|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: zielona herbata
Herbatniku,herbata z miodem to 8 cud swiata
![]() A ja za to nie pilam takiej prawdziwej miety-tylko taka w torebkach ![]() Lece dziewczyny ogladac z moim Tz Piłe 3. Znow nie bede mogla pojsc ze strachu do lazienki i bede mu plakac zeby juz wyłaczył ![]() Dobrej nocki |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja piłam prawdziwą - pyyyycha Piły 3 za nic nie zobaczę - jak ja się boję horrorów. The Ring'a obejrzałam pierwsze 10 min ![]() Nawet na "Strasznym filmie" sie bałam
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,a co to za film ta "piła"
-chodzi o "teksańska masakra piłą mechaniczną"? -fajny był ten film
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Saw - oryginalny tytuł. Wklejam opis: Film "Piła" to trzymający w napięciu thiller. Sadystyczny seryjny morderca ma obsesję na punkcie dawania swoim ofiarom lekcji o wartości życia. Zmusza on swoje ofiary do rozegrania przerażającej gry o ich własne życie. Młody mężczyzna Adam (Leigh Whannell) budzi się przykuty do zardzewiałej rury w rozwalającej się piwnicy. Po drugiej stronie piwnicy przykuty jest inny jeniec - Dr Lawrence Gordon (Cary Elwes). Na podłodze pomiędzy dwoma mężyczyznami w kałuży krwi leży, trzymający w ręce pistolet kaliber 38, martwy człowiek. Żaden z więźniów nie wie dlaczego został porwany, ale na pozostawionej mikrokasecie znajdują się isntrukcje dla Dr Gordona. W ciągu ośmiu godzin ma on zabić Adama. Jeśli się mu to nie uda - zginą obaj, a oprócz nich śmierć poniesie również żona Lawrenca Allison (Monica Potter) oraz ich córka. Dr Gordon przypomina sobie trwające właśnie śledztwo prowadzone przez detektywa Tappa (Danny Glover) i zdaje sobie sprawę, że on i Adam są kolejnymi ofiarami psychopatycznego geniusza nazywanego "Jigsaw". W ciągu zaledwie kilku godzin mężczyźni muszą dopasować do siebie elementy układanki, zmagając się przy tym, z narastającym w miarę upływu czasu, przerażeniem. Zabójca zostawił im tylko kilka wskazówek oraz dwie piły ręczne, zbyt słabe, by przeciąć stalowe kajdany, ale wystarczająco mocne, by przeciąć nimi... ciało i kości. Była już kontynuacja. Czyli Saw 2. Teraz o ile się nie mylę Saw 3 jest...
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi się dziwnie skojarzyło: Do zielonego moderatora pasuje zielona herbata
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale straszny ,w sumie to lubię takie thrillery-ale tylko z TŻ oglądam-sama bym się bała .
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzyj Ja się na takich strasznie boję, ale...
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będę miała okazję,to nie omieszkam,bo lubię takie filmy-a nie tylko romantyczne
,na których najczęściej płaczę .
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() No wiec film zaczelismy ogladac,ale cos zaczelo sie psuc,slaba kopia i zdecydowalismy ze zaczekamy kilka dni na lepsza. Obejrzelismy 10 minut-i rzeczywiscie koszmarnie straszny. A jak u Was? Co nowego przyniosl dzionek? |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Tak,jak kopisa słaba to nie ma co się z nią mocować.Sama nie lubię domyślać się,o co chodzi-albo wszystko takie ciemne ,że nic nie widać
.A,nic ciekawego -zaraz uciekam .
|
|
#132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poprzednie części oglądałam urywkami ![]() Cytat:
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
A jestem,jestem
-ale za to Ciebie nie było cały dzień .Zaraz za to znowu uciekam,tym razem na TzG .P.S Ładne imię
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to za 10 min - więc jeszcze 10 min wizażowania. Raz byłam, raz nie byłam - to różnie...Byłam rano, koło 15 i teraz też jestem Jakie imię?
|
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
Własnie,jakie imie
![]() Kurcze wszyscy ogladaja taniec a ja tego nie lubie
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ogólnie lubię taniec sam w sobie oglądać. Obecna edycja to nic specjalnego, ale da się przyżyć. Dzisiaj finał - zobaczymy jak się postarają.
|
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Tańcomania
![]() Aaaaaale mnie na szczescie ominęła. Nie wiem czy Mroczek jeszcze tam jest-ale nie chcialabym,zeby wygrał |
|
|
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Twoje przecież -przede mną nic się nie ukryje Cytat:
.
