Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci- cz.VII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-21, 12:18   #3121
Alyssum
Wtajemniczenie

Dot.: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci-

Cytat:
Napisane przez hoe Pokaż wiadomość
jak pytałam Tżta o Sylwka to stwierdził,że nawet w tym roku może w domu zostać. Chcieliśmy iść takiego na sali, ale 320 zł 5 posiłków,zespół i szampan a wódka swoja
ja byłam na takim na sali w 08/09 kuzynka od tż dzwoni, że ich znajomi zrezygnowali w ostatniej chwili i na sali są 2 wolne miejsca miałam godzinę na oporządzenie się a właściwie to tylko rozczesałam wlosy i ubrałam kieckę tą co miałam na 100
ale zabawa była super, to był nasz początek związku i fajnie to wspominam.

09/10 był w domu bo znajomi do końca nie wiedzieli co zrobić w końcu ich olaliśmy bo tż miał złe przeczucia jak "w tym miejscu gdzie oni są' skończy się sylwester i miał rację, policja przyjechała trochę po północy , spisali wszystkich bo burdy były nieziemskie ... w tym wypadku z tego domu akurat się ucieszyłam

10/11 - góry z 2 kumplami od tż.

11/12- w trakcie planowań

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
No właśnie ceny są ☠☠☠itne... dlatego na Sylwestra pewnie jakaś domówka, a w połowie styczna pójdziemy na Małankę (ukraińskiego sylwestra) jak rok temu - płaciliśmy 30zł za osobę + swój koszyczek ale zabawa była przednia Był zespół ukraiński
ja mam rodzinę pod ukrainą ale oni świętują tylko polskiego sylwestra nigdy nie byłam na takim ukraińskim i pewnie nie będę miała okazji

Alyssum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:19   #3122
Visez
Zakorzenienie

Dot.: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci-

Allysum to może zamiast czekać na to aż znajomi coś zorganizują i was zaproszą trzeba wziąć sprawy w swoje ręce i samemu coś wymyślić i ich zaprosić na gotowe
Stary 2011-11-21, 12:27   #3123
Alyssum
Wtajemniczenie

Cytat:
Allysum to może zamiast czekać na to aż znajomi coś zorganizują i was zaproszą trzeba wziąć sprawy w swoje ręce i samemu coś wymyślić i ich zaprosić na gotowe
ale chodzi o to, że co roku mamy kilka propozycji a oni nadal nic
ciężko "współżyć" z tymi znajomymi a z reguły to są same marudy nic im nie pasuje a potem i tak lądują na takich burdach co właśnie policja przyjeżdża i spisują wszystkich.
Chyba mnie rozumiecie, osoba ze wsi nie ma tak fajnie, wy w mieście możecie iść praktycznie wszędzie a ja chciałabym mieć coś wcześniej zaplanowanego. Nie zrozumcie mnie źle proszę

Stary 2011-11-21, 12:41   #3124
hoe
Zakorzenienie

Alyssum ale co ma planowanie do wsi? Ja też mieszkam na wsi,ale co masz na myśli,ze jak ktoś mieszka w mieście to może iść wszędzie?

hoe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:48   #3125
Alyssum
Wtajemniczenie

Cytat:
Alyssum ale co ma planowanie do wsi? Ja też mieszkam na wsi,ale co masz na myśli,ze jak ktoś mieszka w mieście to może iść wszędzie?
w moim wypadku to ma , że jak wcześniej nie wezmę spraw w swoje ręce to wyląduję w domu przed tv, kompem jak w 2005/06/07/08 r. Jest jedna remiza w której co roku jest taka zabawa/dyskoteka ale zlatują się tam osoby 13-19 lat trochę po północy zawsze przyjeżdża policja i szczerze aż zal spędzać tam taką noc w roku.

w mieście zawsze są jakieś możliwości, pub, bar dyskoteka czy rynek i koncert.

