|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Justyna.Vee
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Ja osobiście uwielbiam kupować kwiatki w biedronce
Uwielbiam kwiaty, a że tam są niedrogo to jak jest coś nowego to lecę. Nie mam nawet gdzie ustawiać już...Co do książek, to nic ciekawego tam nie było jak dla mnie... chyba jutro polecę po tę wagę z gazetki ![]() Bym kupiła cyprysika, ale kupowałam w tamtym roku przed świętami i miałam minichoinkę w pokoju, ale jak po świętach wyjechałam na ferie to brat zapomniał podlewać i wysechł
Zbliżysz się o krok - porachuję kości !" Brodka - Granda Jesteśmy razem od 2005r ![]() Ślub 22.08.2014 Córeczka Maja urodzona 14.08.2016 Edytowane przez Justysiaa893 Czas edycji: 2011-11-20 o 23:03 |
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej jestem zadowolona z juki i kawy, bo rosną mi pięknie ![]() Też nie mam już gdzie ustawiać Kurcze, u mnie też już zniknęły te małe koszyki do ręki, zostały tylko te duże - wkurza mnie to ich ciąganie po całym sklepie |
|
|
|
|
#2433 | |
|
Justyna.Vee
|
Cytat:
Pięknie rośnie (tfu tfu żeby nie zapeszyć!
|
|
|
#2434 |
|
Zadomowienie
|
Ja też często się kuszę na kwiatki z Biedronki, mam ich wiele. Ostatnio kupiłam fikusa benjamina i tak się zastanawiam czy on przetrwa,bo inne mi często gubiły liście
![]() Ostatnio były fajne kwiatki w cenie ponad ok. 10 z porcelanową doniczką. Extra
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, tak piszemy o tych kwiatkach i przypomniało mi się, że ostatnio jak byłam w Biedrze, to widziałam azalie
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reszta rośnie i ma się dobrze. ![]() Czekam na ciekawe promocje "kwiatkowe" - lubię zieleń w pokoju
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam, że będą w ofercie nowe kwiatki kwitnące
Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2011-11-21 o 10:07 |
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zadomowienie
|
oj z tym miejscem to ja też mam ten problem...
Cytat:
|
|
#2439 |
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie przez weekend i jak dzisiaj weszłam na ten wątek doznałam szoku ile postów napisałyście
W końcu udało mi się dobrnąć do końca!Muszę się skusić na te paluszki rybne, które polecacie. Co do chleba tostowego Schulstad UWIELBIAM!!! Szkoda, że w biedronce jest niedostępny w regularnej ofercie za to kupuję go w Lewiatanie. Najlepszy jest TOST pszenny i TOST trzy ziarna mniam... |
|
|
|
#2440 |
|
Marudziara
|
Ja czekam do 1 grudnia kiedy w biedronce będą portfele ze skóry ciekawe co będa warte
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane czy któraś z was zauważyła może kawę zbożową w biedronce? bo sama nie przyglądałam się dokładnie ale nie wpadła mi w oko by była tam ale może któraś z was wie
![]() też reanimuje właśnie paprotkę z biedronki nie bardzo już wiem co z nią zrobić... za to mojej mamie pięknie rośnie... Edytowane przez anannke Czas edycji: 2011-11-21 o 11:35 |
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
pochodziłam kilka dni w moich EMU, faktycznie czuć już kratkę pod stopą
i nie są tak ciepłe, jak w tamtym roku
|
#2443 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie paprotki - macie jakiś sprawdzony sposób jak ją postawić na nogi?
Szkoda by mi padła. Już nie mam pomysłów co robić.. Nie przelewam, dbam by miała odpowiednie warunki ale i tak schnie..
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej pomogło obcięcie zbędnych i uschniętych kłączy i podlewanie wodą z odżywką. Postawiło ją to na nogi
|
|
|
|
|
#2447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale Wam zazdroszczę kupiłam tylko jedno opakowanie i na drugi dzień chciałam dokupić, to ani jednego opakowania nie było
|
||
|
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
Czy w Biedronce kupie krem Bambino?
