|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Naomi, no to w grudniu będzie szaleństwo.
A dziś obejrzałam sobie filmy z wcześniejszych Gwiazdek. Czy Wy też nagrywacie filmy podczas świąt?
|
|
|
|
#3842 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
ja od jakiś 2 lat dopiero zaczęłam nagrywać i często wracam do tych wspomnień.
Tak sobie siedzę i myślę że za dużo czasu nam nie pozostało do grudnia już niewiele to już z górki ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- w ogóle jak dla mnie to słabe te reklamy w tym roku jakoś mało świąteczne jak dla mnie niektóre |
|
|
|
#3843 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie, że nagrywasz
Rzeczywiście, grudzień tuż tuż... A co do reklam, to myślę, że już niedługo się pojawią takie z prawdziwego zdarzenia. Pamiętacie reklamę Tchibo? Taka wysoka choinka nocą...
|
|
|
|
#3844 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Rozeznanie
|
Kurde, myślałam, że jestem sama, a tu taki wątek
![]() Obecnie mam szał na te dwie: http://www.youtube.com/watch?v=wjEIP6otc4Y http://www.youtube.com/watch?v=_htkoAn0sDs No i zakochałam się w trailerze świątecznonoworocznego filmu, którego premiera będzie 8 grudnia http://www.youtube.com/watch?v=k1Y2u...&feature=share Muszę zobaczyć ten film! I też się nie mogę doczekać śniegu Ciekawe kiedy odwiedzi pomorze
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam świąteczną reklamę Jacobsa, sama tęsknię już za kawą pitą z rodziną przy choince...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
Ooo to ta http://www.youtube.com/watch?v=FmKDN...layer_embedded tylko tamta była po polsku
To moja ulubiona świąteczna reklama, przywołuje wspomnienia...
|
|
|
|
#3849 |
|
Wtajemniczenie
|
Coraz bliżej Święta...
|
|
|
|
#3850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mmm---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- nie mogę się doczekać kiedy zacznę ozdabiać dom i zawieszać lampki mój Tż to już pod koniec miesiąca powiesi na podwórzu na choineczkach lampki i od mikołajek będziemy zapalać [COLOR="Silver"]
Edytowane przez IwonaMazury Czas edycji: 2011-11-20 o 22:24 |
|
|
|
|
#3851 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
Dorzucę coś świątecznego
![]() tylko słabo widać Edytowane przez tennen Czas edycji: 2011-11-20 o 23:13 |
|
|
|
#3853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kłaniam się nisko za info
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
O filmie słyszałam....zapowiada się świetny świąteczny klimacik
![]() Dziewczyny kupilismy juz wczoraj prezenty dla pięciu osób
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
32 dni !
Już prawie miesiąc.. ahh ![]() Trailer filmu zapowiada się ciekawie ! I ta gwiazdorska obsada.. Czuję,że będę musiała go obejrzeć,w kinie lub ściągnę z internetu.![]() Lolito,marzy mi się kupowanie prezentów dla tylu osób.Ale komu ja bym to podarowała,skoro z całą rodziną nie utrzymuję kontaktu. Co prawda,w tym roku mogłabym się wybrać na wigilię od strony macochy,a tam będzie około 20-stu osób.. Lecz nie sądzę,abym zdążyła,bo czeka mnie wigilia w trzech miejscach.Zostaje jeszcze Boże Narodzenie,ale myślę,że będę lepiej się czuła ,spędzając je ze "swoimi".
|
#3856 |
|
Rozeznanie
|
O Matko prezenty dla 18 osób? Obdarowujesz całą rodzinę? Chyba nieźle się wykosztujesz...
|
|
|
|
#3857 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Ja w piątek mam wolne to skompletuje sobie 24/26 tapet świątecznych i tak jak w zeszłym roku, codziennie będę ustawiać na pulpicie inną
![]() I jak w zeszłym roku, przy zmienianiu znowu zostanie mi jakiś żal, że muszę zmienić 'starą' na nową - niektóre były takie piękne !!! Pytanie padło w 2010 roku, ale ponawiam: jak ubieracie choinki? Kolorowo, dwukolorowo czy inaczej? A ma któraś białą choinkę? Mnie podobają się choinki z białymi końcówkami, które wyglądają jak ze śniegiem
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2011-11-21 o 10:17 |
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tym roku chcę ubrać choinkę na zielono-czerwono
mam do tego łańcuch zielony z białymi końcówkami (taki właśnie jakby śnieg ) a jaka będzie u mamy? nie wiem będę musiała się z nią skonsultować xD
|
|
|
|
#3859 |
|
Raczkowanie
|
Ja co roku ubieram na kolorowo.
Zarówno małą ,jak i dużą choinkę. Nie posiadam dekoracji w 2 kolorach,oczywiście mowa o takich,których byłoby wiele.A kupno nowych bombek na dużą choinkę raczej w grę nie wchodzi,ponieważ wszystkie,które mi się bardzo podobają kosztują sporo.A i tak co roku kot jakieś bombki potłucze,a tu jedna zleci przy ubieraniu choinki,druga przy rozbieraniu i z roku na rok bombek jest coraz mniej.Jednak może w tym roku jakieś opakowanie się zakupi,ale o tym trzeba pomyśleć. W weekend kupiłam styropianowe bombki,aby wykonać karczochowe bombki.( co za składnia )Jeszcze tylko dokupię kilkanaście metrów wstążki i biorę się za robotę.![]() O,Asik przypomniałaś mi! W mieszkaniu mojej mamy choinka jest zazwyczaj ubrana w dwóch kolorkach,przeważa złoto i czerwień.
