|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
chcę sobie kupic tą maseczke u tego sprzedającego ale ma tylko 18 opini i nie wiem co zrobic? co radzicie?
http://www.ebay.pl/itm/TONY-MOLY-Tom...item3cbda98d53 |
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu chcesz kupić akurat u niego? Ma najtaniej?
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
tak, bo u innych muszę zapłacić dodatkowe 15zł za wysyłke
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- a ja widzę |
|
|
|
|
#1626 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli jednak się skusiłaś . Po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam, że mam jednak sporo kosmetyków, które dają złoty poblask, więc zaoszczędziłam te 13 zł ![]() Na moich nadgarstkach perfumy bardzo trwałe. Psiknęłam o 13 to po 19 jeszcze czułam i to dość mocno. Ale różne zapachy różnie u każdego się noszą. U mnie długo, u Ciebie krótko. Szczęście nie mój zapach kompletnie i rozczarował mnie bardzo [czyj to pomysł, żeby wampiry pachniały jak ciastko ![]() Klikaj paletę Pewnie kiedyś i ja się na nią suszę mimo tylu cieni w zapasach Na razie limit na ten miesiąc wyczerpałam za sprawą zakupów mazidlanych. Jak wspominałam już - prawie 100 zł z kieszeni wyparowało i nie ma grosza na kolejne zaplanowane pozycje. Do tego limitka wyskoczyła w tym miesiącu, ale na szczęście to tylko 20 zł wydane...Ale mi się post finansowy zrobił ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie, tzn nigdy nie robiłam
Ale moja mama na pewno dodaje jajko. I na pewno nie wrzuca ich do zimnej wody.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tę http://www.ebay.pl/itm/310317595188?...84.m1423.l2649 czy tę http://www.ebay.pl/itm/330616794257?...84.m1423.l2649. W sumie mam już sporo róży i fioletów więc chyba wybiorę tę pierwszą ![]() Też tak sądzę |
|||
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
to kupię
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1631 | ||
|
|
Cytat:
W sumie ten róż też mi niepotrzebny ![]() A jak pachnie dla Ciebie? Bo ja tam czuję wanilię, kokos i jakiś taki biszkopt, śmietankowe wafelki... ![]() A ja bym tę drugą brała, ale to dlatego, że mam już wystarczająco brązów. A, Miss Anny sobie kup jest super ![]() Kupiłaś? Cytat:
Dosko
|
|
|
|
#1632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz, teraz kupię jedną a za miesiąc drugą TŻ nie chce ze mną spać bo mu Seboradinem śmierdzi ![]() |
||
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądam właśnie "Crazy stupid love". Czy mówiłam,że kocham Goslinga?
|
|
|
#1634 | ||
|
|
Mówię Ci, że ciastko
![]() Cytat:
A jak pachnie Sebo? Wstyd się przyznać, nigdy go jeszcze nie kupiłam ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1635 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No pewnie ! A tak na marginesie - sukienka cocktailowa baaardzo różni się od balowej . Cytat:
![]() Da . Cytat:
Trzy godziny to mało . Jak to co ?! Kupować ! Cytat:
![]() I mam takie przemyślenia . Jak to wizażowe badania naukowe { } dowodzą - są różne rodzaje silikonów . Zostawmy te niby odparowujące i zmywalne wodą . A jak z tymi "ciężkimi", do których zmycia jest potrzebny silny detergent ? Przykład : szampon - silikony + SLS , odżywka - silikony . To jeśli używamy takiego szponu, to żaden z silikonów po myciu na włosach nie pozostanie . Położymy go {silikon} odżywką, ale przy następnym myciu znowu zniknie . To jak może się na włosach nawarstwiać ?! Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem w czym problem ?! Obie ! Byłam wczoraj w hurtowni fryzjerskiej . Takiej średnio zaopatrzonej . CHI szukałam . Nie mieli . Ale mieli : jedwab w psikaczu z Joanny . Dobre to ? No i tzw. profesjonalne szampony z Joanny : kokosowy, wiśniowy i inne, nazw nie pomnę . Butla litrowa za 15,oo zł. Dobre to ? Między innymi i taki : http://www.sklepjoanna.pl/products/3...cy-1000ml.aspx Na drugim miejscu SLS, a ten jedwab pod koniec składu . No i taki : http://www.ntnails.pl/joanna-profesj...ml,p,9380.html Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie kupiłam
![]() Kasiu nie wiem czy o to Ci chodzi, ale silikony w szamponach są be, bo jak mozna domyc silikony szamponem z silikonami? kładziesz odżywke z silikonami, później zmywasz szamponem z SLS/SLES, więc nie nandbudowują Ci się na włosach, bo je zmywasz nawet jak za chwilę nakładasz nowe:d jakoś takd ale spieprzyłam próbną mature z polskiego.. |
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie w ogóle tematy były na tej maturze?