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
Mój też na razie nie przecieka, oby tak zostało
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2451 |
|
Zadomowienie
|
Jofka, na ile w przybliżeniu smrodkowych opiekań powinnam się nastawić? Troche to pachnie nowościowo lub.. szpitalnie
Szkoda, że nie mam psiaka jak Ty. Jeszcze nie miałam czasu na tościki i zastanawiam się czy i ile się zmarnuje
|
|
|
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
No, to wróciłam z zakupów w B. Kawior Abby kupiony - i na Święta i na teraz, czyli - 4 słoiczki. Lubię kawior(nawet taki nieprawdziwy, jak ten Abby - mam nadzieję, że będzie dobry). Degustacja jednego słoiczka - za 2-3 dni. Tż nie może się jej doczekać - też jest kawiorowy. Popijam herbatki owocowe Intensitea. Ta gruszkowa - całkiem całkiem(wyczuwalny zapach gruszki, wanilii ani śladu), ale ta ze śliwką, wanilią i cynamonem, wcale mi śliwką nie smakowała, nie pachniała ani nią, ani wanilią , ani cynamonem
Tez namiętnie kupowałam kwiaty w Biedronce. Teraz przestałam, bo nie mam gdzie stawiać. Najpiękniej mi rośnie tz grudnik i kwitnie 3- 4 razy w roku. No i grubosz hobbit. |
|
|
|
#2454 |
|
Rozeznanie
|
Też właśnie wróciłam z zakupów i dzięki Wam (a może przez Was? lodówkę mam już wypchaną po brzegi!
)kupiłam tuńczyka w sosie 1000 wysp, kukurydzę i sos aspiro słodko-kwaśny![]() Co do kwiatków to ja jakiś czas temu kupiłam bambusa i nie wygląda teraz zbyt dobrze mimo że dbam o to żeby miał świeżą wodę i nie stał na słońcu to 3 pędy zrobiły się całkiem żółte i nie wiem czy je wywalić czy może jeszcze da się je odratować...jakieś rady?
They make it look so easy. Connecting with another human being. It's like no one told them it's the hardest thing in the world. Edytowane przez _Japonka_ Czas edycji: 2011-11-21 o 13:49 |
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że nawiązał się temat o kwiatach
ja jakiś czas temu kupiłam kawe i zaczyna mi opadać stała dotychczas w cieniu więc przestawiłam ją na nasłonecznione miejsce i zobaczymy..
|
#2456 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
Ja też właśnie wróciłam z biedronki
Pierwszy raz udało mi się w Biedronce dorwać Frugo ( w biedronce przy ul. Worcella jest - nie wiem jak w innych - ale sprawdzę na pewno )300 ml za 1,89 ![]() Udało mi się też jeszcze zrobić zapas rajstop tych za 5, 49 Bardzo dużo ich jeszcze było - różne rozmiary i kolory.
|
|
|
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś zakupiłam pierwszy raz kwiatka w Biedronce- schlumbergera. Zobaczymy jak się będzie miewał,bo nie ma specjalnie dobrej ręki do kwiatów. Kupiłam też te głośniki do komputera z Philipsa , ale jeszcze nie podłączałam, cole z cytryną za 2,49 zl i na przecenie fajną plecioną doniczkę/osłonkę za bodajże 5,99. Widzę, że oferta książkowa znacznie podniosła się cenowo, więc koniec z kupowaniem niestety
"Być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć, nim minie czas" Edytowane przez Agoorka Czas edycji: 2011-11-21 o 14:35 Powód: edycja |
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety jestem zawiedziona..
Mój kubek przecieka
|
|
|
|
#2460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

Uwielbiam kwiaty, a że tam są niedrogo to jak jest coś nowego to lecę. Nie mam nawet gdzie ustawiać już...

i nie są tak ciepłe, jak w tamtym roku 
Szkoda, że nie mam psiaka jak Ty. Jeszcze nie miałam czasu na tościki i zastanawiam się czy i ile się zmarnuje