|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Cytat:
o już widzę, dobry pomysł ![]() blacky ja bym oddała sukienkę Brydzia pytałas się mnie kiedys gdzie mam wesele - lokal Lari - a coooo? marylko ecru też ładna, ale ta ciemniejsza ładniejsza. Co do długości to fajnie by ci było w dłuższej, ale to twoja decyzja
|
|
|
#3902 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny mam pytanie czy organizujecie przewóz osób na swoje wesele tzn chodzi mi o to czy załatwiacie busa dla rodziny która mieszka daleko a jest jej duzo?? Przyjazd na ślub - sale weselna + powrót do miejsca zamieszkania. Czy orientujecie sie ile wczesniej trzeba zamawiac taki bus lub jakie sa stawki na takie busy??
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytalam się na ile przed muszę zarezerwować busa to powiedział około 2-3 miesięcy przed stawka jest liczona od kilometrów (przynajmniej tak jest u mnie) koszt busa wyniesie nas około 400-500 zł
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3905 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wygląda jak hmmm, przybrudzona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
byłaby nieścisłość Dla rodziców zamiast zaproszeń będą podziękowania za pomoc w organizacji wesele między innymi ![]() Cytat:
podoba mi sie taka burza loków ale widać ze próbna bo trochę "rozczochrana" My wczoraj zamówiliśmy wreszcie obrączki Najśmieszniejsze jest to ze mam rozmiar o dwa rozmiary mniejszy niż myślałam (zamiast 11 mam 9) więc pani od jubilera żebym się upewniła ze ta 9 jest faktycznie na mnie dobra pożyczyła mi obrączkę żebym sobie ponosiła po domu i sprawdziła czy mi palce nie puchną czy coś i ewentualnie za parę dni dała znać czy na pewno taki rozmiar robić czy jednak większy no i tak sobie chodzę z obrączką po domu teraz Bluesky wszystkiego najlepszego |
|||||
|
|
|
#3906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam odwrotną trasę hmm a jak jest z kierowcą co robi przez całą noc?? bo bym z kolei chetnie wynajęła busa z miejscowości rodziny przewióżł by gości na weselicho a później co cała noc? gdzie biedak sie podzieje? własnie - wykupuje sie kierowcy nocleg czy jak?? Bo mnie jescze ta kwestia nurtuje - na pewno nie bawi sie na weselichu bo musi być 1. tzreźwy 2. świezy i wypoczety na powrót... Czy nocleg kierowcy jest wliczony w cene?? WIEM GŁUPIE PYTANIE
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-11-22 o 12:19 |
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to pożyczyła Ci obrączkę? Taką z wystawy?
|
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama jeszcze chce załatwić kogoś ze znajomych z samochodem, by robił w formie taksi (oczywiście my płacimy za benzynę).
|
|
#3909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Zadomowienie
|
hmm czyli teoretycznie dobrze by było już zacząć sie rozglądać hmm tylko w necie jakoś cięzko znaleźć strony własnie przewoźników zajmujących się takimi sprawami.. a moze któraś się orientuje czy np BUSy startujące spod patyka w wawie - czyli te prywatne organizują takie przewozy?? Moze pochodzić i pozbierać od kierowców wizytowki??
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-11-22 o 12:23 |
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sporo jest przewoźników pod patykiem także spokojnie możesz podejść i popytać, proponuję Ci również pod domami Centrum popytać kierowców
|
|
#3912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje za podpowiedzi - a jeszcze pytanko jakąś umowę podpisujesz z przewoźnikiem? Czy zlecenie transportu wysyłasz na maila do nich? Strona formalna jesczez mnie interesuje Bedę wdzięczna za odp
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
codziennie z tym przewoźnikiem dojeżdżam do domu od ponad 2 lat więc kontakt mam z nim codziennie
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Sto latek kochana! Dużo zdrowia i spokoju oraz cudownego wesela i slubu ! |
|
|
|
|
#3916 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane PMki!
