|
|
#871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Czesc
wczoraj wrocilam z Moskwy. Generalnie szalu nie bylo, za malo czasu, zeby cokolwiek ogarnac, zmiana czasu o 3 godz do przodu dobrze mi nie zrobilam. Szybki spacer po Kremlu i ogaldanie cerkwii, jakas restauracja z lokalnym jedzeniem, jedno muezum i juz. Lekko sie podziebilam, na szczescie Fervex pomogl, bo juz mialam niezla goraczke :/ W sobote sypal obrzydliwy snieg z deszczem, nie chcialo mi sie chodzic ani nic Rosjanki przereklamowane Potwierdzam, ze nikt poza kelnerami nie zna angielskiego, nawet absolutnych podstaw, takze pan na lotnisku, ktory oglada paszporty. Natomiast spokojnie mozna samemu bezpiecznie dostac sie do centrum pociagiem z lotniska, bardzo dobre polacznie, czysto, cieplo, spokoj. Cos mi nastroj ostatnio nie dopisuje, zrzucam na długą i nadal niezakonczoną nieobecnosc TZ ale cos mi mowi, ze to cos jeszcze innego. Taki listopadowy spleen. |
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znieczulenie jest płatne,ale ostatnio to wyglada tak,ze albo nie daja w ogole,albo daja bezpłatnie
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pozwę szpitala.
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
no rozumiem
![]() albo...pozwij bedzie tak po hamerykansku
|
#875 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Dobrze się prezentuje na tle szarej ściany ![]() Dlatego ja się nie spieszę z przeprowadzką młodej. Śpi sama w swoim łóżeczku, a jak zaczyna jęczeć przez sen, to tylko jej wsadzę do dzioba smoka i po sprawie Wygodniej jest.Zdecydowanie nie kręcą mnie noworodki Nie wiadomo, o co im chodzi. Po mojej już więcej mogę się spodziewać.No i ten zachwyt, gdy wróciłam wczoraj z pracy - młoda była w drugim końcu pokoju, gdy mnie zobaczyła, to śmigiem przyraczkowała z okrzykiem "mama, mama!" ![]() Wierzę, że będziesz dużo spacerować Ja nie twierdzę, że nie warto kupować porządnego wózka, ale niektóre baby przesadzają. Moja znajoma (ta od wydawania kupy kasy na ciuchy) chyba ma już trzecią spacerówkę, bo ciągle jej coś nie pasuje (dodam, że wszystkie wózki miała z tych dobrych firm, jeden na pewno z Maxi Cosi) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Znieczulenie nie jest refundowane. Ja akurat miałam za darmo, tak przypadkiem Normalnie kosztuje to w moim szpitalu 500 zł (ZZO).Cytat:
|
|||||
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny
|
|
|
|
#879 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry! )
widzę, że temat dzieciaków dalej na tapecie Wózki podobają mi się oba, ale nie miałam okazji ich "prowadzić"-a z tych z których "korzystałam" wygrywa x-lander. nie wiem czy dobrze zakodowałam, ale chyba ktoś chciał uzyskać dostęp do klubu - nie pamiętam kto, więc pisać na priv
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
a ja jestem chora i mam zwolnienie do konca tygodnia ...niby spoko ale zle sie czuje a Maja jak na zlosc szaleje nie ma latwo oj nie ma ![]() wlasnie popijam miete bleee wolalabym kawe
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm pomyslmy ![]() ![]() jak dla mnie wbijaj do klubu
|
|
|
|
|
#883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tam ciągnie strasznie, zresztą wszędzie mnie ciągnie wczoraj dziewczyna kupiła u mnie bilet lotniczy do Indii, będzie tam sama podróżować przez miesiąc, bez żadnego planu... Zwiedziła już tak praktycznie całą Europę. Zazdroszczę jej strasznie tych podróży. Cytat:
Cytat:
![]() novocaine, jeszcze lemoorka chciała dostęp Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-11-22 o 10:14 |
|||
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
co za brzydal
stokrotko, było nie pytać
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowa mówi do mnie "ty kozo", ale brzydal też może być
![]() Moja przekorna natura zawsze da o sobie znać
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
wieeeedziaałaaam
![]() a tak serio,to byłoby dla mnie zrozumiałe,gdybyscie nie chciały mnie w klubie,w koncu rzado tu zaglądam ....(ale od 1 części )---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
masz nature jak mój TZ
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli pokochałabyś mnie miłością wielką i dozgonną
|
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
