|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Zuz spokojnie, jesteś z Krakowa, więc będzie jeszcze dużo okazji
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik nie podoba mi się to, bo K. sam nalegał, żebym przyjechała do niego (miałam spać u innych kolegów). Jeszcze w sobotę jak kupowałam bilet powrotny na godzinę 18, to mówił, żebym kupiła na późniejszy pociąg, bo po co się spieszyć. A później stawia mnie w takiej sytuacji.
Frezi Ł. nie chciał ze mną spędzić czasu, bo był chyba bardziej zaskoczony tym, co K. powiedział niż ja. Też się chłopak zawstydził, bo poza "cześć" praktycznie wcale nie rozmawialiśmy a tu nagle "królewnę" mu każą odprowadzić. Sytuacja mega niezręczna i tyle. BYou ja mam wrażenie, że on chce mi zrobić "na złość". I ja to jego zachowanie odczytałam jako "nie chciałaś mnie to zobacz jaki dla Ciebie będę i pokażę że nawet jak jesteś gościem to mam cię gdzieś" (tym bardziej, że on twierdzi, że nie lubi Ł.). edit: no to pospałam położyłam się o 16 na chwilkę...
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
ja pospałam po południu ok. 30 minut
dzisiaj jakiś dzień spania![]() wyszła u nas w pracy propozycja karty multisport i tak sobie myślę czy to w ogóle opłacalne...
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jestem na szybko tylko.
własnie wrocilismy od ginki, dostałam skierowanie do szpitala na oddział, bo prawdopodobnie to kamica nerkowa, te ataki.....albo rwa kulszowa, ale bardziej kamica. Gwizdak, my seksu nie mozemy uprawiac (mam candidie albicans, gronkowca złocistego, paciorkowca typu B i cos jeszcze..) a ataki uwierz mi, miałam takie, ze ani nie mogłam chodzic, ani siedziec, ani leźec- bolało mnie dzisiaj od 9 rano i troche pusciło po 17, ale nadal odczuwam ból (no ale nie taki mega jak cały dzien- teraz moge normalnie chodzic chociaz...)A miałam do Ciebie dzisiaj w koncu dzwonić i nie zadzwoniłam... ale odezwe sie jak wroce![]() Takze ciesze sie, ze w koncu sie mna porzadnie zajmą i zrobią badania ![]() Nie wiadomo ile dokladnie bede dni- zalezy co to jest. buziaki dla wszystkich i napisze jak wroce
|
#4476 |
|
MBZ♥
|
Carmi ciągle nie kupiłam porządnych dżinsów
ale albo jakaś dziwna rozmiarówka, albo ja jestem niewymiarowa a nie uśmiecha mi się skracać spodni za tyle pieniędzy i boję się że przez to stracą fason. Poza tym zamarzylam sobie emu-takie wysokie jakby była zima z siarczystym mrozem, nie chlapa to byłyby jak znalazł do chodzenia po mojej wsi eleganckie kozaki mam na święta chciałabym jakąś fajną sukienkę, szukam koszulki na spinki. i muszę zakupić staniki.
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
tak, w pracy jestem od ubiegłego tygodnia
|
|
|
|
#4478 |
|
MBZ♥
|
Crozee to trzymam kciuki i czekam na wieści
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee zdrówka życzę. Mam nadzieję, że szybko Ci pomogą i niebawem do nas wrócisz. Buziaki
Normalnie znalazłam sobie suknie ślubną |
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee kurcze... mam nadzieję, że coś zaradzą w szpitalu.
żeby wszyściutko było dobrze ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Jaka cudowna Będziesz w niej najpiękniejszą PMką EVER!
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że ładnie Cię podleczą a poród będzie oznaczał koniec tych wszystkich chorób
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee to kciuki żeby Cię wyleczyli
|
#4485 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi spoko, ja nie dygam
Crozee idź się wyleż, niech Cię przebadają od czóbka głowy po samiutkie stópki, cobyś zdrowa była, a silna że hej! Stygmatku no to chamowo z jego strony. Olej dziada i masz rację nex time śpij gdzie indziej. Może się zreflektuje chłopak. BY mnie też się zamarzyły porządne dżinsy Ilsa co u Cię? ![]() Aleks nieee! Nie bierz jej! Ona była dla mnie, ja ją chcę! |
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
heejjjj nie ma szans bym was nadrobila.....
Jestem juz znow w Dani, dotarlam tu o 2 w nocy, o 6 musialam wstac i bylam 9 godzin w pracy ![]() a poza tym to wyslalam ten dokument odnosnie auta w Dani o ktorym pisalam w klubie - pani odpisala ze przeslala dalej i ze mam czekac na odpowiec wiec jest ok ![]() A pisalam wam juz ze mamy absolutnie rewelcyjnego goscia prowadzacego zajecia z wizazu w szkole? Swietny jest - duza wiedze ma i doswiadczenie i fajnie prowadzi jest mily bardzo i w ogole ciesze sie ogromnbie ze moge sie od takich osob uczyc ![]() No a co sie dzialo przez ostatnie pare dni? pliiissss stresccie mi bo nie nadrobie ![]() ...i uciekam spac bo jutro zamiast na 7 mamy do pracy na 6 rano ... i jeszcze klub...
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-11-21 o 21:03 |
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak mam
