|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
hejka
eh....szkoda mi tej Wisełki bedzie lepiej na pewno zobacz BVB remisowała albo przegrywała z nie za dobrymi drużynami a Werder Brema pokonała 3:1 u mnie dzisiaj piękne słonko świeci nadal nie wiem co się dzieje już zaczęłąm się martwić najchętniej bym cały dzień spała lecę teraz do kościółka |
|
|
|
#22652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty sie nie martw, nie myśl o tym za dużo, obserwuj co sie wokół Ciebie dzieje, ale nie myśl tyle ![]() hej i co z tego dziś mi nawet te fotki nie są w stanie humoru poprawić ![]() fotki, na których Baszczu autentycznie płacze a Brożek leży na ziemi czuje sie tak jak na mundialu kiedy przegrywaliśmy
|
|
|
#22655 |
|
Zakorzenienie
|
- Gramy na wyjeździe, z dobrą drużyną, ale jest ona w naszym zasięgu i jestem dobrej myśli. Belgia jest drużyną, która może wygrać z każdym, ale i przegrać. Na pewno prezentuje zbliżony poziom do naszego. Mają kilku dobrych zawodników, grających w dobrych klubach europejskich. Zapowiada się wyrównane spotkanie, a wynik jest sprawa otwartą - powiedział Marcin Baszczyńki.
dobrze że Baszczu sie nie poddaje, i chce walczyć z Belgią
|
|
#22656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noi o to chodzi |
|
|
|
|
#22658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co innego keidy sie przegrywa któryś mecz z koleii ale co inego kiedy sie przegrywa ten ostatni mecz decydujący być czy nie być ja bym tak nie potrafiła
|
|
|
#22659 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Ale smuta dzis, tak mi szkoda tego meczu wczoraj a mialo byc tak pieknie, nie wiem co sie z nimi dzieje ale musza sie sprezyc wrescie bo spadna do Serie B i co wtedy Chyba Cralo powiedza good bye, i moze wezma trenera Lippie ktoery doprowdzial wlochy do mistrzostwa bo szuka pracy, chyba ze ktos zdazy go sprzatnac im spod nosa.
|
#22660 |
|
Wtajemniczenie
|
Foty z meczu wczorajszego.
I ide na obiad potem wroce
|
#22661 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nadal w nich wierze :P i sie nie załamuje...co bedzie to bedzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jaki biedulka...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj szybko wyleciałam, bo mnie rodzinka z kompa zgonila migiem :P chcieli sobie ogladac jakies fotki z chrztu XD wlasnie odjechali od nas goscie i sie zrobilo strasznie cicho nie lubie strasznie tego momentu...kiedy z takiego przyjemnego balaganu w mgnieniu oka wszystko zmienia sie na pustke i cisze :P i do tego nauka...musze sie wziac, bo nic nie ruszylam pogoda brzydka...nic mi sie nie chce...troche mi zle...ale chyba nie tylko mi patrzac na was... ![]() wczoraj sobie z misiem wspominalismy...jak kiedys - oczywiscie mielismy po kilka lat - strasznie mnie zdenerwowal. ja bylam na dole... on na gorze...i krzyknelam do niego: nie dostaniesz obiadu... nie przychodz :rotf: pozniej sie okazalo, ze uwierzyl, nie przyszedl i sie poryczał XD ze on obiadu n9ie dostanie i zrobilismy sobie maraton filmow...romantycznych zdaje sie z moja siostra XD hihihi i cała rodzinka sie mnie zaczyna pytac co chce na 18 urodziny dostac w sumie do lutego juz niedaleko :P a do swiąt jeszcze blizej kocham swieta... ;]mam chyba troche fotek, ktorych wczoraj nie udalo mi sie wrzucic ;] to daje... bayern + neuvi
|
|
|
#22662 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze...nie moge znalezc sprecyzowanej informacji dotyczacejtego, na jakim kanale beda transmitowac srodowy mecz dojczkow :l w programie tv moim nie ma w ogole uwzglednionego tego meczu a rozne zrodla podaja rozne infromacje... błagam... ktos wie? ;> mavuś? ;]
fotki: bayern + fringsi klata XD + bala & lamps + zizou - bastpol ![]() patrzcie na tą kartke polewam...ok... lece sie pouczyc...pewni wpadne wieczorkiem
|
|
#22663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba Steviemu G albo właśnie Franusiowi nie pamietam a może Jaśkowi T hej siostro |
||
|
|
|
#22666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja niestety nie rozumiem |
|
|
|
|
#22668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) |
|
|
|
|
#22670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22671 |
|
Zadomowienie
|
Oto co znalazłam na polskiej stronie chelsea: Jednym ruchem uwolnił się spod krycia obrońcy i zagrał do Andriya Shevchenki, który w podobny sposób (przyjmując na klatę) minął bramkarza i strzelił do pustej bramki.
Swoją radość z bramki celebrował w szczególny sposób. Nie wiemy jeszcze czy to jemu urodziło się dziecko, ale z pewnością jeden z TYCH panów został tatusiem, lub jego jego rodzina powiększyła się o bobasa. Dalej nie wiem czyje to dziecko, ale Magda Szwajnsztajga Podolska vel Sherlock na pewno się tym zajmie, ona odkryje każdą tajemnicę . Teraz idę oglądać tenis, postaram się później wpaść, papa |
|
|
|
#22672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne foto
|
|
|
|
|
#22673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez widzialam tylko raz... ![]() no wiec tu jest cos mniej wiecej tak: moj syn/moja corka - przekreslone na moj kumpel szwajni nie moze brac udzialu w srodowym spotkaniu. uzasadnienie nieobecnosci: (i tu jest bardzo niewyraznie to sie niektroych wyrazow doczytacn ie moge ) mniej wiecej jest tu napsane, ze : mamy swoj wieczor xbox - playstation i musimy to wygrac...dalej nie moge znowu doczytac sie :P coś tam z grą z USA :Ppodpisano: poldi, koeln ![]() bala... twój tez zrobil niezła Cytat:
phi...Cytat:
ale pozniej...mam kilka fotek fajnych teraz lece sie uczyc dopiero poodrabialam lekcje... eszzz.... postaram sie wieczorkiem was odwiedzic czekajcie na mnie ![]() glowa mnie boli ![]() aaaa... no i filipcio lahmcio mial wczoraj urodzinki...wspanialy prezent sobie zgotowal wraz z kolegami wygraną bayernu wypijmy za niego EDIT: znalazłam.... 10 listopada 2006 roku SZEWIE urodził się drugi synek Christian
|
|
|
#22674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to za mojego Lahmita i za synka SZewy |
|
|
|
|
#22675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. teraz już naprawdę idę oglądać ten mecz, bo jednak zaczyna się o 16, papa |
|
|
|
|
#22676 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#22677 |
|
Wtajemniczenie
|
witam ponownie,
ale mi sie nic nie chec a jutro znowu do opola buu ale przynajmnie tam sobie bede umiala jakos mecze w necie ogladac
|
#22678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#22679 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wogóle.. dzisiaj to jakiś taki senny dzień Od rana padało.. w kościele też tak ponuro było. Eh, i jeszcze na jutro stymulusa mam zrobić z niemca I przetłumaczyć słówka z angielskiego
|
|||
|
|
|
#22680 |
|
Wtajemniczenie
|
Tri
Chciałam zapytać czy na nim są tylko i wyłącznie kanały sportowe?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

bedzie lepiej na pewno
zobacz BVB remisowała albo przegrywała z nie za dobrymi drużynami
a Werder Brema pokonała 3:1
już zaczęłąm się martwić 

I przetłumaczyć słówka z angielskiego