Na wsi po prostu nie ma co robić, mało kto organizuje sylwestra w formie domowki bo rodzice w domu i o 1 trzeba już iść. Z nudów można umrzeć. Przynajmniej ja tak mam.

Edytowane przez Alyssum
Czas edycji: 2011-11-21 o 12:55
Stary 2011-11-21, 12:56   #3126
hoe
Zakorzenienie

do miasta zawsze też można na spontanie gdzieś się wybrać, ale to tylko moje zdanie

Stary 2011-11-21, 12:58   #3127
Alyssum
Wtajemniczenie

Cytat:
do miasta zawsze też można na spontanie gdzieś się wybrać, ale to tylko moje zdanie
wlasnie to napisalam, ze w mieście są możliwości u mnie na wsi nie ma dlatego żeby znowu nie zostać w domu planuję wyjazd..

Stary 2011-11-21, 13:09   #3128
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alyssum Pokaż wiadomość
wlasnie to napisalam, ze w mieście są możliwości u mnie na wsi nie ma dlatego żeby znowu nie zostać w domu planuję wyjazd..
Nawet kilka godzin przed sylwestrem na wsi można na spontanie zebrać ekipę i jechać do najbliższego miasta na jakiś koncert na rynku To też ma swój klimat, 2 lata temu polskiego sylwestra spędziłam z kilkoma tysiącami ludzi pod ratuszem, potem pokaz sztucznych ogni, szampan na mrozie i życzenia i było git

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Wygoniłam Tż do fryzjera, nie lubię jak ma busz na głowie

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Właśnie po raz kolejny zostałam ciocią
Stary 2011-11-21, 13:11   #3129
Alyssum
Wtajemniczenie

Cytat:
Nawet kilka godzin przed sylwestrem na wsi można na spontanie zebrać ekipę i jechać do najbliższego miasta na jakiś koncert na rynku To też ma swój klimat, 2 lata temu polskiego sylwestra spędziłam z kilkoma tysiącami ludzi pod ratuszem, potem pokaz sztucznych ogni, szampan na mrozie i życzenia i było git
Można , można ale niestety nie z tymi ludźmi których znam. To jest ten ból. Gdybym miała tak jak opisujesz nie planowałabym naprawdę niczego może co najwyżej co zjem dziś na obiad itd.
Znajomych to ja mam ale jak oni coś chcą to sobie wtedy o mnie i tżcie przypominają a tak pocałujcie się w tragedia!

Nawet nie wiecie jak zazdroszczę innym zgranego towarzystwa, takich że o kazdej porze dnia i nocy można coś z nimi wykombinować, na szybko na teraz. Ja będę takich miala ale w drugim wcieleniu.

ok koniec żalu, mam nadzieje, że sylwester i wyjazd nam wypali proszę o kciuki

Stary 2011-11-21, 13:13   #3130
hoe
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

właśnie o tym pisałam wyżej. Sama mieszkam na wsi

Mój G. się obciął w sobote, też nienawidzę jak zarośnie

Gratuluję, ja zostanę siostrą w kwietniu/maju

Stary 2011-11-21, 13:13   #3131
Alyssum
Wtajemniczenie

Cytat:

tż już wie, że musi iść przed świętami na razie jest ok.

gratulacje z powodu ciotki
ja taką bliską ciotką jestem po raz 3 ale z jednym siostrzeńcem nie mam w ogole kontaktu bo siostra się wypięła na moją rodzinę ale nie będę o tym pisala coz

Stary 2011-11-21, 13:17   #3132
Alyssum
Wtajemniczenie

dziewczyny ale wy macie na pewno fajnych znajomych ja niestety nie mam a tż też zaczyna miec swoich dosc z naszymi nic sie nie da bo albo nie chciałoby im się albo ich jedyną wartością w zyciu jest granie na ps2 przed tv
Wszelkie próby kontaktowania się z nimi nawet na dzień przed planowaną imprezą to zabawa w kotka i myszkę. Dobra nie chcę już o tym pisać , nie patrzę na nikogo i nie proszę się nikogo już o nic, biorę sprawy w swoje lapy i jestem szczęśliwa.

