|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci-
Cytat:
miałam godzinę na oporządzenie się a właściwie to tylko rozczesałam wlosy i ubrałam kieckę tą co miałam na 100![]() ale zabawa była super, to był nasz początek związku i fajnie to wspominam. 09/10 był w domu bo znajomi do końca nie wiedzieli co zrobić w końcu ich olaliśmy bo tż miał złe przeczucia jak "w tym miejscu gdzie oni są' skończy się sylwester i miał rację, policja przyjechała trochę po północy , spisali wszystkich bo burdy były nieziemskie ... w tym wypadku z tego domu akurat się ucieszyłam 10/11 - góry z 2 kumplami od tż.11/12- w trakcie planowań ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
nigdy nie byłam na takim ukraińskim i pewnie nie będę miała okazji
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci-
Allysum to może zamiast czekać na to aż znajomi coś zorganizują i was zaproszą trzeba wziąć sprawy w swoje ręce i samemu coś wymyślić i ich zaprosić na gotowe
|
#3123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciężko "współżyć" z tymi znajomymi a z reguły to są same marudy nic im nie pasuje a potem i tak lądują na takich burdach co właśnie policja przyjeżdża i spisują wszystkich.Chyba mnie rozumiecie, osoba ze wsi nie ma tak fajnie, wy w mieście możecie iść praktycznie wszędzie a ja chciałabym mieć coś wcześniej zaplanowanego. Nie zrozumcie mnie źle proszę
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Alyssum ale co ma planowanie do wsi?
Ja też mieszkam na wsi,ale co masz na myśli,ze jak ktoś mieszka w mieście to może iść wszędzie?
|
#3125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w mieście zawsze są jakieś możliwości, pub, bar dyskoteka czy rynek i koncert. Na wsi po prostu nie ma co robić, mało kto organizuje sylwestra w formie domowki bo rodzice w domu i o 1 trzeba już iść. Z nudów można umrzeć. Przynajmniej ja tak mam.
Edytowane przez Alyssum Czas edycji: 2011-11-21 o 12:55 |
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
do miasta zawsze też można na spontanie gdzieś się wybrać, ale to tylko moje zdanie
|
#3127 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie to napisalam, ze w mieście są możliwości u mnie na wsi nie ma dlatego żeby znowu nie zostać w domu planuję wyjazd..
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też ma swój klimat, 2 lata temu polskiego sylwestra spędziłam z kilkoma tysiącami ludzi pod ratuszem, potem pokaz sztucznych ogni, szampan na mrozie i życzenia i było git ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Wygoniłam Tż do fryzjera, nie lubię jak ma busz na głowie ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Właśnie po raz kolejny zostałam ciocią
|
|
#3129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znajomych to ja mam ale jak oni coś chcą to sobie wtedy o mnie i tżcie przypominają a tak pocałujcie się w Nawet nie wiecie jak zazdroszczę innym zgranego towarzystwa, takich że o kazdej porze dnia i nocy można coś z nimi wykombinować, na szybko na teraz. Ja będę takich miala ale w drugim wcieleniu. ok koniec żalu, mam nadzieje, że sylwester i wyjazd nam wypali proszę o kciuki
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój G. się obciął w sobote, też nienawidzę jak zarośnie ![]() Gratuluję, ja zostanę siostrą w kwietniu/maju
|
|
#3131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje z powodu ciotki ![]() ja taką bliską ciotką jestem po raz 3 ale z jednym siostrzeńcem nie mam w ogole kontaktu bo siostra się wypięła na moją rodzinę ale nie będę o tym pisala coz
|
|
#3132 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ale wy macie na pewno fajnych znajomych ja niestety nie mam a tż też zaczyna miec swoich dosc
z naszymi nic sie nie da bo albo nie chciałoby im się albo ich jedyną wartością w zyciu jest granie na ps2 przed tv![]() Wszelkie próby kontaktowania się z nimi nawet na dzień przed planowaną imprezą to zabawa w kotka i myszkę. Dobra nie chcę już o tym pisać , nie patrzę na nikogo i nie proszę się nikogo już o nic, biorę sprawy w swoje lapy i jestem szczęśliwa.