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Herbatniku chwal sie teraz tu szybciutko
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, mam na imię Kamila
A ty? Pobawimy się...?[podobno jak byłam mała podchodziłam do każdego małego dziecka i tak mówiłam ] A mi to imię się tak średnio podoba. Ma taką twardą wymowę. ![]() Fresa - patrzy i widzi Więc trzeba uważać Bo jak nie to nas dosięgnie palec fresowy (prawie jak palec boży) ![]() A tak BTW - zadowolona z wyniku TzG ? Wielkiej niespodzianki nie było...
|
|
|
#141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trzeba było zajrzeć do mojego wątku "co Twoje imię mówi o Tobie"
,to byś wiedziała wcześniej,tak jak ja .Cytat:
-mamy się trzymałam Dlaczego Cytat:
-wszystko widzę .W sumie to mi było obojętne,kto dziś wygra.Chociaż wolałabym ,żeby Lucas wygrał.Ale Rusin też może być-najważniejsze,że nie Mroczek2 .Ale przeczuwałam Rusinową-zwłaszcza,jak pokazali poparcie publiczności .
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
piję zieloną herbatke od wczoraj z hibiskusem dobra jest
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
Oj jak Ładnie!
Ja znam tylko jedną Kamilę-ma 5 lat ![]() I jest przepiękną dziewczynką Baby-widzisz,jasne ze dobra jest
|
|
|
|
|
#144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to już kilka razy się przedstawiałam na Wizażu... Gdzieś... - a może nie... A ja byłam strasznie kontaktowa. Pamiętam jak się ze źródeł postronnych dowiedziałam co to jest okres ![]() Opowiedziałam o tym wszystkim dzieciom na podwórku, w parku i na placu zbaw I w ogóle rozpowiadałam masę plotek. Gosia ma nowe wiaderko, Basia ma nowe organki ![]() Przeszło mi na szczęście. Jak widać zmieniłaś się - w pełni samodzielna i czuwająca na wszystkim (szczególnie nad porządkiem na wizażu) kobieta ![]() Jakieś takie dziwne Tak mi się wydaje, że do mnie nie pasuje : jest zagadkowa, interesująca i pociągająca innych. Potrafi swoja osobowością zauroczyć towarzystwo. Chętnie i wiele przebywa poza domem, umie znaleźć się w obcych środowiskach, szybko jedna sobie przyjaciół. Osoby te Są gruntownie wykształcone, posiadają dar popularyzacji wiedzy. Są lubiani, ale i nienawidzeni, dla jednych dobrzy, dla drugich źli. Nie przywiązują się do partnera życiowego, ani dzieci. Domu rodzinnego nie prowadza. Lubią zmieniać partnerów, Są bardzo zazdrośni, potrafiła wywoływać afery miłosne. chociaż [ze strony http://strony.aster.pl/zyczenia/znac...-zenskich.htm]Aż boję się bać Muszę jeszcze raz przeczytać swoje posty na wizażu Tylko nie chce mi się czytać 1430 wiadomości. Freso ciesz się, że nie musisz swoich czytać. To by chyba książka była ![]() Cytat:
Mi też było obojętne. Podobało mi się jak tańczył Sadowski, ale teoretycznie widzowie go wyrzucili... Cytat:
Najmniej pasuje do mnie "jest przepiękną.." Jak widać różni ludzie noszą różne imiona ![]() Właśnie Fresa jak ty masz na imię? Bo ja chyba czytać nie umiem.. Nigdzie tam imienia nie znalazłam. Warszawianka to Marta - ale jestem zmyślna -wszystko widzę (prawie jak Fresa )
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej,odpiszę jutro
,bo już spać lecę ![]() dobranoc
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
Hheheh.
Marta Marta ![]() Wiesz,ta grzechu warta ![]() A czemuz to *jest przepiekną*do Ciebie nie pasuje? Dawaj zdjecie
|
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Fresa,dobranoc
Świnki do skrzynki,szczury do rury(to z filmu )Moze jutro zdradzisz
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam za słowo
![]() Herbaciano-kawowych snów życzę ![]() Cytat:
Zdjęcia nie dam bo się wstydzę Może kiedyś jak będę miała jakieś ładne
|
|
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze Herbatniku dobre to.
Chyba taka jestem.... ![]() Duzo rzeczy sie zgadza. |
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wiem do kogo się zwrócić jak będzie trzeba mnie podnieść na duchu Żegnam się, miłych snów życzę i idę spać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
,w sumie to lubię takie thrillery-ale tylko z TŻ oglądam-sama bym się bała .
.

.
.
- a może nie...