Edytowane przez Alyssum
Czas edycji: 2011-11-21 o 13:27
Stary 2011-11-21, 13:30   #3133
Cytryna007
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

wąłsnie skończyłam gotować zupę ogórkową i zaraz zabieram się za placki po węgiersku

Niestety z naszego planowanego wyjazdu w środę
TZ niby juz wyzdrowiał ale niestety samochód nam sie popsuł a naprawa bedzie kosztowac ok 800zł wysiadły hamulce buuu

Cytat:
a ja nie lubię jak nasi znajomi bawią się z nami w kotka i myszkę, tzn 100 razy potrafią powiedzieć "z wami, jednak nie, to tu to tam a jednak chyba z wami itd" potem przychodzi sylwester i przed północą urywają się telefony, że żałują, że tak wyszło bo u nich nic ciekawego i nudzą się w domu
3 razy już takie telefony były, dlatego teraz nie patrzymy się na nikogo, organizujemy po swojemu.
Gdybym mieszkała w mieście i nie planowała wyjazdu to spontan jak najbardziej ale, że mieszkam na wsi i najbliższe miasto 30 km ode mnie to siedzenie w domu przed tv nie widzi mi się , dlatego wyjazd w góry jest dla mnie jedynym sensownym rozwiązaniem i dobrą rozrywką.

Cytat:
ale chodzi o to, że co roku mamy kilka propozycji a oni nadal nic
ciężko "współżyć" z tymi znajomymi a z reguły to są same marudy nic im nie pasuje a potem i tak lądują na takich burdach co właśnie policja przyjeżdża i spisują wszystkich.
Chyba mnie rozumiecie, osoba ze wsi nie ma tak fajnie, wy w mieście możecie iść praktycznie wszędzie a ja chciałabym mieć coś wcześniej zaplanowanego. Nie zrozumcie mnie źle proszę

Cytat:
w moim wypadku to ma , że jak wcześniej nie wezmę spraw w swoje ręce to wyląduję w domu przed tv, kompem jak w 2005/06/07/08 r. Jest jedna remiza w której co roku jest taka zabawa/dyskoteka ale zlatują się tam osoby 13-19 lat trochę po północy zawsze przyjeżdża policja i szczerze aż zal spędzać tam taką noc w roku.

w mieście zawsze są jakieś możliwości, pub, bar dyskoteka czy rynek i koncert.

Na wsi po prostu nie ma co robić, mało kto organizuje sylwestra w formie domowki bo rodzice w domu i o 1 trzeba już iść. Z nudów można umrzeć. Przynajmniej ja tak mam.

Twierdzisz że do miasta najbliższego masz 30 km i nie chcesz tam jechac na impreze, ale w góry ( które zapewne są dalej ) jakos juz chcesz i masz ochote pojechać.

Tak, my w mieście możemy iść wszędzie, mamy całą masę miejsc do wyboru i wogóle ...

Eh, Twoje myslenie o różnicach miedzy wsią a miastem jest dosyć zabawne. Takie wręcz dziecinne. Bo niby Twoim zdaniem na wsi nie można zorganizować jakiejś fajnej imprezy ? Zaskoczę cię, MOŻNA ! Mój TŻ jest ze wsi (idąc Twoim rozumowaniem to do najbliższego miasta ma jakieś 25 km) i z tego co wiem też mają jedna remize w której co roku organizowany jest Bal Sylwestrowy (na którym jednak ludzie porządnie się zachowują) ale maja też szkołę w której wynajmują sale gimnastyczną i tam urządzają imprezy.

