|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Cytat:
Póki co jakoś spokojnie u mnie jest....stres będzie bliżej godziny wyjazdy....ehhh Tż chce zrobić w domu...a ja mu mówię że bezpieczniej będzie na miejscu ale on się upiera.... ![]() hej O MATKO jakie czaderskie ![]() ![]() Eseska ale może weź sobie jakieś leki w razie czego?? Dziewczynki a czy ja będę mogła wypić jakiegoś drinka w sobotę?? ![]()
![]() |
#482 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
heja.
Co u Was? napisze mi ktoś jakieś streszczenie? ![]() Wiem że Natalia urodziła i dziś wychodzą ze szpitala. Agatka idzie z TŻ na inseminację - super, trzymam kciuki ! A Basia w szpitalu - Trzymaj się Bacha ![]() I nic więcej... sofcia - przy zaparciach moga byc takie bóle podbrzusza, cosik sie tak z jelitami robi - jakies koreczki i stąd ten ból - też mnie czasem dopada. Dolina - oby ta 2 krseka to było to ![]() A u nas... ok. Przywieźliśmy wózek, fotelik i pare porzyczonych rzeczy: odzyskałam nawet rogala do karmienia i chustę do noszenia noworodka ![]() Mela się rozchorowała więc siedzi w domku, jest z nami teściowa i Mela ja już męczy ![]() Ja mam dziś i jutro dużo spraw do załatwienia, Tż ma ciężki okres w pracy i muszę sama przed szpitalem zorganizować. Wpadnę wieczorkiem.
#483 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
A to jakiś konkretny powód miałaś, że od tak wczesnej godziny nie spisz?
Cytat:
![]() Ja mam dzisiaj doła, jakoś przeżywam, że miesiąc już minął od #. Wczoraj wieczorem się rozbeczałam i teraz też się ledwo trzymam. Poza tym wieczorem zaczęłam plamić i dzisiaj to już chyba @ albo nie wiem co się dzieje. Więc moje niedzielne bóle to raczej nie była owulacja. Kurczę dopiero co w zeszły czwartek przestałam plamić a tu dzisiaj znowu od początku
![]() |
#485 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
O matko, jakie miałam sny dzisiaj, budzę się często i różności były. Z tego co pamiętam: Przyszedł do mnie Jacyków i przeglądał moją szafę... na końcu opieprzył, że nie mam przyborów do szycia igły, nitek, szpilek i naparstka ![]() ![]() Potem śniło mi się, że urodziłam 22.12 i że w wigilię byliśmy sami, tż przygotował stół ale nie mieliśmy jedzenia, więc siedzieliśmy sobie. Ja nie miałam w co się ubrać, więc byłam w brudnej piżamie. Potem przyjechali moi rodzice i przywieźli jakieś jedzenie i potem teściowie też z jedzeniem. Ja cały czasm płakałam bo mały płakał ![]() ![]() Agatka trzymam kciuki dzisiaj cały dzień ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja też bym się wykończyła, w nocy spać nie mogła. Zresztą znając mnie powiedziałabym na wstępie, że w ciąży jestem... W zeszłym roku tuż przed robieniem testu byłam na rozmowie w sprawie pracy, nie dostałam jej, ale potem długo myślałam o tym, co bym zrobiła gdybym ją dostała, bo tak od razu w ciąży być... ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Wtajemniczenie
|
na życzenie
![]() p.s. wiecie gdzie szukać? ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- już wieczorem o tym myślałam, żeby zrobić bez sera. I tak zrobię. Tylko do lidla się muszę wybrać. |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() Czemu Basia w szpitalu??? nie doczytałam czegoś??? Agatka jak daleko macie do tego doktorka bo jak wiecej niż 30 min jazdy to tż musi to zrobić w klinice. Koszta są nieporównywalne z tymi u mnie!!! a powiedz mi który rodzaj inseminacji będziesz miała? naszyjkową, domaciczną czy dojajowodową?? idę coś zjejś bo mi dzidzia głodomorrę uruchamia ![]() dziś zaczynam 17 tydz!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- maga 83 słoneczko.... upływ czasu będzie Ci sprzyjać.... ściskam Cię z calego serducha.... I mam pytanko, na ile hodowca wycenia suczkę tej rasy? i jaka jest róznica cenowa pomiędzy pieskiem a suczką?
![]() |
#488 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do terminu to dziś mam 26dc, gdzie zazwyczaj przed # miałam @ co 28-32 dni. Ostatni miałam po 30 dniach (pierwszy po #). Poczekam chyba do czwartku z betą.
