|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Cześć i czołem, witam poweekendowo!
W sobote byliśmy na urodzinach cioci tża, było miło Wczoraj odwiedziliśmy moją sis, troche mi się smutno zrobiło, taki ma piekny brzuszek, okrągły jak piłeczka, aż jej zazdroszczę. Katunia zdrowiej nam szybko lecę nadrabiać bo sie troche nazbierało
|
#332 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech... tak to jest jeśli tylko ja posiadam kluczę do kilku szaf plus znam obsługę jednego programu. A że potrzebowali to wszystko na 4 rano to trzeba było jechać ![]() Cytat:
No i super się zgraliście! ![]() Cytat:
Cytat:
Życzliwie Was pozdrawiam ![]() ![]() A ja umieram. Jak ja nie znoszę mieć @!!!! Boli mnie brzuch, wszystko jest na nie, ja straszę i generalnie chcę do domu! buuu
|
|
#333 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy ja wiem przepiekny nie pamietam czy SAMBA czy INDIA go polecała ale dziękuję jeszcze jakieś polecacie ?
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też szaleństwo... ale przy śniadaniu zaglądam do Was
ale dzisiaj spokój...
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tom spi wiec chwila odpoczynku z ciepla herbatka zaprosilam na popoludnie kolezanke zeby miec do kogo gebe otworzyc dzis |
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu bidulko, sił i cierpliwości czy zyczę! Wracaj do zdrówka
![]() Guciu współczuję @. Też to przechodzę Jak ja bym chciała mieć takie @ jak przed ciążą! Niby jak nie bolały tak nie bolą, ale zamiast 4 dni jest 6-7 Mona wiem co czujesz i wiem, że żadne pocieszenia Cię nie pocieszą. Myślę o Tobie ciepło! |
|
|
|
#338 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobię chyba mielone z pieczarkami. Do tego najlepszy byłby ryż, ale przez ostatnie 2 dni jedliśmy zapiekanke z ryżem, więc nie wiem czy nam się skośne oczy nie zrobią
|
|
|
|
#340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ooo jak dawno nie jadłam canelloni! będę musiała sobie zrobić ![]() U nas dzisiaj albo rybka, ziemniaki i surówka z marchewki i jabłka, albo jak mąż dostanie telefon (KCIUKI!!!!) to obiad na mieście i kino! ![]() A na sobotę będę robić paszteciki z ciasta francuskiego. jadłam ostatnio u znajomych i super były. Jak mi wyjdą to wrzucę Wam przepis ![]() No i nic nie muszę piec, bo właśnie ciocia zadzwoniła, że ona coś upiecze i przywiezie, a że ona jest mistrzynią to mi w to graj! ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|
#341 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#342 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika, śliweńka ja swoja formę do muffinek kupiłam w Pepco za 19,99 a papilotki w butiku mebli Agata za 4 zł 50szt.
Katunia lampa super, klasyczna ale bardzo ładna no i zrobiona z sercem Gucia współczuję @ Co do fasolki to ja ciągle mam nadzieję że nam sie za niedługo uda, tylko nigdy nie myslałam że to nie da sie tak od razu. Ale może na gwiazdke będziemy mieli prezent od losu
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() przychodzę do Was w znakomitym nastroju po pierwsze mamy sofę warto było poczekaćpo drugie teściu z tż się nie pozabijali przez weekend, co więcej zamontowali parawan do łazienki i zestaw prysznicowy, listwę przy drzwiach itp. po trzecie wczoraj zaszalałam w Home&you i mam narzutę na łóżko świecznik , jakieś dekoracje po czwartek dostałam niezły przypływ gotówki na urodziny od teściów ![]() jak to Tż wczoraj stwierdził miałam wypasiony weekend
|
|
|
|