A kto powiedział że na wsi nie można zrobić domówki? I niby czemu zaraz po pierwszej trzeba się zmywać do domu ? I dlaczego rodzice maja przeszkadzać w imprezie ? ? Spędzałam już nie jednego Sylwestra na domowej imprezie z rodzicami ( zarówno swoimi jak i z rodzicami znajomych) i nikt nas nie wyganiał punkt pierwsza do domu
I dodam że były to również domówki urządzane na wsiach ... I nie było ofiar śmiertelnych z nudów. Tylko mało inteligentne osoby sie nudzą...

Wiec nie rozumiem Twojego podejścia do sprawy ...
A jeszcze Ci powiem że teraz wsie nie są już takie strasznie zacofane jak wnioskuje z Twoich wypowiedzi, i że ludzie potrafią się dobrze bawić...
Choć zdarzają się wyjątki, ciągle na coś narzekające

I nie zrozum mnie źle, to tylko moje zdanie ...

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
dziewczyny ale wy macie na pewno fajnych znajomych ja niestety nie mam a tż też zaczyna miec swoich dosc z naszymi nic sie nie da bo albo nie chciałoby im się albo ich jedyną wartością w zyciu jest granie na ps2 przed tv
Wszelkie próby kontaktowania się z nimi nawet na dzień przed planowaną imprezą to zabawa w kotka i myszkę. Dobra nie chcę już o tym pisać , nie patrzę na nikogo i nie proszę się nikogo już o nic, biorę sprawy w swoje lapy i jestem szczęśliwa.

dziewczyno, gadasz jak jakaś małolata... Że my napewno mamy fajnych znajomych ( cóż moze fajniejsi ludzie w miastach mieszkają) a kto ci wybrał znajomych ? zawsze mozesz znaleźć jakiś fajnych ludzi, tylko trzeba chciec i trzeba zmienic swoje podejscie do życia ...
ALE ZAWSZE ODCHODZĄ...

Edytowane przez Cytryna007
Czas edycji: 2011-11-21 o 13:32
Cytryna007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 13:37   #3134
hoe
Zakorzenienie

Cytrynka, aleś walnęła poemat ! Zgadzam się z Tobą w 100%

a co do samochodu to wiem coś o tym, to skarbonka pieniedzy niestety

Stary 2011-11-21, 13:43   #3135
Cytryna007
Zadomowienie

Cytat:
Cytrynka, aleś walnęła poemat ! Zgadzam się z Tobą w 100%

a co do samochodu to wiem coś o tym, to skarbonka pieniedzy niestety
Motyś, poemat poematem, ale wku*wia mnie takie podejscie do sprawy - ja biedactwo jestem ze wsi i zawsze mam gorzej ... to mnie żałujcie bo wy miastowe macie super ekstra życie i wogóle macie łatwiej i lepiej

a co do samochodu to niestety nie bedziemy w niego juz ładowac pieniędzy. Auto ma już swoje lata ( 15lat ) i naprawdę nie ma sensu owszem hamulce zrobimy bo nie mamy czym jeździć ale jak tylko sie nadarzy okazja to trzeba je będzie opchnąć choćby na allegro i rozejrzeć się za czymś innym, młodszym... i przede wszystkim na gaz, bo teraz na sama benzynę idzie nam jakieś 450zł miesięcznie
ALE ZAWSZE ODCHODZĄ...

Stary 2011-11-21, 13:45   #3136
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
już mi lepiej , zaraz się zabieram za ćwiczenia
no to dobrze, że się już lepiej czujesz
ja póki co posiedziałam nad nauką i już mam tego serdecznie dość ćwiczenia jeśli będą, to najwyżej wieczorem, jak wrócę do gina, ale to jeszcze wyjdzie w praniu

Cytat:
Napisane przez jusiowa Pokaż wiadomość
Ja też. Nie znoszę planowania czegoś na miesiąc przed, lubię spontany. Na szczęście w tym roku sylwester też tak będzie wyglądał, dowiem się co robimy na dzień przed
też najbardziej lubię spontany
ale w tym roku już mamy wstępny plan na Sylwestra