![]() Ja sie chciałam wbic, ostatnio liczylam, to chyba z 4 lata temu wpadłam na ten watek ![]() I do konca zycia nie zapomne jak Hania napisała o sobie ryczacy koń Hania nie zabijaj![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Ale novo ma zakaz prywatnych wiadomości
|
|
|
|
#890 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no no
![]() Spoko się prezentuje jak się świeci I na szarej na pewno daje radę ![]() Ja będę miała na liliowej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no wiem wiem że to nieerealneCytat:
![]() Właśnie walczę z chęcią nałożenia tarty na talerz ![]() Wiecie to nie jest tak że trzeba płacić- ale trzeba chodzić do szkoły rodzenia za którą płacić trzeba. Sprytnie to sobie wymyslili. Dla mnie to nie problem- bo do szkoły i tak chciałam chodzić ![]() Czyli tak jak myślałam muszę sobie kase w majtki włożyć ![]() Cytat:
![]() Co u Ciebie?? Cytat:
Ja kocham miętę ![]() ------------ W temacie wakacyjnym- ostro szukam wczasów dla brata i przyjaciół z rodzinami. Brat jest już rodziną 2+2 - i tu zaczynają się schody. Ceny masakra. Nie znalazłam nic poniżej 11 tyś w terminie na koniec sierpnia. Po długiej debacie doszliśmy do wniosku że na Mazury pojedziemy- bo w sumie nigdy nie bylismy ![]() Jak standardowy klient biura - najpierw twardo 4 gwiazdki All na 2 tyg- a skończyło się na pensjonacie gdzieś w Polsce
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dalej szczerzę zęby jak ryczący koń. Nic mnie lata nie zmieniają![]() Najpierw dodaj się do niej do znajomych!!!
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jaka jest norma? ![]() tak jak męża, kocham go tak,ze czasem mam ochotę go z tej miłości zabić
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś w tym jest Bliźniaczki brata T. mnie drażnią - mają 6 miesięcy i wybuchają przeraźliwym płaczem nie wiadomo z jakiego powodu Toleruję tylko swoje dziecko ![]() Ja też chodziłam do szkoły rodzenia w moim szpitalu, ale nie było takiego przykazu - że jest to wymagane, żeby rodzić za darmo rodzinnie. Też nie byłam na Mazurach ![]() Cytat:
![]() To już się nie odzywam w tym temacie
|
||
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku a masz wycięty wyrostek?
Może to początki zapalenia Mojego meża męczyły nawracjaące problemy żołądkowe , po czym się okazało że to wyrostek się psuł.
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo nawet nie zartuj ![]() i jak sie skonczyla historia meza tylko nie mow ze wycieli
|
|
|
|
|
#897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Z ciekawości, o której pisze Xzora.Cytat:
![]() Nadal nie wiemy, co z lutym - teraz na tapecie Bolonia ![]() Cytat:
--------------------------------------------- Dziś po 3 latach od skończenia studiów odebrałam suplement do dyplomu i świadectwo uprawnienia zawodowego ![]() Pani poinformowała mnie, że dyplom jest bez wyróżnienia, bo próg średniej ze studiów był 4,51 (ja miałam 4,46
|
|||
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Sorka ...ale tak jakoś mi sie od razu skojarzył Twój opis z sytuacją TŻ. Nawracający ból brzucha - ale bez wymiotów i biegunki. Pił non stop miętę ..aż w końcu trzeba było wyciąć wyrostek- w trybie natychmiastowym.:rolleyes :
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
mam to samo
no...niektóre dzieci lubię,ale to raczej większe ![]() Z młodą zaczelo być naprawdę fajnie,jak zaczeła być komunikatywna ,mimo,ze nie mówi to sie dogadujemy i nie płacze,odkad mineły kolki w zasadzie zapomniałam co to placz ![]() I tez nie byłam na Mazurach
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Bibione np...apartament w przyzwoitym standardzie za 2 tyg to koszt 1500 euro- przy tej cenie euro RZEŹNIA. Jak doliczyć do tego dojazd wyżywienie to wyjdzie jeszcze drożej niż samolotem do Hiszpanii. Mam nadzieję że dluuugo będę pracowała w biurze podróży- z moją zniżką to mnie stać. Z tym że niestety bez przyjaciół. ------------- heh nie śpieszyło Ci się jakoś po ten suplement
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

Rosjanki przereklamowane
Potwierdzam, ze nikt poza kelnerami nie zna angielskiego, nawet absolutnych podstaw, takze pan na lotnisku, ktory oglada paszporty. 

...niby spoko ale zle sie czuje a Maja jak na zlosc szaleje