|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
http://www.youtube.com/watch?list=PL...&v=-NwgwU2ecs8
To sobie chociaż teraz popatrzmy
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
Jezusie! <łapie się za serce>
Peggy, to Ty Już chciałam alarm wszczynać, że coś nowego przyszło, nie przywitało się i jeszcze ma zacną dupę w avie Ależ stres
|
|
|
|
#4533 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() uwielbiam angieszczyznę Facundo Conte to oficjalne |
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
A widziałaś filmiki Somosa na yt?
![]() Właśnie, nie wypowiadałam się na temat Twojego ava. No to się wypowiem: ![]() ![]() Jes Jes Jes!! Mam jutro wolne!
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
|
|
|
#4536 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() zgadzam się to znaczy, że oglądasz ;> będzie relacyja
|
||
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież są tylko trzy Fajne materiały Ach, a relacyja of kors, że będzie ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- http://www.volleyball-movies.net/fan...volleyball-253 ![]() Wrzucam wszystko, co znajduję, po prostu A pewna Natalia cały czas mi coś podrzuca
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2011-11-20 o 21:42 |
|
|
|
|
#4538 | |||
|
Zakorzenienie
|
haj
![]() nie mogłam przed zajęciami tu nie zjarzeć ![]() przyczaisz sie na niego ![]() Cytat:
![]() ja raz go wyłapałam jak były serwisy sportowe i każdy pokazywał to samo ![]() aż mi sie przypomniało jak KArola nie zczaiła o co kaman z Kubą, jak była LŚ i mecze wyjazdowe z Kubą Cytat:
KURDE Cytat:
|
|
|
#4539 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
O Boże...
x69690495048659Za tę końcówkę mają wpierdl!!! ![]() Zawał. ![]() Ale... ZWYCIĘSTWO!!!
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
końcówka
Kubiak!
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
JUPIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
Kubiak, żołędzie, Aleks ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- No to mała "prasówka" ![]() http://www.plusliga.pl/news/id/4920/...musi_by%C4%87/ http://www.s-w-o.pl/index.php/dalszy...iem-zapytania/ I Mąż znowu pisze ![]() http://espndeportes.espn.go.com/news...tr&type=column
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Arku!
Człowiek wyjdzie na 3 dni do buszu przeżyje załamnie nerwowe, atak histerii, depresje, wesele ukochanego kuzyna i obrazę stanu na najukochańszego z kuzynów a Ci zdąża rozwalić Miszczów Europy ( phii właśnie widać kto tu je Miszcz Europy ) i Kubaów 3:0 Oczywista nic nie widziałam bo z soboty na niedziele spałam jakieś 3 godziny ( taak kocham moją rodzinę ) a z wczoraj na dziś byłam w drodze w autobusie cała noc. Więc jak tylko doczłapałam się do mieszkania do mego łożeczka to zapadłam w śpiączkę Może dziś sobie powtórki wynajde zwłaszcza meczu z Cubą bo przeca Monrz MVP I Monrz męża WROCŁAWIANKI!!! Nie chciałaby która iść ze mną dziś albo jutro na PRzed Świtem
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
ja już byłam
najgorsza część ze wszystkich moim skromnym zdaniem ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- oho, Argentyńcom coś nie idzie
|
|
#4544 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Argentyńce, ogarnąć!!