Szczegolnie Jingle Bells Swietna! ![]() Mnie rowniez A w dodatku nie domknelam drzwi wejsciowych jak wrocilam z pracy i wyziebilam caly dol domu brrrrrrrr Cytat:
Lol
|
|
#4488 | |||||
|
Zakorzenienie
|
na bieżni - ale dzisiaj były pozajmowane
i poszłyśmy z kumpelą na godzinny spacer ![]() Cytat:
![]() fajnie, że P. generalnie zadowolony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to faktycznie niezły z niej bohater jak teraz o kasę się aż tak prosi ![]() a co takiego zrobiła, że ją siostra zgłosiła? ![]() to okropne!!!!!Cytat:
no to głupio trochę....Cytat:
trzymaj się kochana i daj znać jak wrócisz! znam to uczucie
|
|||||
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi pomogła 26-latkowi z dziecięcym porażeniem mózgowym. Rodzice zginęli jak miał 16 lat. Został sam w mieszkaniu bez lodówki, łazienki itp. Nie miał ubrań i pracy. I ona znalazła mu pracę, nowe mieszkanie, składki na ubranie itp.
|
#4490 |
|
Zadomowienie
|
Crozee trzymam kciuki żeby Ci pomogli w szpitalu
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no to muszę się uderzyć w pierś i powiedzieć, że ładnie z jej strony |
|
|
|
|
#4492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u nas nie dość że zimno to jeszcze strasznie mokro ![]() no i dobrze zostaw trochę sił na nas i dla męża ![]() Crozee za szybki powrót do domu słucham sobie pierwszej płyty Adele i jakoś mi tak błogo się zrobiło
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi i ja też ja za to szanuję,ale kwestia tego,że ciągle teraz o tym mówi i namawia prawie jak w tych wszystkich programach rozrywkowych.
|
#4494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
arrakis, ja nie streszczę, bo sama nie wiem, co tu się dzieje ale dobrze wiedzieć, co u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- ja bardzo nie lubię takiego zachowania... co innego poprosić znajomych o rozprowadzenie informacji pocztą pantoflową, że jeśli ktoś chciałby wziąć udział w tym głosowaniu, to moja znajoma bierze w tym udział, a co innego błaganie o głosy... |
||
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
dla przyjemności Mateusza próbuję oglądnąć Mój sąsiad Totoro; film który on lubi ale strasznie mnie nudzi a te dzieci japońskie są krzykliwe i denerwujące
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak dzięki za wskazówki, taką poduszkę to sama bym chciała.
Zuzik fajna czapa ![]() Crozee aby wszystko było dobrze.
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Wg. mnie opłaca się. W mojej starej firmie płaciło się ok 30 zł /miesiąc. A karnet na najtańszą siłownię w okolicy to 100zł. Tylko warto przejrzeć sobie gdzie honorują i na jakich zasadach (czasem dopłaca się np. 5 zł za wejście)
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
A i byłam dzisiaj w sephorze i kupiłam krem dla teściowej, był w zestawie z roll-onem pod oczy (akurat w sam raz dla mojej mamy) i do tego dali mi gratis lakier do paznokci
i jest boski ![]() Kryje za 1 pociągnięciem, ma śliczne drobinki różowe i jest czerwony
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam napisać, jaka jestem przezorna!
Kurde, nie pamiętam, co to leciało w tv, ale chyba jakiś serial... W każdym razie stroiłam się na coś tam i latałam od łazienki do pokoju i tak dalej. P. grał na kompie i ktoś w tv powiedział coś tam o biżuterii... Teraz nie pamiętam, czy ogólnie o biżuterii, czy konkretnie o pierścionku... Kurde, niewiele pamietam w każdym razie chodziło o to, że kobiety lubią dużą biżuterię, no i tak: ja wbiegam do pokoju, a P. do mnie: - A Ty jaką lubisz biżuterię? ja stanęłam jak wryta i myślę, co powiedzieć, a P.: - Znaczy taką dużą czy skromniejszą? Ja - geniusz! pomyślałam, że wypytuje o pierścionek - i mówię: - To zależy, raczej niewielką, taką klasyczną, ale z klasą zrobioną, duża biżuteria często wygląda tandetnie.Mowiłam to, wkładając wielkie kolczyki ale myślałam, jakżeby inaczej, o DIAMENTACH Zreflektowałam się więc i dodałam: - No oczywiście o ile mówimy o prawdziwej biżuterii, a nie takim byle czym za 20 zł [znacząco pstryknęłam w kolczyk], bo to są zupełnie różne kryteria.I dumna wymaszerowałam do łazienki ![]() Pewnie w najbliższym czasie dostanę malutkie kolczyki ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
). Na większość się nie płaci nic więcej. Także zgadzam się, że się opłaca. Szkoda, że to nie dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Btw. moja kuzynka ma bardzo podobną łazienkę do tej: http://e2.pudelek.pl/p998/dad34eac001a3cc14ec98edd Te same kolory, wielkość, wanna identyczna też w rogu i na poddaszu. Normalnie odkąd się u niej kąpałam, fantazjuję o takiej łazience i wannie. Ja chcę Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-11-21 o 21:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