Klikam do Was już z nowego domku! ![]() Przeprowadzka była bezbolesna, teraz pozostaje tylko sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie... Za oknem świeci piękne słonko, chociaż nie wiem ile jest stopni, bo nie mamy termometru :P Widok z okna: trochę domków i pól, a na horyzoncie rozciąga się panorama Lublina I'm back! ![]() Na początku życzenia dla naszych jubilatek: kicia - składam Ci spóźnione, ale najszczersze życzenia urodzinowe: wszystkiego, co najpiękniejsze podczas planowania ślubu i w życiu po ślubie, spełnienia planów i marzeń oraz mnóstwo uśmiechu i pogody ducha na co dzień. Sto lat! bluesky89 - Tobie również wszystkiego, co najlepsze z okazji urodzinek! Wymarzonego ślubu i życia u boku męża oraz realizacji wszelkich zamierzeń na bliższą i dalszą przyszłość! Sto lat! Ze ślubnych newsów:
TŻcik w pracy, a ja weszłam na forum tylko na chwilę, żeby się przywitać, bo zaraz idę ogarniać dom i również wracam do pracy - pierwszy dzień po urlopie i od razu mnóstwo zleceń - I like it! ![]() Miłego dnia, Kochane!
|
#3917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czyli najlepiej z takim który wozi na codzień <jupi> to już wszystko wiem dziekuje
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-11-22 o 12:48 |
|
|
|
|
#3918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak bo nie wiem czy wiecie, ale takie obrączki co są u jubilera na wystawie to nie są ze złota tylko z innych metali są tylko zrobione tak żeby można było zobaczyć jak mniej więcej będzie dany wzór wyglądać, dopasować rozmiar itp Cytat:
|
||
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się razem z Tobą mieszkaniem
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sobotę napadamy na kilka zakładów jubilerskich. Przejrzenie katalogów pomogło nam określić na 100% czego chcemy i myślę, że tak łatwiej będzie nam wybrać coś w sobotę. A jak długo czeka się na obrączki? Myślicie, że można zamówić je już teraz, a odebrać w styczniu? Dopiero wtedy będziemy mieć większą gotówkę, a wolimy załatwić wybór już teraz. |
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
koocurek jak badania?? opowiadaj
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję z całego serca udanej przeprowadzki za najbliższe przedsięwzięcia czekamy na relację z Andrzejek Cytat:
ale powiedzieliśmy, że nam się nie spieszy więc nie wykluczam że sie przedłuży Jak będziecie chodzić po jubilerach to po prostu pytajcie jak to jest z zamówieniem, czy trzeba wpłacać zaliczkę i w jakiej kwocie... My mieliśmy własne złoto, więc to złoto zostawiliśmy w ramach zaliczki, a dopłacać będziemy jak będzie wszystko gotowe
|
||
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Jajniki i macica idealnie. Pan doktor powiedział, że ksążkowo się mnie bada i ksążkowo wyglądam wśrodku
Dzis 18:30 mam hematologa i wszystko sie okaże..boje sie jak cholera ![]() Czy naduzyciem będzie prosić jeszcze raz o kciuki wizażowe???? One przynoszą szczeście
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o kciuki to mówisz i masz
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież my tu mamy nielimitowany abonament na kciuki i przynoszenie szczęścia!!!!!! Tak więc niech moc będzie z Tobą
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
Kooooocurku trzymam kciuki z calych sil, daj znac jak tylko bedziesz cos wiedziec.
|
|
|
|
#3929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie co moj Tż mi zakomunikowal...,że był u niego mikolaj przedmikolajkowy i ma dla mnie prezent To jest cudowny facet.....najbardziej uwielbiam jak mi słodycze wsadza do torebki do pracy i je póxniej znajduję lub jak wstaje rano i mam soczek wycisniety z owoców........Heheh pochwaliłam się a co..... |
|||
|
|
|
#3930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzę, że masz ślub w tym samym dniu co ja co masz już załatwione?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.

już mnie palce bolą od robienia ale jak skończe to się pochwalę... chcę od razu przeprosić bo ściągnęłam pomysł od którejś z PM 

26.11.2011
19.05.2012 
wygląda jak hmmm, przybrudzona
jak tak to koronkowe czy satynowe 

Dziękuję
bo to moja niespodzianka dla TŻ. Powiedziałam mu tylko, że na sobotę ma szykować garnitur 

ale w sobotę napadamy na kilka zakładów jubilerskich. Przejrzenie katalogów pomogło nam określić na 100% czego chcemy i myślę, że tak łatwiej będzie nam wybrać coś w sobotę.