Edytowane przez Alyssum Czas edycji: 2011-11-21 o 13:27 |
|
|
|
#3133 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() wąłsnie skończyłam gotować zupę ogórkową i zaraz zabieram się za placki po węgiersku ![]() Niestety z naszego planowanego wyjazdu w środę TZ niby juz wyzdrowiał ale niestety samochód nam sie popsuł a naprawa bedzie kosztowac ok 800zł wysiadły hamulce buuu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Twierdzisz że do miasta najbliższego masz 30 km i nie chcesz tam jechac na impreze, ale w góry ( które zapewne są dalej ) jakos juz chcesz i masz ochote pojechać. Tak, my w mieście możemy iść wszędzie, mamy całą masę miejsc do wyboru i wogóle ... Eh, Twoje myslenie o różnicach miedzy wsią a miastem jest dosyć zabawne. Takie wręcz dziecinne. Bo niby Twoim zdaniem na wsi nie można zorganizować jakiejś fajnej imprezy ? Zaskoczę cię, MOŻNA ! Mój TŻ jest ze wsi (idąc Twoim rozumowaniem to do najbliższego miasta ma jakieś 25 km) i z tego co wiem też mają jedna remize w której co roku organizowany jest Bal Sylwestrowy (na którym jednak ludzie porządnie się zachowują) ale maja też szkołę w której wynajmują sale gimnastyczną i tam urządzają imprezy. A kto powiedział że na wsi nie można zrobić domówki? I niby czemu zaraz po pierwszej trzeba się zmywać do domu ? I dlaczego rodzice maja przeszkadzać w imprezie ? ? Spędzałam już nie jednego Sylwestra na domowej imprezie z rodzicami ( zarówno swoimi jak i z rodzicami znajomych) i nikt nas nie wyganiał punkt pierwsza do domu![]() I dodam że były to również domówki urządzane na wsiach ... I nie było ofiar śmiertelnych z nudów. Tylko mało inteligentne osoby sie nudzą... Wiec nie rozumiem Twojego podejścia do sprawy ... A jeszcze Ci powiem że teraz wsie nie są już takie strasznie zacofane jak wnioskuje z Twoich wypowiedzi, i że ludzie potrafią się dobrze bawić... Choć zdarzają się wyjątki, ciągle na coś narzekające ![]() I nie zrozum mnie źle, to tylko moje zdanie ... ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() dziewczyno, gadasz jak jakaś małolata... Że my napewno mamy fajnych znajomych ( cóż moze fajniejsi ludzie w miastach mieszkają
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... Edytowane przez Cytryna007 Czas edycji: 2011-11-21 o 13:32 |
||||
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Cytrynka, aleś walnęła poemat !
Zgadzam się z Tobą w 100% ![]() a co do samochodu to wiem coś o tym, to skarbonka pieniedzy niestety
|
#3135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do samochodu to niestety nie bedziemy w niego juz ładowac pieniędzy. Auto ma już swoje lata ( 15lat ) i naprawdę nie ma sensu owszem hamulce zrobimy bo nie mamy czym jeździć ale jak tylko sie nadarzy okazja to trzeba je będzie opchnąć choćby na allegro i rozejrzeć się za czymś innym, młodszym... i przede wszystkim na gaz, bo teraz na sama benzynę idzie nam jakieś 450zł miesięcznie
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
|
|
|
|
#3136 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze, że się już lepiej czujesz
ja póki co posiedziałam nad nauką i już mam tego serdecznie dość ćwiczenia jeśli będą, to najwyżej wieczorem, jak wrócę do gina, ale to jeszcze wyjdzie w praniu![]() Cytat:
![]() ale w tym roku już mamy wstępny plan na Sylwestra ![]() Cytat:
ale odbijecie sobie to innym razem Cytat:
![]() jejku nie chciałabym mieć w tym momencie młodszego rodzeństwa. W ogóle ze względu na moją "miłość" do dzieci to pewnie jakby u mnie miało się pojawić jakieś rodzeństwo w tej chwili, to pierwsze co, to bym się wyprowadzała jak najszybciej |
|||
|
|
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytryno proszę hamuj się bo nazywanie mnie dziecinną , infantylną nie jest zbyt miłe. Może zamiast tego poczytaj wyżej ale uważnie moje posty.