Cytat:
Napisane przez Cytryna007 Pokaż wiadomość
Niestety z naszego planowanego wyjazdu w środę
TZ niby juz wyzdrowiał ale niestety samochód nam sie popsuł a naprawa bedzie kosztowac ok 800zł wysiadły hamulce buuu
szkoda
ale odbijecie sobie to innym razem

Cytat:
Napisane przez hoe
siostrą?
jejku nie chciałabym mieć w tym momencie młodszego rodzeństwa. W ogóle ze względu na moją "miłość" do dzieci to pewnie jakby u mnie miało się pojawić jakieś rodzeństwo w tej chwili, to pierwsze co, to bym się wyprowadzała jak najszybciej
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 13:47   #3137
Alyssum
Wtajemniczenie

Cytryno proszę hamuj się bo nazywanie mnie dziecinną , infantylną nie jest zbyt miłe. Może zamiast tego poczytaj wyżej ale uważnie moje posty.

Stary 2011-11-21, 13:51   #3138
Cytryna007
Zadomowienie

Cytat:
właśnie o tym pisałam wyżej. Sama mieszkam na wsi

Mój G. się obciął w sobote, też nienawidzę jak zarośnie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
no to dobrze, że się już lepiej czujesz
ja póki co posiedziałam nad nauką i już mam tego serdecznie dość ćwiczenia jeśli będą, to najwyżej wieczorem, jak wrócę do gina, ale to jeszcze wyjdzie w praniu

też najbardziej lubię spontany
ale w tym roku już mamy wstępny plan na Sylwestra

szkoda
ale odbijecie sobie to innym razem

siostrą?
jejku nie chciałabym mieć w tym momencie młodszego rodzeństwa. W ogóle ze względu na moją "miłość" do dzieci to pewnie jakby u mnie miało się pojawić jakieś rodzeństwo w tej chwili, to pierwsze co, to bym się wyprowadzała jak najszybciej

Motyczka, nie chciałabym na chwilę obecną młodszego rodzeństwa

a co do wyjazdu TZ coś napomknął że może pociągiem w Bieszczady się wybierzemy na któryś weekend przed światami Może juz śnieg będzie bo Zakopane jest juz przereklamowane
ALE ZAWSZE ODCHODZĄ...

Stary 2011-11-21, 13:59   #3139
Alyssum
Wtajemniczenie

naprawdę nie rozumiem, napisałam jasno jak wygląda sprawa a tu czytam takie rzeczy w swoją stronę

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:

Tak, my w mieście możemy iść wszędzie, mamy całą masę miejsc do wyboru i wogóle ...

Eh, Twoje myslenie o różnicach miedzy wsią a miastem jest dosyć zabawne. Takie wręcz dziecinne. Bo niby Twoim zdaniem na wsi nie można zorganizować jakiejś fajnej imprezy ? Zaskoczę cię, MOŻNA ! Mój TŻ jest ze wsi (idąc Twoim rozumowaniem to do najbliższego miasta ma jakieś 25 km) i z tego co wiem też mają jedna remize w której co roku organizowany jest Bal Sylwestrowy (na którym jednak ludzie porządnie się zachowują) ale maja też szkołę w której wynajmują sale gimnastyczną i tam urządzają imprezy.

A kto powiedział że na wsi nie można zrobić domówki? I niby czemu zaraz po pierwszej trzeba się zmywać do domu ? I dlaczego rodzice maja przeszkadzać w imprezie ? ? Spędzałam już nie jednego Sylwestra na domowej imprezie z rodzicami ( zarówno swoimi jak i z rodzicami znajomych) i nikt nas nie wyganiał punkt pierwsza do domu
I dodam że były to również domówki urządzane na wsiach ... I nie było ofiar śmiertelnych z nudów. Tylko mało inteligentne osoby sie nudzą...

