![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie żałośnic ;)
wracam
![]() niestety ostatnie zdarzenia (wyjazdy itp.) spowodowały, że nie byłam w stanie o siebie dbać ![]() dziś waga 63,4kg ![]() ale za mną pół bułki z serem i salami i na razie kończę z tym i wracam do picia wody ![]() i na fitness dzisiaj idę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj było źle.
![]() I 2 kromki orkisza z polędwicą z kurczaka, 2 ogórki konserwowe, zielona herbata II kawa, kawałek kremówki. ![]() III 3 kluski, pałka kurczaka z piekarnika, czerwona kapusta z rodzynkami, sok jabłkowo-marchwiowy domowy IV mandarynka, zielona herbata, 2 ogórki konserwowe, kawałek sernika, plasterek szynki, sałatka z majonezem ![]()
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Witajcie
![]() Dziewczyny, podczytywałam Was przez cały czas, jednak nie pisałam, gdyż miałam zawirowania jeśli chodzi o mój jadłospis ![]() ![]() Powiem tylko tyle, że ogromnie przed miesiączką (przez jakieś 10 dni!!!) spuchłam i się czułam okropnie, apetyt miałam jak wilk i silne pragnienie zeżarcia słodkiego... No, ale jestem po miesiączce, już pozbyłam się zbędnej wody, a także złogów w jelitkach, także zaczynam walkę ze zbędnymi kilogramami na nowo po raz X... Aaaa, dziękuję za rady, co do zjazdów weekendowych na uczelni ![]() Ostatnio przygotowałam sobie sałatkę i mimo, że jako sos służył mi majonez i jogurt naturalny, to kcal zjadłam mniej, niż bez zjedzenia takiej sałatki - zapchała mnie, zasyciła, nie czułam, że zjadłam niskokaloryczną przekąskę, a normalne porządne śniadanie i było ok ![]() Więc chyba będę się tak starała robić nast. razem ![]() Dziś rano dokończyłam sobie tę sałatkę, a do tego wypiłam czarną kawę ze szczyptą imbiru i cynamonu (świetnie rozgrzewa ![]() Życzę udanego dnia dietkowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
ja tez mialam @ i woda sie zebrala wszedzie i apetyt mialam w nieodpowiednich porach dnia. a tydzien juz minal a ja mam 3 tyg. zeby schudnac chociaz 4 kg.... da sie?
dzis: bula ale malutka tylko z lososiem wedzonym II kawa III troszke makaronu taka pasta w sumie najbardziejkaloryczne w niej jest odrobina masla i ten makaron.... ( bez smietany bez oleju) losos, serek bialy makaron, szparagi, pomidorki. IV ciasto ☠☠☠ecznik ( tylko jeden kawalek) V 2 jajeczka i herbata ale nie zielona bo spac nie moge tak mnie pobudza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
I jajecznica z 1 jajka, pół kromki białego chleba, 2 ogórki konserwowe, zielona herbata niesłodzona
II kawa z mlekiem, lyzeczką cukru III 1 zieminak, kalafior, 1 korniszon, marchewka na gęsto, jajko sadzone IV kawałek sernika, zielona herbata, 2 śliwki suszone V 2 plasterki polędwicy z kurczaka i sera, odrobina majonezu ![]() Jest mnie mniej o jakies 1,5 kg... ![]()
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2011-11-21 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj niestety skusiłam się na słodkie...
I pół bułki z almette, herbata melisa z pomarańczą II ryż na mleku III bułka z almette IV kawałek ciasta, kawa z mlekiem bez cukru V pół schabowego z ketchupem ![]() ![]() ważyłam się dzisiaj rano waga: 56,9 kg ![]() Dzisiaj: I bułka z serem + kawa z mlekiem i cukrem ![]() II. serek wiejski z truskawkami III. bułka z serem + herbata - pokrzywa IV. gulasz z kaszą i ogórkiem V. a tak w ogóle mam program w komórce do zapisywania wagi i przewidywania czasu osiągnięcia wymarzonej wagi i pokazał mi dzisiaj datę: 26.08.2012 ![]()
RAZEM ![]() ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-11-22 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj:
I: kawa z mlekiem, trzy małe marchewki II: kisiel słodka chwila brzoskwiniowa IV: Cappucino One Cup V: dwa paski ciasta marchewkowego (i więcej już nie ma - koniec ![]() Dzisiaj: I: kawa z mlekiem, szklanka musli zalana butelką jogurtu pitnego owoce leśne II: grahamka z serem żółtym, szynką z indyka i pomidorem Dalej póki co nie wiem, dopiszę wieczorem...