![]() ![]() Edytowane przez Inalinka Czas edycji: 2011-11-21 o 10:26 |
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie będzie kolorowa, z białymi lampkami
Sama niestety nie mam na jej dekorację zbyt wielkiego wpływu, ani pola do popisu, bo do domu wracam na 2 dni przed świętami i jest już wszystko ustrojone, moja mama to kocha chyba bardziej niż ja i robi absolutnie piękne dekoracje ![]() Marzy mi się własna choinka, własne mieszkanie, chciałabym całą rodzinę zaprosić do mnie i zrobić dla nich kolację PO MOJEMU. Póki co mam parę metrów kwadratowych dla siebie i brak miejsca na cokolwiek Macie choinki żywe czy sztuczne?
|
|
|
|
#3861 |
|
Rozeznanie
|
u mnie choinka jest bardzo kolorowa różne ozdoby taki mały mix hehe . Widziałam reklamę kawy świąteczna nie wiem czy dobrze skojarzyłam że to reklama Tchibo bo ukradkiem zobaczyłam.
|
|
|
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
Ja sztuczną,nie wiem czemu,ale kształt żywych choinek mi nie odpowiada,u góry wydają mi się takie "łyse",bądź to tylko moje złudzenie..
Chociaż czasem widuję odpowiednie,ale to rzadko.Jednak nie zaprzeczam,że zapach,który płynie z żywych choinek jest przyjemny.
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
moja idealna choinka? duża, żywa i mega kolorowa
czasem jeszcze ozłocone szyszki lub orzechy choinki monochromatyczne ładnie się prezentują w sklepach np. w OBI-m, ale ja jednak stawiam na choinkę full wypas |
|
|
|
#3864 |
|
Rozeznanie
|
Macie choinki żywe czy sztuczne?
[/QUOTE]ja mam 2 sztuczne ,kiedyś w dzieciństwie zawsze była żywa tak ładnie pachniała mmm coś wspaniałego, ale potem jak byliśmy starsi to kupiliśmy sztuczną i tak zostało i bardzo chętnie wróciłabym do żywej ![]() u mnie w domu coraz więcej się mówi o świętach już dziś jadę pobuszować po sklepach bo chcę wieniec adwentowy zrobić i trochę ozdóbek kupić (przydała by się wygrana na loterii hehe) |
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co rok marzę o żywej, ale rodzice nie chca dać się namówić- mówią, że w domu jest za ciepło i igiełki opadna- ale nie wiem ile w tym prawdy
![]() Inalinka, faktycznie, wiele zależy od rodzaju choinki, ja się na nich kompletnie nie znam
|
|
|
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś (wynikało to z takiej, a nie innej mody) mieliśmy choinkę czerwono-złotą, z 2-3 rodzajami czerwonych bombek. Ale od ładnych paru lat ubieramy choinkę w kolorowe, błyszczące bombki, tak bardziej tradycyjnie. Wieczorem jest wtedy fajny efekt błysku
Do tego moja mama zbiera ręcznie robione bombki w kształcie bałwanów, więc one pięknie przyozdabiają choinkę. Ktoś tutaj wspominał o bombkach za 7 zł. Takie polskie, ręcznie robione bombki o różnych kształtach kosztują 15-80 zł.... Natomiast mała choinka w moim pokoju była ostatnio ubrana w jednakowe błyszczące bombki, które mają wzór kolorowych puzzli
|
|
|
|
#3867 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, widzę, że jesteście bardzo kreatywne jeśli chodzi o ozdabianie. Mam pytanie. Właściwie to prośba o pomoc.
W zeszłym roku mama kupiła dom. Dom dość stary, ale bardzo zadbany i ładny. Wyczuwam w domu i idealny material na swiateczny klimat No i kominek. Wygląda mniej więcej tak jak załączniku, tylko że nie ma szkła,tylko żeliwne drzwiczki, górna część ma kolor mniej więcej kremowo biały. Jak ozdobić kominek? Aż się prosi. Kominek sięga około 160 cm razem z tą białą częścia, która jest ścięta płasko, tak, że można tam suszyć owoce i w ogóle, mini półka xD Ta biała niby półka wygląda tak; http://1.bp.blogspot.com/-Gf0cmX5oZm.../Bilde+018.jpg Tyle, że jest niższa i mniej masywna, ładniejsza xD |
|
|
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
U mnie zawsze jest wielka żywa choinka do samego sufitu. Przeważają ozdoby złote i czerwone, ale przez to, że są na niej kolorowe lampki choinka wygląda raczej jakby była kolorowa...co roku dokupujemy nowe ozdoby, a ja zawsze dwoje się i troje, żeby wszystkie się zmieściły i o dziwo zawsze się mieszczą
|
|
|
|
#3869 |
|
Raczkowanie
|
Witam się po długiej przerwie
![]() 32 dni ! Czekam do 6 grudnia i zaczynam wystawiać świąteczne ozdoby w mieszkaniu, a choinkę planujemy w tym roku kupić żywą(te w donicy ponoć mniej się osypują). No i oczywiście w ostatnich dniach nie rozstaje się z http://www.rmfon.pl/radia/rmf-swieta.html
Edytowane przez nenia6 Czas edycji: 2011-11-21 o 11:03 |
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

Czy Wy też nagrywacie filmy podczas świąt? 

Ciekawe kiedy odwiedzi pomorze

Co prawda,w tym roku mogłabym się wybrać na wigilię od strony macochy,a tam będzie około 20-stu osób.. Lecz nie sądzę,abym zdążyła,bo czeka mnie wigilia w trzech miejscach.Zostaje jeszcze Boże Narodzenie,ale myślę,że będę lepiej się czuła ,spędzając je ze "swoimi".
) a jaka będzie u mamy? nie wiem