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
przedwiośnie lub magbet i nie-boska komedia. ja wzięłam przedwiosnie i nie napisałam symboliki jak chcieli...
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam sobie właśnie, nie tak źle...
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
no niby nie, ale ta głupia symbolika, odejmą mi za to punkty;/
no i czytanie ze zrozumieniem było do dupy, bo aż 4 pkt dawali za pytania o gramatyke, czego praktycznie nikt nie umiał zrobic |
|
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co masz na myśli? Że napisałam "perfumy"?
![]() Paletka się klikła ![]() Jedna teraz, druga będzie za miesiąc, sasasa Cytat:
Na pewno nie jest tak źle Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zauważyłam tej literówki
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
makbet xD
wiecie, że kiedyś myslałam, że to się pisze magbet i nawet kiedy wiem, że pisze się makbet to nadal robię błąd |
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
juz prawie kliknęłam tę maseczke, a później sprawdziłam kurs dolara...
|
|
|
|
|
#1646 | |||
|
|
Cytat:
Lata używałam Garniera do długich włosów, szamponu i odżywki. Reklama = myślałam, że dobre. A jak sobie już wizaż poczytałam i jak zrobiłam oczyszczanie Rzepą Joanny, to się blaskowi włosów nadziwić nie mogłam W krótkim czasie masakry taki zestaw jednak raczej nie zrobi. U mnie to efekt po 2 latach, albo i dłużej nawet. Warto pamiętać, żeby raz na jakiś czas zrobić odpoczynek od silikonów i powinno być git ![]() Te profesjonalne kosmetyki odpuść. Składowo niestety mało profesjonalne ![]() Tylko podejrzewam, że pasował Ci nie będzie, bo on podobny do tych z Wax'a. Cytat:
Cytat:
Co i tak mnie nie powstrzymuje od zakupów kiedy chcę coś bardzo mieć
|
|
|
|
#1647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
To dopiero próbna . Masz czas zaległości nadrobić . Nie. Pytałam - jakie ? Cytat:
Tzn. jak w "moim" szamponie siedzą : SLS {albo inne myjadło} i silikony, a w odżywce : silikony i np. parabeny, to używam śmiało i bez strachu. Z tym, że biegnę do drogerii, kupuję rzepowy z Joanny i raz np. na trzy miesiące nim myję . Cytat:
Kupiłam wczoraj peeling drobnoziarnisty do twarzy z Perfekty w saszetkach , minerały morskie i krzemionka . Możecie kupować . Użyłam, co prawda - tylko raz, ale krzywdy żadnej nie zrobił. Nie piekł, nie czerwienił, nie podrażnił, a i efekt wyczuwalny . A teraz pytanie - czy ta biedronkowa firma BeBeauty, oprócz żeli do mycia twarzy, ma też peelingi do ciała ? Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
ja tej maseczki nie musze już mieć, po prostu ją chcę, ale nie potrzebuję na już, bo mam inne
obkupię się na wiosnę, trudno;d
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jakieś choróbsko mnie łapie
![]() Od samego rana czuję się fatalnie, wszystko mnie boli, podniesienie ręki to już wysiłek, mam nadzieję, że to nie jelitówka. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

}, ale zauważyłam, że czapka i ogrzewanie niwelują jej dobroczynne działanie . To zaczynam z silikonami . Muszę dzisiaj do miasta, to coś kupię . Tylko nie wiem co . Może coś z L'Oréal .