|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...
myśmy wielokrotnie to robili bez prezerwatywy, moj nie uznaje prezerwatyw..i zadne bakterie nas nie zjadły
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Przyczajenie
|
Ale z czego to wynika, że dużo kobiet tu piszących uwielbia seks analny, pisząc o niesamowitej przyjemności, a mojej taka penetracja w ogóle nie rusza! Anatomicznie przeciez wszystko jest tak jak u innych, dziewczyna lubi inne rodzaje sexu, nawet bardziej wyuzdane zabawy, ale jak dochodzi do analu to lezy i czeka az sie spuszcze (robi to tylko bo ja to lubie). Jest jakis sposob by sprawilo jej to przyjemnosc??
|
|
|
|
#2674 |
|
BAN stały
|
ja lubię takie seks i ot. nawet bardzo
i niesie po prostu ze sobą zupełnie inny orgazm z moim przypadku mega intensywny...ale na pewno trzeba się takiej miłości nauczyć inaczej boli.
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie - przede wszystkim dobre nawilżenie, mój TŻ najpierw pieści mnie ręką, robi masaż pośladków i rozluźnia a puźniej dopiero wchodzi. Czasem trochę boli, a czasem wcale ale wiem że to zależy ode mnie i mojego nastawienia i odprężenia.
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też najpierw zaczyna ręką, nawilża itd, a nie że od razu go tam wciska na chamca. Z reguły zachciewa mu się jak śpimy na łyżeczkę i głaszcze mnie po pupie
|
|
|
|
#2679 |
|
Przyczajenie
|
Ja miałem przyjemność takiego zbliżenia z dwiema partnerkami z tą drugą jestem teraz
. W obu przypadkach ja wychodziłem z inicjatywą, oczywiście były obawy że ból, że brudno, że jak to tak. Ale już po było zdziwienie że nic nie bolało, lub tylko troszkę i szybko przestało. Z obecną dziewczyną robimy to regularnie ale rzadko raz na 3-4 tygodnie, ona się obawia że częsty seks analny odbije się na niej w późniejszym wieku, nie wiem na ile to prawda ale nie nalegam na częściej. U nas za każdym razem, jest długa gra wstępna jak przy tradycyjnym seksie, masaż pośladków nawet całych nóg, smyranie na zgięciach kolan (lubi to ;p). Zawsze używamy nawilżenia, szczerze mówiąc uwielbiam cały ten proces, samo pieszczenia chyba najbardziej, drażnienie tego miejsca językiem i palcami, wkładanie paluszka itd. Sprawiłem nam specjalne gadżety których zawsze używamy wcześniej tj. takie specjalne wtyczki jedna malutka jedna trochę większa. Pomagają w rozluźnieniu zwłaszcza że mój członek jest z tych grubszych więc pośpiech wszystko by zepsuł. Do tego mamy takie kulki, połączone i co kolejna to większa, to wszystko razem sprawdza się wyśmienicie. |
|
|
|
#2680 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Przyczajenie
|
Poglądy mojej kobiety na temat tego, że lubie sex analny są takie, że:
1 mam skłonności homosexualne 2 sex analny dla kobiety jest poniżający 3 jestem zdemoralizowany Były jeszcze inne teksty, ale daruje sobie.. Nie mam do niej aż takiego żalu że nie kręci jej to, tylko o to, że ma wypaczone poglądy i obraża mnie. Zdarzało sie, że to robiła ze mną, ale teraz jak podjąłem temat na nowo-usłyszałem takie rzeczy. Nie wiem czy dalej będę potrafił być z kimś takim. Inne formy sexu z nią zawsze mnie bardzo kręciły i bywało rewelacyjnie. Zresztą dalej tak jest. |
|
|
|
#2682 |
|
Rozeznanie
|
To może wytłumacz jej, że:
"1 mam skłonności homosexualne" - mężczyźni homoseksualni nie uprawiają seksu analnego dlatego, że kręcą ich odbyty, tylko dlatego, że nie mają innej dziurki w związku którą mogliby do tego wykorzystać. "2 sex analny dla kobiety jest poniżający" - a) natomiast /robienie laski/ już nie jest? (piszesz o rewelacyjnym pożyciu, więc zgaduję, że taki rodzaj seksu również się do niego zalicza) b) czyli seks analny jest poniżający dla kobiety, ale dla mężczyzny homoseksualnego już nie? niby dlaczego, jeśli oboje robią to z własnej chęci? "3 jestem zdemoralizowany" - tak jak wcześniej - jeśli panna pieści Cię ustami, to równie dobrze możesz jej się odgryźć że "skoro bierzesz mojego penisa do buzi, to też jesteś zdemoralizowana". ......(ale nie wiem czy to najlepszy pomysł )
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
moj to samo.. uwielbia głaskanie i masowanie tyłeczka
|
#2684 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyłek różni się od siebie biorąc pod uwagę płeć - męski tyłek nie jest dla faceta hetero tożsamy z kobiecą pupą. Wartością nadrzędna (w moim przypadku) jest fakt, iż partnerka uprawiając seks w taki sposób oddaje mi najintymniejszą część swojego ciała. Sprawia to, że mam świadomość zupełnego jej oddania a mojej dominacji (posiadania jej). Natomiast takiej chęci dominacji nad facetem ...nie mam.Tu jest ta różnica której nie dostrzega chyba partnerka del_mara bo pupa nie jest zwykłym przedmiotem w który chcemy (pardon my friend) wsadzić, bez względu na płeć jej posiadacza... |
|
|
|
|
#2687 |
|
Przyczajenie
|
Ja juz nic nie poradze, ze ona ma takie poglady. Temat jest dla niej zakonczony, a jedno slowo (anal) moze skonczyc sie tylko awantura.