dzisiaj jakiś dzień spania

a nie uśmiecha mi się skracać spodni za tyle pieniędzy i boję się że przez to stracą fason. Poza tym zamarzylam sobie emu-takie wysokie

żeby wszyściutko było dobrze 

mam nadzieję że ładnie Cię podleczą a poród będzie oznaczał koniec tych wszystkich chorób
13.03.2008

Szczegolnie Jingle Bells
A w dodatku nie domknelam drzwi wejsciowych jak wrocilam z pracy i wyziebilam caly dol domu brrrrrrrr
bo mnie tak łeb bolał), to poszłabym do domu. A oni wyszli o 4 rano... No spoko, odleżałam swoje i pod koniec nawet się śmiałam z tych jibjabów, choć bolało mnie nadal, bo robiliśmy ze znajomymi i M. pokazywała, jakie zrobila kilka dni wcześniej. Poza tym mama i siostra walnęły focha o Wieliczkę ("Nie ukrywam, że mam żal" - mama), siostra się zdziwiła, że oczekuję pieniędzy za bransoletkę i kilka innych tego typu sytuacji, ale ogólnie całkiem, całkiem spoko, póki mnie ta głowa nie zaczęla boleć, a potem mięśnie. Wczoraj już mnie łapało przeziębienie (wszystkie mięśnie bolały, głowa przeszła), ale P. się mną zaopiekował, dawkował mi leki i jest dobrze, a szkoda, bo liczyłam na L4 ;P
to okropne!!!!!