![]() |
#490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To Ci się posniło. Zaraz Sheh Ci analize zrobi! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
W sumie to nie wiem po ile pieski, bo my tylko się suczką interesowaliśmy. Sunia była za 2900zł. Trochę dużo. Teraz się głowimy co robić, bo się okazało właśnie, że musimy zakupić lawetę do auta i to znowu duży wydatek. Pieska mamy do jutra zarezerwowanego i siedzę i myślę, bo nie chcemy tak się zupełnie z kasą spłukać
#493 | |||
Zakorzenienie
|
Dolina, już doczytałam, że 26dc... poczekaj jeszcze trochę
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a drink... wiesz, niby gdyby to miało być normalne zapłodnienie to byś mogła wypić, bo nawet nie wiedziałabyś czy możesz być w ciąży czy nie. ja piłam dzień przed terminem @ i jak widać Olkowi to nie zaszkodziło, ale w takiej sytuacji bałabym się chyba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zresztą, co ja piszę ja mam 34tc ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmm...pojedziemy autostradą...to tak w 35min będziemy na miejscu...ale on mi mówił wczoraj że jak do godziny jedziemy to spoko i można w domu....hmm....znasz się na tych inseminacjach?? on coś mi wczoraj mówił że tą domaciczną...że tam mi wstrzyknie to chyba tą... ![]()
![]() |
#495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Rozeznanie
|
Poczekam
![]() ![]() ![]() AniaAnia gratulki za 17 tydzień ![]() ![]()
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NO i gratulacje 17tc matko ale to zleciało.... Eseska wiem...ale tam gdzie on przyjmuje to jest w bloku i to jest normalne mieszkanie...jest łazienka z prysznicem...i 2 osobne pomieszczenia taka poczekalnia i jego gabinet jeszcze....poza tym on się ze mną tak umówił że nikogo tam nie będzie tylko my i on....
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-11-22 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastrzyk z pregnylu dostałam wczoraj... I właśnie interweniuję do ciężarnych hehe PROSZĘ ODDAWAĆ MOCZ BO BRAKUJE PREGNYLU W HURTOWNIACH ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-11-22 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
AniaAnia - 17 tydzień o matko
![]() ![]() Agatka - niby konfortowe warunki bo będziecie sami, ale chyba mimo wszystko stresujące. Dobrze ze będziecie tylko wy a nie tak jak Ania pisze tłum ludzi! |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Hej! Komu kawa? ja łykam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Inutil - dziękuje że pytasz , Ja już wyleczona z zapalenia piersi , nie odciągam już nic,
pas poporodowy działał do czasu , teraz oponkę trzeba chyba innymi sposobami zrzucić, Nicola już lepiej radzi sobie z sytuacją , Piję kawę i zabieram Sylwię na spacerek , jest pewność że będzie spać na świeżym powietrzu , |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Zeberka! Ja chcę! włąsnie miałam ekspres zapuszczać!
Jak się dzisczujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazywaj magnez zeby cie nie dopadly takie skurcze jak mnie jak sobie wyplukalam kawą magnez ,. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Wtajemniczenie
|
kawa ach kawa...kiedyś 4 dziennie aktualnie wogóle.... co to się robi z tym smakiem ciężarnej hihih.
A tak wogóle dziewczyny to kiedy w końcu wyjdzie mi ten brzuszek????? no tak być nie może jak patrzę na Wasze brzuchy w tym samym tyg ciąży to przechodzę załamanie nerwowe i łażę od lustra do lustra i wypinam się na wszytskie strony i w ani 1/3 nie jest taki.... a dzisiaj rano przed śniadaniem normalnie płaska jak deska byłam..... ![]() ![]()
Edytowane przez Ania ania23 Czas edycji: 2011-11-22 o 10:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Nituś- widzę po zdjęciach, że promieniejesz
![]() ![]() Magnez brałam na poczatku ale gin kazała mi na razie odstawić- zobaczymy co powie w sobotę, widzę, że morfologia ze szpitala też jakaś w jednym punkcie graniczna....(HCT- 35.3) Nie piję tej kawy dużo więc mam nadzieję, że tylko pomoże a nikłe szanse by magnez wypłukała |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
a to moje dwie dziewczyny
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
aniu-widzę, że też kawiora jesteś jak ja i też Ci się smaki zmieniły
brakiem brzuszka się nie pprzejmuj- ja to znowu przed ciążą wygladałam jak w 4 miesiącu... Dziewczyny ja w ogóle mało teraz jem....apetyt mi odszedł, wszystko na siłę wciskam do siebie, mam nadzieję, że dziecko mi kiedyś nie zarzuci, że go głodziłam w okresie prenatalnym, zresztą nie wiem czy wiecie ale można z tego tytułu skargę w sądzie złożyć- o rekompensatę za szkody powstałe w okresie życia płodowego (shehz - pewnie wie coś na ten temat więcej jak to działa)- sisotra mnie straszy, że dziecko taką skargę zloży jak nie będę jadła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.