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
No i mają szczęście, że ogarnęli
![]() Fajna była ta przemiana w 4. secie O względach estetycznych się nie wypowiem, bo i tak same wiecie ![]() A dla mnie MIPem był dzisiaj Pablito Po raz pierwszy tak naprawdę Go widziałam skutecznego Arki, ja i jakikolwiek Zmierzch = przewracanie oczami, fejspalmy, gigantyczna irytacja + sarkazm
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Jesu! Dzień dobry
![]() Nie wiem od kogo zacząć. Od Nas czy od Argentyny. Może od Argentyny bo będzie krótko... Argentyńce nie ogarniały, Japońce nie ogarniały... W pewnym momencie ja przestałam ogarniać Bardzo dziwny mecz. Cięęęężkooo się oglądało i gdyby nie Faku i reszta to pewnie bym wyłaczyła Ale i tak A co tam ![]() No i my... No właśnie Jak tu można oglądać takie końcówki Jeszcze jeden taki mecz i bojkotuję cały turniej! Więcej nie oglądam! Pierd*lę! Nie robię! Żeby w moim wieku taką nerwicę serwować! Nosz w dupę! Pipen i Modzionek za te zagrywki w siatkę na końcu! x 69 Zbyszek za ataki w aut! x 69 Nosz mieć 3 punkty przewagi w końcówce i wszystko oddać po błedach a potem się jeszcze szczypać na przewagi! Takie atrakcje tylko u Nas. Ja wiem, że to dopiero drugi mecz ale kurna z Serbią! Przy takiej ilości rozgrywanych spotkań każdy set może być na wagę złota i to dosłownie. Ja Was proszę. Ja Was błagam. Ja Was przekupiam. panowie- nie róbcie tego więcej Chyba muszę tak ich częściej straszyć A tak poza tym to nie piszcie z Joaa podczas oglądania x 7854673475Albo "Syper-Kur*y" Albo "Dicks'y" ![]() Tak tak. Zamiast "DIGS" przeczytałam "DICKS" i od razu pełna dyskusja z Joanną x 78506745Także Panowie. Jutro z Argentyną poproszę SZYBKIE (!) 3:0 bo nie zniesę ![]() Dziękuję i pozdrawiam, Karola ![]() Igłowe "Poszedł jak dzik w żołędzie" ![]() Ja znałam wersję "Zaj*bał jak dzik w sosnę" ale z żołedziami też daje radę ![]() A Kubiakowi to muszę natrzepać do dupy! Najpierw palec a teraz chce sobie nogi chyba połamać! Ach no i Monrz jakie wejście A teraz dzień dobry. Zapomniałam o połowie rzeczy jakie chciałam napisać ale trudno. Musicie z tym żyć ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Osz kurna. I tak w uj tego wyszło. A co tam. czytajcie sobie na zdrowie Przynajmniej nie będziecie się lenić
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4548 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za to ja się pozachwycam ![]() Cytat:
x 389573478Ivana bym nie poznała Cytat:
Cytat:
Luz. W Japoni to chyba OK. Gorzej jakby w Chinach grali A właśnie. W sobotę pojechałam z siostrą i szwagrem na szybkie zakupy i poszliśmy do hali, gdzie handlują same Chińczyki. I moja chrześnica gdzieś zawędrowała za wieszaki i nie mogliśmy jej znaleźć. Siostra do mnie: SZYBKO! TRZEBA ZNALEŹĆ ZOSIĘ! A jakaś babka stoi obok i mówi: " eeee. Spokojnie. Chińczycy dzieci nie zabierają" Cytat:
x 2384437856341653405"Karola! Jasnowidz spod Spodka" ![]() Ja jak zwykle kulturalna: "A wyście skąd się tu wzięli" Cytat:
Ała ![]() Cytat:
![]() Luz, żarcik taki ![]() Cytat:
Ach, to mogłoby być takie piękne... Jak zwykle dałam dupy Eee. Znaczy w sensie, że się nie popisałam Cytat:
Uwielbiam komunikat: Wiadomość przeładowana grafiką -.- |
||||||||||
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już nikt nie będzie chciał ze mną pisać ![]() Ja też bym prosiła, bo muszę prawdopodobnie iść do pracy, a nie chcę się totalnie dekoncentrować na cały dzień, myśląc o Mężu Także - por-fawor ![]() ![]() A jakbyś się zastanawiała, to wylądowałam z Raspberry Fields Forever. Biało-błękitnych pasków bym nie zrobiła, bo mam za jasny błękit
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I razem byśmy się bronili 1 lipca 2011r. Emmm... To był mój pomysł Czyli pewnie znowu byśmy razem studiowali
|
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Jasna cholera! Ileż jest filmów do nadrobienia na pluslidze! Przepadam zatem
|
