|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
hej
![]() Cytat:
wybór jeśli chodzi o urządzanie domu jest ogromny co paradoksalnie nie zawsze jest dobre ![]() wszystko mnie dziś niesamowicie drażni do pracy muszę iść a najchętniej to bym wzięła z tydzień urlopu i została w łóżku ![]() Justyna tak mi jeszcze przyszło do głowy sprawdzałaś Lufthanse ?
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Naj mnie się przypomniała historia takiej co udawaną ciążą pierścionek wymusiła. Data ślubu była, wszystko załatwione a tu nieszczęście takie - poroniła. I tylko miała pecha bo chłop się bardzo przejął i do lekarza ją zabrał...
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- W ogóle żal mi Kamiletty (autorki wątku Mój facet nie chce się żenić). Pewnie sama niedługo założę podobny... I w ogóle to straszne, że faceci tacy są.. mój też mi mówił, żebyśmy kredyt wzięli, nawet się zastanawiałam, ale na szczeście mi przeszło i postawiłam sprawę jasno: nie jest pewny, czy chce się ze mną ożenić, a jest pewny, że chce się związać kredytem? Nie... ja się tak nie bawię. Powiedział, że jest pewny, ze chce się ożenić, ale ślub można załatwić po kredycie. No na bank... Na szczęście przyjął do wiadomości moje rozumowanie... ale pewnie i tak skończę jak kamiletta... miłość to nie wszystko, niestety. |
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, mnie też dzisiaj wszystko drażni, masakra
|
|
#4565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nastawienie "wiem że nie chce ale jak weźmiemy kredyt, kupimy razem mieszkanie, zobaczy jak nam razem cudownie to na pewno zmieni zdanie" jest trochę niedojrzałe według mnie tym bardziej że facet jest już po 30 ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
ehhh no to nie mam już więcej pomysłów na linie lotnicze
|
|
|
#4566 |
|
MBZ♥
|
nie będę robic testu bo mi jeszcze negatywny wyjdzie
![]() Aleks znam taką jedną co chciała na dziecko kogoś wrobić, dzien przed wizytą z "tatusiem" poroniła. jak wystraszony Facet chciał ją zabrać do szpitala-spanikowała i się przyznała, że wszystko to wytwór chorej wyobraźni. nie życzę jej żeby musiała rzez to przejść naprawdę. |
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za chęci myślę, że nic lepszego już nie wymyślę polecę tak, co zrobić.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może warto jeszcze poczekać bo czasem rzucają fajne promocje tylko z drugiej strony może też podrożeć - zawsze mnie to denerwuje bo nie wiem czy kupować czy czekać
|
|
|
#4569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a co do drugiego Cytat:
Cytat:
Całe szczęście moja koleżanka jakoś podniosła się z tego wszystkiego.
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"jeszcze jak mieszkalismy razem na wynajmowanym mieszkaniu zagadnelam kiedys tż o slub. stwierdzil, ze on musi byc pewien, ze chce ze z ta osoba (znaczy ze mna) spedzic reszte zycia. zapytalam wiec dlaczego chce kupic ze mna wspolne mieszkanie na wspolny kredyt skoro nie jest pewny przyszlosci ze mna. odpowiedzial, ze to co innego. unioslam sie wtedy honorem i powiedzialam w zlosci, ze ja tez nie chce slubu i nie jest mi on do niczego potrzebny." No sorry ale wiedziała na co się pisze. Facet nie zwodził jej, nie obiecywał. Ja po tekście, że nie jest mnie pewien uniosłabym się honorem i kupiła mieszkanie sama a nie pakowała się w taki układ skoro mi nie pasuje. Bo co innego jak ktoś nie chce ślubu, jest on sprzeczny z jego poglądami ale mówi, że jest pewnym drugiej osoby. To wtedy można brać kredy, mieć dziecko i żyć sobie bez ślubu szczęśliwie. Ale jeśli ktoś kwestionuje związek to po cholerę brnąć w to mocniej? |
|
|
|
|
#4572 |
|
MBZ♥
|
Aleks zgadzam się z Tobą
