żeby zawiesić konto i jeszcze raz obejrzeć jego profil i widziałam, że oglądał mój Jeśli jeszcze wejdzie na mój i zobaczy, że zawiesiłam to chyba sie domyśli... Zresztą, myślę że raczej sie domyśla bo głupi nie jest
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola jednym slowem SUPER
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Hello jest tu kto?
Co taka cisza, dziewczyny?? Ja czekam na kolejne spotkanie Pewnie dopiero piątek- sobota, bo "mój" choruje Ostatnio znów dostałam piękną róże ![]() Eh aż mi głupio, że tak ciągle mi kupuje... Tzn bardzo milo mi, ale że mu sie chce kasę wydawać ![]() Wy często dostajecie/dostawałyście kwiaty?? ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Oby tak zostało ![]() Moja mama twierdzi, że gdyby czegoś we mnie nie widział to by już dawno przestał przyjeżdżać bo to nie taki wiek żeby sie wygłupiać Znaczy tylko ot tak z nudów...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Nie wyrabiam..do tego dni coraz krótsze... Wracam do domu i zero energii
ale dało się przeżyc 

Hm...no jakoś źle nie wygladał, ale kurcze... co on kombinuje?