#344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mojego obiadu, to mąż za bardzo ziemniaków nie lubi, więc chyba zostanie kasza, albo brązowy ryż - zawsze to coś innego niż biały ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a @ -mi sie po ciazy nie zminilo jak bolalo tak boli-chociaz moze ciut mniej a krazy taki mit ze po pierwszym dziecku juz @ tak nie boli mnie za to ciagna szwy po nacieciu przy kazdym@ gryyy ja nie mam pomyslu,mam pusta lodowke to przyslij troche canelloni Cytat:
|
||
|
|
|
#346 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki słonko
Cytat:
Cytat:
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
gold - poka sofe ! to fajnie ze taki nastroj masz
ktosia - odpisalam w k. kliwia - przepraszam ze jeszcze nie poszukalam dla Ciebie nie-rozowych czapek-ide to teraz nadrobic. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-11-21 o 13:24 |
|
|
|
#348 |
|
Wtajemniczenie
|
Gold-fish pochwal sie zakupami! i poka mebelki
Gucia, Ktosia
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
sam ich kształt jest fajny, bo to takie kominki. (zrobię zdjęcie
)A farsze będą dwa: mięsko mielone, pieczarki, cebulka, a drugi szpinak z fetą i suszonymi pomidorami.
|
#350 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
jak tylko uda mi się zrobić zdjecia to wkleję
|
|
|
|
#353 |
|
Wtajemniczenie
|
Gucia chciałam jeszcze napisać że piękna ta pierwsza lampa, ale cena już nie taka fajna
ja tez szukam czegoś do salonu, ciężko znaleźć cos ładnego w rozsądnej cenie.Ja dzis jakaś rozdrażniona jestem, do tego miałam troche papierkowej roboty, nie macie dziewczyny pojęcia ile taki rolnik musi mieć dokumentów, prowadzić wszytsko na bieżąco, juz nam sie papierzyska w komodzie nie mieszczą, a wszytskie dok trzeba przez 5 lat przechowywać.
|
#354 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie pomierzyliśmy to sto tysiąc razy i jednak była za duża. Jakbyś coś znalazła to daj znać![]() My jeszcze w najbliższym czasie chcemy pojeździć po jakiś sklepach typowo z oświetleniem. Może coś znajdziemy. A przechowywania papierów nie zazdroszczę a wyobrażam sobie ile może tego być. Aleeee Ci dobrzeeee, weź mnie ze sobą, pisssssss!
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Katunia bardzo ładna lampa. Mika witaj ![]() Gold fajny weekend. A ja wczoraj nie wytrzymałam i mama mnie namówiła na zakupki dzieciowe. Nie umiełam odmówić. 8 sztuk body, kombinezon do spania i 3 wandamki(do wązania na szyję jakby się ulewało małemu). A miałam poczekać do 20 tyg hehe
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
gold to fajny wekend mialas, super ze zakupy sie udaly
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się pocieszam jedynie tym, że jeszcze kilka razy i @ wróci do poprzedniej długości, w końcu pierwsze miesiączki też miałam bardzo długie a z czasem się skracały ![]() Dziwi mnie to, że ciągnie Cię blizna, jak to mozliwe? Może masz taką wrażliwą skórę, że cięzko się goi? Ja swojej blizny to nawet sie dopatrzeć nie mogę
|
|
|
|
|
#359 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Neska wiem. Jeszcze tyle innych ślicznych widziałam, ale nie znam płci. Az się boję co będzie jak ją poznam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

Ciężko wbić się w temat po takiej nieobecności Gratuluje wszystkim nowym mamusiom i tym oczekującym my tez mamy w planach dzidzie jednak staranka po nowym roku troche musi się wyjaśnić z praca mieszkaniem itd. 

Jak ja bym chciała mieć takie @ jak przed ciążą! Niby jak nie bolały tak nie bolą, ale zamiast 4 dni jest 6-7 

warto było poczekać
ja tez szukam czegoś do salonu, ciężko znaleźć cos ładnego w rozsądnej cenie.
Ja swojej blizny to nawet sie dopatrzeć nie mogę