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
strasznie mało zjadłaś...
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Popatrz na dzień wcześniej o 21-ej... Trzymała mnie pół dnia jeszcze kolacja niedzielna...
![]() |
#430 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Marchewki jedynie nadają się jako coś wartościowego, ale na Boga, to przekąska ![]() ![]() ----------------------------------------- Moje podsumowanie wczorajsze: I Mała miseczka sałatki (makaron z chińskiej zupki, papryka konserwowa, ogórek konserwowy, kukurydza konserwowa, sałata lodowa, jogurt, majonez) + kawa ze szczyptą cynamonu i imbiru, II Mała miseczka zupy pomidorowej zabielanej śmietaną bez makaronu (w sensie samo rzadkie z warzywami zjadłam), III Frytki robione z ziemniaków z ketchupem + herbata z sokiem z aronii i łyżeczką cukru ![]() IV 3 małe kromki chleba bez masła z serem żółtym, pieczarką i papryką (zapiekane) + ketchup + czerwona herbata. + 0,5 l wody, zielona herbata |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja dzisiejszego jadłospisu:
Cytat:
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-11-22 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
I sałatka z ogórka, pomidora, 1,5 kromki orkisza z masłem, zielona herbata
II kawa, plasterek sernika, zielona herbata III mała miseczka pomidorówki z ryżem, jakoś nie miałam chęci na obiad IV 7days. Jak zobaczyłam ile to ma kalorii.. Nie powinni tego sprzedawać, białą herbata V pomidorówka
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj:
I: kawa z mlekiem, szklanka musli zalana actimelkiem II: grahamka z serem żółtym, szynką z indyka i pomidorem III: zupka nudle knorr IV: pół woreczka kaszy jęczmiennej, niecałe 400 g warzyw na patelnię podsmażonych na łyżce oleju
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-11-23 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
zazylam sie dzis 59,00 Kg!!!
ale sie ciesze. fakt ze wczoraj prawie nic nie zjadlam. nie bylo kolacji a na podwieczorek 2 kostki czekolady. mialam niestety sporo stresu a jak ja mam stres to nie jem nic zazwyczaj. kupcie sobie skakane jak wam sie nie chce chodzic na fitness - super sprawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Mila no to super, że straciłaś na wadze
![]() kiedyś dużo skakałam i fajne to było - może czas kupić nową skakankę ![]() Wczorajszy plan posiłku wypełniłam w 100 % A dzisiaj wygląda to tak: I. bułka z pastą jajeczną + mała kawa z mlekiem II. monte drink III. bułka z pastą + herbata melisa z pomarańczą IV. obiad - pierś z kurczaka w cieście francuskim ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
Konto usunięte
|
Mandarynki
![]() ![]() ![]() ![]() Też jakbym teraz dorwała jakieś smaczne (jak w pełni sezonu), to bym pochłonęła wszystkie ![]() Cytat:
Jak mam zjeść słodkie, to wybiorę coś innego, bo ten krem w tym rogaliku jest okropnie tłusty i to czuć w smaku. Sam rogalik też, później ma się wytłuszczone palce... A nie byłoby szansy, by zamienić tę opcję na coś bardziej wartościowego? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się bardzo, ale sama wiesz, że powinnaś nie omijać posiłków ![]() ![]() -------------------------------- Mój wczorajszy: I) 2/3 bułki grahamki z serkiem śmietankowym, pomidorem i ogórkiem konserwowym + zielona herbata II) Miseczka pomidorówki z makaronem III) ok. 35 g ryżu białego, pierś z kurczaka z odrobiną oleju winogronowego, sałatka z sałaty lodowej, papryki czerwonej, kukurydzy konserwowej i sosu na oleju też niestety IV) pół puszki kukurydzy konserwowej V) Froop truskawkowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Sun w Lidlu kupiłam mandarynki klementynki
![]() ![]() A co do zupki... To ma być tak tylko na przegryzkę, bo później obiad będę w domu jeść, a jak wrócę głodna to rzucę się na wszystko co będzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładny jadłospis. ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() Ja muszę powymyślać co mozna zdrowego przegryźć jak nie mam czasu. Zawsze to był batonik. ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- I owsianka z bananem i bakaliami, zielona herbata II kromka orkisza z ogórkiem konserwowym, polędwicą z kurczaka III zupa jarzynowa z ryżem, żeberka, zielona herbata IV sałatka z ogórka i pomidora, zielona herbata, kromka orkisza