|
#3138 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Motyczka, nie chciałabym na chwilę obecną młodszego rodzeństwa a co do wyjazdu TZ coś napomknął że może pociągiem w Bieszczady się wybierzemy na któryś weekend przed światami
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
||
|
|
|
#3139 | |
|
Wtajemniczenie
|
naprawdę nie rozumiem, napisałam jasno jak wygląda sprawa a tu czytam takie rzeczy w swoją stronę
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Na salę nie chcemy iść bo idziemy teraz na andrzejki. Fajnie, jak z domówek nikt was nie wyrzuca ani nie sugeruje, że ma być cisza bo rodzice już śpią bardzo zazdroszczę. Cytryno hamuj się , na spokojnie. Ja mam wybór - wolę z tż w górach ![]() coś w tym zlego? jest jeszcze jakaś osoba ktora chce mi do☠☠☠ać z czymś? bo widzę, że stało się to hobby
|
|
#3140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą ja się z nią zgadzam w 100% i widzę, że nie tylko ja ![]() a poza tym jak Ci tak źle na wsi, to zawsze możesz się przeprowadzić do miasta |
||
|
|
|
#3141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezdzi na benzynie przy silniku 2.0 ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę, że nadal nie rozumiecie o co mi chodzi. Przykre to, od kiedy tylko się pojawiłam, kazdy ma cos do mnie nawet wyżalić sie nie mogę.
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- wyżalić, tylko "pochwaliłam", że szukam noclegów w górach i jedziemy tam sami bo znajomi na pewno nie będą chcieli itd. Szkoda, że każdy moj post jest tak negatywnie odbierany a ja muszę czytać teksty "jak ci źle na wsi to przeprowadź się do miasta " o to wam chodziło? co takiego robię źle w tym, że chcę jechac w góry?
|
#3144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie uważam, że cie w jakiś sposób obraziłam. Stwierdziłam jedynie że twoje wyobrażenie różnic między wsia a miastem jest zabawne a wręcz dziecinne. ja napisałam co myślę i wcale nie musisz się z tym zgadzać. bo każdy ma prawo do własnego zdania.
|
|
|
|
#3145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Eh, Twoje myslenie o różnicach miedzy wsią a miastem jest dosyć zabawne. Takie wręcz dziecinne." wyobraź sobie mieszkam na takim zadupiu gdzie jedyną rozrywką jest ogladanie tv albo komp dlatego jadę z tż w gory ale bez znajomych bo oni pewnie spędzą go w domu przed tv czy ps2.
Edytowane przez Alyssum Czas edycji: 2011-11-21 o 14:19 |
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Alyssum widzę,że na siłę chcesz kontunuować ten temat, Cytryna wyraziła swoje zdanie, Ty również. Więc nie widzę sensu wciąż to ciągnać. I o nic nam nie chodziło poprostu kazdy napisał to co mysli. Tyle
|
#3147 | |
|
Zadomowienie
|
TŻ dzwonił i jego wujek być może zrobi nam samochód za połowę kosztów z warsztatu, wiec jest to jakiś plus ...
skończyłam robić placki po węgiersku ale jak pięknie pachną, mówię wam Później mam zamiar zrobić ciasto bounty ale nie wiem co z tego wyjdzie ... bo jakaś poddenerwowana jestem... moje kartki u kolego sprzedały się wszystkie cieszę się straszniee ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
nie lubię po prostu jak ktoś na siłę obraca temat o 180 st a nie o to w ogole chodzilo!!!
pisałam , aby się nie nudzić znow w domu planuję wyjazd! co w tym złego? ja nie mam tu co robic, nie mam takich znajomych z ktorymi mogę wszystko i wszędzie, trudno, a wy do mnie z takimi tekstami ![]() przykre to jest bardzo. Owszem, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ale bez przesady z takim atakiem.
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Zadomowienie
|
Pokazałam album koleżance i chce taki tylko że ma być na cały pierwszy rok życia jej córeczki
czyli zaczyna się interes kręcić
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

miałam godzinę na oporządzenie się a właściwie to tylko rozczesałam wlosy i ubrałam kieckę tą co miałam na 100
z 2 kumplami od tż.
nigdy nie byłam na takim ukraińskim i pewnie nie będę miała okazji

Ja też mieszkam na wsi,ale co masz na myśli,ze jak ktoś mieszka w mieście to może iść wszędzie?

a tak pocałujcie się w 
Zgadzam się z Tobą w 100%