|
|
|
|
#2688 |
|
BAN stały
|
Bywa. Teraz, skoro to już wiesz masz dwa wyjścia. Jeśli sprawa nie jest dla ciebie priorytetowa, to zapomnij o seksie analnym i uprawiaj z przyjemnością każdy inny. Jeśli jednak taki rodzaj seksu jest dla ciebie niezbędny, musisz znaleźć inną partnerkę, bo ta nie chce i już. Przecież musisz uszanować jej zdanie.
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie! Niestety są faceci którzy myślą inaczej. Są tacy którzy traktują każdą Dziurę tak samo- byle by wsadzić.. ![]() Boshe jak sie ciesze że mój facet tak do tego NIE podchodzi
|
|
#2690 |
|
Raczkowanie
|
Moj TZ ma obsesje na sex tego typu
![]() Kiedys juz tak sobie uzywalismy ale nie zawsze "odchodzilam" .....a on nalega,nalega....ufff,jak mam sie przekonac ? W ogole mam wrazenie,ze tylko moja pupa go interesuje (tzn.w tych sprawach) |
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Móżesz zawsze spróbować, nie musisz tego polubić czy od razu uwielbiać..
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby mój facet w kółko mi chodził i ględził na ten temat, to tylko by mnie to zaczęło wkurzać. |
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to dlaczego faceci tak to lubią?
|
|
|
|
#2694 |
|
Przyczajenie
|
hmm czemu lubią pewnie dlatego że jest ciaśniej
Jeśli chodzi o mnie to raz spróbowałam ale szału nie ma... Tż był delikatny itd ale jakoś mi to frajdy nie sprawiło a skoro mnie to nie jarało Tż stwierdził że bd się bawić tak żeby mi milusio było a jeśli chodzi o sprawy zdrowotne to słyszałyście o studencie co był regularnie gwałcony przez współlokatora i się zorientował dopiero jak zaczął robić w łóżku... hmm więc taka refleksja moje panie jak nie chcecie się obsry*** na starość to sfolgować
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem,że czasem stosuje sie półśrodki i nie zawsze nalezy patrzeć egoistycznie, ale bez przesady. W życiu bym się nie zgodziła na to,żeby ktoś mnie prymuszał albo wiedział,że nie odczuwam przyjemności a i tak namawiał |
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prosba o sprubowanie raz jeszcze...i o wspomnienia kiedy pare lat temu w obawie przed ciaza tak zabawialismy sie! Teraz az mnie to tak nie bawi bo moj punkt G jest w innym miejscu! Zaczynam sie zastanawiac czy zgadzajac sie na jego prosby ...moglabym zarzadac wibratora ![]() Tylko nie wiem czy to nie bedzie obrazliwe dla niego! |
|
|
|
|
#2698 |
|
Przyczajenie
|
hej piszecie tak o tej lewatywie .nie ukrywam ze tez bym chciala na nowo zaczac sie kochać w tej pozycji tylko od roku nie uprawiamy analu strasznie sie zrazilam jak mnie zabolalo strasznie nie wiem czym to bylo spowodowane hmm..
ale wracajac do tematu lewatywy jak wy to robicie tak same sobie??? z góry dzięki |
|
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że chodzi tu o pewną dominacje. Nawet jeśli mężczyźnie nie chodzi żeby jakoś tam kobietę w sposób "zwierzęcy" zdominować to coś w tym chyba jest: sama pozycja, widoki itp
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

(sorry za offtop)
i niesie po prostu ze sobą zupełnie inny orgazm z moim przypadku mega intensywny...ale na pewno trzeba się takiej miłości nauczyć inaczej boli.

...nie mam.