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Witam po "wygnaniu"
![]() Moze jako motywacja powinnysmy robic wazenie (plus mozna mierzenie) co tydzien i prowadzic rozpiske w zastrzezonym Google Documencie? ![]() np nick - waga poczatkowa - cel - kg zrzucone - do osiagniecia celu pozostalo i pod "kg zrzucone" sume w przeliczeniu np na kostki smalcu albo 1 kg torby cukru ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-11-23 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | ||
Konto usunięte
|
Dzięki za cynk
![]() Cytat:
![]() I dziękuję za ocenę jadłospisu ![]() Moim zdaniem Twoje żarełko dzisiejsze też jest niezłe ![]() Cytat:
![]() Grunt, że nie zaprzestałaś dietki ![]() No ja uważam, że fajny pomysł, ale ja mierzyć i ważyć osobiście się nie będę - zależy mi na tym, by jeść bardziej wartościowo i w nie za dużych porcjach dla własnego zdrowia, dodatkowo chcę tylko, by buzia znów lekko zeszczuplała, cera się poprawiła (zawsze się psuje przy tłustym i słodkim jedzeniu u mnie), no i chciałabym o numer mniejsze spodnie kupować, a obecne są przyciasne ![]() Także nie mam celu - kilogramy, centymetry ![]() ----------------------------- Mój dzisiejszy: I) 2 małe kromki chleba pszenno - żytniego + serek śmietankowy + pomidor + ogórek konserwowy, zielona herbata, II) pół kubka herbaty z łyżeczką cukru, III) muffinka (ja piekłam dla gości) - 250 kcal + kawa gorzka, IV) 2 kromki chleba, 3 plasterki sera żółtego, pieczarka, kilka plastrów pomidora, ketchup - jako domowe zapiekanki na obiad + czerwona herbata, V) grejpfrut sweetie. + herbata zielona pomiędzy |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I. pelnoziarnisty bagiel z Philadelphia Light, salata, ogorek, rzodkiewka + zielona herbata II. jogurt waniliowy fat free + banan III. cappuccino + salatka z kurczakiem i ryzem nanjing IV. pieczony ziemniak z tunczykiem i kukurydza + surowka
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
I jajko, 2 kromki orkisza z pomidorem, 2 x zielona herbata
II kawa, 3 suszone śliwki, banan, zielona herbata III warzywa na patelnie, ale mało zjadlam, bo mi nie smakowały, pasek czekolady z orzechami, zielona herbata Muszę jeszcze coś wymyśleć, bo pewno zaraz bedę głodna ![]()
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
I: szklanka musli zalana małym jogurtem truskawkowym, kawa z mlekiem
II: bułka biała z masłem, jajkiem na twardo, szynką,ogórkiem, pomidorem i rzodkiewką (taka gotowa robiona w barze, ale bez sosu żadnego, jedyny grzech to masło i to, że bułka była biała ![]() III: bułka zrobiona w mikrofali z otrębów owsianych, 370 g jogurtu naturalnego i dwóch jaj z kilkoma naprawdę cienkimi plastrami żółtego sera (obżarlam się okropnie) IV: 5 mini paluszków a'la twix, może te 5 było jak jeden ten z batonika ![]()
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
![]() gratuluję tych małych i tych dużych sukcesów ![]() ja od kilku dni nie tknęłam nic słodkiego ![]() ale jestem u rodziców i nie mam na razie jak się zważyć.... ciekawe jak będzie jak wrócę do domu w niedzielę.... a póki co śniadanie: bigos (bez chleba ![]() no i kawunia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Hej, też ostatnio nie miałam czasu pisać, ale malutkimi kroczkami idę do przodu i staram się trzymać. Wreszcie dostałam moją grę do ćwiczeń, więc od dzisiaj ruszam pełną parą
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam garść chipsów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Trochę ostatnio nagrzeszyłam i nie mam odwagi wejść na wagę. ;D Ale zmotywowana ruszam dalej.
![]() Muszę coś wymyślić, żeby nie mieć takiej ochoty na słodycze... Może chrom... ![]()
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Ja też w weekend poszalałam
![]() No to zaczynam od nowa...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.