Wiec nie rozumiem Twojego podejścia do sprawy ...
A jeszcze Ci powiem że teraz wsie nie są już takie strasznie zacofane jak wnioskuje z Twoich wypowiedzi, i że ludzie potrafią się dobrze bawić...
Choć zdarzają się wyjątki, ciągle na coś narzekające
Fajnie jak twoj tż ma na wsi super remizę w ktorej są super imprezy u mnie najbliższa 5 km ale nie jest tam fajnie - uważnie poczytaj o czym pisalam, ty nie chciałabyś być w takim miejscu na pewno Na salę nie chcemy iść bo idziemy teraz na andrzejki.

Fajnie, jak z domówek nikt was nie wyrzuca ani nie sugeruje, że ma być cisza bo rodzice już śpią bardzo zazdroszczę.

Cytryno hamuj się , na spokojnie.

Ja mam wybór - wolę z tż w górach
coś w tym zlego?

jest jeszcze jakaś osoba ktora chce mi do☠☠☠ać z czymś? bo widzę, że stało się to hobby

Stary 2011-11-21, 14:00   #3140
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Cytryno proszę hamuj się bo nazywanie mnie dziecinną , infantylną nie jest zbyt miłe. Może zamiast tego poczytaj wyżej ale uważnie moje posty.
Cytat:
naprawdę nie rozumiem, napisałam jasno jak wygląda sprawa a tu czytam takie rzeczy w swoją stronę
Cytrynka napisała swoje zdanie i ma do tego prawo.
Zresztą ja się z nią zgadzam w 100% i widzę, że nie tylko ja

a poza tym jak Ci tak źle na wsi, to zawsze możesz się przeprowadzić do miasta
Stary 2011-11-21, 14:04   #3141
hoe
Zakorzenienie

Cytat:

a co do samochodu to niestety nie bedziemy w niego juz ładowac pieniędzy. Auto ma już swoje lata ( 15lat ) i naprawdę nie ma sensu owszem hamulce zrobimy bo nie mamy czym jeździć ale jak tylko sie nadarzy okazja to trzeba je będzie opchnąć choćby na allegro i rozejrzeć się za czymś innym, młodszym... i przede wszystkim na gaz, bo teraz na sama benzynę idzie nam jakieś 450zł miesięcznie
Tż zmienił samochód na taki z gazem, i po 3 mscach coś z filtrem się stało i ciężko go w ogole teraz dostac Jezdzi na benzynie przy silniku 2.0

Cytat:

siostrą?
ej spokojnie dziewczyny, cioteeeczną ! przepraszam nie sprecyzowałam sie

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Cytrynka napisała swoje zdanie i ma do tego prawo.
Zresztą ja się z nią zgadzam w 100% i widzę, że nie tylko ja

a poza tym jak Ci tak źle na wsi, to zawsze możesz się przeprowadzić do miasta

Stary 2011-11-21, 14:04   #3142
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
ej spokojnie dziewczyny, cioteeeczną ! przepraszam nie sprecyzowałam sie
aaaa
no to w porządku
Stary 2011-11-21, 14:10   #3143
Alyssum
Wtajemniczenie

widzę, że nadal nie rozumiecie o co mi chodzi. Przykre to, od kiedy tylko się pojawiłam, kazdy ma cos do mnie nawet wyżalić sie nie mogę.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

wyżalić, tylko "pochwaliłam", że szukam noclegów w górach i jedziemy tam sami bo znajomi na pewno nie będą chcieli itd. Szkoda, że każdy moj post jest tak negatywnie odbierany a ja muszę czytać teksty "jak ci źle na wsi to przeprowadź się do miasta "

o to wam chodziło? co takiego robię źle w tym, że chcę jechac w góry?