#4552 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no właśnie, to muszę pozostałe dwa obadać jednak Cytat:
i ładnie się uśmiechał jak zwykle tylko jednostronnie i drugie zdjęcie Argentyńskie czubki ![]() u mnie to samo Cytat:
|
|||
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w meczu uśmiechał się tyle razy - i to niejednostronnie, że jeden mniej wytrwam Haj fajw ![]() Jeśli nie będę musiała jutro iść do pracy, to też tak chcę. A właściwie to 3:1. Nie będziemy Polakom kraść punktów przeca
|
|
#4554 | |||
|
Zakorzenienie
|
I Richard "FUCK" Lambourne
Przepraszam Panie Lambourne ale będzie się to za Panem ciągnęło do końca świata i jeden dzień dłużej Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1321765709 To z rozpędu czy specjalnie Cytat:
Cytat:
![]() Na wizażu czy na Sylwku ![]() Za to my z Ciebie a i owszem ![]() Aaaawwww. Słooodko z ich strony
|
|||
|
|
|
#4555 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie moje wiaderko?!?!?! Ja też!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oj... Zdrowia!!!!Ja nadal nie mogę się przyzwyczaić do tego ich "MIP" Cytat:
![]() Cytat:
Mogę Ci zrobić na Sylwestrze jak kcesz ![]() Chcesz ukraść Nam bezcenne punkty! A masz! ![]()
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-01-26 o 11:21 |
||||||
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) Mniej nerw i krótszy wysiłek dla Nich ![]() 2) mam na 8:00 do pracy. Nie kombinowałam z tymi zwolnieniami na razie i obejrzę 2 pierwsze sety... Im mniej mi umknie tym lepiej Rzekłam! ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=nRC3eWQUr4I Urwa nie mogę Tak mi było cholerrrnie szkoda tej akcji. Sędziowie powinni od razu dać nam punkt jak tylko Michał podbił tą piłkę ![]() A co do Jurka, Irka i Dżyzgi oglądających mecz x 38947385683Panie Wojtku! Ja chcę z Panem oglądać każdy mecz Jurek Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-11-21 o 14:40 |
|
|
|
|
#4557 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
taaaak, cichy ninja
mamo, jak ja się cieszę zdjęcie z maskotką Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale za to jutro tak! tak! ![]() jak to zobaczyłam na fb to padłam ![]() Cytat:
![]() 25 lutego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sama wybierałam One są w różnych kolorach, w paseczki, akurat tutaj trafił się pomarańczowy specjalnie http://www.azsuwmolsztyn.com.pl/news.php?id=1170 panowie nad jeziorem o tej porze? w lato jest tam zdecydowanie lepiej ![]() zapodam dwa zdjęcia: Igor, Hain krejzol!
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
||||||
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.fivb.org/EN/volleyball/co...urn=&Skill=BLO podoba mi się
![]() http://www.fivb.org/EN/volleyball/co...urn=&Skill=SRV dawaj Marcin ![]() http://www.fivb.org/EN/volleyball/co...urn=&Skill=SET ![]() http://www.fivb.org/EN/volleyball/co...urn=&Skill=REC proste ![]()
|
|
|
#4559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo. Tym lepiej Już trochę cieplej będzie ![]() ![]() Łaaadny Igor- nawet w opasce. A Piotrek to taki pozytywny człowiek ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- http://allegro.pl/nowosc-znicz-z-ded...922938262.html Wszystko ok i w ogóle... Ale dlaczego ta aukcja jest umieszczona w "DOM- WYPOSAŻENIE- DEKORACJE I OZDOBY" ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
x 4 ![]() Nie chce mi się rozpisywać. leń mnie dopadł
|
||
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, zapomniałam, że to Urania jednak wiesz co, On lubi z różnymi zwierzakami z przodu dwa razy tak ![]() już wiem, co kupię Wam na Sylwka ![]() wiesz, że mnie też -.- to przez Bed i jej: nic mi się nie chce
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

) i Kubaów 3:0
) a z wczoraj na dziś byłam w drodze w autobusie cała noc. Więc jak tylko doczłapałam się do mieszkania do mego łożeczka to zapadłam w śpiączkę
I Monrz męża
najgorsza część ze wszystkich moim skromnym zdaniem
x 7854673475
Eee. Znaczy w sensie, że się nie popisałam 
Zdrowia!!!!