|
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego z cenami biletów zawsze jest "problem" Ryanair też lubi kombinować z cenami czasem są bez podatku ale za to w innym miejscu wyższa cena/opłata - zawsze są jakieś "ukryte" koszty więc w gruncie rzeczy nigdy nie wychodzi tanio
|
|
|
#4574 | |||
|
Zakorzenienie
|
a co zrobiła? diabeł mały
![]() miłegodnia ![]() Cytat:
szkoda tych pomarańczowych ![]() Cytat:
Cytat:
co za debil to wymyślił????
|
|||
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawa, co Cię wzruszyło w Genezie? Ja tam większość czasu się śmiałam (chyba nienormalna jestem) Grape, fajny avek, taki letni ![]() Z filmów mi się podobała Jane Eyre Jestem wymęczona, od czwartku śpię po 3-4 godziny na dobę... A tu jeszcze masa nauki i rzeczy do zrobienia. Przynajmniej jakaś zaprawa przed dzieckiem I chciałam powiedzieć że u mnie i Tarnowie delikatnie prószy śnieg Która to u nas była specem od NPR?
|
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, zaskoczyłam Christiana swoją wiedzą na temat rozwodów na Malcie, wymiatam!
![]() Grape o widzisz :/ to jednak zdecydowanie zostanę przy Lufthansie i Air Malta...
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
no to tak akurat pasuje do przymrozków i śniegu
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grape, Aleks - macie rację, ja wiem, że ona sama jest sobie winna, ale żal mi jej, bo się wplątała w to, popełniła błąd i cóż... musi za niego zapłacić (jeszcze 19 lat ). I nie kumam facetów.
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=swoją drogą, ciekawe ile psychicznych lasek kupi taki test, żeby złapać faceta na dziecko. ..[/QUOTE]
Już 6 kupiło ![]() Dzień dobry... |
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
opowiadaj
może być bez chronologii :P
|
|
|
|
#4583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tych trasach lata jeszcze AerLingus który ceny biletów ma wyższe - ponoć czasem też można trafić taniej ale my nigdy nie trafiliśmy więc pozostaliśmy przy "tanich" liniach lotniczych ![]() Cytat:
a tak no niestety, jak się naważyło piwa to teraz trzeba je wypić wplątała się w to sama więc teraz sama się musi z tego wyplątać...
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze Crozee chyba była na jakimś kursie z NPR.
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies, czy chcesz Nam o czymś powiedzieć?
|
|
|
|
#4588 |
|
MBZ♥
|
ja miałam ten kurs w poradni małżeńskiej w ramach nauk
ale to nie dla mnie bo się budzę kilka razy w ciągu nocy, chodzę siku i wyniki nie miałyby odzwierciedlenia w rzeczywistości
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a poza tym dziecko, jak ma temperaturę, to pewnie płacze, raczej nie chce ssać smoka... |
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Szukam prezentów ![]() BTW to już 3 takie pytanie do mnie - Na razie ranking prowadzi Capri z dwoma pytaniami ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- No ja myślałam w tym jako do mierzenia temperatury. Wątpię, czy się nadaje na normalny smoczek. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

choć ja jakbym miała urządzać dom czy mieszkanie to bym osiwiała bo tyle rzeczy mi się podoba
wybór jeśli chodzi o urządzanie domu jest ogromny co paradoksalnie nie zawsze jest dobre 
do pracy muszę iść a najchętniej to bym wzięła z tydzień urlopu i została w łóżku 

tym bardziej że facet jest już po 30
dzięki za chęci
myślę, że nic lepszego już nie wymyślę 

czasem są bez podatku ale za to w innym miejscu wyższa cena/opłata - zawsze są jakieś "ukryte" koszty więc w gruncie rzeczy nigdy nie wychodzi tanio
szkoda tych pomarańczowych
Ja tam większość czasu się śmiałam (chyba nienormalna jestem)