Stary 2011-11-21, 14:10   #3144
Cytryna007
Zadomowienie

Cytat:
w którym miejscu napisałam ze jesteś infantylna ??? To ty czytaj ze zrozumieniem moje wiadomości .

Cytat:
nie uważam, że cie w jakiś sposób obraziłam. Stwierdziłam jedynie że twoje wyobrażenie różnic między wsia a miastem jest zabawne a wręcz dziecinne. ja napisałam co myślę i wcale nie musisz się z tym zgadzać. bo każdy ma prawo do własnego zdania.
ALE ZAWSZE ODCHODZĄ...

Stary 2011-11-21, 14:17   #3145
Alyssum
Wtajemniczenie

Cytat:
w którym miejscu napisałam ze jesteś infantylna ??? To ty czytaj ze zrozumieniem moje wiadomości .

nie uważam, że cie w jakiś sposób obraziłam. Stwierdziłam jedynie że twoje wyobrażenie różnic między wsia a miastem jest zabawne a wręcz dziecinne. ja napisałam co myślę i wcale nie musisz się z tym zgadzać. bo każdy ma prawo do własnego zdania.
"dziewczyno, gadasz jak jakaś małolata"
"Eh, Twoje myslenie o różnicach miedzy wsią a miastem jest dosyć zabawne. Takie wręcz dziecinne."

wyobraź sobie mieszkam na takim zadupiu gdzie jedyną rozrywką jest ogladanie tv albo komp dlatego jadę z tż w gory ale bez znajomych bo oni pewnie spędzą go w domu przed tv czy ps2.

Edytowane przez Alyssum
Czas edycji: 2011-11-21 o 14:19
Stary 2011-11-21, 14:21   #3146
hoe
Zakorzenienie

Alyssum widzę,że na siłę chcesz kontunuować ten temat, Cytryna wyraziła swoje zdanie, Ty również. Więc nie widzę sensu wciąż to ciągnać. I o nic nam nie chodziło poprostu kazdy napisał to co mysli. Tyle

Stary 2011-11-21, 14:27   #3147
Cytryna007
Zadomowienie

TŻ dzwonił i jego wujek być może zrobi nam samochód za połowę kosztów z warsztatu, wiec jest to jakiś plus ...

skończyłam robić placki po węgiersku ale jak pięknie pachną, mówię wam

Później mam zamiar zrobić ciasto bounty ale nie wiem co z tego wyjdzie ... bo jakaś poddenerwowana jestem...

moje kartki u kolego sprzedały się wszystkie i wieczorem zrobię następne bo ktoś już zamówił kilka na święta cieszę się straszniee

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Alyssum widzę,że na siłę chcesz kontunuować ten temat, Cytryna wyraziła swoje zdanie, Ty również. Więc nie widzę sensu wciąż to ciągnać. I o nic nam nie chodziło poprostu kazdy napisał to co mysli. Tyle
Amen
ALE ZAWSZE ODCHODZĄ...

Stary 2011-11-21, 14:30   #3148
Alyssum
Wtajemniczenie

nie lubię po prostu jak ktoś na siłę obraca temat o 180 st a nie o to w ogole chodzilo!!!
pisałam , aby się nie nudzić znow w domu planuję wyjazd! co w tym złego? ja nie mam tu co robic, nie mam takich znajomych z ktorymi mogę wszystko i wszędzie, trudno, a wy do mnie z takimi tekstami
przykre to jest bardzo.
Owszem, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ale bez przesady z takim atakiem.

Stary 2011-11-21, 14:30   #3149
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
moje kartki u kolego sprzedały się wszystkie i wieczorem zrobię następne bo ktoś już zamówił kilka na święta cieszę się straszniee
super
Stary 2011-11-21, 14:37   #3150
Cytryna007
Zadomowienie

Pokazałam album koleżance i chce taki tylko że ma być na cały pierwszy rok życia jej córeczki czyli zaczyna się interes kręcić
ALE ZAWSZE ODCHODZĄ...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości